کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چند ساله پیش چندتا دوست بودیم که خیلی‌ همه خوب بودیم باهم ولی‌ اون وسط یکی‌ بود که به قدری با حرفاش همرو ناراحت میکرد که هیچکی نمیرفت سمتش همه در حد سلام باهاش حرف میزدن.. میگفت من رکم! خلاصه ارتباط همه قطع شد باهاش.. تا اینکه یه اتفاق افتاد که باعث شد منو اون خیلی‌ باهم صمیمی‌ شیم. از من ۱۰ سال بزرگتر بود ولی‌ واسه من دقیقا مادری میکرد.فهمیدم که اصلا اون چیزی نیست که نشون میده. یبار ازش پرسیدم تو چرا با همه مشکل داری؟ همرو ناراحت میکنی‌؟ گفت من مشکل اعتماد به نفس دارم.. تو زندگیم مشکلات زیادی دارم واسه اینکه کسی‌ جرات نکنه از خودم ایراد بگیره من این کارو می‌کنم با بقیه که هیچکی نزدیکم نشه یا توجهش به نقطه ضعفای من جلب نشه.. من نمیدونم چرا حرفای این دوستمونو که میخونم نه خود آگاه اون دوستم میاد تو ذهنم.. اینجور آدما خیلی‌ مهربونن.. گول ظاهر خشمگینشونو نخورید. دوست من خوب شد و الان کلی‌ دوست پیدا کرده چون فهمید بود کجای کارش ایراد داره.. حالا اینکه اون میگه من هرگز نمیرم آمریکا نظر اونه که امیدوارم اینطور نشه.. ولی‌ ممکنه اگه یکی‌ دیگه جای من بود کلی‌ این حرفا تاثیر میذاشت تو زندگیش...

رویا جونم لباسم آمادست.. همسرم خریده و قراره همراهش بیار.. فک کنم ۱ سال شد که انتخابش کردمو هنوز‌م همونو می‌خوام Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، sara mas ، laili ، الهه سابق ، kamela ، نازنین 932
گرل جون واقعا خوشحال شدم. به امید خدا همه چیز خوب پیش میره و تو هم به زودی میری. من و الهه و همه ی اونایی که منتظر کارامون هستیم هم پشت سرت میایم Smile لباستم که داره میرسه Smile کی میاد به سلامتی همسرت؟ :*
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl
(2012-10-03 ساعت 17:52)girl نوشته:  رویا جونم لباسم آمادست.. همسرم خریده و قراره همراهش بیار.. فک کنم ۱ سال شد که انتخابش کردمو هنوز‌م همونو می‌خوام Smile

من الان دارم از حسودی می میرم !Sad اگه گفتی چرا ؟؟؟

یعنی ار یکسال پیش تا حالا سایزت عوض نشده ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، Hediyeh ، frozen mind
شهرزاد من فهمیدم چرا ناراحتی ..به یمن زندگی در آمریکا عادت کردم که اول هر چی نوشته ی ریزه رو بخونم بعد برم سراغ درشت ها Smile
البته حسودی نکن اونم میاد اینجا ایشالله سایزش یه ساله تغییر میکنه :*
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shahrzad_a ، الهه سابق ، Ali Sepehr ، girl ، Hediyeh ، shabnam.84 ، frozen mind
pepe....مشکلت با گرل چی؟جرا هی میخای ناراحتش کنی.......من که میدونم تو خانمی و اقا نیستی.....یک اقا اینقدر خاله زنک نمیشه که هی بیاد وقت بگذاره و به خیال خودش بخاد دل کسی رو بسوزونه...خانم از این کارا دست بردار....سر خودت رو جور دیگه گرم کن...یک کار مفید بکن که کمتر بیای مهاجر سرا.....خداییش من اگر به اندازه شما بیکار بودم میگرفتم میخابیدم نه اینکه بیام مردم رو ازار بدم...زندگی گرل به خودش مربوطه..توهم به خاطر تجربیات تلخی که داشتی و شکست هایی که در زندگیت خوردی و نا امیدیهات الان فکر میکنی الامه دهری....ولی اینجور نیستی...با احساسات کسی چه درست چه غلط بازی نکن که خداوند بدجوری حالت رو میگیره....عزیز من سرگرم کن خودت رو اما نه با دل شکستن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، laili ، negi ، shabnam.84 ، frozen mind
(2012-10-03 ساعت 09:26)pepe نوشته:  رویا خیلی‌ متأسّفم که اینو می‌نویسم اما باور کنید که خیلی‌ سخت هست که به آدمی‌ که آتیش گرفته بفهمونی که نباید بدود، به آدمی‌ که داره غرق میشه بفهمونی که نباید دست و پا بزنه ! گرل هم داره در این خوش باوری خودش غرق میشه و من قصدی نداشتم جز اینکه بهش بگم که کمی‌ فکر کنه تا دو سال دیگه به این روز هاش حسرت نخوره ، من با اطمینان میگم که گرل هرگز به آمریکا نخواهد اومد و شما هم به جای اینکه با تعصب طرفداری کنید ، کمی‌ برگردین به عقب و همه کامنت‌های گرل را بخونید و ببینید که نظرتون برمی‌گرده یا نه ؟ 

ببخشید که توی بحث زنونتون بدون یاالله گفتن وارد شدم ولی لازم بود بیام اینجا و این سوال مهم رو که دارم از pepe بپرسم.

برادر من ، بنده الان دارم یه تصمیم مهمی توی زندگیم می گیرم می خوام بدونم شما که اینجوری از عالم غیب خبر دارید تصمیمم درسته یا نه؟ آیا با همین اطمینان می تونید بهم بگید که کارم درسته یا نه؟

ممنون میشم اگه خانواده ای رو از نگرانی در بیارید. Smile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، الهه سابق ، laili ، negi ، hasti_banoo ، sara mas ، *ROYA* ، gulu ، frozen mind ، نازنین 932 ، denag
(2012-10-03 ساعت 20:29)laili نوشته:  شهرزاد من فهمیدم چرا ناراحتی ..به یمن زندگی در آمریکا عادت کردم که اول هر چی نوشته ی ریزه رو بخونم بعد برم سراغ درشت ها Smile
البته حسودی نکن اونم میاد اینجا ایشالله سایزش یه ساله تغییر میکنه :*

من از يه طرف نفهميدم ، از يه طرف هم فوضولم ميخوام بدونم كي مي ياد؟ منظورتون از اون ،كيه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
صدرا خییلی باحال بود ... یعنی‌ آدم ۱ دوست مثل شماها داشته باشه ۱۰۰۰ تا دشمنو حریفه. شهرزاد من عاشق این نکته‌هایم که تو از حرفا میگیری Smile))))))))))) من الان ۱۰ ساله سایزم همینه... ناراحت نشو به قول لیلی منم برم اونجا چاق میشم.. شبنم قراره وقتی‌ به من نوبت مصاحبه دادن همسرم بیاد ترکیه بعد باهم میایم ایران که جشن بگیریمو بریم.. ایشالا واسه هممون همه چیز خوب پیش بره...کامیلا منم حس می‌کنم مشکل شخصی‌ با من داشته باشه!!!!

رویا، لیلی منو میگه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kamela ، الهه سابق ، laili ، shabnam.84 ، frozen mind
نه عزیزم...مشکل شخصی چی؟؟خدا نکنه ادم بعضی اشخاص رو ببینه که باهاش مشکل دار بشه...ایشون با خودش مشکل اساسی داره...راستی بچه ها یک چیزی بگم....یک نکته مهم....بعضی ها از اینکه بیان چیزی بگن و بشن بحث مجلس کلی حال میکنن.الان این خانم pepe هی میاد میخونه اینارو و میگه اخخخخ جون باز بحثه منه و کلی حالش خوب میشه....بیاین برای اینکه حالش رو بدتر کنیم اصلا ازش دیگه حرفی نزنیم...البته اگر سوالی داشت یا کمکی میخاست همه کمکش میکنیم و مث خودش نیستیم که دل بشکنیم...ولی درباره این موضوع اگر بحثی نشه امشب بهش خوش نمیگذره.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Ali Sepehr ، الهه سابق ، laili ، *ROYA* ، frozen mind
من که موافقم.

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق
این ترول pepe خانومه یا آقا؟؟؟ :دی
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، zohreh36 ، girl ، laili ، negi ، kamela ، frozen mind ، نازنین 932
بچه ها دارم عین بید میلرزم. امروز یه اتفاق خییییلییی ناگوار افتاد. پسر عمه 26 ساله ام توی خواب ایست قلبی کرد و درگذشت. دارم دیوونه میشم.
پارسال هم جلوی چشمم پسر عموی 39 ساله ام و دخترخاله 16 ساله ام توی یه تصادف درجا کشته شدن. جلوی چشمم Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، frozen mind
وااااااای الهه خیلی‌ ناراحت شدم. تسلیت میگم عزیزم.. اتفاق از این بدتر آخه چی‌ میتون باشه؟ من که نمی‌شناسمشون خیلی‌ ناراحت شدم چه برسه به شما که...خیلی‌ شرایط بدیه... خدا بهتون صبر بده عزیزم

(2012-10-04 ساعت 04:25)sadra_sepehr نوشته:  این ترول pepe خانومه یا آقا؟؟؟ :دی

والا تو یه جمله به یکی‌ از خانمهای مهاجر سارا فرمودند من هم جنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم ولی‌ طبق شواهد موجود حدس می‌زنیم هم جنس باشن...

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، laili ، Ali Sepehr ، kamela
منم تسلیت میگم ..امیدوارم خدا به مادرش صبر بده فقط .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
الهه جون خیلی تسلیت می گم. امیدوارم که خدا بهتون صبر بده. شاید جای گفتن این حرف اینجا نباشه ولی همیشه دنیا یه جور نمی مونه و یه حسی بهم می گه که بعد از خبر بدی که براتون رسیده، به زودی یه خبر خوب از جایی که منتظری بهت می رسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان