موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 00:30 توسط simi.)
٣/٤ ساعت من نبودم اينجا تركيزه ها، اونم چه تركيدني ويزاي آرين:-)
آنا جونم و آرين جان بهتون تبريك ميگم هوراااااااااااا خيلي خوشحاااال شدم اصلا نميدونيد چه حسه خوبي گرفتم :-)
مونا جون جاي مامانتون خالي نباسه و خودتونم خسته نباشي ايشالا ويزاتو يه ضرب ميگيري و آش پشت پاي خودتو ميپزن
دينا جون از اون كسي كه شناسنامه رو پست كرده track number بگير با اينكه از ته دلخ آدمارو خالي كنم متنفرم اما چون اين بلا سرم اومده ميگم اگر track number نداده باور نكن پست كرده باشه (ببخشيد كه رك گفتم )
جودي جونم مرسي عزيززززم از راهنماييت خيلي ماهييييي
كاش عضو مهربون ميشدي بجاي سابقه دار :-)
اركيده سفرنامه ابوظبي رو بخوون ولي بايد عكس ٥*٥ ببري
يلدا بعدي خودته اينجارو بتركوني ها
ساناز خانم ناز و شيناي عزيزم ايشالا زود زود زوداپرو بشين و ما اينجارو تبريك بارون كنيم
سيسيلي و راز و دوستاني كه جديدا به اين تاپيك مياين همگي خوش اومدين با آرزوي شنيدن خبر خوب از همتون
و منم باسابقه شدم الان ميان دست گيرم ميكنن :-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سیمی جونم پیغامتو گرفتم .اوکی هستم .مرسی.
کاملیا جون نیستی ؟خوبی عزیزم؟
دینا جون حتما شناسنامه بدست رسید به ماخبر بده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مگه خود آفیسر داد دستت آرین؟ ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
من که تا از پست گرفتم عین دیوانه ها تا ساعت ها نیشم باز بود
![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
به امید روزی که همه بگیرن اینو زودترررررررر!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 02:07 توسط kamela.)
ارین جان برای من انرژی مثبت هم عملکردی نداره...اسپانسرم که ردیف بشه تک و تنها باید پاشم برم امریکا که تازه دمسایل جور کنم.منم دلم میخاست با شوهرم با هم بریم...همه بچه ها که میرن یکی اونجا منتظرشونه.ولی من تنهای تنها
بچه ها مگه ویزا یک مهر نیست توی پاسپورت ایرانی؟این که خودش شبه یک پاسپورته!!!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جونم خیلی سعی میکنم خوب باشم...خیلی به خودم انرژی میدم.سر خودمو گرم میکنم و کمتر بهش فکر میکنم..ولی ته دلم خیلی غصه دارم..فکر کن اسپانسر جور شه تازه من هلک هلک پاشم برم با بدبختی و تنهایی امریکا که دمسایل بفرستم برای شوهرم که ایا ویزا بدن ایا ندن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اي باباااااا
كاملا جونم پاشو بيا كاليفرنيا .... خودم مي آم دنبالت تو فرودگاه .... جا و خونت هم خودم آماده ميكنم .... خودمم واست كار پيدا ميكنم
تو فقط بله رو بگو ... و اين اسپانسرتو پيدا كن
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
فدات بشم انای مهربوووون...خیلی لطف داری عزیز ذلم...قربون قلب مهربونت برم...این اقای ما گیری داده به مریلند که نگووووو....نمیدونم به خدا چکار کنم.بچه ها اینجا اونقدر به همه لطف دارن که ادم خجالت میکشه و نمیدونه چی بگه..ای کاش واقعا میومدم کالیفرنیا تا تنها نباشم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 08:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 08:45 توسط saba.m.)
آنا وآرین عزیز صمیمانه بهتون تبریک میگم واقعا خوشحال شدم
امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه و زندگی فوق العاده ای رو سالیان سال کنار هم داشته باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها خیلی تبریک می گم .انرژی +++++++ واسه شما دوستای خوبم . واسه من و صبا هم دعا کنین که داریم کارنت میشیم خدا بخواد...