موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 22:59 توسط Saeedv13.)
کاملا جان ببخشید میدونی من تو این مسائل دخالت نمیکنم.. اما خوب به همسرت بگو بیاد اینجا و سر بزنه .. مگه ما همه همدیگه رو میشناختیم؟ خوب اشنا شدیم... اونم سر موضوع های پیش پا افتاده ای مثل یه دیدار دوستانه..اینجا هممون یا همسر داریم یا نامزد... و قصد هممون هم تو تمام این مدت کمک به همدیگه بوده و هست..یه همچین دیدی رو متاسفانه همسر الاهه هم داشت که کاربر مفیدی مثل الاهه مجبور شد دیگه نیاد... من واقعا سر از این کارا در نمیارم.... اگر نگرانی و سوءظنی هست میشه با اومدن توی جمع به ابهامات پایان داد اما اگر اینجوریه که چون من نمیشناسم و نمیخوام هم که بشناسم پس تو هم حق نداری یه خورده دور از منطقه به نظرم... به همسرت بگو خوب راه دیگه ای هست واسه این که بتونی خونه بگیری تو امریکا؟ اگر مخالفتی هست خوب در مقابلش یه راه حل بده... فقط مخالفت که نمیشه چاره ی کار... من فقط نظرم رو گفتم و اصلا هم دوست ندارم تو این مسائل حرفی بزنم تا الان هم که بیشتر از 1 سال و خورده ای از فعالیتم میگذره به جز یه بار هیچی راجع به این مسائل که عمدا بحث های خانم هاست چیزی نگفتم... درود من رو به همسر محترمت بفرست و از طرف من بگو خوشحال میشم باش اشنا بشم... خودت هم اگر کمکی لازم داشتی بعد از مشورت با همسرت هم من و هم انا و هم باقی بچه ها در خدمتت هستیم.... کم کمش اینه که قبل اومدنت 1 خونه میشه واست اجاره کرد که اومدی جا داشته باشی.. ایشالا که کسی تو مریلند هم پیدا کنی که همه ی مشکلات حل شه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 18:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 18:13 توسط MONA FB.)
سلام من اومدم .
چه خبراا؟
4 صفحه خوندم . سرعتی دارینا !!!
ارکیده جون واقعا تبریک میگم بهت عزیزم . ایشالا یه ضرب بگیری .
اصن حدیث داریم اونی که دیروز ویزاشو گرفته باید شیرینی بده .
روایتی هم هست با این مضمون : مگر در مواردی که یلدا کلیر بشه .
CR1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
آرین از ته دل برات خوشحالم برادر جان. تبریک فراوان به تو و آنا جون. همه ی ما رو کشتی اینجا با نکرانی ها الکی اما خدا رو شکر گرفتی ویزا رو
ایشالا زندگی خوبی رو شروع کنید با هم.
ارکیده جون تبریک میگم. ایشالا ویزای یکضرب بگیری عزیزم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بذارین دوستی ها مجازی بمونه اینطوری همیشه عالی هست
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نمی دونید چقدر حال می کنم میام اینجا می بینیم خبر پشت خبر.البته از نوع خوبش.خیلی حال کردم.
کاملیا جون یه شیرینی که قابل دوستای خوبی مثل شمارو نداره .شماهایی که به قوله فردا جان تو روزای سخت در کنارهم هستیم.واقعا به خاطر این از همه شماها وبه خصوص مدیرایی که اینجا رو ایجاد کردن ومدیریت می کنن ممنونم .واقعا نعمته .من حاضرم کاملیا جام کلیر بشن به همتون شیرینی بدم حتی آرین که داره می ره.درباره حسودی بگم که منم خیلی به آرین که داره می ره پیش آنا همسر مهربانش حسودیم میشه.همش هم به همسرم میگم.اونم میگه نگران نباش دیگه آخرشه.منم غر می زنم که تو داری اونجا زندگی تو می کنی این منم که با لپ تاپ می خوابمو هنوز بیدار نشده می رم سایتو چک کنم .
کاملیا جونم دیدمت حتما درباره موضوع رفتنت باهات حرف می زنم اما با حرفای آرین موافقم .اعتماد کردن سخته .وقتی من به همسرم گفتم گفت مطمئنی چیزایی که می گن درسته اینجا ایرانی چشم نداره ایرانی رو ببینه.ولی با راهنمایی هایی که شدم که هر چند یکم دیر بود بهش ثابت کردم که اینجا دارن فرهنگ سازی می کنن و واقعا همه به هم بدونه چشم داشتی کمک می کنن.
آرین جان بذار ما شیرینی ویزاتو بخوریم آقا داماد ،شاید این طلسمه مارو باز کنه.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مرسی از تبریکاتون امیدوارم به زودی همه خبرهای خیلییییییییی خوبی بگیرید....همتونو دوست دارم.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ولی بچه ها این سفارت ابوظبی چقدر خوب داره کار میکنه
پیشنهادم برای ایندگان اینه که ابوظبی رو انتخاب کنن یکی دو هفته ای وقت سفارت میده .
من 3 ماه منتظر بودم واسه انکارا .
==================================
بچه ها ما ها اینجا یه چیزی که مشترکه بین هممون یا اکثرمون اینه که اولا از حال و احوال و شرایط هم خبر داریم دوما همدیگرو درک میکنیم .
تازه ازدباج هم کردیم از اون خانوادهاشم نیستیم .
وگرنه این روزا به چشمشم ادم نمیتونه اعتماد کنه .
==================================
CR1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
علی کم پیداییی؟ کجاییی پسر؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 19:19 توسط MONA FB.)
علی اقا شما استقلالی هستی الان خوشالی ؟ دیشب داداشم بیرون بود میگفت جشن گرفتن استقلالیا .
من یک دو رگه ام
بازمانده ی سفری غمگین
از وطنی
به وطنی
شلیک نکنید!
من یک دو رگه ام
و تنم مرزی است
که به هیچ سویش نمی توانم بگریزم !
هر روز جنگی در من در می گیرد
و سربازان بسیاری می میرند
و سربازان بسیاری
در قلبم پناه می گیرند
شلیک نکنید!
من یک دو رگه ام
غم هایم دو برابر شماست
دلهره هایم ...
از آب غلیظ تر است ؛ خون*
و این تفاوتی ندارد
برای تفنگی که نشانه رفته است
خون
خون که بی گذرنامه در بدنم جریان داشت
نمی داند
به کدام سو جاری شود!
عبدالصابر کاکایی
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون مگه تو ام فوتبالی هستی؟داری کم کم آماده میشی دیگه ؟مدارکتو کامل می کنی دیگه؟راستی از ایمیلهات یا چتهاتم پرینت بگیر .باورت نمی شه .آفیسر من یه پسر جوان بود .آلبومهای عروسیمو که کامل قبله مصاحبه که مدارکتو می گیرن دیده بود ازم درباره مراسن تو ایران و ساقدوش سوال کرد .چتهامو خونده بود می گفت خوبه که همسرت حوصله چت داره من که ار تاپیپ کردن متنفرم .....
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین