موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دینا جون به امید خدا زودی بستت بدستت برسه وبری سفارت .مطمئن باش یک ضرب می گیری دوستم.خیالت راحت باشه واسترس نداشته باش .البته در این شرایط خیلی سخته .شیما جون خبری گرفتی به ما هم بگو که خیالمون راحت بشه .
آرین جان ،چی شد پس ؟ویزاتو گرفتی؟
آنا جون چه طوری خسابی داری آماده می شی برای زندگی جدیدا.دیگه کم میای اینجا.
بچه ها اگه واقعا این ددلاینو تعیین کردن .خدا به دادم برسه .اون موقع که گفتن 4- 6 هفته این بود وضعم که 73 روزه خبری نیست وای به حال حالا.......................
خدایا خودت کمک کن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها آرين ويزاشو گرفت ..... به خدا باورم نميشه ..... هزاربار ازش پرسيدم مطمئنيييييي
خيلي سخت گذشت اما بالاخره تموم شد .....
يلدا جونم حتما تا سه ماه كلير ميشي عزيزم ... ديگه چيزي نمومنده عزيزم
دخترخانم هاي عزيزي كه كلي كتاب و كفش دارن .... ميتونين وسائلتونو "فرت" كنين ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 20:49)آناهيتا نوشته: بچه ها آرين ويزاشو گرفت ..... به خدا باورم نميشه ..... هزاربار ازش پرسيدم مطمئنيييييي
خيلي سخت گذشت اما بالاخره تموم شد .....
يلدا جونم حتما تا سه ماه كلير ميشي عزيزم ... ديگه چيزي نمومنده عزيزم
دخترخانم هاي عزيزي كه كلي كتاب و كفش دارن .... ميتونين وسائلتونو "فرت" كنين ....
وای مبارکهههههههههه! هورااااااااااا، دیدین بچه ها چقدر الکی بدبین بودین؟ مارم نصف جون کردین، برید فقط شادی کنید دیگه هااااااا، آرین شیرینی ما یادت نره
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آرین و آناهیتای عزیز بهتون تبریک می گم امیدوارم از این به بعد زندگیتون پر از اتفاقای خوب همراه با شادی و سلامتی باشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 21:20 توسط MONA FB.)
راستی چه استرسی بود به همه دادین شما دوتا چن روز پیش . الان یادم انداخت شادزاد
بالاخره همه انتظارا یه روز به پایان میرسه .
ارین شیرینی ما یادت نره فقط .
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 22:27 توسط girl.)
منا جون منم ۲ هفته قبل از مصاحبه کیس نامبرم اومد تو سایت..
سیمی جون اگه قبول نکردن ترجمه کنن همینو بگو که اصل مدارکم نبود و قبول نکردن مشکلی پیش نمیاد..
یلدا جون ولی به من دیگه امیلی ندادن فقط امیل مصاحبه پس اگه به کسی ندادن این ایمیل رو نگران نشید
هوراااااااا آرین بالاخره ویزا گرفت ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
آنا و ارین عزیز بهتون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
منم چندتا کتاب جا گذشتم که سنگینن خیلی ناراحتم، خواهرم میخواست پست کنه کلی پولش میشد فعلا بیخیال شدم ولی حتما یکی ۲ تا کتاب بیارید یه وقتایی واقعا دلتون واسه کتاباتون تنگ میشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
امشب چه شبيستتتتتت شب مراد است امشب
دوماد و ببين گنگام استايل دارد امشبببببببب
خراب همه ي ابجي ها و برادرااا
اين كوفتي رو گرفتم و دارم تو north avn قر ميدم
يكي از بچه هاي مهاجر سرا رو هم اينجا ديدم كلي با هم نوشابه خورديم اينجا.... جاي همه خالي.. ايشالا ويزاي همتون مياد ... اصلا گره كار بچه ها من بودم خداييش.... اينجا هم ريش گرو گذاشتم واسه همتون نگران نباشين....
الان با گوشيم ميرم خونه دوره هم تو تاپيك جشن بگيريم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه .می شه لطفا بگین با این سایت میشه پرونده رو پیگیری کرد .؟ Immigrant Visa Invoice Payment Center
Welcome to the IV fees payment system. This is where you pay Affidavit of Support and IV Application processing fees.
To view payment status or pay a fee you must first sign in.
1. Select the role that best describes your relationship to the case.
2. Enter your case number which is located on the Online Payment Instructions that you received from the National Visa Center (NVC).
3. Enter the Invoice Identification Number that was provided by the NVC.
4. Click the Sign In Button.
If you do not have your case number and invoice identification number contact the NVC .
I am the
-Select one-Principal ApplicantAttorneyPetitionerThird-party Agent
My NVC Case Number is
My Invoice Identification Number is
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
يلدا جون.... خواهر گلم... به جان خودم كليرت در راهه.. من كه فكر ميكنم تو همين اپديت اينسري كلير ميشي.... نبينم دوباره گريه كني خواهرم .... انا قراره واست بابا كرم برقصه منم دد متال ميزنم يه خورده هد بنگ بزني همه ي اين خاطرات بد از كلت بپره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 02:40)poram نوشته: (2013-05-10 ساعت 02:25)rrrraaaazzzz نوشته: poram عزیزم! دوستم امیدوار باش! خانمی الان تاریخ مصاحبه بچه ها رو که نگاه می کنم از ما هم خیلی دیر نشده
دیگه وقتشه یه خبر خوب بشنویم
به فکر سلامتی خودتو نامزدت هم باش البته الان که این حرفارو می گم حالم خوبه
چه کار کنیم ؟؟؟ یه روز خوبم وقتی خودمو مشغول زبان خوندن می کنم....دو روز افتضاحم البته نامزدم برعکسه من همش انرژی ++++++++++
تو هم به نامزدت انرژی ++++++ بده ایشالا ازین به بعد خبرای خوش ش ش ش ش خواهیم داشت
امیدوارم عزیزم. ممنون اما من که نه زبان می خونم نه اصلا هیچ کاری می تونم بکنم.. سعی میکنم مثبت باشم دوستم . امروزم که گذشت...
poram عزیزم visajourney سر زدی نوامبرو ببین چه پیشرفتی کرده![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
دیگه نوبت خودمون شده
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 23:11 توسط ارکیده.)
بچه ها نامه تکمیل مدارکم که اومد توش یه لینک بود که از توش باید کشوری که قراره توش مصاحبه بشیم انتخاب میکردیم بعد من ابوظبی رو انتخاب کردم یه صفحه باز شد که توش مدارکی که باید روز مصاحبه ببریم هست نوشته 5 تا عکس می خوان 3 تا برای دکتر 2 تا سفارت نوشته سایز عکس باید بزرگتر از 35 *40 میلیمتر باشه یعنی چییییییییییی؟عکس باید 3رخ باشه و فقط گوش سمت راست مشخص باشه بعد نوشته برای دادن ویزا ازمون پول نقد میگیرن ولی نگفته چقدر.....کسی چیزی میدووننه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه