موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي اركيده جونم ، مرسي كه از استرسم كم ميكنيد:-) مجبورم كه از كپي ترجمه كنم ، بريم پيش آشنا كه شايد مهر دادگستري هم زد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مهر دادگستری و وزارت خارجه که نمی خوان سیمی جون، و اینکه دارالترجمه مجبوره اصلارو بفرسته واسه این مهر ها، اون موقع دیگه به آشنا داشتن ربط نداره، ولی نگران نباش اصلن مهرا لازم نیس عزیزم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
شيما جون نميدونم بدردم بخوره يا نه ، خودم ٣تاشو ميدونم يكي w2 يكي i864 و فرم 1040 ،. حالا اين ٣تارو بايد كپي قديمي كه به nvc داديم ببرم يا جديدشو ببرم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
اهان، فکر کنم فقط مدارک مالیتو باید به روز کنی، تکس جدید و w2 جدید، باز بپرس عزیزم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.
مونا جون حتما برات یه نامه مصاحبه میل می کنن که صفحه آخرش مدارکی که دادی ومورد قبول بوده .چیرهایی که دستشون رسیده اما نزده که مورد قبوله وچیراهایی که باید با خودت ببری رو برات فرستادن.
اون مدارکی که نوشته رسیده ولی نگفته مورد قبوله رو حتما به روز بکن.برای من همون فرمم که گفت دوباره پر کن نوشته بوده بدستمون رسیده ومن که نمی دونستم کپی قبلی رو بردن.همونجا نگو ایراد داشته واینا نگفتن و این شد حال و روزم که در انتظار باشم.تاجایی که می تونی شناسنامه وسند ازدواج تو به روز کن.
فر مهایی که سیمی جون من بردم تکس های 3 سال گدشته، شناسنامه اصل وترجمه (خودم وهمسرم)،سند ازدواج ،کپی گرین کارت همسرم ،ترجمه واصل کارت ملی،مدرک تحصیلی،تمامی عکسها ،بلیط مسافرتهایی که با هم رفتیم ،چند تا قبض پرداختی همسرم که نشان بده در آمریکاس.
I-864،affidavit support
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک تحصیلی هم ممکنه بخوان؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نه ارکیده جان نمی خوان، اونا مال لاتاریاس.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نمیخواد چیزی با خودت ببری . من الان خیلی وقته دیگه زیاد خرید نمیکنم . همون چند جفت که خیلی دوسشون دارم و خوبن و تا یه مدت کارم رو راه میندازه .
لباس هم همینطور .
کتاب ها هم اگه خیلی واجبه ببر . چون کتاب خیلی سنگین میشه .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که آنکارا وقت مصاحبه دارید تو نامه مصاحبه یه لینک از سایت آنکارا هست برید اونجا همه مدارکو نوشته.
برای وقت دکتر هم بگم که اصلا رو نوبت ساعتی که می دن نیست وسعی کنید حتما 7.30 اونجا باشید که اولین نفرها باشید.بچه ها آنکارا سایتشو آپدیت کرده ببینید چی نوشته .:
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
یعنی راسما خودشونو راحت کردن که ایمیل هم ندیم بهشون.نمی دونم چرا حداقل برسی مدارکو سهمیه بندی نمی کنن .هفته پیش حدود 55 نفر اعلام شد که همه لاتاریها بودن.پس ما چی؟آدم حسابمون نمی کنن به خدا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 20:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 20:25 توسط shadzad.)
دينا منتظر بستس، بارو ميكه فرستاده ولي track number هنوز نداده، ظاهرن تو تعطيليا هم بسته ديرتر ميرسه واسه سه شنبه احتمالن أوكي شه كه بره سفارت.
ايوللل مونا كدبانويياااا!