کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-14 ساعت 23:57)kamela نوشته:  راستی همه رو گفتم؟؟؟؟نهههههه ارکیده رو نگفتم ولی یادم نیست چی پوشیده بود.الان عکس جلوم نیست.ولی خیلی خوشگل بود ارکیده عزیزم.مثل بقیه بچه ها

ارکیده قرمز پوشیده بود.منم تو عکس دومی که آرین جان نذاشته هستم.هرچی از دیروز دارم می گم عکسمونو برامون بفزست این آقا داماد گوش نمی ده.

علی جان من گفتم یادتون نیست ولی ویزای بعدی گردهمایی بعدی حتما بیاید.

امیدوارم دینا جون زودی بیاد خبر ویزاشو بده که بیشتر از این خوشحال بشیم.

بچه ها 77 روزه دیگه داره به 80 نزدیک میشه.SadSadSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، آناهيتا ، battosai ، girl ، ارکیده ، Tomas
اااا راست میگی یلدا جون.ارکیده قرمز پوشیده بود.عزیزم ارین جان برای هیچ کس عکس نفرستاده.یلدا جون غصه نخور اینقدر.به خدا به زودی کلیر میشی...فکر کنم 90 روزه بشه دیگه..دیدم بعضی ها میگن 90روزه شدن.الاهی بمیرم برات..میدونم خیلی حس بدی..ولی باور کن باید خوشحال باشی چون با اینکه کمی دیرتر میری پیش همسرت ولی مطمینی ویزات تا چند وقت دیگه امادست.به خدا برای دلداری دادنت نمیگم.ولی غصه خوردن نداره چون کار ویزات همه چیزش جوره و فقط باید منتظر باشی کلیر بشی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، battosai ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها اون دوستمون گفت اون اقاهه قبول نکرده اسپانسر بشه...نمیدونم چکار کنم...چرا هیچکس حتی با پول راضی نمیشه؟بچه ها شما همتون اسپانسراتون فامیلن؟چطور اینقدر راحت میشه اسپانسر پیدا کرد؟ما اولی رو هم به زور پیدا کردیم....کم اوردم به خدا دیگه...هیچ راهی نمونده برام
[/quote]

کاملا جون خیلی ناراحت شدم که اسپانسرت اینجوری شد تو یکی از پستها خونده بودم که می تونی یه پولی رو فکر کنم 3 برابر خط فقر تو حسابت بذاری وازون به جای اسپانسر استفاده کنی کاش کاری از دستم بر میومد ولی ..... اما ایشالا حتما درست میشه Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، kamela ، girl ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 17:11)kamela نوشته:  بچه ها اون دوستمون گفت اون اقاهه قبول نکرده اسپانسر بشه...نمیدونم چکار کنم...چرا هیچکس حتی با پول راضی نمیشه؟بچه ها شما همتون اسپانسراتون فامیلن؟چطور اینقدر راحت میشه اسپانسر پیدا کرد؟ما اولی رو هم به زور پیدا کردیم....کم اوردم به خدا دیگه...هیچ راهی نمونده برام

كاملا جونم عزيزم من بهت گفتم اينجا مردم از سايه خودشونم ميترسن ....چه برسه به اسن كه بخوان سپانس يكي بشن كه نميشناسنش ....
همونطور كه گفتم خيلي كمن كسايي كه با پول سپانسر بشن ....
نميخوام نا اميدت كنم دارم واقعيتو ميگن كه بشيني يه تصميم جدي بگيري ....
اگه يه مدت پاشي بياي اينجا خودت كار كني و بقيشم پول بذاري به حسابت خيالت راحتتره .... ميدونم دوري سخته اما من و آرين هم سه سال ازهم دور بوديم درست از زماني كه تصميم به ازدواج گرفتيم
حالا براي شما كه اين همه هم قرار نيست طول بكشه
خواهشا به اميد اين و اون زندگيتو هدر نده .... اينجا كمتر كسي به كسي كمك ميكنه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas
صبا جونم...والا همچین پولی رو نمیشه برد امریکا که بتونم بزارم توی حسابم....همه میگن بهترین راه همینه که کسی رو پیدا کنیم..متاسفانه فعلا هیچ راهی نداریم.برام دعا کن صبا جون که اسپانسر پیدا بشه...ممنونم بازم ازت...بچه ها اگه کسی شخصی رو میشناسه که با گرفتن پول اسپانسر میشه لطفا بهم معرفیش کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas
(2013-05-15 ساعت 12:50)kamela نوشته:  صبا جونم...والا همچین پولی رو نمیشه برد آمریکا که بتونم بزارم توی حسابم....همه میگن بهترین راه همینه که کسی رو پیدا کنیم..متاسفانه فعلا هیچ راهی نداریم.برام دعا کن صبا جون که اسپانسر پیدا بشه...ممنونم بازم ازت...بچه ها اگه کسی شخصی رو میشناسه که با گرفتن پول اسپانسر میشه لطفا بهم معرفیش کنه.

كاملا كي گفته نميتوني پول بياري ؟؟؟؟
من كه گفتم خواهرم پول آورد اينجا خونه خريد ....
پسر عمم ٤٠٠ هزار دلار پول آورد خونه نقد خريد ....
اين حرفا كدومه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas
اره انا جون میدونم...ولی میگم شایدم پیدا شد کسی.بعضی از بچه ها با دادن پول اسپانسر گرفتن.حالا ببینم چی میشه یا خدا میخاد پیدا میشه.یا خدا نمیخاد پیدا نمیشه.به هر حال من راضیم به رضای خدا...تاحالا برام بد نخاسته و امیدوارم از این به بعد هم هرچی پیش بیاد خوب باشه..ممنونم انا جون ازت

انا جون میشه لطفا بگی چطور پول اوردن؟سه برابر خط فقر یعنی چقدر باید بیارم؟و اینکه از چه راهی بیارم؟ممنون میشم بهم بگی
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، battosai ، yalda91 ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas
(2013-05-15 ساعت 12:54)kamela نوشته:  اره انا جون میدونم...ولی میگم شایدم پیدا شد کسی.بعضی از بچه ها با دادن پول اسپانسر گرفتن.حالا ببینم چی میشه یا خدا میخاد پیدا میشه.یا خدا نمیخاد پیدا نمیشه.به هر حال من راضیم به رضای خدا...تاحالا برام بد نخاسته و امیدوارم از این به بعد هم هرچی پیش بیاد خوب باشه..ممنونم انا جون ازت

انا جون میشه لطفا بگی چطور پول اوردن؟سه برابر خط فقر یعنی چقدر باید بیارم؟و اینکه از چه راهی بیارم؟ممنون میشم بهم بگی

اما اگه خداي نكرده پيدا نشه و پروندت بسته بشه چي .... اين همه وقت گذاشتي براش
نميدونم باز خودت ميدوني عزيزم
در هر صورت موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas
میگم که انا جون..من معتقدم هرچی خدا بخاد همون بهترین چیزه..اگه خدا بخاد پروندمون بسته نشه خودش کاری میکنه یهو اسپانسری چیزی پیدا بشه.ما به اندازه کافی تلاشمون رو در هر زمینه کردیم.به همه هم سپردیم.دیگه ببینیم چی پیش میاد....بسته هم بشه چاره ای نداریم....
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas
(2013-05-15 ساعت 12:57)آناهيتا نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:54)kamela نوشته:  اره انا جون میدونم...ولی میگم شایدم پیدا شد کسی.بعضی از بچه ها با دادن پول اسپانسر گرفتن.حالا ببینم چی میشه یا خدا میخاد پیدا میشه.یا خدا نمیخاد پیدا نمیشه.به هر حال من راضیم به رضای خدا...تاحالا برام بد نخاسته و امیدوارم از این به بعد هم هرچی پیش بیاد خوب باشه..ممنونم انا جون ازت

اما اگه خداي نكرده پيدا نشه و پروندت بسته بشه چي .... اين همه وقت گذاشتي براش
نميدونم باز خودت ميدوني عزيزم
در هر صورت موفق باشي

هر دوشون از طريق صراف آوردن ....
خط فقر level مختلف داره كه براي نامزدي ١٣٣٪ فك كنم
اگه بر اساس ١٣٣٪ حساب كني براي سه نفر ميشه ٢٥٩٧٥ كه سه برابرش ميشه ٧٧٩٢٥ $
اگه بر اساس ١٠٠٪ خط فقر حساب بشه ميشه ١٩٥٣٠ $ كه سه برابرش مي شه ٥٨٥٩٠ $

اينم لينكشه
http://www.familiesusa.org/resources/too...al-poverty-
guidelines.html

حالا يه سرچ بكن تو سايت uscis بهت ميگه كه بر اساس چند درصد proverty level بايد باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، saba.m ، shadzad ، kamela ، Tomas
کاملیا جون منم با نظر آنا جون موافقم .اگه خودت زودتر بری یه حسابی باز کنی یا خونه بگیری کارات خیلی سریعتر پیش می ره.من دوستی داشتم که پذیرش دانشجویی گرفت 3 سال تنها تو یه کشور غریب زندگی کرد تا با یه بچه شیر خواره تا کارهای همسرش درست شد ورفت .
مطمئن باش از پسش بر می یای .اینقدر خودتو دست کم نگیر.می تونیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

پول رو هم بارها گفتم که دوستای همسر من از طریق صرافی ها می برن مبالغ بالا.

وقتت رو از دست نده .اگه هرچی زودتر خودت بری زودتر کارات به نتیجه می رسه.اینو باید بدونی که هیچ کس برای ادم به اندازه خودش دل نمی سوزونه دوستم .واینکه بچه هایی که اسپانسر پیدا کردن از طریق همسراشون بوده .که به اعتبار اونا راضی شدن.اگه خودت زودتر بری اونجا آشنا پیدا می کنی .تورو می شناسن ومی بینن .اونوقت راحتر می تونن اعتماد کنن .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، آناهيتا ، shadzad ، kamela ، Tomas
کاملا جون خدا به همه کمک میکنه ولی من فکر میکنم اونایی که تحملشون بیشتره سختیاشون هم بیشتره تو هم ثابت کردی تو این زمینه فوق العاده ای عزیزم Smileاینقدر خوبی که حتما برات خوبی پیش میاد و مطمئنم حل میشه ولی اگه شرایطشو داری همینطور هم که آنا جون و یلدا جون گفتن راحت از طریق صراف می تونی بریزی منم چند بار از طریق صراف واریز کردم
برای ویزا ازدواج 125% خط فقره نامزدی فرق میکنه که 24412 $ برای سال 2013 اعلام کردن که 3 برابرش میشه 73236 $
فرم I864P مقدار خط فقر رو گفته
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-14 ساعت 00:59)arian307 نوشته:  دوستان واسه من که باعث افتخار بود... شبنم جون جات واقعا خالی بود ... همینطور جای ساناز و شینا و علی خان .. Big Grin
اینم عکس ما ها..... توروخدا ببینین سیمی چی ست کرده لباساش رو Big GrinBig GrinBig Grin

[عکس: uww6pw970riv6121hsu5.jpg]

vay kheili bahal bood . hamatono dost dashtam .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، saba.m ، Tomas
سلام
من غیبت داشتم . یه وق کسی جای منو خالی نکنه ها ؟ یکی به منم غکس بده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-15 ساعت 13:02)kamela نوشته:  میگم که انا جون..من معتقدم هرچی خدا بخاد همون بهترین چیزه..اگه خدا بخاد پروندمون بسته نشه خودش کاری میکنه یهو اسپانسری چیزی پیدا بشه.ما به اندازه کافی تلاشمون رو در هر زمینه کردیم.به همه هم سپردیم.دیگه ببینیم چی پیش میاد....بسته هم بشه چاره ای نداریم....

سلام دوست من چرا اينقدر خودتو اذيت مي كني يه حساب توي يه بانك خصوصي باز كن به يه نفر ي كه پول نزول ميده 500 تومان حالا بيشتر هم شد اشكال نداره بده يا اگه ميتوني يه سندي چيزي گرو بزار بگو واسه 5 دقيقه پول بريزه تو حسابت بعد يه مانده حساب بگير بعد همون لحظه پولشو برگردون همين تمام Tongue
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان