کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسي اركيده جونم ، مرسي كه از استرسم كم ميكنيد:-) مجبورم كه از كپي ترجمه كنم ، بريم پيش آشنا كه شايد مهر دادگستري هم زد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، ارکیده ، Tomas ، girl
مهر دادگستری و وزارت خارجه که نمی خوان سیمی جون، و اینکه دارالترجمه مجبوره اصلارو بفرسته واسه این مهر ها، اون موقع دیگه به آشنا داشتن ربط نداره، ولی نگران نباش اصلن مهرا لازم نیس عزیزم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
شيما جون نميدونم بدردم بخوره يا نه ، خودم ٣تاشو ميدونم يكي w2 يكي i864 و فرم 1040 ،. حالا اين ٣تارو بايد كپي قديمي كه به nvc داديم ببرم يا جديدشو ببرم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
اهان، فکر کنم فقط مدارک مالیتو باید به روز کنی، تکس جدید و w2 جدید، باز بپرس عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، Tomas ، girl
سلام دوستای خوبم.
مونا جون حتما برات یه نامه مصاحبه میل می کنن که صفحه آخرش مدارکی که دادی ومورد قبول بوده .چیرهایی که دستشون رسیده اما نزده که مورد قبوله وچیراهایی که باید با خودت ببری رو برات فرستادن.

اون مدارکی که نوشته رسیده ولی نگفته مورد قبوله رو حتما به روز بکن.برای من همون فرمم که گفت دوباره پر کن نوشته بوده بدستمون رسیده ومن که نمی دونستم کپی قبلی رو بردن.همونجا نگو ایراد داشته واینا نگفتن و این شد حال و روزم که در انتظار باشم.تاجایی که می تونی شناسنامه وسند ازدواج تو به روز کن.

فر مهایی که سیمی جون من بردم تکس های 3 سال گدشته، شناسنامه اصل وترجمه (خودم وهمسرم)،سند ازدواج ،کپی گرین کارت همسرم ،ترجمه واصل کارت ملی،مدرک تحصیلی،تمامی عکسها ،بلیط مسافرتهایی که با هم رفتیم ،چند تا قبض پرداختی همسرم که نشان بده در آمریکاس.
I-864،affidavit support
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، simi ، poram ، Tomas ، girl ، rrrraaaazzzz
مدارک تحصیلی هم ممکنه بخوان؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
مرسي يلدا جونم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
نه ارکیده جان نمی خوان، اونا مال لاتاریاس.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، Tomas ، girl
خسته اممممممممممممممممم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
خسته ام چیه مونا، پاشو از الان پک کن دختر، مگه بعد مصاحبه نمی خوای زود بری؟ شروع کن از الان که به روز من نیفتی Sad بچه ها من نمی تونم از کفشام دل بکنم همشونم بخوام ببرم یه چمدون میشه خودش Sad وای کتابااااام، خیلی سنگینه کتاب نباید ببرم زیاد، کلی واسشون عزا گرفتم چجوری دل بکنم!

راستی منم عضو با سابقه شدم Shy Shy Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، simi
تبریک میگم سابقه دار شدی Big Grin
عزیزم 2 تا دیگ آش پختم از صبح Wink واسه اون خسته ام Tongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، Tomas ، girl ، سانازی
نمیخواد چیزی با خودت ببری . من الان خیلی وقته دیگه زیاد خرید نمیکنم . همون چند جفت که خیلی دوسشون دارم و خوبن و تا یه مدت کارم رو راه میندازه .
لباس هم همینطور .
کتاب ها هم اگه خیلی واجبه ببر . چون کتاب خیلی سنگین میشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، Tomas ، girl ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 16:42)ارکیده نوشته:  مدارک تحصیلی هم ممکنه بخوان؟

عزیزم .برای آنکارا می خواد .2 روز مونده به مصاحبه برایم میلی فرستادن که روز مصاحبه رو تایید کنن وتاکید کردن یه سری مدارک همراه باشه که توش مدرک تحصیلی رو هم نوشته بود.خواستی از ایمیتم برات کپی می کنم .
REQUIRED DOCUMENTS
1. FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each applicant. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport. Please do not send your original passport. You must present your passport at the interview date.
2. DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.
3. BIRTH CERTIFICATES: The birth certificate document required from Turkish applicants is called “Nufus Kayit Ornegi”. It is obtained from any vital statistics office in Turkey. Please send our office the original of this document with the wet seal of the vital statistics office and it must be originally signed. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born. Iranian applicant are required to submit a copy of their “Shenasname” and Iraqi applicants are required to submit a copy of their “Hawiat Al Ahwal Al Madniya” with their original English translations. Iranian applicants are required to submit their National ID cards, “Cart e Meli” in addition to their birth certificates. Iraqi applicants are also required to submit their National ID cards, “Shahadat Al Jinsiya Al Iraqiya”.
Please do not send the originals of the Iranian and Iraqi birth certificates and ID cards to our office. Copies with original translations will be sufficient before the interview. Original documents will be required at the time of final interview.
4. MARRIAGE CERTIFICATE: Two full photocopies of your Turkish marriage certificate is required (one copy for each spouse). If the marriage took place in a country other than Turkey or US, a certified English translation of the foreign marriage certificate is also required.
5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE: If you were married previously, provide a copy of the divorce decree or death certificate to prove the dissolution of each prior marriage. You will be requested to submit the original of this document at the time of your interview. If the divorce took place in a country other than Turkey or US, a certified English translation of the foreign divorce decree is also required. For divorces that took place in the U.S. or Turkey, the court-certified original divorce decrees must either have the raised seal or rubber stamps of the court and original signatures. Attorney certified copies without raised seals, rubber stamps or plain photocopies of court certified divorce decrees will not be accepted. Marriage or birth certificates on which the divorce is registered and translations of divorce documents without the originals are not accepted in lieu of a court-certified divorce decree.
6. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member
.

مونا جون جای مامانت خالی نباشه عزیزم.ان شاءالله آش پشت پای تورو بپزن:-))))))))))))))))))

بچه ها راستی از دینا چه خبر کارش درست شد؟شناسنامشو گرفت .من نفهمیدم که مصاحبه شده بود یا گفته بودن شناسنامه بیاره بعدا مصاحبه بشه .؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، shadzad ، Tomas ، girl ، سانازی
بچه هایی که آنکارا وقت مصاحبه دارید تو نامه مصاحبه یه لینک از سایت آنکارا هست برید اونجا همه مدارکو نوشته.
برای وقت دکتر هم بگم که اصلا رو نوبت ساعتی که می دن نیست وسعی کنید حتما 7.30 اونجا باشید که اولین نفرها باشید.بچه ها آنکارا سایتشو آپدیت کرده ببینید چی نوشته .:

PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.

We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

یعنی راسما خودشونو راحت کردن که ایمیل هم ندیم بهشون.نمی دونم چرا حداقل برسی مدارکو سهمیه بندی نمی کنن .هفته پیش حدود 55 نفر اعلام شد که همه لاتاریها بودن.پس ما چی؟آدم حسابمون نمی کنن به خدا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shadzad ، Tomas ، girl
دينا منتظر بستس، بارو ميكه فرستاده ولي track number هنوز نداده، ظاهرن تو تعطيليا هم بسته ديرتر ميرسه واسه سه شنبه احتمالن أوكي شه كه بره سفارت.

ايوللل مونا كدبانويياااا!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، Tomas ، girl ، سانازی ، poram ، saba.m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان