کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-13 ساعت 00:35)rrrraaaazzzz نوشته:  مررررررسسسسسییییی شبنم جون بابت رتبه Smile
دست گلتون درد نکنه که ما رو ؛
خوشحال می کنین Smile Smile
بچه ها خیلی خوبین خیلی مهربونین
که اینقد هوای همو تو این روزای ..... دارین
poram عزیز!!! همه حرفارو دوستای عزیزمون گفتن
منم مثل shadzad عزیز فکر می کنم پروپوزالت نگرانیتو بیشتر می کنه
خودتو مشغول همون کن شاید هم حکمت کارت تو همینه، تمومش کن که با خیال راحت برییییییییم خانمی
نگران نامزدت هم نباش گلم! نگرانی تورو می بینه قاطی می کنه خواهر من.
برا هممون خیلی دعا می کنم مخصوصا تو عزیزم و یلدا جون همشهریه خودم(دالاس) Smile

مرسی عزیزم .خوشحالم که یه دوست تو دالاس از اینجا پیدا کردم .Big Grin
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rrrraaaazzzz ، poram ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
سلام ... عرض ارادت ... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، poram ، amir2640 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 00:35)rrrraaaazzzz نوشته:  مررررررسسسسسییییی شبنم جون بابت رتبه Smile
خودتو مشغول همون کن شاید هم حکمت کارت تو همینه، تمومش کن که با خیال راحت برییییییییم خانمی

مرسی دوستم ، اما اونه که نگرانی منو زیاد میکنه ، از دلگرمیات ممنونم عزیزم . این دو روز شنبه یکشنبه خیلی سخت گذشت.بالاخره داره دوشنبه میاد ؛ خدایا تا جمعه خبر خوب بهمون بده Rolleyes منم برای هممون دعا میکنم . البته مثل اینکه خدا به حرف من توجهی نمیکنه و نقص مدارکم کرده ، شرایطم روز به روز سخت تر داره میشه . امیدوارم تو با خبر خوشحالی تاپیک رو بترکونی . من که نا امید نا امیدم

آره شادزاد جون ، پایان نامه ارشد . استاد راهنمام یه استاد بیخیاله که خیلی سرش شلوغه . الان دو هفتس درفت پروپزال رو ایمیل کردم بخونه فک نمیکنم هنوز حتی نگاشم کرده باشه . آخه متمرکز کردن فکرم روش خیلی سخته . هر دو دقیقه یبار استاتوسه اپلیکیشنمون رو دارم چک میکنم!! قول میدم اپرووم بیاد روش بطور جد کار کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
مونا جون خیلی قشنگ بود.....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 01:25)poram نوشته:  

مرسی دوستم ، اما اونه که نگرانی منو زیاد میکنه ، از دلگرمیات ممنونم عزیزم . این دو روز شنبه یکشنبه خیلی سخت گذشت.بالاخره داره دوشنبه میاد ؛ خدایا تا جمعه خبر خوب بهمون بده Rolleyes منم برای هممون دعا میکنم . البته مثل اینکه خدا به حرف من توجهی نمیکنه و نقص مدارکم کرده ، شرایطم روز به روز سخت تر داره میشه . امیدوارم تو با خبر خوشحالی تاپیک رو بترکونی . من که نا امید نا امیدم

آره شادزاد جون ، پایان نامه ارشد . استاد راهنمام یه استاد بیخیاله که خیلی سرش شلوغه . الان دو هفتس درفت پروپزال رو ایمیل کردم بخونه فک نمیکنم هنوز حتی نگاشم کرده باشه . آخه متمرکز کردن فکرم روش خیلی سخته . هر دو دقیقه یبار استاتوسه اپلیکیشنمون رو دارم چک میکنم!! قول میدم اپرووم بیاد روش بطور جد کار کنم .

پورام جون سلام
عزیزم من فکر می کنم خیلی نگرانی و هنوز دیر نشده من بیشتر از 8 ماه طول کشید تا اپرو بشم بعضی از دوستان هستن که تا ماه های آخر پروسه اپروشون رو اعلام نمی کنن و در نهایت چند ماه مونده به آخر پروسه اعلام می کنن و مدارک رو میگیرن به نظرم میتونی پیگیری کنی که مشکلی وجود داره یا نه
اصلا از نصیحت خوشم نمی یاد ولی دوست ندارم اینطوری باشی می دونم انتظار خیلی سخته و داغون کننده است ولی زندگی خیلی بالا و پایین داره و این اول راهه چه ناراحت باشی چه نباشی دوست عزیزم این دوران میگذره پس سعی کن خوب بگذره که بعدا افسوس این روزا رو نخوری
موفق باشی Wink
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، آناهيتا ، poram ، shadzad ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 08:17)saba.m نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 01:25)poram نوشته:  [quote='rrrraaaazzzz' pid='335658' dateline='1368389107']
.

پورام جون سلام
عزیزم من فکر می کنم خیلی نگرانی و هنوز دیر نشده من بیشتر از 8 ماه طول کشید تا اپرو بشم بعضی از دوستان هستن که تا ماه های آخر پروسه اپروشون رو اعلام نمی کنن و در نهایت چند ماه مونده به آخر پروسه اعلام می کنن و مدارک رو میگیرن به نظرم میتونی پیگیری کنی که مشکلی وجود داره یا نه
اصلا از نصیحت خوشم نمی یاد ولی دوست ندارم اینطوری باشی می دونم انتظار خیلی سخته و داغون کننده است ولی زندگی خیلی بالا و پایین داره و این اول راهه چه ناراحت باشی چه نباشی دوست عزیزم این دوران میگذره پس سعی کن خوب بگذره که بعدا افسوس این روزا رو نخوری
موفق باشی Wink

سلام دوست عزیزم ،
شمام ویزای نامزدی بودین؟ وای نگو تروخدا 8 ماه!! البته اگه منظورتون اینه که بعد از مصاحبه اپروو شدن باز اون یه چیزی . نمیدونم مگه میشه بعد از مصاحبه هم اپروو شد؟ من نمیدونستم . اما به حرحال یه چیزی یه چیز کوچولو . یه نامه اصلا یه بد و بیراهم بگن ما می فهمیم حداقل اینا مدارک ما رو در چهارشنبه سوری ورمونت ازش استفاده نکردن!
مرسی از پستت خانمی ، سعی میکنم مثبت فکر کنم .با کمک و دعای شما دوستای عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، shabnam.84 ، girl ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 18:48)poram نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 08:17)saba.m نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 01:25)poram نوشته:  [quote='rrrraaaazzzz' pid='335658' dateline='1368389107']
.

پورام جون سلام
موفق باشی Wink

سلام دوست عزیزم ،
شمام ویزای نامزدی بودین؟ وای نگو تروخدا 8 ماه!! البته اگه منظورتون اینه که بعد از مصاحبه اپروو شدن باز اون یه چیزی . نمیدونم مگه میشه بعد از مصاحبه هم اپروو شد؟ من نمیدونستم . اما به حرحال یه چیزی یه چیز کوچولو . یه نامه اصلا یه بد و بیراهم بگن ما می فهمیم حداقل اینا مدارک ما رو در چهارشنبه سوری ورمونت ازش استفاده نکردن!
مرسی از پستت خانمی ، سعی میکنم مثبت فکر کنم .با کمک و دعای شما دوستای عزیزم

من ویزا ازدواج هستم و منظورم همون اپرو اول هست
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
هیییییییییییییییییییییییییییی!.... نبود کسی؟!!Rolleyes
اصلا هم قهرم!!! فکر میکنید!!ویییییییییییییییییییش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، ارکیده ، yalda91 ، simi ، shadzad ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
كجايين بچه ها ....
رفتين ؟؟؟؟ اومدين ؟؟؟؟ خوش گذشتتتتت ؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلااااام انا جون..خیلی جات خاااااااااااالی بود به خدااااااااااا...خیلی خوش گذشت..عکس خوشگلت هم دیدیم..مثل مااااااااااااه میمونی عزیزم...ما که اومدیم خونه ولی بچه ها رفتن ددر دودوووووور..منم اگه شوهرم خونه نبود باهاشون میرفتم....انا جون واقعا کنار ارین جان جات خالی بود.....چقدرررررررر بچه ها همگی ماه بودن....دوستای واقعی...خیلی دوستون دارم

ساناز جون جدا جات خالی بوووووود عزیزم...اومدی برنامه میزاریم حتما.بووووووووس
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، آناهيتا ، yalda91 ، shinna ، سانازی ، shabnam.84 ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 22:07)kamela نوشته:  سلااااام انا جون..خیلی جات خاااااااااااالی بود به خدااااااااااا...خیلی خوش گذشت..عکس خوشگلت هم دیدیم..مثل مااااااااااااه میمونی عزیزم...ما که اومدیم خونه ولی بچه ها رفتن ددر دودوووووور..منم اگه شوهرم خونه نبود باهاشون میرفتم....انا جون واقعا کنار ارین جان جات خالی بود.....چقدرررررررر بچه ها همگی ماه بودن....دوستای واقعی...خیلی دوستون دارم

خوشحالم كه بهتون خوش گذشت عزيزم
لطف داري گلم
چقدر دوست داشتم اونجا بودم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 22:07)kamela نوشته:  سلااااام انا جون..خیلی جات خاااااااااااالی بود به خدااااااااااا...خیلی خوش گذشت..عکس خوشگلت هم دیدیم..مثل مااااااااااااه میمونی عزیزم...ما که اومدیم خونه ولی بچه ها رفتن ددر دودوووووور..منم اگه شوهرم خونه نبود باهاشون میرفتم....انا جون واقعا کنار ارین جان جات خالی بود.....چقدرررررررر بچه ها همگی ماه بودن....دوستای واقعی...خیلی دوستون دارم

کاملیا جون من که عاشق دخترت شدم.خیلی دوست داشتنی هست.ببوسش.کاش منم دخترم مثل عروسکت بشه .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آنا جون خیلی جاتو خالی کردیم عزیزم.عکستم دیدیم.زیبایی دوستم وخوشبخت بشی عزیزم.Wink

سانازی جون جات خالی بود عزیزم.به امید دیدار.
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، ارکیده ، shinna ، سانازی ، shabnam.84 ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas
آنا جون و سانازی جون شبنم جون جاتون واقعا خالی بود.....آرین که از خوشحالی ویزا رو ابرا سیر میکرد (اونم فقط به خاطر اینکه میخواد بره پیش همسری) بقیمونم که همه استرس داشتیم به جز شیما که خیالش راحت بود.....از همه بیشترم من استرس داشتم که حتی یه آدم نابینا هم می تونست بفهمه....ولی خیلی خوش گذشت خیلی خوشحالم که دوستای خوبم رو دیدم همتون رو دوست دارم فقط آناهیتا جون و سانازی جون و شبنم جون رو ندیدم که خیلی دوست دارم زودتر بتونم ببینمشون....راستی آنا جون ما هم روی ماهت رو دیدیم.... (البته هر چند که شما خیییییییییییلییییییییی سر تری ولی خوب چیکار کنیم دیگه حالا آرین هم بد نیست....Big Grin) شوخی کردم خیلیییییییییی به هم میاییییییییید خیلی خیلی قدر همدیگه رو بدونید....برای همه بچه ها بهترین آرزوها رو دارم....همتون رو دوست دارم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، سانازی ، shabnam.84 ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas
ارکیده جون بهتر شدی عزیزم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، آناهيتا ، سانازی ، girl ، simi ، shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas
آره یلدا جونم بهترم نمی دونم چرا حالم بد شد فکر کنم فشارم پایین بالا شد..در هر صورت ببخشید بچه ها من زیاد سر حال نبودم اومدم خونه رنگم انقدر پریده بود ترسیدم.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان