کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-17 ساعت 01:24)sisily. نوشته:  سلام یلدا جان . مونا جان و دوستان عزیز دیگه . اگر ممکنه لطفا اگر اطلاعی در مورد سوال من دارید سریع جواب بدین . جدیدا ایمیلی برای ما اومده که ار ما تمام مدارک و مانند . شناسنامها و عقدنامه اصل و ترجمه رو از ما خواستن تا براشون پست کنیم . به نظر شما این عجیب نیست که اونا اصل مدارک و می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا از شما هم خواستن ؟ یا کسی بوده که ازش بخوان . چون من تا حالا ندیدم هیچکدوم از بچه های ازدواجی اینجا گفته باشن که این مدارک و ازشون خواسته باشن.ممنون می شم اگه زود جواب بدین
دوست عزيز از من خواسته بودن وقتي براشون فرستاديم كمتر از ١ماه يعدش نام تكميل مدارك اومد بدون نگراني براشون بفرستيد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
سیسیلی جان...از ما ترجمه برابر اصل رو خواستن...اصل رو نفرستادیم ان وی سی...ولی روز مصاحبه اصل رو خواستن
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
(2013-05-17 ساعت 02:15)kamela نوشته:  سیمی جون تو کجایی؟؟؟چقدر اینجا خلوت شده!!!هیچکدوم دیگه نمیاین چرا؟

كاملا جونم اين روزا يكم درگير داداشمو و عروسي دوستم بودم ،جاتون خالي Big Grin عروسكه من خوبه؟ دورش بگردم دلم براش ضعف كردBig Grin
شيما و آرين مشغول رفتنن، بقيه كجاييد؟ نه شبنم مياد نع يلدا اينجاست مونا هم كه امروز بود اركيده هم يار بي وفا شده Big Grin پوران و راز و علي و بقيه كجايين؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz
(2013-05-16 ساعت 23:19)rrrraaaazzzz نوشته:  poram عزیزم! اینطوری نگو گلم! همین روزا اپروو می شی. از خونه برو بیرون، تا حال و هوات عوض شه. خوب درکت می کنم، چون حال منم مثل خودته، خیلی سعی می کنم حالمو بهتر کنم، چاره ای جز صبر کردن ندارم. زبانم خوب نیست، کاشکی خوب بود، آره فارسی حرف می زنه. ایده ی خیلی خوبیه که نامه بدین
هرچند می دونم قبل از اون خبر خوش بهمون می دی.... Smile Smile Smile Smile نمی دونم همسنیم یا نه ولی حس خیلی خوبی دارم دوستتتتتتمممممم Smile
چرا نمی تونم بهت PM بدم دوست عزیز؟؟

یبار دیگه هم یکی از بچه ها گفتش که نتونسته به من پیام بده.نمیدونم تنظیماتم رو شاید باید عوض کنم. چیکار باید بکنم بچه ها؟
باید زبان بخونی دوستم وگرنه خیلی برات سخت میشه اونجا با هیشکی نتونی حرف بزنی دپرس میشی!! اونوقت هی می خوای یه چیزی بگی نمی تونی .من جدیدا یه کتاب گرفتم اسمش امریکن فایل. من 4 اش رو دارم می خونم اما مبتدی ترم داره.مثلا می تونی از یک شروع کنی با سی دی هاش خیلی خوبه. البته من از همین 4 اش شروع کردم. مکالمه رو با گوش دادن خیلی خوب و سریع میشه یاد گرفت به نظر من.
راستش قرار بود نامه بده هنوز ننوشته فکر کنم. بهش میگم بفرسته پس. منم به تو حس خوب دارم خانم خوش قلب. الان سعی میکنم تنطیماتشو درست کنم بهت پیام بدم.امشب شب آرزو ها بود منم برای همه آرزو می کنم به اون چیزی که می خوان برسن.شمام دعا کنید برا من. وای خدایا دوباره داره شنبه یکشنبه میشه

اون دوستم سارا هم که راهنمایی کرد در مورد نامه ازت ممنونم .حتما میگم اونو از سایتشون برداره.مرسی دوستم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
فدات بشم سیمی جون..لطف داری عزیزم..دخترم هم خوبه و هر روز شیطون تر میشه...فک کن من باهاش تنها برم امریکا!!!یک مو روی سرم نمیزاره...ببینم مگه برادرت خوب نشد؟؟؟؟ای بابا.هنوز بیمارستانن؟عجب کاهویی بوداااااااااا..انشاالاه زودتر خوب بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده
سلام دوستای خوب.
داشتم صفحات اولیه این تاپیک رو می خوندم.
می خواستم ازتون یک خواهشی کنم.امیدوارم مقبول بیفته !
وقتی این تاپیک رو درست کردم چندتا هدف داشتم که یکی از اونا درد دل کردن و شرح دادن وضعیت مون بود.اما اهداف دیگه ای هم بود که به مرور زمان وجودشون توی این تاپیک کمتر شد و محدود شد به درد دل و شرح وضعیت.البته خیییییییییییلی خوشحالم که این اتفاق می افته ولی حالا که چند ماه توی آمریکا زندگی می کنم به نظرم میاد بهتر ِتوی این تاپیک روی چیزهای دیگه هم کار کنیم.
در اولین پستم توی صفحه اول نوشتم که خوبه از تصمیماتمون برای زندگی در آمریکا بگیم. بااااااااااوووووور کنید خیلی مهمه ! اگر با خودتون فکر می کنید : حالا می ریم تا ببینیم چی میشه یا اینکه همین که داریم از ایران می ریم کافیه ، در اشتباه بزرگی به سر می برید. بهتر از حالا بدونید قصد انجام چه کار هایی رو دارید. در غیر این صورت محیط جدید به سرعت تازگی هاش رو از دست می ده و شما می مونید و روزمرگی و سرزمینی که اطلاعات کافی از شیوه زندگی در اون ندارید. اون وقت هی دلتون واسه مامان تون تنگ میشه، هی یاد خاطرات دانشگاه می کنید، به همسرتون گیر می دید و بهانه می گیرید و بعد از یه مدت می شید یک افسرده واقعی که با آلبوم و دفتر خاطراتش زندگی می کنه و دستی دستی ، خودتون گ... میزنید به فرصت جدید زندگی تون.
برای خودتون برنامه ریزی کنید اون هم از نوع واقع بینانه.مثلن بگید می خوام بچه دار بشم و بعدش ادامه تحصیل بدم یا بر عکس،یا می خوام فلان رشته رو بخونم و هر تصمیمی که می گیرید با جزییاتش بررسی کنید.تاکید می کنم با جزییاتش.یعنی سعی کنید مراحل و چگونگی پیش رفتن توی اون مسیر و بشناسید. اگه هدفتون ادامه تحصیل ِبدونید که قصد رفتن به کالج دارید یا دانشگاه،نیاز به تافل دارید یا نه و ... اغلب این اطلاعات رو به وسیله اینترنت می تونید به دست بیارید.البته که زحمت هم داره ! با خیالات هم پیش نرید که مثلن من فوق لیسانس دارم الان میرم بعد از رد شدن از فرش قرمزی که برام پهن کردن، دانشجوی پی اچ دی می شم و .... سعی کنید اطلاعات واقعی بدست بیارید نه اون اطلاعاتی که باب میل تون ِ و شما رو راضی می کنه.
بچه ها باور کنید این شیوه خیلی به آدم کمک می کنه.اگه می خواین اینجا به مرور زمان ادم موفقی بشید باید بدونید می خواین چی کار کنید.
بعدش بیاین توی تاپیک اون چیز هایی رو که تو ذهنتون دارید با بقیه به اشتراک بذارید .این کار فوایدی داره از قبیل اینکه وقتی یک چیزی رو برای دیگران تعریف می کنید، در واقع در ذهن خودتون دارید اون رو دوره می کنید و این کار بهتون کمک میکنه تا ذهتنون شروع به اصلاح مسیر تصمیم گیری شما کنه و دنبال اطلاعات مناسب تر بگرده. در عین حال دوستانی هم که تصمیمات شما رو می خونن می تونن نظر بدن .این نظر می تونه موافق یا مخالف باشه یا اطلاعات جدیدی رو در اختیار شما بذاره و البته ذهن شما هم همچنان داره پردازش می کنه. برای همین ِکه می بینید ذهنیت مون از یک جایی شروع میشه ولی به جایی ختم می شه که خیلی برامون قابل پیش بینی نبود.ولی وقتی مسیر فکری تون رو دوره می کنید متوجه می شید تصمیم نهایی تون خیلی هم با تصمیم ابتدایی تون بی ربط نبوده.این خاصیت ذهن ماست که اگه تمرینش بدید، یاد می گیره حتی در کوتاه ترین لحظه بهترین تصمیم رو به نفع شما بگیره.
تصمیمات تون رو اینجا به اشتراگ بذارید و از هم دیگه کمک بخواین.به خصوص از بچه هایی که اومدن آمریکا و شرایط اینجا رو از نزدیک دیدن.
یک خواهش دیگه ! پرسش های مربوط به ویزا ، سفر برای مصاحبه ، و هر چیزی که مربوط به این امور میشه رو لطفن توی تاپیک خودش مطرح کنید که هم قوانین سایت رعایت بشه و هم بقیه دوستان بتونن استفاده کنن.
ممنون از همتون و ببخشید واسه زیاده گویی.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، poram ، Saeedv13 ، Tomas ، saba.m ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
راستی بچه ها کسی در انکارا کاری نداره؟شناسنامه ای چیزی جا نزاشتین بخاین بدین به کسی؟کاغذی چیزی!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، Tomas ، yalda91 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-05-17 ساعت 02:33)kamela نوشته:  راستی بچه ها کسی در انکارا کاری نداره؟شناسنامه ای چیزی جا نزاشتین بخاین بدین به کسی؟کاغذی چیزی!!!!!!!
به امید خدا راهی آنکارا می شید؟ سفرتون بی خطر با خبر های خوب ِ خوب
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، poram ، Tomas ، yalda91 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، سانازی
نه فردا جان...والا شوهر من 1ماه پیش رفت انکارا برای مصاحبه که هم چک خورد و هم نقض مدرک شد...الان داره برای کار شخصیش میره..گفتم بپرسم کسی کاری نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، Tomas ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، فردا ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-05-17 ساعت 02:30)kamela نوشته:  فدات بشم سیمی جون..لطف داری عزیزم..دخترم هم خوبه و هر روز شیطون تر میشه...فک کن من باهاش تنها برم آمریکا!!!یک مو روی سرم نمیزاره...ببینم مگه برادرت خوب نشد؟؟؟؟ای بابا.هنوز بیمارستانن؟عجب کاهویی بوداااااااااا..انشاالاه زودتر خوب بشن

شما بيا ال اي خودم نگهش ميدارم قووووووووول ميدم بهت ، دختر من شبيه عروسك جونم بشه روزي ٢/٣بار اسپند دود ميكنم براشBig Grin ديروز بالاخره مرخص شد ، كاهوه ميكروب نداشته ، ميكروبه كاهو داشته، الهههههي بميرم واسش هنوز خوب خوب نشده ، مرسي دعا كن براش كاملا جونم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، poram ، Tomas ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
اییییی من فدااات بشم..چی میشد ما همسایه شما بودیم و یکم از دست دخترم فرار میکردیم.قربونت برم عزیزم لطف داری واقعااااا.دخترت خیلی هم زیبا تر میشه.پس کلیییی اسپند با خودت ببر..ای واااااااای چه حالی داشته برادرت..اخی..انشاالاه که دیگه از این اتفاقا نیفته...گفتی میکروبه کاهو داشته یاد یک چیزی افتادم..یکی از همسایه های ما خیلی قد کوتاه بود وهمش کروات میزد...برادرم هروقت میدیدش میگفت این کروات زده یا کروات اینو زده....یاد اون داستان افتااادم .کلی خندیدم از دستت سیمی.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-05-17 ساعت 02:43)kamela نوشته:  نه فردا جان...والا شوهر من 1ماه پیش رفت انکارا برای مصاحبه که هم چک خورد و هم نقض مدرک شد...الان داره برای کار شخصیش میره..گفتم بپرسم کسی کاری نداره
خب پس دفعه بعد دیگه واسه ویزاست Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، yalda91 ، mercedeh2011 ، rrrraaaazzzz ، kamela
سلام دوستای خوبم .سیسیلی جون از من نخواستن کپی برابر اصل رو خواستن ولی شنیدم از بعضی ها اصل رو می خوان بفرست بزدودی جوابهای خوبی می گیری.
کاملیا جان من هر روز سر می زنم ولی تاپیک خلوت شده از اون شور افتاده .بچه ها خیلی کم میان اینجا به خاطر همین منم کم می نویسم.وگرنه سراغ همه رو می گیرم.دوباره جمعه شده و استرس .من که فکر نمی کنم این هفته کلیر بشم خبری از آپدیت شدن نیست.

فردا جان منم خیلی موافقم این طوری شاید از این حالو هوا بیایم بیرون .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، فردا
سلام... کلاس زبان نمیرین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، girl ، فردا
سلام بچه ها...من دیروز رفتم دکتر بهم گفت اظطراب شدید گرفتم بهم دارو داد گفت 2 ماه باید بخورم.....
ای بابا سیمی جون ببین 2 روز نرفتیم بیرون من بی معرفت شدم؟؟؟
سیسیلی جون منم اصل عقد نامه رو فرستادم هر چی ازت خواستن بفرست که کارت عقب نیوفته..نگران نباش همه مدارک رو که اصلش رو فرستادی روز مصاحبه بهت پس می دن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان