موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سیسیلی جان...از ما ترجمه برابر اصل رو خواستن...اصل رو نفرستادیم ان وی سی...ولی روز مصاحبه اصل رو خواستن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
فدات بشم سیمی جون..لطف داری عزیزم..دخترم هم خوبه و هر روز شیطون تر میشه...فک کن من باهاش تنها برم امریکا!!!یک مو روی سرم نمیزاره...ببینم مگه برادرت خوب نشد؟؟؟؟ای بابا.هنوز بیمارستانن؟عجب کاهویی بوداااااااااا..انشاالاه زودتر خوب بشن
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوب.
داشتم صفحات اولیه این تاپیک رو می خوندم.
می خواستم ازتون یک خواهشی کنم.امیدوارم مقبول بیفته !
وقتی این تاپیک رو درست کردم چندتا هدف داشتم که یکی از اونا درد دل کردن و شرح دادن وضعیت مون بود.اما اهداف دیگه ای هم بود که به مرور زمان وجودشون توی این تاپیک کمتر شد و محدود شد به درد دل و شرح وضعیت.البته خیییییییییییلی خوشحالم که این اتفاق می افته ولی حالا که چند ماه توی آمریکا زندگی می کنم به نظرم میاد بهتر ِتوی این تاپیک روی چیزهای دیگه هم کار کنیم.
در اولین پستم توی صفحه اول نوشتم که خوبه از تصمیماتمون برای زندگی در آمریکا بگیم. بااااااااااوووووور کنید خیلی مهمه ! اگر با خودتون فکر می کنید : حالا می ریم تا ببینیم چی میشه یا اینکه همین که داریم از ایران می ریم کافیه ، در اشتباه بزرگی به سر می برید. بهتر از حالا بدونید قصد انجام چه کار هایی رو دارید. در غیر این صورت محیط جدید به سرعت تازگی هاش رو از دست می ده و شما می مونید و روزمرگی و سرزمینی که اطلاعات کافی از شیوه زندگی در اون ندارید. اون وقت هی دلتون واسه مامان تون تنگ میشه، هی یاد خاطرات دانشگاه می کنید، به همسرتون گیر می دید و بهانه می گیرید و بعد از یه مدت می شید یک افسرده واقعی که با آلبوم و دفتر خاطراتش زندگی می کنه و دستی دستی ، خودتون گ... میزنید به فرصت جدید زندگی تون.
برای خودتون برنامه ریزی کنید اون هم از نوع واقع بینانه.مثلن بگید می خوام بچه دار بشم و بعدش ادامه تحصیل بدم یا بر عکس،یا می خوام فلان رشته رو بخونم و هر تصمیمی که می گیرید با جزییاتش بررسی کنید.تاکید می کنم با جزییاتش.یعنی سعی کنید مراحل و چگونگی پیش رفتن توی اون مسیر و بشناسید. اگه هدفتون ادامه تحصیل ِبدونید که قصد رفتن به کالج دارید یا دانشگاه،نیاز به تافل دارید یا نه و ... اغلب این اطلاعات رو به وسیله اینترنت می تونید به دست بیارید.البته که زحمت هم داره ! با خیالات هم پیش نرید که مثلن من فوق لیسانس دارم الان میرم بعد از رد شدن از فرش قرمزی که برام پهن کردن، دانشجوی پی اچ دی می شم و .... سعی کنید اطلاعات واقعی بدست بیارید نه اون اطلاعاتی که باب میل تون ِ و شما رو راضی می کنه.
بچه ها باور کنید این شیوه خیلی به آدم کمک می کنه.اگه می خواین اینجا به مرور زمان ادم موفقی بشید باید بدونید می خواین چی کار کنید.
بعدش بیاین توی تاپیک اون چیز هایی رو که تو ذهنتون دارید با بقیه به اشتراک بذارید .این کار فوایدی داره از قبیل اینکه وقتی یک چیزی رو برای دیگران تعریف می کنید، در واقع در ذهن خودتون دارید اون رو دوره می کنید و این کار بهتون کمک میکنه تا ذهتنون شروع به اصلاح مسیر تصمیم گیری شما کنه و دنبال اطلاعات مناسب تر بگرده. در عین حال دوستانی هم که تصمیمات شما رو می خونن می تونن نظر بدن .این نظر می تونه موافق یا مخالف باشه یا اطلاعات جدیدی رو در اختیار شما بذاره و البته ذهن شما هم همچنان داره پردازش می کنه. برای همین ِکه می بینید ذهنیت مون از یک جایی شروع میشه ولی به جایی ختم می شه که خیلی برامون قابل پیش بینی نبود.ولی وقتی مسیر فکری تون رو دوره می کنید متوجه می شید تصمیم نهایی تون خیلی هم با تصمیم ابتدایی تون بی ربط نبوده.این خاصیت ذهن ماست که اگه تمرینش بدید، یاد می گیره حتی در کوتاه ترین لحظه بهترین تصمیم رو به نفع شما بگیره.
تصمیمات تون رو اینجا به اشتراگ بذارید و از هم دیگه کمک بخواین.به خصوص از بچه هایی که اومدن آمریکا و شرایط اینجا رو از نزدیک دیدن.
یک خواهش دیگه ! پرسش های مربوط به ویزا ، سفر برای مصاحبه ، و هر چیزی که مربوط به این امور میشه رو لطفن توی تاپیک خودش مطرح کنید که هم قوانین سایت رعایت بشه و هم بقیه دوستان بتونن استفاده کنن.
ممنون از همتون و ببخشید واسه زیاده گویی.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بچه ها کسی در انکارا کاری نداره؟شناسنامه ای چیزی جا نزاشتین بخاین بدین به کسی؟کاغذی چیزی!!!!!!!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نه فردا جان...والا شوهر من 1ماه پیش رفت انکارا برای مصاحبه که هم چک خورد و هم نقض مدرک شد...الان داره برای کار شخصیش میره..گفتم بپرسم کسی کاری نداره
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اییییی من فدااات بشم..چی میشد ما همسایه شما بودیم و یکم از دست دخترم فرار میکردیم.قربونت برم عزیزم لطف داری واقعااااا.دخترت خیلی هم زیبا تر میشه.پس کلیییی اسپند با خودت ببر..ای واااااااای چه حالی داشته برادرت..اخی..انشاالاه که دیگه از این اتفاقا نیفته...گفتی میکروبه کاهو داشته یاد یک چیزی افتادم..یکی از همسایه های ما خیلی قد کوتاه بود وهمش کروات میزد...برادرم هروقت میدیدش میگفت این کروات زده یا کروات اینو زده....یاد اون داستان افتااادم .کلی خندیدم از دستت سیمی.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم .سیسیلی جون از من نخواستن کپی برابر اصل رو خواستن ولی شنیدم از بعضی ها اصل رو می خوان بفرست بزدودی جوابهای خوبی می گیری.
کاملیا جان من هر روز سر می زنم ولی تاپیک خلوت شده از اون شور افتاده .بچه ها خیلی کم میان اینجا به خاطر همین منم کم می نویسم.وگرنه سراغ همه رو می گیرم.دوباره جمعه شده و استرس .من که فکر نمی کنم این هفته کلیر بشم خبری از آپدیت شدن نیست.
فردا جان منم خیلی موافقم این طوری شاید از این حالو هوا بیایم بیرون .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام... کلاس زبان نمیرین؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها...من دیروز رفتم دکتر بهم گفت اظطراب شدید گرفتم بهم دارو داد گفت 2 ماه باید بخورم.....
ای بابا سیمی جون ببین 2 روز نرفتیم بیرون من بی معرفت شدم؟؟؟
سیسیلی جون منم اصل عقد نامه رو فرستادم هر چی ازت خواستن بفرست که کارت عقب نیوفته..نگران نباش همه مدارک رو که اصلش رو فرستادی روز مصاحبه بهت پس می دن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه