کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه متاسفانه 2013 نیست Sad با حرف شروع می شه،
گفتن که اگه خبری نشد تماس بگیرین این شماره رو بگین
خدا کنه هممون با خبرای خوب تاپیکو بترکونیم به زودی
من دلم برا همگی خیلی خیلی روشنه Smile Smile
راستی ساناز جون من کرمانم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، girl ، kamela
(2013-05-14 ساعت 18:49)rrrraaaazzzz نوشته:  نه متاسفانه 2013 نیست Sad با حرف شروع می شه،
گفتن که اگه خبری نشد تماس بگیرین این شماره رو بگین
خدا کنه هممون با خبرای خوب تاپیکو بترکونیم به زودی
من دلم برا همگی خیلی خیلی روشنه Smile Smile
راستی ساناز جون من کرمانم.

عزیزم کیس نامبر ما با حرف شروع میشه .مثلا برای من که آنکارا بودم با ank
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، ارکیده ، girl
مرسی یلدا جان case number تون 16 رقمی هم هست البته با حروفاش؟؟

شماره ای که دادن اولش T1B هست
ما ابوظبی رو انتخاب کردیم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، yalda91
راز جان قبلش باید اپرووال اومده باشه ها، پس اون بعیده کیس نامبر باشه، مال ابوظبی و نمیدونم حروف اولش چیه
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl ، kamela ، yalda91
(2013-05-14 ساعت 18:52)rrrraaaazzzz نوشته:  مرسی یلدا جان case number تون 16 رقمی هم هست البته با حروفاش؟؟

نه 13 رقمی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl
(2013-05-14 ساعت 18:52)rrrraaaazzzz نوشته:  مرسی یلدا جان case number تون 16 رقمی هم هست البته با حروفاش؟؟

راز جون ، چه خبر خوبی دادی پس اینشالا زودتر از اینا بهتون خبر میدن ، شمارتون مطمعنی رسیپت نامبر نیست؟ عجیبه نمیدونم اون شماره دیگه چبه . ما فقط همون شماره رسیپت نامبرو که تو NOA1 بهمون دادن داریم . البته جدیدا زنگ نزدیم . دیروز فقط سه نفر تو جورنی نوشتن که اپروو شدن اونام نقص مدارکی های سپتامبر بودن و یکی هم خیلی به تاریخ شما نزدیک بود . ما که هنوز هیچی...
راستی شما همون اوایل توی استاتوستون نمی نوشت که شمارتون تغییر کرده؟ مثلا یه چیری شبیه این"؟
On December 8 , 2012, your Alien Registration Number was changed relating to your I129F, PETITION FOR FIANCE(E). Please check our website at www.uscis.gov for further updates on your case. Please wait until the end of normal processing time before calling customer service at 1-800-375-5283 for live assistance.

سانازی چون مگه هنوز ازمون نخواستن می تونیم خودمون بفرستیم؟ آخه میگن تا ازتون نخواستن نفرستین . نمیدونم والا . آدرس نامزدم که عوض شد سری یروزه تو سایت USCIS نشون دادن با تاریخش و همه . اما الان تقریبا دیک ماه ازون میگذره . اون موقع که پروندمون واسه تغییر آدرس تاچ شده بود هیچی نگفتن راجع به عکس
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl
منظورم بعد از حرف که اون حرفا مخفف شهری هست که توش مصاحبه می شی بعد از اون حرفا 2013 البته برای کسایی که پارسال اپروو شدن 2012 بوده.. مخفف ابو ظبی ABD هست ولی این T1B نمی دونم چیه ولی می دونم کیس نامبر نیست به شوهرت بگو یه زنگ بزنه ازشون بپرسه...شاید همون شماره رسید هست دوباره براتون خوندن...
کاملیا جون مرسی عزیزم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl ، kamela
مرسی بچه ها!
reciept number سیزده رقمی با این فرق می کنه
نمی دونم والا..... گفتن که تا 2 هفته دیگه خبری نشد
تماس بگیرین این شماره رو بگین
poram جان ما با هم خبر خوش میاریم مطمئنم you زودتر!
جریان این شماره هایی که چک می کنید و برام می گی؟

poram جان آره دقیقا همین پیغامو می ده گلللللمممممم
لطفا جریان اینو هم بگو
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، poram ، shadzad ، girl
(2013-05-14 ساعت 18:58)shadzad نوشته:  راز جان قبلش باید اپرووال اومده باشه ها، پس اون بعیده کیس نامبر باشه، مال ابوظبی و نمیدونم حروف اولش چیه

شادزاد جان تا نامزدت نیومده و سرت شلوغ نشده که بری به ما بگو تو مصاحبه با خودت چیا بردی و مصاحبه چطور بود؟

(2013-05-14 ساعت 21:26)rrrraaaazzzz نوشته:  مرسی بچه ها!

لطفا جریان اینو هم بگو

خوب این نشونه خیلی خیلی خوبیه . همین امشب و فردا اپروو میشین اینشالا . ببین بعضی ها رو همون اول شمارشونو تغییر میدن و بعضی ها رو وقتی پروندشون در جریانه. این یعنی شما پروندتون الان در جریانه و به زودی اپروو می شین. واسه ما یک هفته بعد از ارسال ارسال مدارکمون شمارمون تغییر کرد . تاریخ شما امروزه که شمارتون عوض شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، rrrraaaazzzz ، girl ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 11:16)shadzad نوشته:  علی زرنگییی؟ به قول خودت ندونی کی کیه مرموزتر و باحال تره، کی بود میگفت بذارین دوستیا مجازی بمونه؟ Big Grin عمرن به تو که نمیگیم Tongue

درود شیما جون Smile))))))

(2013-05-14 ساعت 14:21)سانازی نوشته:  ااا خووووب خدارو شکر رسید دستش.حتما اموز فردا دیگه با ویزا برمیگردی دینا جونن بیا اینجا دیگه.حالت خوب بشه.خواهرشون رفتن پیششونن؟
اره جودی جون کاش شما رو هم میدیدیم.
راز جان شما کجا زندگی میکنین؟
خوب گفتی شیما به علی نگینBig Grin علی خوندی چی نوشتم برات صفحه پیش؟
مرسی کاملا جون از لطفت

مرسی ساناز خانوم بله دیدم دم شما گرم ایول ...

(2013-05-14 ساعت 14:47)yalda91 نوشته:  آرین برام دوتا عکسها رو نفرستادی.
علی جان ما که گفتیم بیای.ان شاءالله دوباره بزودی قرار می ذاریم می ریم.این دفعه اگه خدا به خواد ویزای من بیاد یا مونا یا ارکیده جون که ویزا گرفتن می ریم بیرون جشن می گیریم.اصلا بچه ها بیاد یه قرار بذاریم هر کی از این به بعد ویزا گرفت جشن بگیریم بریم بیرون همو ببینیم.البته نگران نباشید شیرینی نمی خوایم .فقط تو شادی هم شریک می شیم.باشد که ما هم رستگار شویم.موافقید؟

کی گفتین ؟؟؟؟ شما مگه بودین ؟؟؟؟ در عکس ها ... اسرار آمیزتر شد Smile)))))
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 22:18)poram نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 18:58)shadzad نوشته:  راز جان قبلش باید اپرووال اومده باشه ها، پس اون بعیده کیس نامبر باشه، مال ابوظبی و نمیدونم حروف اولش چیه

شادزاد جان تا نامزدت نیومده و سرت شلوغ نشده که بری به ما بگو تو مصاحبه با خودت چیا بردی و مصاحبه چطور بود؟

(2013-05-14 ساعت 21:26)rrrraaaazzzz نوشته:  مرسی بچه ها!

لطفا جریان اینو هم بگو

خوب این نشونه خیلی خیلی خوبیه . همین امشب و فردا اپروو میشین اینشالا . ببین بعضی ها رو همون اول شمارشونو تغییر میدن و بعضی ها رو وقتی پروندشون در جریانه. این یعنی شما پروندتون الان در جریانه و به زودی اپروو می شین. واسه ما یک هفته بعد از ارسال ارسال مدارکمون شمارمون تغییر کرد . تاریخ شما امروزه که شمارتون عوض شده؟

مرسی از محبتت دوست من

تاریخ شما امروزه که شمارتون عوض شده؟ منظور این نمی فهمم
روی پیغام از روز اول 13 نوامبر بود
شماره جدید دیروز گرفتیم
ولی این جدیده 13 رقمی نیست 16 رقمیه

ر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، battosai ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، Tomas
پوران جان من اصلهای چیزایی رو بردم که کپی فرستاده بودم، تکس و w2 جدیدم ببر، اویدنس جدید(چت و عکس و ...). ببین کلن هر چی اصلشو نفرستادی باید روز مصاحبه ببری به علاوه شواهد رابطه جدید. مصاحبه ام تو سفرنامم نوشتم، خیلی ساده بود، ازم چند تا سوال ساده کرد. نگران مصاحبه نباش فقط مدارکتو کامل ببر که نقص نخوری.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، poram ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 17:11)kamela نوشته:  علی جان واقعا جات خالی بود...ولی چرااااااا گفتی تقصیر من بود؟؟؟؟؟؟؟درضمن شیما راست میگه..شما گفتی دوستی ها مجازی بمونهههه.ولی عیبی نداره ایندفعه به زور میبریمت تا ببینی این مجازی با اون مجازی فرق داره.ماها از اون خانوادهاش نیستیم.
یلدای گلم ممنونم ازت خانوم زیبااا.....والا به منم کسی عکسی نداده..دوست دارم ببینم عکسارو.بازم ممنونم دوست قشنگ من..دخترم امروز داشت حرفتون رو میزدکلی.

بچه ها مگه ارکیده چیزیش شده؟؟دیشب شد؟چرااااا؟خوب بود که..چی شده ارکیده جون؟خدا بد نده عزیزم

بچه ها اون دوستمون گفت اون اقاهه قبول نکرده اسپانسر بشه...نمیدونم چکار کنم...چرا هیچکس حتی با پول راضی نمیشه؟بچه ها شما همتون اسپانسراتون فامیلن؟چطور اینقدر راحت میشه اسپانسر پیدا کرد؟ما اولی رو هم به زور پیدا کردیم....کم اوردم به خدا دیگه...هیچ راهی نمونده برام

سلطانم درود به شما نه بابا شوخی کردم آخرش هم گفتم ... شما هم دوستان رو معرفی نمیکنید به من ؟ Smile از ته قلبم خیلی خوشحالم دوستانم رو در این تایپیک شاد میبینم اگر دینا خانوم هم بیاد بگه ویزاشو رو گرفته که دیگه تمومه ....
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، ارکیده ، shadzad ، girl ، kamela ، yalda91 ، Tomas
یلدا جون ویزا نگرفته هم میشه دور همی ترتیب داد...هروقت خاستی خودم میام..هفته دیگه هم خاستی قرار بزار..میریم اینقدر بیرون تا غممون یادمون بره..شوهرم هم هفته اینده میره انکارا و تا 1هفته اونجاس و میتونم زیاد باهاتون باشم.بوووس

علی جان شیما بود که کرم پوشیده...مونا بود که سبز پوشیده.سیمی بود که زرد پوشیده.ارین بود که قرمز پوشیده(هاهاهااا)یلدا بود که متاسفانه توی عکس نیست چون عکاسمون بود.خودم بودم که یادم نیست چی پوشیده بودم...تابلو تر از من کسی هست که بفهمی مامان کاملاست؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، battosai ، girl ، ارکیده ، آناهيتا ، Tomas ، mercedeh2011
راستی همه رو گفتم؟؟؟؟نهههههه ارکیده رو نگفتم ولی یادم نیست چی پوشیده بود.الان عکس جلوم نیست.ولی خیلی خوشگل بود ارکیده عزیزم.مثل بقیه بچه ها
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، battosai ، girl ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان