کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-11 ساعت 19:17)MONA FB نوشته:  علی اقا شما استقلالی هستی الان خوشالی ؟ دیشب داداشم بیرون بود میگفت جشن گرفتن استقلالیا .

وای وای خدا...ببین ... مگه بمیرم ... من تمام وجودم قرمز هست از قصد گفتی حرص منو در بیاری میدونم Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مونا چون چه شعری بود .توش چقدر غمه ....دلم عصرها خیلی می گیره .:-((((((((((
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
وای ببخشید . علی من الان معنی ایدیتو دقت کردم .
نه بابا من خودم و کل خانوادم پرسپولیسین . فقط شوهرم و داداشاش استقلالین
/
یلدا جون ببخشید . دلت نگیره عزیزم . بیا یکی دو روز بهش فک نکن . به خدا درست وقتی که منتظرش نیستی اتفاق میفته .

یلدا جون نه راستشو بخوای هنو هیچ کاری نکردم .
ولی میخوام اگه بشه پرینت تلفن هامونو بگیرم .
ما روزی یکی دو ساعت حرف میزنیم .
ولی شوهر منم نه اهل چته نه وقتشو داره . متاسفانه .
اما عکس زیاد داریم . حتی از 10 سال پیش که با هم دوست بودیم یواشکی میرفیم بیرون .lol

یلدا فیلم میبینی ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 19:16)arian307 نوشته:  دینا رو نمیدونم .. قرار شد شیما بیاد خبر بده.. اما من دیروز گرفتم ویزام و Big Grin

مبارکه بابا................ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شیرینی پخش کنید .... دم شما گرم ... همیشه شادی ها باشه و زندگی خوب در usa ایشالا تمام افرادی که اینجا هستن زودتر ویزاشون رو بگیرن و زودتر برن یلدا خانوم ارکیده مهربون شبنم خانوم خوش قلب و مامان کاملا و مونا اف بی ممول ( پرچم بالاست شییییرهههه)
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اتفاقا چند روزه تصمیم گرفتم که کمتر فکر کنم اما خودت می دونی که نمی شه .ولی دارم سعی می کنم .همش نگرانه این پیغام جدیدی هستم که تو سایت اضافه کردن .بین 3-6 ماه طول میکشه بررسی پرونده ها .بیشتر از 3 ماه فاجعه است.من 1 ساله کارمو ول کردم .حالا آَش خوردو دهنه سوخته .هم به خاطرش چک خوردم هم نمی رم سر کار.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بهش فک نکن . یه سرگرمی واسه خودت درست کن .

علی جان مرسی واسه آرزوی خوبت . امیدوارم ناراحت نشده باشی چون اصلا دقت نکردم به ایدیت .
ایشالا کار شما هم هر چه زودتر مراحلش بگذره و زندگی جدیدت در امریکا رو همراه با موفقیت شروع کنی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آره مونا جون فیلم می بینم یکم تافل می خونم .چون باید G-matبدم رفتم از نمایشگاه خریدم مثلا دارم می خونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
علی جان ممنون از لطفت. امیدوارم کار تو هم زودتر درست بشه و بری کنار خانواده Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اركيده جونمممم با كمي تاخير تكبرك ميگم عزيزم به اميد ويزاي يكضرب گلم

دوستاي گلممم مرسي بابت تبريك
آرين يالا بايد شيريني بدي به همه.... خانم به اين مهربوني نازي خوشگلي ... گيرت اومده
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، arian307 ، simi ، MONA FB ، فردا ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 21:23)آناهيتا نوشته:  اركيده جونمممم با كمي تاخير تكبرك ميگم عزيزم به اميد ويزاي يكضرب گلم

آرين يالا بايد شيريني بدي به همه.... خانم به اين مهربوني نازي خوشگلي ... گيرت اومده

واقعا موافقم باهات آنا جون ما اصلا یادمون نبود که شیرینی اصلی که آرین جان باید بده بابت عروسیشه.دیگه بی برو برگرد شیرینی باید بده آرین جان .کاش آنا جونم اینجا بود یه جشن حسابی می گرفتیم یکم دلمون شاد می شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آنا جون مرسی عزیزم.....امیدوارم که یه ضرب بگیرم....کاش شما هم برای 2 شنبه که آرین می خواد شیرینی بده بودید...جدی اگه بریم جاتون خیلی خیلی خالیه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، simi ، yalda91 ، girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 21:34)yalda91 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:23)آناهيتا نوشته:  اركيده جونمممم با كمي تاخير تكبرك ميگم عزيزم به اميد ويزاي يكضرب گلم

واقعا موافقم باهات آنا جون ما اصلا یادمون نبود که شیرینی اصلی که آرین جان باید بده بابت عروسیشه.دیگه بی برو برگرد شیرینی باید بده آرین جان .کاش آنا جونم اینجا بود یه جشن حسابی می گرفتیم یکم دلمون شاد می شد.

با سلام و تبریک به دوستانی که ویزاشونو گرفتنSmile

میخواستم ازتون بپرسم کسی میدونه الان قیمت بلیط اکونومی از شیراز یا تهران به لس انجلس
چند در میاد ؟
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، battosai ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-11 ساعت 17:42)arian307 نوشته:  کاملا جان ببخشید میدونی من تو این مسائل دخالت نمیکنم.. اما خوب به همسرت بگو بیاد اینجا و سر بزنه .. مگه ما همه همدیگه رو میشناختیم؟ خوب اشنا شدیم... اونم سر موضوع های پیش پا افتاده ای مثل یه دیدار دوستانه..اینجا هممون یا همسر داریم یا نامزد... و قصد هممون هم تو تمام این مدت کمک به همدیگه بوده و هست...یه همچین دیدی رو متاسفانه همسر الاهه هم داشت که کاربر مفیدی مثل الاهه مجبور شد دیگه نیاد... من واقعا سر از این کارا در نمیارم.... اگر نگرانی و سوءظنی هست میشه با اومدن توی جمع به ابهامات پایان داد اما اگر اینجوریه که چون من نمیشناسم و نمیخوام هم که بشناسم پس تو هم حق نداری یه خورده دور از منطقه به نظرم... به همسرت بگو خوب راه دیگه ای هست واسه این که بتونی خونه بگیری تو آمریکا؟ اگر مخالفتی هست خوب در مقابلش یه راه حل بده... فقط مخالفت که نمیشه چاره ی کار... من فقط نظرم رو گفتم و اصلا هم دوست ندارم تو این مسائل حرفی بزنم تا الان هم که بیشتر از 1 سال و خورده ای از فعالیتم میگذره به جز یه بار هیچی راجع به این مسائل که عمدا بحث های خانم هاست چیزی نگفتم... درود من رو به همسر محترمت بفرست و از طرف من بگو خوشحال میشم باش اشنا بشم... خودت هم اگر کمکی لازم داشتی بعد از مشورت با همسرت هم من و هم انا و هم باقی بچه ها در خدمتت هستیم.... کم کمش اینه که قبل اومدنت 1 خونه میشه واست اجاره کرد که اومدی جا داشته باشی.. ایشالا که کسی تو مریلند هم پیدا کنی که همه ی مشکلات حل شه
ارکیده عزیزمممممم مبارکههههههههه! وای بچه ها چه خبره اینجااااا، هوراااااا، دیگه با سیمی جون با هم راهی میشین، عالییییییی شد، به امید ویزای یه ضرب :-*

با این حرفای فوق آرین بسیارررر موافقم، من اصلن نمی فهمم توقعات غیر منطقی بین دو پارتنر رو، و همیشه هم میگم۱۰۰ درصد دست خود آدمه که از این توقعات جلوگیری کنه، با صحبت و منطق هیچ جایی واسه تنشای بی معنی نمی مونه و زندگی صد برابر در کنار دوستای خوب قشنگ تر میشه.

مونا جان شعرت خیلی قشنگ بود، یهو قلبمو لمس کرد، من این چند روز که دارم وسایلمو زیر و رو می کنم گاهی ساعت ها میشینم کتاب شعرامو می خونم، اینو تازه خوندم وقتی دلم گرفته بود، این آخریا گاهی ترس دل کندنا گلوتو می گیره حسابی، ولی این خیلی آرومم کرد:

تو را دوست تر می دارم از سرزمین خویش
سرزمینی که خلاصه بند است
و پیراهن حبسیان را
به عریانی جان من بخشیده...

تو را دوست تر می دارم
و با تو
دیگرم به بیداری این گستره ی خاموش و آدمیانش نیازی نیست
چرا که تو چهار فصل سرزمین منی...

((کتاب اینجا ایران است و من تو را دوست می دارم-یغما گلرویی))
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، MONA FB ، shabnam.84 ، yalda91 ، فردا ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
راستی دینا همچنان منتظره، خاله طرف یه ترک نامبر قاطی پاطی گفته حالا نمیدونیم چون واسه سوادشه نمی دونسته چی به چیه روی رسید یا چیز دیگه، خلاصه که کلن اینا انگار خانوادتن از این فراریان که میرن ترکیه تا یه راهی به امریکا و اروپا پیدا کنن انگار، شانس گیر کیا افتاد این دینا، حالا ببینیم چی میشه واقعن بسته میرسه یا نه، خواهر دینا هم فردا داره میره پیشش، بیچاره اونجا تنها خیلی داره بهش سخت میگذره.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، kamela ، battosai ، rrrraaaazzzz ، Tomas
قربونت شادزاد جون . من عاشق شعرم .
کلا ادبیات رو دوست میدارم .
و تورا دوست تر میدارم که مث خودم شعر دوس داری .

دینا جون برات دعا میکنم که ایشالا زود شناسنامه تو بگیری و با ویزا بیای شیرینی بدی . عاقا چه شیرینیایی که قراره بخوریم

راستی به همسرم گفتم قراره دوستام تو مهاجرسرا رو ببینم . خلاصه ای از هر کدومتونم گفتم .
البت از همون روز اول که اومدم رفتم گفتمااا . که دوست پیدا کردم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، kamela ، battosai ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان