کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مونا جون من که پرسیدم کجایی حواب ندادی .اصلا بچه ها نیستن همه مشغولن انگاری.آرین از اون روز رفته به کسی عکس نداده .تازه عکس منو ه نذاشته:-(((

دینا جان ما همه کلی سراغتو گرفتیم بیا ما مارو از نگرانی دربیار یه خبری بهمون بده عزیزم.

از چهارشنبه ها که می گذره دل شوره پیدا می کنم .کله هفته هم که به استرس می گذره .خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی صدات می کنم لطفا صدامو بشنو خیلی خسته شدم به خدا.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shabnam.84 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-15 ساعت 21:30)yalda91 نوشته:  مونا جون من که پرسیدم کجایی حواب ندادی .اصلا بچه ها نیستن همه مشغولن انگاری.آرین از اون روز رفته به کسی عکس نداده .تازه عکس منو ه نذاشته:-(((

دینا جان ما همه کلی سراغتو گرفتیم بیا ما مارو از نگرانی دربیار یه خبری بهمون بده عزیزم.

از چهارشنبه ها که می گذره دل شوره پیدا می کنم .کله هفته هم که به استرس می گذره .خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی صدات می کنم لطفا صدامو بشنو خیلی خسته شدم به خدا.

عزيزم آرين داره كاراشو ميكنه كه بياد .... امروز ياداوري ميكنم واسه عكس Smile
اميدوارم امروز فردا كلير بشي گلم .... ميدونم چقدر سخته
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
دینا استتسش امروز صبح نشون داده که پاسپورت آمادس، بهش گفتم چک کنه ایشیو شده یا نه ولی دیگه بعدش خبری ازش ندارم جوابی نداده هنوز، باید رفته باشه بگیره پاسو از پست، با ویزاس حتمن Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
الان باهاش حرف زدم، دوباره امروز به حالت چک درومده استتسش، تو usvisa-info نتونسته چک کنه، الکی میگه اکانت ندارین در حالی که وقت سفارت و پول ویزا و همه کارو از اکانتشون کردن قبلن، حالا فعلن یه روزه پاسو داده تا ۵ روز جا داره آماده شه. خبری شد میگم باز.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، poram ، kamela ، girl ، Tomas
سلام به همگی

یلدا جون عزیزم نگران نباش دیگه روزای آخر انتظارتونه
به زودی با خبرای خوش هممونو خوشحال می کنی
Smile Smile Smile Smile
================================
poram عزیزم کجایی؟ در چه حالی؟
امروز نیومدی !!!!
منم حالم خیلی گرفته، سعی می کنم فکرمو به سمت + + + ببرم
با پلی استشن خواهرزادم خودمو سرگرم میکنم (اوردمش خونه خودمون). تا این روزای ... زودتر بگذره
Smile Smile Smile Smile
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، kamela ، girl ، shadzad ، Tomas ، battosai
(2013-05-16 ساعت 00:54)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی

یلدا جون عزیزم نگران نباش دیگه روزای آخر انتظارتونه
به زودی با خبرای خوش هممونو خوشحال می کنی
Smile Smile Smile Smile
================================
poram عزیزم کجایی؟ در چه حالی؟
امروز نیومدی !!!!
منم حالم خیلی گرفته، سعی می کنم فکرمو به سمت + + + ببرم
با پلی استشن خواهرزادم خودمو سرگرم میکنم (اوردمش خونه خودمون). تا این روزای ... زودتر بگذره
Smile Smile Smile Smile

مرسی عزیزم ، منم هیچی همچنان چشم در راه...
اومدم اما وقتی هیچ اتفاق خوبی نمی افته هیچ حرفی هم برای زدن نداشتم.تو چه خبر عزیز؟ دیگه زنگ نزدین راجع به اون شماره بپرسین؟ من میگم شاید براتون service request کردن و اونم شماره پیگیری اونه. من که کلا دیگه چکم نمی کنم بیخیال شدم اصلا . هر چیزی تا یه زمانی شوق و ذوق داره انقدر طول کشید که بریدم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
انا جون و صبا جون ممنونم ازتون بابت اطلاعات که دادین.حالا اگه تا چند وقت دیگه راهی پیدا نشد میرم دنبال اون کار ببینم چی میشه.صبا جون ممنونم ازت شرمندم نکن دخترررر.
یلدا جونم ممنونم ازت که بهم امید میدی....میدونم هیچ کاری نیست که ادم نتونه بکنه..ولی فعلا ببینم چه میشه کرد و اگر چاره ای نداشتم همین کار رو میکنم.امیدم فقط به خداست.
مونا جون از اون شب همش دارم به خودم میگم مونا و ارین کجان..حتی گفتم نکنهههه توی راه خونه گم شدن!!!!!کجایین بابا؟؟؟خوش اومدی عزیزم.
انا جون به سلامتی..الان چه حاااال خوبی داره ارین جان.خیلی حس خوبی...برای هردوتون ارزوی خوشبختی و شادی زیاد در زندگی رو دارم.

mazerati جان(چه اسم جالبی) ممنونم ازت عزیزم...ولی من فکر میکنم این شیوه ساپورت کردن مال لاتاری ها باشه....بچه ها درست میگم؟؟ایا ازدواجی ها هم میتونن این کارو بکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shadzad ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، saba.m ، shabnam.84 ، poram ، girl ، Tomas ، battosai
نه poram جان زنگ نزد، میگه یه هفته، ده روزی صبر کنیم
اگه خبری نشد اون موقع زنگ می زنم Sad
نمی دونم والا حتما همینیه که شما می گی
فعلا کاری از دستم بر نمیاد جز صبر کردن،
باهات موافقم عزیز، این انتظار ... ذوق و شوقمونو گرفته
و بدتر اینکه همه می گن تازه از وقتی وارد اونجا شدین بایستی
بااراده و محکم باشین .... خدا جونم کمکمون کن ....
مواظب خودت باش دوستم!!!
Smile Smile Smile Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، poram ، girl ، Tomas
(2013-05-16 ساعت 14:02)rrrraaaazzzz نوشته:  نه poram جان زنگ نزد، میگه یه هفته، ده روزی صبر کنیم
مواظب خودت باش دوستم!!!
Smile Smile Smile Smile

ببینیم خواست خدا چیه دوست عزیزم . فعلا که منتظر و دست به سینه عین بچه های خوب نشستم تو خونه . نمیدونم چرا بعضی وقت ها احساس می کنم این اپروو هیچوقت نخواهد اومد!!!!! ممنونم خانم تو هم مواظب خودت باش. زودی بیا خبر خوشحالی بده. اصلا نمیدونم چند سالته ولی حدس میزنم همسن من باشی Smile ما هم هنوز زنگ نزدیم.نامزدمم میگه نامه بدیم به کانگرس من شهرشون. نمیدونم تاثیری داره یا نه. ولی اونم خودش کلی زمان می بره. زبان می خونی؟ زبانت خوبه؟ نامزدت فارسی حرف میزنه دیگه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-16 ساعت 14:51)poram نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 14:02)rrrraaaazzzz نوشته:  نه poram جان زنگ نزد، میگه یه هفته، ده روزی صبر کنیم
مواظب خودت باش دوستم!!!
Smile Smile Smile Smile

ببینیم خواست خدا چیه دوست عزیزم . فعلا که منتظر و دست به سینه عین بچه های خوب نشستم تو خونه . نمیدونم چرا بعضی وقت ها احساس می کنم این اپروو هیچوقت نخواهد اومد!!!!! ممنونم خانم تو هم مواظب خودت باش. زودی بیا خبر خوشحالی بده. اصلا نمیدونم چند سالته ولی حدس میزنم همسن من باشی Smile ما هم هنوز زنگ نزدیم.نامزدمم میگه نامه بدیم به کانگرس من شهرشون. نمیدونم تاثیری داره یا نه. ولی اونم خودش کلی زمان می بره. زبان می خونی؟ زبانت خوبه؟ نامزدت فارسی حرف میزنه دیگه؟؟

بله پورام جان تأثير داره، نهايتش هم دو هفته طول ميكشه. فقط بگو حتما فرم رضايت نامه رو از سايتشون پرينت بگيره و پر كنه. يگو هم به كانگرس من شهرش نامه بده هم رپرزنتتيوشون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، poram ، Tomas
نه بابا من واقعا کار داشتم . آغا ما یه آش پختیم اض قضا خوب در اومد .
امروز مادرشوهر هوس کرده بود آش نذری بپزه خلاصه امروز اونجا بودم البته از دیشب .
دیروز و هم که مهمونی دعوت داشتم .
مرسی از یلدا و کاملا جون یه سراغ گرفتن .

خوشحالم دینا جون .
راستی بچه ها این عباس سیویل تاره دیشب جواب مسیج ف ب منو داد که واسه دینا واسش فرستادم .
یه خسته نننننننننننننننننننباشید طویل از همین جا نثارش کنم خوبه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، poram ، girl ، Tomas
poram عزیزم! اینطوری نگو گلم! همین روزا اپروو می شی. از خونه برو بیرون، تا حال و هوات عوض شه. خوب درکت می کنم، چون حال منم مثل خودته، خیلی سعی می کنم حالمو بهتر کنم، چاره ای جز صبر کردن ندارم. زبانم خوب نیست، کاشکی خوب بود، آره فارسی حرف می زنه. ایده ی خیلی خوبیه که نامه بدین
هرچند می دونم قبل از اون خبر خوش بهمون می دی.... Smile Smile Smile Smile نمی دونم همسنیم یا نه ولی حس خیلی خوبی دارم دوستتتتتتمممممم Smile
چرا نمی تونم بهت PM بدم دوست عزیز؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، poram ، girl ، Tomas
سلام یلدا جان . مونا جان و دوستان عزیز دیگه . اگر ممکنه لطفا اگر اطلاعی در مورد سوال من دارید سریع جواب بدین . جدیدا ایمیلی برای ما اومده که ار ما تمام مدارک و مانند . شناسنامها و عقدنامه اصل و ترجمه رو از ما خواستن تا براشون پست کنیم . به نظر شما این عجیب نیست که اونا اصل مدارک و می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا از شما هم خواستن ؟ یا کسی بوده که ازش بخوان . چون من تا حالا ندیدم هیچکدوم از بچه های ازدواجی اینجا گفته باشن که این مدارک و ازشون خواسته باشن.ممنون می شم اگه زود جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
نه عزیزم . از ما که ترجمه و برابر اصل خواستن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، poram ، girl ، Tomas ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
سیمی جون تو کجایی؟؟؟چقدر اینجا خلوت شده!!!هیچکدوم دیگه نمیاین چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان