موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اااا راست میگی یلدا جون.ارکیده قرمز پوشیده بود.عزیزم ارین جان برای هیچ کس عکس نفرستاده.یلدا جون غصه نخور اینقدر.به خدا به زودی کلیر میشی...فکر کنم 90 روزه بشه دیگه..دیدم بعضی ها میگن 90روزه شدن.الاهی بمیرم برات..میدونم خیلی حس بدی..ولی باور کن باید خوشحال باشی چون با اینکه کمی دیرتر میری پیش همسرت ولی مطمینی ویزات تا چند وقت دیگه امادست.به خدا برای دلداری دادنت نمیگم.ولی غصه خوردن نداره چون کار ویزات همه چیزش جوره و فقط باید منتظر باشی کلیر بشی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اون دوستمون گفت اون اقاهه قبول نکرده اسپانسر بشه...نمیدونم چکار کنم...چرا هیچکس حتی با پول راضی نمیشه؟بچه ها شما همتون اسپانسراتون فامیلن؟چطور اینقدر راحت میشه اسپانسر پیدا کرد؟ما اولی رو هم به زور پیدا کردیم....کم اوردم به خدا دیگه...هیچ راهی نمونده برام
[/quote]
کاملا جون خیلی ناراحت شدم که اسپانسرت اینجوری شد تو یکی از پستها خونده بودم که می تونی یه پولی رو فکر کنم 3 برابر خط فقر تو حسابت بذاری وازون به جای اسپانسر استفاده کنی کاش کاری از دستم بر میومد ولی ..... اما ایشالا حتما درست میشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
صبا جونم...والا همچین پولی رو نمیشه برد امریکا که بتونم بزارم توی حسابم....همه میگن بهترین راه همینه که کسی رو پیدا کنیم..متاسفانه فعلا هیچ راهی نداریم.برام دعا کن صبا جون که اسپانسر پیدا بشه...ممنونم بازم ازت...بچه ها اگه کسی شخصی رو میشناسه که با گرفتن پول اسپانسر میشه لطفا بهم معرفیش کنه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-15 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-15 ساعت 12:56 توسط kamela.)
اره انا جون میدونم...ولی میگم شایدم پیدا شد کسی.بعضی از بچه ها با دادن پول اسپانسر گرفتن.حالا ببینم چی میشه یا خدا میخاد پیدا میشه.یا خدا نمیخاد پیدا نمیشه.به هر حال من راضیم به رضای خدا...تاحالا برام بد نخاسته و امیدوارم از این به بعد هم هرچی پیش بیاد خوب باشه..ممنونم انا جون ازت
انا جون میشه لطفا بگی چطور پول اوردن؟سه برابر خط فقر یعنی چقدر باید بیارم؟و اینکه از چه راهی بیارم؟ممنون میشم بهم بگی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
میگم که انا جون..من معتقدم هرچی خدا بخاد همون بهترین چیزه..اگه خدا بخاد پروندمون بسته نشه خودش کاری میکنه یهو اسپانسری چیزی پیدا بشه.ما به اندازه کافی تلاشمون رو در هر زمینه کردیم.به همه هم سپردیم.دیگه ببینیم چی پیش میاد....بسته هم بشه چاره ای نداریم....
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-15 ساعت 13:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-15 ساعت 13:20 توسط yalda91.)
کاملیا جون منم با نظر آنا جون موافقم .اگه خودت زودتر بری یه حسابی باز کنی یا خونه بگیری کارات خیلی سریعتر پیش می ره.من دوستی داشتم که پذیرش دانشجویی گرفت 3 سال تنها تو یه کشور غریب زندگی کرد تا با یه بچه شیر خواره تا کارهای همسرش درست شد ورفت .
مطمئن باش از پسش بر می یای .اینقدر خودتو دست کم نگیر.می تونیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
پول رو هم بارها گفتم که دوستای همسر من از طریق صرافی ها می برن مبالغ بالا.
وقتت رو از دست نده .اگه هرچی زودتر خودت بری زودتر کارات به نتیجه می رسه.اینو باید بدونی که هیچ کس برای ادم به اندازه خودش دل نمی سوزونه دوستم .واینکه بچه هایی که اسپانسر پیدا کردن از طریق همسراشون بوده .که به اعتبار اونا راضی شدن.اگه خودت زودتر بری اونجا آشنا پیدا می کنی .تورو می شناسن ومی بینن .اونوقت راحتر می تونن اعتماد کنن .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-15 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-15 ساعت 13:38 توسط saba.m.)
کاملا جون خدا به همه کمک میکنه ولی من فکر میکنم اونایی که تحملشون بیشتره سختیاشون هم بیشتره تو هم ثابت کردی تو این زمینه فوق العاده ای عزیزم
اینقدر خوبی که حتما برات خوبی پیش میاد و مطمئنم حل میشه ولی اگه شرایطشو داری همینطور هم که آنا جون و یلدا جون گفتن راحت از طریق صراف می تونی بریزی منم چند بار از طریق صراف واریز کردم
برای ویزا ازدواج 125% خط فقره نامزدی فرق میکنه که 24412 $ برای سال 2013 اعلام کردن که 3 برابرش میشه 73236 $
فرم I864P مقدار خط فقر رو گفته
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من غیبت داشتم . یه وق کسی جای منو خالی نکنه ها ؟ یکی به منم غکس بده .
CR1