کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-14 ساعت 00:54)girl نوشته:  مرسییییییی.. ایشالا همه خوش باشید دوستای خوبم.. سانازی جونم میام میخونم میرم خیلی‌ رو مود حرف زدن نیستم این روزا

روز زن ندران متاسفانه فقط روز مادر که مثل ماست کادو میدن کارت تبریک میدن ولی‌ خیلی‌ مهمه واسشون هرجا می‌رفتیم این ۲ هفته همه فروشندها میگفتن روز مادر مبارک..

من دیشب ازش پرسیدم گفت هنوز منتظرم.. بمیرم خیلی‌ حالش گرفتس. منم از آنکارا متنفرم میدونم چقد بده آدم اونجا گیر بیفته

الهی جودی جون میدونم دقیقا این مواقع رو 2تا مونم مثل همیم مگه در میایم راحت از این مود! ولی گلم میدونم حساسی ولی چیکار کنیم باید خودمونو سفت و سخت کنیم وگرنه نمی تونیم و کم میاریم.من خودم انقدر این روزا با خودم درگیرم انگار نمیشناسم خودمو می خوام برم با یکی صحبت کنم ببینم چه مه!خودتو مشغول کن اهنگ شاد گوش کن.فدات
خدایا کار دینا رو هم را بنداز زوووووووووووود
واااای مرسی ارین جان بگین اخه کی کجا وایستاده !اخه من فقط اون اقاهه رو نشناختم کیه بگین دیگهههههههههههههههههههههههههه!Big GrinTongue
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
آرینننن Smile)))))
سیمی ناقلا راس میگه چه ستی کردی!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
ااااااااااااوآرین قبول نیست اون یکی رو هم بذار دیگه میشه برام تو پیغام بفرستی مرسی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
بابا عکس و بدین منم ببینم .آرین بفرست الان برام. دلم آب شد که Sad

کلی خندیم واسه این صورت ها که گذاشتی Smile))

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
غریبتون من بودم دیگه؟؟؟؟؟! نگفتین این دوستمونم بیاد حال و هواش عوض شه؟؟ باشه باشه...Smile شوخی کردم ، خوشحالم که خوش گذروندین دوستانTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، girl ، yalda91 ، shadzad ، kamela ، battosai ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
جریمه کسایی که نیومدن اینه که عکس نمیدیم بهشون Smile))) (شوخی)
این آرین رفت بخوابه فک کنم هنوز وقت نکرده بفرسته Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 01:01)سانازی نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:54)girl نوشته:  مرسییییییی.. ایشالا همه خوش باشید دوستای خوبم.. سانازی جونم میام میخونم میرم خیلی‌ رو مود حرف زدن نیستم این روزا

روز زن ندران متاسفانه فقط روز مادر که مثل ماست کادو میدن کارت تبریک میدن ولی‌ خیلی‌ مهمه واسشون هرجا می‌رفتیم این ۲ هفته همه فروشندها میگفتن روز مادر مبارک..

من دیشب ازش پرسیدم گفت هنوز منتظرم.. بمیرم خیلی‌ حالش گرفتس. منم از آنکارا متنفرم میدونم چقد بده آدم اونجا گیر بیفته

الهی جودی جون میدونم دقیقا این مواقع رو 2تا مونم مثل همیم مگه در میایم راحت از این مود! ولی گلم میدونم حساسی ولی چیکار کنیم باید خودمونو سفت و سخت کنیم وگرنه نمی تونیم و کم میاریم.من خودم انقدر این روزا با خودم درگیرم انگار نمیشناسم خودمو می خوام برم با یکی صحبت کنم ببینم چه مه!خودتو مشغول کن اهنگ شاد گوش کن.فدات
خدایا کار دینا رو هم را بنداز زوووووووووووود
واااای مرسی ارین جان بگین اخه کی کجا وایستاده !اخه من فقط اون اقاهه رو نشناختم کیه بگین دیگهههههههههههههههههههههههههه!Big GrinTongue

اتفاقا شیما هم نشناخت... اون آقا نیست اون دختر کاملیاست... Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، girl ، yalda91 ، shadzad ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
آرين مگه تيپم چش بووود:-(((((( ؟؟؟؟ من اون زرد پوشيده ام:-(((
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
سیمییییی جونم، آرین منظورش این بود که با رنگ این فیسایی که گذاشته رومون ست شدی، تیپت که معلومههههه عالیه زیبا رو :-*
آرینننن من نشناختمت؟ خب من فک می کردم علی هم ممکنه بیاد، تنها پسر پیج که نبودی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، yalda91 ، kamela ، simi ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
آهاااان راست ميگي شيما جووونم منو فيسا باهم ست كرديم، ميخواستم شالو شلوار قرمز بپوشم فكر مردم بهم بخندين :-))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، shadzad ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
بچه ها همتون دوست داشتنی بودید.من که فکر می کردم چند ساله همرو می شناسیم.
سیمی جونم نگران تیپت نباش عالی بود.
آرین این شکلکا عالی بود.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، shabnam.84 ، simi ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
بگید ببینم آرین شیرینی‌ تپل داد بهتون یا نه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، kamela ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
اصلا دفعه بعد من مشكي ميپوشم :-)))) دل آرين بگيره از رنگ تيره:-)))

(2013-05-14 ساعت 01:50)girl نوشته:  بگید ببینم آرین شیرینی‌ تپل داد بهتون یا نه؟

بله جودي خانم شيريني هم بهمون دادنBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
تو هر چی بپوشی بهت میاد سیمی خوشگلم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
آفرین به این پسر خوب Smile والا بعد جون به لب کردن همه ی ماها و خودش این شیرینی خوردن هم داشتههههههههه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، yalda91 ، kamela ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان