موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هفته بعد چهارشنبه و پنج شنیه امریکا تعطیلی رسمیه؟ شما میدونین تعطیلات رسمیشون رو چه شکلی میشه پیدا کرد؟
تو تقویمای آن لاین هی روزای قرمر قزمر گذاشتن نمیدونم اینا تعطیلیه یعنی؟؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی اگر کسی لینکی داره از تقویم تعطیلات us بذاره
CR1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 23:14 توسط shadzad.)
نه پورام جون الان از نامزدم پرسیدم میگه تعطیل نیست.
گوگل کنی زیاده عزیزم
http://archive.opm.gov/Operating_Status_...l/2013.asp
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آره مونا جون روز مادره، من که عاشق مادر نامزدمم، ما کادومونو گرفتیم فردا نامزد جان می ده از طرف هر دومون ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
پوران جون یعنی چی حرفی ندارین؟ بشینین از روزتون واسه هم تعریف کنین، از برنامه های آیندتون ، مگه میشه حرف نداشته باشین، اصلن حرف اپرووم نزنین، اینقدر موضوع جالب می تونین پیدا کنین که یادتون بره منتظرین، اینجوری سخت میگذره فقط راجع به ویزا حرف بزنینا
دیگه آخراشین چیزی نمونده عزیزم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
می دونم عزیزم اما اون میگه ازین تنهایی خسته شده و با دوستاشم زیاد بیرون نمیره چون اونا اکثرا زوجن! این دو سه هفته هم خیلی امیدوار بود یه خبر خوب بگیریم که نگرفتیم... اینه که بی حال و حوصله شده . تو لیست ها نشون میده اونایی که کلی بعد ما بودن دارن اپرو میشن و ما که حدود هفت ماهه اقدام کردیم هیچی به هیچی... خوش به حالتون که این روزا رو گذروندین خیلی دوران سختیه خودتون بهتر میدونین...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 00:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 00:07 توسط MONA FB.)
اینم میگذره به امید خدا به هم میرسین پوران جان .
ما وقت کم میاریم نه حرف . انقدر میگیم میخندیم . کلی داستان داریم . شما هم حرف بزنین زیاد بابا .
تازه 2 تا بچه خیالی هم داریم . اسمم دارن .
انتظار سخته خوو . باید اسونش کرد .
من دیوونه شوهرمم .
راستی یه شماره ای هست که 2 ساله همسرم از امریکا ستاپ کرده و من از اینجا زنگ میزنم ، وصل میشه به موبایلش و نامحدوده در ماه هرچقدر که بخوایم میشه حرف زد .
27 دلار در ماه . اگر کسی زیاد صحبت میکنه به صرفه است .
چون من از اینجا شارژ میخریدم هر 10هزارتومن 6-7 ساعت میشد حرف زد کفاف 2-3 روزم نمیداد . خوب همه جا هم که اینترنت نبود . البته الان وایبر خوبه اما ما دیگه اینو قطع نکردیم چون روزها من از سرکار زنگ میزنم بهش محل کارم اینترنت نداره .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 00:12 توسط yalda91.)
بچه ها بابت دیانا خیلی ناراحتم تفلکی تک وتنها .خدا ار این آدمهای بی فکر نگذره.آخه یکی نیست بگه نمی خواستی کمک کنی چرا قبول کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا اینارو گیر آورد ؟کاش به یکی از این بچه های خودمون می داد.
پوران جان یه نصیحت خواهرانه :اینکه پروسه ماها همین طوریش طولانی وسخته اگه نخواید تو این مدت به هم نزدیک بشید وهمو بشناسید دیگه کم کم از هم دور می شید وفاصله میوفته..
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 00:50 توسط girl.)
ارکیده جونم مبارکهههههههههههههه.. ایشالا تو و سیمی هر ۲ ویزای یکضرب بگیرید ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
فردا جونم دلم برات تنگ شده بود عزیزم خیلی خوش اومدی ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
من فکر نمیکنم مشکله همسر الاهه این بوده که کسی منظور خاصی داشته یا جوّ اینجارو دوست نداشته باشه.. بعضی آدما به یه چیزایی حساسن که واسه خودشون دلیل منطقی هم دارن حالا شاید از نظر بقیه منطقی نباشه ولی خوب هر کسی یه جوریه دیگه.. البته من الان اینو گفتم چون الهه نیستش که بگه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان....مونا جون و یلدا جون به خدا وقتی میبینم که به فکر من هستین و همینطور بچه های دیگه تمام خستگی این 3سال و نیم زحمتم در میره ...من مخللللللص همه شماها هم هستم.....اصلا همین که میگین اگر لازم باشه کمک میکنین به ادم انرژی بقیه راه رو میده....انشاالاه با این قلبای مهربونتون به هرچیزی که میخاین و براتون خوبه برسین....از ته قلبم ازتون تشکر میکنم..
ارین جان..شوهر من اصلا از او نمردایی نیست که بهم بگه از فردا حق نداری بری مهاجرسرا یا اینکه حتی قرارمون رو هم بفهمه میگه مگه میشناسی همرو که میخای بری ولی میل خودته....امکااان نداره من رو مجبور به کاری بکنه...من هر روز که به مهاجر سرا سر میزنم خیلی وقت هاش جلوی شوهرمه..داستانای خیلی از شماهارو براش میخونم..همین عباس سیویل رو براش از همینجا پیدا کردم و مرسده و گرل بهم گفتن و من به شوهرم گفتم بچه ها میگن این راهنمایی میکنه و شوهرم هم بهش زنگ زد و رفت ترکیه و کلی هم از کمک هاش تعریف کرد.ولی من فقط و فقط به این دلیل که دوست دارم بهش احترام بگذارم و حتی دلم نمیخاد دلگیر باشه از من برای همین تا جایی که میشه باهاش لجبازی نمیکنم..من که میام مهاجرسرا مخالفتی نمیکنه اصلا..ولی فکر میکنم اگر از قرار بهش بگم ته دلش راضی نباشه و برای همینم نمیگم که چه خبره..من با دوستام خیلی زیاد بیرون میرم..برای همین وقتی گفتم با دوستای دبیرستانم میرم بیرون حتی راهنمایی کرد که کجا بریم..ولی خیلی از این ناراحتم که بهش دروغ گفتم.هرچند اگرم راستشو میگفتم نمیگفت حق نداری بری.حتی به ال ای هم بخام بیام میگه تو خودت میخای چند وقت تنها باشی و خودت باید تصمیم بگیری ولی میگه به نظر من وقتی قراره مریلند زندگی کنیم چرا خودتو زابراه میکنی!!!منم اصلا نمیخام بگم مثلا همینه که هست من میرم ال ای...برای همین میخام یک راهی پیدا کنم که غرورش نشکنه و فکر نکنه حرفش برام مهم نیست
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان..همسر من خیلی به شدت درگیر کارش هست...یعنی از ساعت 8 صبح که میره تا 6 بعد از ظهر(گاهی هم دیرتر)همینطور داره کار میکنه..وقتی میاد خونه 2ساعت فیلمای امریکاییش رو که از نصف شب میزنه و دانلود میشه و یک گونی داره میبینه و بعدش هم اینقدر خستس که روی مبل خابش میبره..برای همین امکان نداره بیاد مهاجر سرا و سر بزنه و باهاتون اشنا بشه متاسفانه...شاید اگه وقت میکرد مجبورش میکردم..ولی واقعا نمیتونه.