کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نوش جان Smile

خوشحالم که همتون اینقد انرژی گرفتید زود به زود همدیگرو ببینید باور کنید این زمان خیلی‌ زودتر می‌گذره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 01:55)shadzad نوشته:  تو هر چی بپوشی بهت میاد سیمی خوشگلم Smile
عزيزميييييييييييييي شما خانم خوشگل و مهربووووون ، اما خدايي من اگر عكسو نبينم هيچ وقت يادم نميمونه كي چي پوشيده بود اما چهرهاي مهربونت هيچ وقت از يادم نميرهSmile
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
بچه ها واقعاااا جای همتون که نیومدین خالی بود....باور کنید منم انگار ده ساله میشناسمتون..راستی چطور اینقدر صمیمی بودیم باهم؟؟؟؟؟خیلی حس خوبی داشتم...همتون گل و مهربونین.
یلدا جون فدات بشم.لطف داری عزیز دلم..تو خودت اینقدررررررر خوشگلی که دخترت خیلی خوشگلتر از دختر من میشه..بعد ما میایم میچلونیمش دوسسستم.ممنونم از لطفت.
سیمی جون و شیما جوووون..اخه چرا خجالت میدین؟؟؟؟؟خوش به حال دخترم که اینقدر تحویلش میگیرین...همتووووون زیادی لطف دارین به خدا...عاااااشق همتونم دوستای گلم...بیشتر از قبل دوستون دارم....راستی ساناز جون خیالت راحت خیلی زوووود قرار میزاریم.شبنم و بقیه هم باید بیان..جای جودی هم که همیشه خاااالی.من جودی رو خیلی دوس دارم.
ارررررین ممنون از عکسا.خیلی خنده دار شده...دیگه اقاهه دختر منه؟؟؟؟ـ؟ای بدجنس..راستی هم به تو هم به انا جون خیلی تبریک میگم.هردو خیلی بهم میاین و خیلیییی خوبین
حالا بچه ها ما که رفتیم کجا رفتین؟؟؟

بچه ها ارین شیررررینی داد؟؟؟؟؟به به خدا دوست داشتا ارین جاااان
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، shadzad ، Tomas
قربونت برم کاملیا جونم منم خیلی‌ دوست دارم :*
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، Tomas
واييييي چقدر همگي ناز و مهربونينننننن
دلم خواست اونجا بودممممممم
كاملا دخترت چه ناز و خوردنيههههه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، Tomas
انا جون واقعا همه ما دلمون میخاست که باشی و به ارین جان هم گفتیم....مرررررسی انای عزیزم...فدات بشم خیلی لطف داری
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، Tomas
اوه مای گاد ................... همیشه شادیها باشه ... منم دوست داشتم بیام اما میدونی تقصیر کاملا خانوم شد Smile)) من فکر کردم گفتم اگر بگم منم میام میگن نگاه کن پسر خودشو خود شیرین کرد گفتم شاید خانوما با هم باشن راحتر باشن Sad(( بگذریم همه اینا رو شوخی گفتم ...Smile)))))))

تا حدودی میدونم چه دوستایی رفتن Smile)))))) اما نه نمیشه دارم دق میکنم از ...

نه الللللللان به من جواب بدین اول الان اونی که قرمز پوشیده کیه؟ Smile))))))) نه اول صبرررر کن 2 نفر که معلومه کدوم یکی از دوستان هستن Smile)) مامان کاملا و آرین خان ... آرین آقا دوستان میگن 30 سال اما من نظر دیگه ای دارم احساسم میگه 37 یا 38 سال ... .

سیمی که خودش گفت کدومه سیمی همونیه که به من گفت مردها عاشق نمیشن از عشقی به عشق دیگه ای میرن hahahahahahaha . زرنگ

اونی که کنار خانوم قرمز هست کدوم دوسته ؟ Smile اولین نفر از راست و اون دوستی که سبز پوشیده هم دوستان لطف کنن ؟

راستی بچه ها کی ازتون عکس گرفت ...Smile)))) من اگر اونجا بودم رستوران رو میرختم بهم Smile)))))))

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((درود بیکران بر همه شما عزیزان )))))))))))))))))))))))))))))))))))
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، MONA FB ، Tomas
منم عکس میخوام خبSad(((((((((((((((((((
یکی برای منم خصوصی بفرسته
لدفن
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، girl ، Tomas
سلام دوستان عزیز
خوشحالم که بهتون خوش گذشته Smile Smile
همه یکی از یکی خوش تیپ تر !!!!!
چرا poram جون منو نبردین !؟!؟!؟
خیلی دوست داشتم می تونستم ببینمتون
اگه هوایی هم میومدم 2 ساعت زمان می برد تا اونجا باشم
با اینکه نبودم حس خوبی نسبت به همتون دارم، خیلی گلییییییننننن
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، poram ، girl ، Tomas
سلام steve.

خوش اومدی به تاپیک ما Smile میبینم که کارهای شما هم به سلامتی انجام شده و عازم رفتن هستین.

امیدوارم زندگی خوبی رو اونجا شروع کنید

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas
سلام steve

خوش اومدی به این تاپیک. اینجور که از امضاتون پیداست کارهاتون انجام شده و عازم رفتن هستین

امیدوارم زندگی خوبی رو اونجا شروع کنید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، kamela ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas
علی زرنگییی؟ به قول خودت ندونی کی کیه مرموزتر و باحال تره، کی بود میگفت بذارین دوستیا مجازی بمونه؟ Big Grin عمرن به تو که نمیگیم Tongue
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، battosai ، girl ، MONA FB ، Tomas
بچه ها دینا امروز برده شناسنامرو سفارت، گفته تا ۵ روز دیگه اگه مشکلی پیش نیاد میگیری ویزارو از پست، شناسنامرم نگه داشتن با پاسپورت!!!قبلش گفته بودن بیاری حله ولی الان گفته اگه مشکلی پیش نیاد، فک کنم فقط برای این شک کردن که نیاورده اول، می خوان حتمن بررسیش کنن، ولی میگیره احتمالن Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، saba.m ، yalda91 ، kamela ، shinna ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، battosai ، girl ، Tomas
ااا خووووب خدارو شکر رسید دستش.حتما اموز فردا دیگه با ویزا برمیگردی دینا جونن بیا اینجا دیگه.حالت خوب بشه.خواهرشون رفتن پیششونن؟
اره جودی جون کاش شما رو هم میدیدیم.
راز جان شما کجا زندگی میکنین؟
خوب گفتی شیما به علی نگینBig Grin علی خوندی چی نوشتم برات صفحه پیش؟
مرسی کاملا جون از لطفت
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، kamela ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، battosai ، girl ، Tomas
آرین برام دوتا عکسها رو نفرستادی.
علی جان ما که گفتیم بیای.ان شاءالله دوباره بزودی قرار می ذاریم می ریم.این دفعه اگه خدا به خواد ویزای من بیاد یا مونا یا ارکیده جون که ویزا گرفتن می ریم بیرون جشن می گیریم.اصلا بچه ها بیاد یه قرار بذاریم هر کی از این به بعد ویزا گرفت جشن بگیریم بریم بیرون همو ببینیم.البته نگران نباشید شیرینی نمی خوایم .فقط تو شادی هم شریک می شیم.باشد که ما هم رستگار شویم.موافقید؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، kamela ، shinna ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان