کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ینیییییییییییییییییییی روز های به این خوبی تو این 413 صفحه بی سابقه بودهههههههههههههههههههه..... واقعا این کلیر کوفتی من جلو راه همه ی پرونده ها رو گرفته بود.... اما الان بیشتر از گرفتن ویزای خودم خوشحالم... اصلا میخوام سجده کنم و شکر عافیت کنم.. خوشحالیم هم به این خاطره که اون روزی که میریم بیرون ارکیده شیرینی میده نه من Big Grin اصلا جون شما اشک تو چشام پر شده... نمیدونم چرا هوس روگان جوش های تاج محل رو کردم شدید.... خدایا شکرت .. تازه میفهمم که وجود داری..بهتره تا اون روزی که میریم بیرون نه کسی کلیر شه نه وقت مصاحبش بیاد.. چون شیرینی مهمون اون میشیم .. فعلا که نوبت ارکیده ست.. Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: فردا ، ارکیده ، kamela ، saba.m ، simi ، shabnam.84 ، MONA FB ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 11:14)MONA FB نوشته:  فردا جون امیدوارم هر جا هستی خوشحال و موفق باشی .
بچه ها زیاد هم که منتظر یه چیزی باشیم خوب نیست چون دیر تر انجام میشه .
ولش کنید . یعنی فکرتون رو از روش بر دارین ، درست میشه .
گاهی سنگینی انرژی ما نمیزاره ، هر چیزی باید یه روال خودشو طی کنه .
و یک سوال
عایا برای مصاحبه شناسنامه و کارت ملی و عقدنامه را هم اصل میخواد هم ترجمه ؟ که تاریخ ترجمه باید از 6 ماه کمتر باشه ؟

سلام.ممنون.شما هم خوب و شاد باشی.
بله اصل و ترجمه .اگر ترجمه همه این ها رو از اول پروسه بهشون نداده باشید.البته از من کارت ملی نخواستن.نه اصل نه ترجمه.اگه ازتون خواستن ، حتمن ببرید.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
تبریک ارکیده جان . به امید یکضرب/ انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++ برای تو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، saba.m ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 15:27)arian307 نوشته:  ینیییییییییییییییییییی روز های به این خوبی تو این 413 صفحه بی سابقه بودهههههههههههههههههههه..... واقعا این کلیر کوفتی من جلو راه همه ی پرونده ها رو گرفته بود.... اما الان بیشتر از گرفتن ویزای خودم خوشحالم... اصلا میخوام سجده کنم و شکر عافیت کنم.. خوشحالیم هم به این خاطره که اون روزی که میریم بیرون ارکیده شیرینی میده نه من Big Grin اصلا جون شما اشک تو چشام پر شده... نمیدونم چرا هوس روگان جوش های تاج محل رو کردم شدید.... خدایا شکرت .. تازه میفهمم که وجود داری..بهتره تا اون روزی که میریم بیرون نه کسی کلیر شه نه وقت مصاحبش بیاد.. چون شیرینی مهمون اون میشیم .. فعلا که نوبت ارکیده ست.. Big GrinBig Grin

آرین؟؟؟؟؟؟؟؟شیرینی اونی باید بده که ویزا گرفته اونم بعد از 3 ماه انتظار الکی ننداز گردن من بچه ها خودتون قضاوت کنید کی باید شیرینی بده؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، MONA FB ، yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 22:31)arian307 نوشته:  امشب چه شبيستتتتتت شب مراد است امشب
دوماد و ببين گنگام استايل دارد امشبببببببب
خراب همه ي ابجي ها و برادرااا
اين كوفتي رو گرفتم و دارم تو north avn قر ميدم
يكي از بچه هاي مهاجر سرا رو هم اينجا ديدم كلي با هم نوشابه خورديم اينجا.... جاي همه خالي.. ايشالا ويزاي همتون مياد ... اصلا گره كار بچه ها من بودم خداييش.... اينجا هم ريش گرو گذاشتم واسه همتون نگران نباشين....
الان با گوشيم ميرم خونه دوره هم تو تاپيك جشن بگيريم
آخ که من این حال رو خوب میشناسم.مبارک باااااااااااااااااشه.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، saba.m ، arian307 ، MONA FB ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اررررین جان...برای من هم شکرررررر به جا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ارین بهت حسودیم شده ...یک کاری کن حسودیم نشهههههههههههه.....همش میگی خوبی خوشی..برای من که اینجورررررری نیست.....حسودم حسودم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 13:07)ارکیده نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وقت مصاحبم اومددددددددددد.......1ماه دیگه.........عاشق همتونونمممممممممممممممممم.....ببببببببوووووووسسسسسسس...

خیلی مبارک باشه.

آرین و آناهیتای عزیز مبارک باشه ، امیدوارم همواره خوب و خوش باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، saba.m ، poram ، arian307 ، yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ارین باید شیرینی بده...کلا هرکی ویزا میگیره باید شیرینی بده..اونم الکی نه ها خیلی اساسی
پاسخ
تشکر کنندگان: فردا ، ارکیده ، arian307 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها مصاحبه من 4 شنبه است من 1 شنبه برم 2 شنبه برم مدیکال 3 شنبه جواب مدیکال رو بگیرم 4 شنبه هم برم سفارت خوبه؟از کجا باید بدونم جواب مدیکال رو چند روزه می دن؟وقت دکتر رو باید چجوری بدونم چرا هیچ کس از ابوظبی نیست؟کاش الهه بود....

(2013-05-11 ساعت 16:11)kamela نوشته:  ارین باید شیرینی بده...کلا هرکی ویزا میگیره باید شیرینی بده..اونم الکی نه ها خیلی اساسی
قربون آدم چیز فهم....دقیقا اساسی... یعنی هر کجا بچه ها بگن مثلا همون تاج محل....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، poram ، arian307 ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها توی این صفحه هممون با هم دوست شدیم.اوقات و روز های سخت مون رو، که درکش برای اطرافیانمون سخت بود با هم گذروندیم و می گذرونیم.روز های سخت من با گرل(جودی) و نگی و الهه و مرسده و ... گذشت. حالا بچه های جدید تر ،دوباره همون لحظه ها رو تجربه می کنن.... بین این همه حرف می خوام بگم ، خدا مهاجرسرا رو از مون نگیره که یک خانواده مجازی بهمون داد.فقط خدا می دونه که توی اون روزهای سخت با اون همه علامت سوال و بلاتکلیفی اگه اینجا نبود ، من یکی که از دست رفته بودم !

(2013-05-11 ساعت 16:16)ارکیده نوشته:  بچه ها مصاحبه من 4 شنبه است من 1 شنبه برم 2 شنبه برم مدیکال 3 شنبه جواب مدیکال رو بگیرم 4 شنبه هم برم سفارت خوبه؟از کجا باید بدونم جواب مدیکال رو چند روزه می دن؟وقت دکتر رو باید چجوری بدونم چرا هیچ کس از ابوظبی نیست؟کاش الهه بود....
ارکیده جان تا جایی که من شنیدم، مدیکال ابوظبی وقت قبلی نمی خواد.
ولی برای اینکه مطمین بشی ، توی سفرنامه بچه های ابوظبی چک کن.

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، MONA FB ، yalda91 ، آناهيتا ، Saeedv13 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دوبار آخر هفته شد و ما هنوز اپرو نشدیم... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
من دیگه برم بخوابم.اینجا ۵ صبح. الان شوهرم میاد با تو سری می برتم. (شوخی). خووور خوووورررش آسمونه !

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، arian307 ، poram ، kamela ، MONA FB ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
کاملیا روضه بخونم خوبه؟ Big Grin تورو خدا تو حسودیت نشه... 5 ماه پیش جودی به من حسودیش شد از 1 هفته بعدش تا 4 ماه دهنمون سرویس شد Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin... نگران نباش مامان جان.... بابا خوب انا راست میگه دیگه ... حالا که انقدر دارن سخت میگیرن یه خورده از توقعاتتون رو کم کنین و فعلا مریلند و بیخیال شین.... به قول انا پاشو بیا کالیفرنیا تا اون موقع منم رفتم... هم خیالت راحته که خواهر و برادرت دور و ورتن و تنها نیستی هم ادم کلی میتونه کمکت کنه خوب....
فردا جون و همه ی بچه های گلی که شادباش گفتین به خاطر ویزا ممنونم از همتون... امیدوارم تو خوشی هاتون جبران کنم

(2013-05-11 ساعت 16:11)kamela نوشته:  ارین باید شیرینی بده...کلا هرکی ویزا میگیره باید شیرینی بده..اونم الکی نه ها خیلی اساسی

ااااا اینجوریه؟؟؟؟
چقدر خوشحالم چقدر ویزا خوبه چقدر خوش رنگه SmileSmileSmile
حسودیت شد؟ Cool به جای این که طرف من و بگیری و شیرینی رو از ارکیده بگیری از پشت خنجر میزنی؟؟؟
--------------
ولی کاملیا جدی دور از شوخی... ببین وقتی من تونستم ویزا بگیرم تو اصلا نباید نگران باشی... این که میدیدی انقدر نگران بودم بیخود نبود و ترس داشتم.... حالا یه روز واست تعریف میکنم واسه چی.. اما تو مطمئن باش که ویزات رو میگیری... پرش رفته و کمش مونده... به جون خودم بت قول میدم همه ی بچه های اینجا و به ویژه تو یلدا ویزاتون رو زود تر از اونی که فکر کنین میگیرین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، فردا
واااااای ارین مررسی که ایمقدر امید دادی به ما....خیلی حال کردم...دیدیمت تعریف کن که چرا ترسیده بودی!!!!من برادر و خواهرای گلی مثل شماها دارم چه غم دارم؟؟؟؟من که عاشق همتونم..شماها همه دلتون پر از مهربونی...مرسی ارین گللللم.فدات بشم....ولی واقعیتش به شوهرم چی بگم؟من با همه شماها دوستم و همتونو یک دنیا دوست دارم..ولی شوهرم نه کسی رو میشناسه نه واقعیتش رو بخاین اعتماد داره..چون حتی تا حالا نیومده به این سایت سر بزنه...من که مزاحم کسی نمیشم..من هرجا برم مجبورم که خونه بگیرم..ولی ارزومه خونم بغل دست یکی از شما دوستای گلم باشه...بچه ها بهش واقعا چی بگم تا قبول کنه برو ال ای؟؟من حتی برای قرارمون برای اولین بار بهش دروغ گفتم و گفتم که دارم با دوستای دبیرستانم میرم بیرون....چی بگم قبول کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، simi ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مردا همشون همینن کاملیا هر حرفی آدم بزنه حتی اگه بدونن 100% حرفت درسته اولش باید منتظر یه نهههههههههههههههههههههه باشی.. بعد به مرور زمان که یکی 2 ماه همش بهشون بگی قبول می کنن.....Smile)

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، simi ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان