موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
چند ساله پیش چندتا دوست بودیم که خیلی همه خوب بودیم باهم ولی اون وسط یکی بود که به قدری با حرفاش همرو ناراحت میکرد که هیچکی نمیرفت سمتش همه در حد سلام باهاش حرف میزدن.. میگفت من رکم! خلاصه ارتباط همه قطع شد باهاش.. تا اینکه یه اتفاق افتاد که باعث شد منو اون خیلی باهم صمیمی شیم. از من ۱۰ سال بزرگتر بود ولی واسه من دقیقا مادری میکرد.فهمیدم که اصلا اون چیزی نیست که نشون میده. یبار ازش پرسیدم تو چرا با همه مشکل داری؟ همرو ناراحت میکنی؟ گفت من مشکل اعتماد به نفس دارم.. تو زندگیم مشکلات زیادی دارم واسه اینکه کسی جرات نکنه از خودم ایراد بگیره من این کارو میکنم با بقیه که هیچکی نزدیکم نشه یا توجهش به نقطه ضعفای من جلب نشه.. من نمیدونم چرا حرفای این دوستمونو که میخونم نه خود آگاه اون دوستم میاد تو ذهنم.. اینجور آدما خیلی مهربونن.. گول ظاهر خشمگینشونو نخورید. دوست من خوب شد و الان کلی دوست پیدا کرده چون فهمید بود کجای کارش ایراد داره.. حالا اینکه اون میگه من هرگز نمیرم آمریکا نظر اونه که امیدوارم اینطور نشه.. ولی ممکنه اگه یکی دیگه جای من بود کلی این حرفا تاثیر میذاشت تو زندگیش...
رویا جونم لباسم آمادست.. همسرم خریده و قراره همراهش بیار.. فک کنم ۱ سال شد که انتخابش کردمو هنوزم همونو میخوام
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
شهرزاد من فهمیدم چرا ناراحتی ..به یمن زندگی در آمریکا عادت کردم که اول هر چی نوشته ی ریزه رو بخونم بعد برم سراغ درشت ها
البته حسودی نکن اونم میاد اینجا ایشالله سایزش یه ساله تغییر میکنه :*
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 03:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 03:11 توسط kamela.)
pepe....مشکلت با گرل چی؟جرا هی میخای ناراحتش کنی.......من که میدونم تو خانمی و اقا نیستی.....یک اقا اینقدر خاله زنک نمیشه که هی بیاد وقت بگذاره و به خیال خودش بخاد دل کسی رو بسوزونه...خانم از این کارا دست بردار....سر خودت رو جور دیگه گرم کن...یک کار مفید بکن که کمتر بیای مهاجر سرا.....خداییش من اگر به اندازه شما بیکار بودم میگرفتم میخابیدم نه اینکه بیام مردم رو ازار بدم...زندگی گرل به خودش مربوطه..توهم به خاطر تجربیات تلخی که داشتی و شکست هایی که در زندگیت خوردی و نا امیدیهات الان فکر میکنی الامه دهری....ولی اینجور نیستی...با احساسات کسی چه درست چه غلط بازی نکن که خداوند بدجوری حالت رو میگیره....عزیز من سرگرم کن خودت رو اما نه با دل شکستن
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 03:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 03:29 توسط girl.)
صدرا خییلی باحال بود ... یعنی آدم ۱ دوست مثل شماها داشته باشه ۱۰۰۰ تا دشمنو حریفه. شهرزاد من عاشق این نکتههایم که تو از حرفا میگیری ))))))))))) من الان ۱۰ ساله سایزم همینه... ناراحت نشو به قول لیلی منم برم اونجا چاق میشم.. شبنم قراره وقتی به من نوبت مصاحبه دادن همسرم بیاد ترکیه بعد باهم میایم ایران که جشن بگیریمو بریم.. ایشالا واسه هممون همه چیز خوب پیش بره...کامیلا منم حس میکنم مشکل شخصی با من داشته باشه!!!!
رویا، لیلی منو میگه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم...مشکل شخصی چی؟؟خدا نکنه ادم بعضی اشخاص رو ببینه که باهاش مشکل دار بشه...ایشون با خودش مشکل اساسی داره...راستی بچه ها یک چیزی بگم....یک نکته مهم....بعضی ها از اینکه بیان چیزی بگن و بشن بحث مجلس کلی حال میکنن.الان این خانم pepe هی میاد میخونه اینارو و میگه اخخخخ جون باز بحثه منه و کلی حالش خوب میشه....بیاین برای اینکه حالش رو بدتر کنیم اصلا ازش دیگه حرفی نزنیم...البته اگر سوالی داشت یا کمکی میخاست همه کمکش میکنیم و مث خودش نیستیم که دل بشکنیم...ولی درباره این موضوع اگر بحثی نشه امشب بهش خوش نمیگذره.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من که موافقم.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
این ترول pepe خانومه یا آقا؟؟؟ :دی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 04:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 04:38 توسط الهه سابق.)
بچه ها دارم عین بید میلرزم. امروز یه اتفاق خییییلییی ناگوار افتاد. پسر عمه 26 ساله ام توی خواب ایست قلبی کرد و درگذشت. دارم دیوونه میشم.
پارسال هم جلوی چشمم پسر عموی 39 ساله ام و دخترخاله 16 ساله ام توی یه تصادف درجا کشته شدن. جلوی چشمم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 05:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 05:22 توسط girl.)
وااااااای الهه خیلی ناراحت شدم. تسلیت میگم عزیزم.. اتفاق از این بدتر آخه چی میتون باشه؟ من که نمیشناسمشون خیلی ناراحت شدم چه برسه به شما که...خیلی شرایط بدیه... خدا بهتون صبر بده عزیزم
(2012-10-04 ساعت 04:25)sadra_sepehr نوشته: این ترول pepe خانومه یا آقا؟؟؟ :دی
والا تو یه جمله به یکی از خانمهای مهاجر سارا فرمودند من هم جنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم ولی طبق شواهد موجود حدس میزنیم هم جنس باشن...
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
منم تسلیت میگم ..امیدوارم خدا به مادرش صبر بده فقط .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
الهه جون خیلی تسلیت می گم. امیدوارم که خدا بهتون صبر بده. شاید جای گفتن این حرف اینجا نباشه ولی همیشه دنیا یه جور نمی مونه و یه حسی بهم می گه که بعد از خبر بدی که براتون رسیده، به زودی یه خبر خوب از جایی که منتظری بهت می رسه.