2013-05-13 ساعت 22:52
عزیزم واسه استرسه ولی این روزها دمنوش زیاد بخور .گل گاوزبان هم خیلی خوبه .برای من که خیلی تاثیر داشت.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-05-13 ساعت 22:52
عزیزم واسه استرسه ولی این روزها دمنوش زیاد بخور .گل گاوزبان هم خیلی خوبه .برای من که خیلی تاثیر داشت.
![]()
2013-05-13 ساعت 22:55
مرسی یلدا جونم آره اتفاقا خوب شد گفتی الان برم یه گل گاو زبون دم کنم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-05-13 ساعت 23:04
بچه هامنم خیلی دوست داشتم بیام اما وسط هفته نمیتونم چون میرم سرکار
خیلی خوشحالم که دوستی مجازی اینجا تبدیل به دوستی حقیقی شد چون اونجا میتونید هوای همو خیلی داشته باشید. با اینکه ندیدمتوناما خیلی دوستون دارم. قبل از قرارتون با سیمی حرف زدم امیدوارم یادش مونده باشه که سلام منو به همتون برسونه دوستای گلم. آآاااااااارین هنوز نرفته بی معرفت شدیا دیگه نمیای دقت کردی? بچه ها من از همه عقب ترم, همه میرید من هر روز اینجا رو با یاد شما آب و جارو میکنم:-(
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
2013-05-13 ساعت 23:35
سهلام به به چه خوب خوش گذشته.من نمی خواستم بنویسم گفتم شاید نخوایین اینجا بدونن امروز رفتین.حالا که گفتین میگم مرسی بچه ها جامونو خالی کردین.خوب قسمت نشد بیام دیگه زودتر میدونستم حتما اونجا بودم همش تقصیر این سرعت اینترنت شد
![]() ![]() ![]() اااا منم انارو میخوام ببینم پس راس میگفت انا جون باید شیرینی میداد ارین جان خانومه خوشگلی نصیبش شده .حالا داد یا نه ![]() من که عکس 3نفرو دیدم همه خوشگلن که خودشون میدونن. منم 4شنبه اونجام ان شالا.ارکیده جون چرا عزیزم استرس گلم دیگه اخرشه فقط خوشحال باش همه چیزم که میدونی و کامل فرشتادی مثل شیما یک ضرب راحت میگیری.مواظب خودت باش. دیناااااااا کجایی عزیزم رسید دستت؟کاری از دستمون بر میاد بگی ها قبلا هم گفتم. شینا جون شما همم نرفته بودی؟فدات شمم ان شالا کارامون زود زود انجام میشه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-05-13 ساعت 23:44
نمی دونین چقدر دلم میخواست همه تون و ببینم. کلی غصه خوردم
عکس گرفتین؟ میخوام همه تون و ببینم تو عکس/ دوستتون دارم زیاد. جای منو خالی کردین؟ ![]() غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2013-05-13 ساعت 23:58
شبنم جون شما چرا نرفته بودین.اره منم عکس میخوام ولی نمیدونم اجازه دادن بچه ها بگیرن یا نه؟!
جودی جون خوبی همش لایک نکن بگو از اونجا هممه چی رو به راهه؟ کلاس زبان میری؟روز مادر خوش گذشت میگم اونجا روز زن نداره؟ یه چیز بگم به علی اقا ایول پرسپولیسی ولی من بگم دیگه الانا اونجوری مثل قدیم نگا نمیکنم چون واقعا دیگه بازی نمیکنن و تراکتور بهتر از اونا با این بازیکنایی بی نامی که داره در حالی که بازم داداشم همچنان پرسپولیسیه و تراکتوری نشد! ![]()
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-05-14 ساعت 00:06
ساناز جون من به خاطر کارم نتونستم برم. اما ایشالا بازم قرار میزاریم و میرم.
ما همه دوستای خوب برای هم میمونیم ![]() عکس که ایداری نداره ماها دیگه دوستای واقعی هستیم هرچند قبلش هم بودیم . من هم عکسم و به اکیپ خودمون نشون میدم ![]() غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2013-05-14 ساعت 00:08
دوستاني كه امروز نبودين مخصوصا آنا ساناز شينا شبنم و جودي جاي همتووووون خالي بود ، بچه ها يكي از يكي ماه تر بودن بخدا امااااااا ... فرشته مامان كاملا رو يه چيز ديگه بود ، توروخدا براش اسپند دود كن كاملا جونم
خلاصه خيلي خوب بود به منكه خيليييي خوش گذشت خيليييييييييييييي :-) اركيده جونم ميدونم شما چتونه ميريد دوبي با ويزا يه ضرب مياي خووووب ميشي :-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
شبنم جون سیمی جون گفت .جاتو خالی کردیم .منم خوشحالم که دوستای خوبی پیدا کردم .کاش یکی تون تودالاس بودید.:-(((((((
آره منم مطمئنم که ارکیده ومونا جون ویزای یک ضرب می گیرن.شک نداشته باشید.بچه ها به من امروز خیلی روحیه دادن.امیدوارم این انرژی مثبت کار ساز باشه. بعضی وقتها فکر می کنم کلیر بشم از خوشخالی سکته نکنم یه وقت :-)))))))
![]() تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، سانازی ، girl ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
2013-05-14 ساعت 00:23
ممنون یلدا جونم. خوشحالم که بهتون خوش گذشته. ایشالا دفعه بعدی که به همین زودی ها باشه می بینمتون
![]() چند نفر بودین؟ تو. کاملا.سیمی.آرین.شیما.ارکیده.؟ کی رو جا انداختم؟ غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2013-05-14 ساعت 00:34
بچه هااااااااا خیلیییی خوش گذشت! چقدر همتونو بیشتر دوست دارم الان! جای بقیه که نبودین خیلی خالی بوداااا، امیدوارم یه روزی یه جایی دیگه باز بشه جمع شیم، کاملیااااااا عاشق دخملتم، خیلی تو دلم رفت این عروسک ماهت! همه بچه ها ماه و خوشگل بودن! اسم پیجو باید بذاریم "بر خوشگلا چه گذشت، چه می گذرد"
![]()
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shabnam.84 ، arian307 ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، MONA FB ، Tomas
2013-05-14 ساعت 00:44
باشه شبنم ایشالا این بار همه با هم میشیم.دینا هم فکر میکنین امروز فردا بیاد؟اره شیما؟
سیمی دتایل میخوام ها.کجایی بهم میگی.بچه ها عکس گرفتین یا نه؟اره یلدا جون انگار خوشگلا باید بزاریم ![]() ![]() دیگه بعید میبینم بازم به این زودی همدیگرو ببینین !اره؟دیگه رفت تا کی ایشالا اره؟!!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، shabnam.84 ، arian307 ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
2013-05-14 ساعت 00:52
نمیدونم راستش سانازی جان، اسکایپم مشکل داره، دینا هم رو چیز دیگه آنلاین نمیشه فعلن، خبر گرفتم میگم، فک کنم تا فردا بره سفارت بعدشم ۳ تا ۵ روز ویزا گرفتن طول میکشه، هفته بعد برمی گرده فک کنم، باز خبری شد میگم.
ارکیده جون زود خوب شووو، حتمن واسه همین استرساته، قول می کنم زودتر از چیزی که فک می کنی تموم میشه و راحت میشی عزیزم ![]()
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
مرسییییییی.. ایشالا همه خوش باشید دوستای خوبم.. سانازی جونم میام میخونم میرم خیلی رو مود حرف زدن نیستم این روزا
روز زن ندران متاسفانه فقط روز مادر که مثل ماست کادو میدن کارت تبریک میدن ولی خیلی مهمه واسشون هرجا میرفتیم این ۲ هفته همه فروشندها میگفتن روز مادر مبارک.. من دیشب ازش پرسیدم گفت هنوز منتظرم.. بمیرم خیلی حالش گرفتس. منم از آنکارا متنفرم میدونم چقد بده آدم اونجا گیر بیفته
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، Tomas
دوستان واسه من که باعث افتخار بود... شبنم جون جات واقعا خالی بود ... همینطور جای ساناز و شینا و علی خان ..
![]() اینم عکس ما ها..... توروخدا ببینین سیمی چی ست کرده لباساش رو ![]() ![]() ![]()
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، MONA FB ، Tomas
|