کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستایییی گلم مرسی از همتون، شبنم عزیزم، کاملیای ماه و دوس داشتنی، یلدای مهربونم، سیمی نازنینمممم، منم واسه همتون آرزوی شادی و هیجانای این شکلی دارم، چشم به هم بذارید میاد این روزا، یلدا جونم زود زود بازم از هیجان قلبت تند تند میزنه، سیمی و ارکیده و مونای عزیزم همتون یه ضربید، با انرژی برید و بترکونییید ما منتظریم تاپیکو به زودی منفجر کنیدااا :-*
علی جون نامزدم فردا داره میاد دیگه دارم ساعت شماری میکنم امروز روز آخر جداییه، باورم نمیشه، بار آخر که خدافظی کردیم یادمه اشکامو که پاک می کرد قول داد آخرین باری باشه که خدافظی میکنیم، خوشحالی الانمو نمیتونم توصیف کنم اصلن، امیدوارم همتون زودتر به این حس برسید و تا ابد کنار عشقتون شاد شاد باشید!! فکر نکنید پروسه ویزا ذوقو ازتون میگیره، بهتون قول میدم هر چقدرم طول بکشه وقتی تموم شه و به همسرتون برسید بی نهایتتتت ذوق میکنید، خستگی همش از تنتون میره، قوی باشید و امیدوار، همه اتفاقای خوب تو راهن بچه ها دیگه چیزی نمونده، فقط یادتون نره لحظه رو از دست ندین و ازش کنار خونواده استفاده کنید Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Saeedv13 ، girl ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، shinna ، MONA FB ، آراد ، tondar
ايشالا :-)
فكر خيلي خوبي كردي، رفت و آمد اعضاي خونواده ات راحت ميشه ، منكه عاشق تركيه ام ، خيليييييي كشور خوبيه ، منكه فقط خاطره ي خوب از اونجا دارم :-) ايشالا بزوودي اسپانسر هم پيدا ميكني و برنامه ها تو اجرا ميكني
ديشب باز اينترنت من قاط زده بود نميتونستم پستتو جواب بدم :-(
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB
Shinna عزیزم ممنونم
خیلی خوشحالم کردی، فقط یه سؤال دیگه اینکه مهر امور خارجه هم می خواد؟؟؟
yalda عزیزم خوب درکت می کنم
روزی 100بار به خودم می گم این زندگیه که من دارم؟!
باز دوباره تصمیم می گیرم به خواست خدا راضی باشم و کاری بکنم که فرداهامو از دست ندم
امیدوار باش دوستم .... به زودی هممونو خوشحال می کنی
SmileSmileSmileSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، shinna
یلدا جون من واقعا میفهمم چی میگی...ادم دوست داره تا وقتی خیلی جوونه و انرژی داره و میتونه خیلی کارا بکنه بره و جا بیفته..من و تو تقریبا هم سنیم و میفهممت...اره اینا عمر که داره میگذره و کااااش الان اونجا جا افتاده بودیم...اما عزیزم باور کن 3 یا 4 ماه دیر و زود اصلاااا مهم نیست..توکه همین روزا کلیر میشی و به امید خدا میری...ولی حالا 3 ماه اینور اونور باور کن مهم نیست..ادم چشم به هم میزنه 1ماه گذشته...دعا میکنم این دفعه که اپدیت شد بیای و با شادی خبر کلیرت رو بدی...ولی اشتباه میکنی که داری اینهمه غصه میخوری...کلر بشی ویزا رو میگیری و هیچ حرفی که توش نیست....پس واقعاااا بچست به پدر مادرت که اگه بری دلت برای همین روزات یک ذره میشه....به خدا من تنها چیزی که نگهم میداره اینه که هر روز دارم مادرم اینا رو میبینم و وقتی فکر میکنم 4 سال اقدام کردیم از اونطرف میگم فکر کن این 4 سال رو بیشترش رو اگه نبودم این روزای خوب رو نداشتم...فکرای خوب بکن تا بهت اسون بگذره و خوبی دنیا توی اینه که همه چیز میگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، tondar
جودي جونم خيلي خوشحال ميشم پستاي تورو ميخوونم ، نميدونم چرا؟ اما حس خوب ميگيرم ،دعا كن برام گلم
شينا جونم قبلتر كه هنوز اول راه بودم واسه همسرم دل تنگ ميشدم اما الان واسه خونواده ام داره نرفته دل تنگ ميشم دچار خود درگيري ميشيم تو اين مدت :-)))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، NedaE ، battosai ، poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، MONA FB ، shinna ، tondar
شيما جون چشمت روشننننن خانمي، ايشالا كه ايران بهتون حسابي خوش بگذره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، NedaE ، poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، saba.m ، tondar
شیما جون الان رو ابرایی؟؟؟؟انشاالاه همیشه از خوشحالی رو ابرا باشی...بهتون خیلی خوش بگذره عزیزم..راستی کدوم ایالت میرین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، NedaE ، battosai ، poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84
بچها من هم بالاخره اپروو شدم. حالا باید چیکار کنم واسه وقت گرفتن از ارمنستان؟
رفتم توی سایت ارمنستان که کلا ببینم وقتش چطوریه.هیچ تاریخی‌ available نیست یا من بلد نیست باید چیکار کنم.می‌شه یکی‌ منو راهنمای کنه لطفا
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، poram ، tondar ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا
ايشالا مامان كاملا هم زودتر برن رو ابرا
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، poram ، girl ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz
سلام . یه سوال خیلی مهم دارم و اگر کسی می دونه لطفا زود جواب بده . از من مدارک شناسنامه و سند ازدواج و خواستن اونم اصل با ترجمه رفتم پست که با دی اچ ال بقرستم گفتن اصل و با پست نمی ش بقرستم . کسی می دونه که باید چکار کنم .چه جوری بقرستم؟؟؟؟/کسی مدارکش و قرستاده ؟؟؟ یلدا جانپیغام دادم جواب ندادی فکر کنم تو بدونی . اخه من عجله دارم چون باید تا قردا پست کنم وگرنه می خورم به پنج شنه و جمعه . لطفا اگر اومدی من رو راهنمایی کن عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، Tomas ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
بعد از 7 ماه ما نقص مدارک شدیم....
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، battosai ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz
(2013-05-21 ساعت 19:34)poram نوشته:  بعد از 7 ماه ما نقص مدارک شدیم....
تگران نباش مدارک و تکمیل کنی خیلی سریع اپروو می شی
لطفا بگو چه مدارکی خواستن
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، rrrraaaazzzz
(2013-05-21 ساعت 19:21)sisily. نوشته:  سلام . یه سوال خیلی مهم دارم و اگر کسی می دونه لطفا زود جواب بده . از من مدارک شناسنامه و سند ازدواج و خواستن اونم اصل با ترجمه رفتم پست که با دی اچ ال بقرستم گفتن اصل و با پست نمی ش بقرستم . کسی می دونه که باید چکار کنم .چه جوری بقرستم؟؟؟؟/کسی مدارکش و قرستاده ؟؟؟ یلدا جانپیغام دادم جواب ندادی فکر کنم تو بدونی . اخه من عجله دارم چون باید تا قردا پست کنم وگرنه می خورم به پنج شنه و جمعه . لطفا اگر اومدی من رو راهنمایی کن عزیزم

سلام عزیزم .من اصل نفرستادم .همش ترجمه بود.پست TNT چی اونو سر زدی.اگه گفت نمی شه بگو پس چه جوری باید اینو به دست همسرم برسونم .لازم داره.پست فرودگاه رو هم بپرس شاید اونچا انچام دهند.

(2013-05-21 ساعت 18:43)NedaE نوشته:  بچها من هم بالاخره اپروو شدم. حالا باید چیکار کنم واسه وقت گرفتن از ارمنستان؟
رفتم توی سایت ارمنستان که کلا ببینم وقتش چطوریه.هیچ تاریخی‌ available نیست یا من بلد نیست باید چیکار کنم.می‌شه یکی‌ منو راهنمای کنه لطفا

به سلامتی عزیزم.من ارمنستان نبودم از آرین یا آنا جان بپرس یا پیغام بفرس کمک می کنن.چون آرین هم رفته بود ارمنستان یا تو تاپیک سفر به ارمنستان سوال کن اونجا بچه ها راهنمایی می کنن.موفق باشی Wink

(2013-05-21 ساعت 14:36)kamela نوشته:  یلدا جون من واقعا میفهمم چی میگی...ادم دوست داره تا وقتی خیلی جوونه و انرژی داره و میتونه خیلی کارا بکنه بره و جا بیفته..من و تو تقریبا هم سنیم و میفهممت...اره اینا عمر که داره میگذره و کااااش الان اونجا جا افتاده بودیم...اما عزیزم باور کن 3 یا 4 ماه دیر و زود اصلاااا مهم نیست..توکه همین روزا کلیر میشی و به امید خدا میری...ولی حالا 3 ماه اینور اونور باور کن مهم نیست..ادم چشم به هم میزنه 1ماه گذشته...دعا میکنم این دفعه که اپدیت شد بیای و با شادی خبر کلیرت رو بدی...ولی اشتباه میکنی که داری اینهمه غصه میخوری...کلر بشی ویزا رو میگیری و هیچ حرفی که توش نیست....پس واقعاااا بچست به پدر مادرت که اگه بری دلت برای همین روزات یک ذره میشه....به خدا من تنها چیزی که نگهم میداره اینه که هر روز دارم مادرم اینا رو میبینم و وقتی فکر میکنم 4 سال اقدام کردیم از اونطرف میگم فکر کن این 4 سال رو بیشترش رو اگه نبودم این روزای خوب رو نداشتم...فکرای خوب بکن تا بهت اسون بگذره و خوبی دنیا توی اینه که همه چیز میگذره

دوستم خیلی حاله بدی هست .من که همه وقتمو با خانوادم می گذرونم .آره می دونم دوری اونا یه درد بزرگتری برای من هست چون خیلی خیلی وابسته هستم .اما اگه همسرم اینجا بود صبر می کردم اما این جدایی برام روزهارو سخت کرده .بهش گفتم که 1 ماه بیاد پیشم باید ببینیم میشه یا .اون طوری دیگه ناراخت نیستم.Smile

(2013-05-21 ساعت 13:16)shadzad نوشته:  دوستایییی گلم مرسی از همتون، شبنم عزیزم، کاملیای ماه و دوس داشتنی، یلدای مهربونم، سیمی نازنینمممم، منم واسه همتون آرزوی شادی و هیجانای این شکلی دارم، چشم به هم بذارید میاد این روزا، یلدا جونم زود زود بازم از هیجان قلبت تند تند میزنه، سیمی و ارکیده و مونای عزیزم همتون یه ضربید، با انرژی برید و بترکونییید ما منتظریم تاپیکو به زودی منفجر کنیدااا :-*
علی جون نامزدم فردا داره میاد دیگه دارم ساعت شماری میکنم امروز روز آخر جداییه، باورم نمیشه، بار آخر که خدافظی کردیم یادمه اشکامو که پاک می کرد قول داد آخرین باری باشه که خدافظی میکنیم، خوشحالی الانمو نمیتونم توصیف کنم اصلن، امیدوارم همتون زودتر به این حس برسید و تا ابد کنار عشقتون شاد شاد باشید!! فکر نکنید پروسه ویزا ذوقو ازتون میگیره، بهتون قول میدم هر چقدرم طول بکشه وقتی تموم شه و به همسرتون برسید بی نهایتتتت ذوق میکنید، خستگی همش از تنتون میره، قوی باشید و امیدوار، همه اتفاقای خوب تو راهن بچه ها دیگه چیزی نمونده، فقط یادتون نره لحظه رو از دست ندین و ازش کنار خونواده استفاده کنید Smile

شیما جونم .دقیقا می دونم چه حالی داری .فکر کنم الان دیگه باید فرودگاه باشی عزیزم.هم خودت هم همسرت خیلی عاطفی هستید وامیدوارم تا آخر عمر در کنار هم خوشبخت وشاد باشید.دوستم بی نهایت برات خوشحالم وخیلی خوشحال هستم که دیدمت چون یه دوست خوب پیدا کردم .که اونجا هم می تونم باهاش دردودل کنم .خیلی به همسرت سلام برسون وامیدوارم این روزهای آخر بهترین لحظات برات در ایران باشه.WinkWink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela ، battosai ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، Tomas ، NedaE
ندا جون تبریک میگم بهت عزیزم. الان باید انگار از طریق این سایت وقت بگیری دیگه Big Grin ثبت نام کن و مراحل و انجام بده

http://usvisa-info.com/

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، tondar ، Tomas ، NedaE
راست می گی یلدا جان سیمی بود که گفت . سیمی جان منتظرتم اگر ممکنه اومدی جواب بده لطقا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، tondar ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان