کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سيسيلي جان مدارك من رو يكي از دوستام برد ، با پست گلوبكس ميتووني اصل مدرك رو بفرستي، البته ٣سال پيش ميشد الان رو نميدونم اونا هم انجام بدن يا نه

ندا جون بهت خيلي خيلي خيلي تبريك ميگم ، انشالا ويزاتو يه ضرب بگيري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-05-21 ساعت 20:42)tondar نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:34)poram نوشته:  بعد از 7 ماه ما نقص مدارک شدیم....
تگران نباش مدارک و تکمیل کنی خیلی سریع اپروو می شی
لطفا بگو چه مدارکی خواستن

حتما تندر جان .نامه به دستتمون برسه میام میگم .
نمیدونم چند روز حالا قراره منتظر نامه بمونیم.من هی گفتم ما باید عکس میدادیم . من حدس میزنم همونو می خوان . نمیتونستن زودتر بگن . گذاشتن سر هفت ماه میگن!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، tondar ، shabnam.84 ، Tomas
سلام دوستان. قراره یه سری مدارک از ایران برام پست بشه اما می ترسم وسط راه گم بشه. می دونید بهترین پست چیه؟ DHL خوبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، girl ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 00:54)poram نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:42)tondar نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:34)poram نوشته:  بعد از 7 ماه ما نقص مدارک شدیم....
تگران نباش مدارک و تکمیل کنی خیلی سریع اپروو می شی
لطفا بگو چه مدارکی خواستن

حتما تندر جان .نامه به دستتمون برسه میام میگم .
نمیدونم چند روز حالا قراره منتظر نامه بمونیم.من هی گفتم ما باید عکس میدادیم . من حدس میزنم همونو می خوان . نمیتونستن زودتر بگن . گذاشتن سر هفت ماه میگن!!!!!!!!!!!!!!

مگه شما عكس نفرستادين واسشون؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas
(2013-05-21 ساعت 11:07)rrrraaaazzzz نوشته:  قبلا تو یه صفحه خوندم که یکی از بچه ها ازش نامه محضری خواسته بودن آنا جون راهنماییش کرد
صفحه رو پیدا نکردم...... لطفا اگه کسی در این مورد چیزی می دونه راهنماییم کنه
بازم ممنون

این متن بایستی از زبون من باشه؟؟؟؟
افراد شاهد خونوادم باشن یا نه؟؟؟
مهر امور خارجه هم می خواد؟؟
چون از یه دفتر رسمی پرسیدم، تا حالا چنین موردی نداشتن
نمی دونم به خدا ...... خیلی خسته ام
ولی امیدوارم

سلام عزيزم ببخشيد الان اين پستو خوندم
والا نامه اي كه منو آرين داديم يه نامه حالت اداري كه خودمون تايپ كرديم و از زبان من بود .... من امضا كردم و تاريخ و اينا با مدارك فرستادم رفت .... نه محضري بود و نه مهري داشت
مطلب هم اين بود كه چطور آشنا شديم و كجا و چه وقت همو ديديم و تصميم به ازدواج داريم ....
در مورد مداركي كه همو ديدين مي تونين كپي بليط هواپيما ... رسيد هتل .... همچين مداركي بفرستين .... اگه ندارين اينارو اگه با كرديت حارت بليط خريدين قبض كرديت كارتو بفرستين و اين قسمتو هايلايت كنين
موفق باشي گلم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 10:45)lotusss نوشته:  سلام دوستان. قراره یه سری مدارک از ایران برام پست بشه اما می ترسم وسط راه گم بشه. می دونید بهترین پست چیه؟ DHL خوبه؟
سلام دوست خوبم ، من حدود 20 روز پیش مدارک رو برای نامزدم با پست آرامکس به امریکا فرستادم و دقیقا 4 روزه اونجا بود . البته مدارک من کپی بود ولی ازشون سوال کردم گفتند اصل هم قبول میکنند ولی DHL اصل رو قبول نمیکنه تازه هزینه ارامکس نصف هزینه DHL هم بود. شماره تلفن آرامکس رو هم برات میذارم خواستی تماس بگیر 89720 . موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas ، lotusss
shadzad جان خيلي خوشحالم برات .... اميدوارم هميشه شاد باشي و لبت خندان
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas
سلام دوستان . بعله من در حال آماده شدن واسه مصاحبه هستم . Wink
مرسی که آرزوی ویزا ی یه ضرب کردین واسه من و سیمی و ارکیده .
امیدوارم برای هر کدوممون در هر مرحله بهترین اتفاق ممکن بیفته . برای یلدا ی مهربون برای مامان کاملا و دخمل خومشلش.
برای آرین و شیما مسافران خوشبختمون .
وبرای تمام بچه هایی که در شروع راه هستند و ایشالا بتونن با صبوری این ایام رو بگذرونن .
سیمی جون چقدر خوبه با ارکیده با هم میرین . من هم خدا کنه بتونم با مامان شکوه برگردم چون تنهاایی سخته . Rolleyes

بچه ها واسه ترکیه لازم هست کتاب زبان ترکی بگیریم یا انگلیسی میفهمن ؟ Cool

راستی سیسیلی از گلوبکس بپرس چون چن وقت پیش واسه یکی از دوستان ما سند خونه شون که امریکا بود رو با پست فرستاد اینجا. دفتر مرکزیش تو تخت طاووسه شمارشو از 118 بگیر یا تو گوگول سرچ کن .

پوران جان به برادر شوهر من هم به عکسش گیر دادن حواست باشه عکس استاندارد بندازی ولی اگر منظورت عکس ددر دودور با نامزده که اون دیگه مهم نیست یه البوم درست کن بفرست . Big Grin

به امید خوشحالی و جیغ و هوراااااء تک تک تون .Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas
(2013-05-21 ساعت 19:21)sisily. نوشته:  سلام . یه سوال خیلی مهم دارم و اگر کسی می دونه لطفا زود جواب بده . از من مدارک شناسنامه و سند ازدواج و خواستن اونم اصل با ترجمه رفتم پست که با دی اچ ال بقرستم گفتن اصل و با پست نمی ش بقرستم . کسی می دونه که باید چکار کنم .چه جوری بقرستم؟؟؟؟/کسی مدارکش و قرستاده ؟؟؟ یلدا جانپیغام دادم جواب ندادی فکر کنم تو بدونی . اخه من عجله دارم چون باید تا قردا پست کنم وگرنه می خورم به پنج شنه و جمعه . لطفا اگر اومدی من رو راهنمایی کن عزیزم

سیسیلی جون سلام ، فکر کنم پست آرامکس اصل مدارک رو قبول میکنه تماس بگیر شماره تلفنش 89720 است . موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 11:39)آناهيتا نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:07)rrrraaaazzzz نوشته:  قبلا تو یه صفحه خوندم که یکی از بچه ها ازش نامه محضری خواسته بودن آنا جون راهنماییش کرد
بازم ممنون

ولی امیدوارم

والا نامه اي كه منو آرين داديم يه نامه حالت اداري كه خودمون تايپ كرديم و از زبان من بود .... من امضا كردم و تاريخ و اينا با مدارك فرستادم رفت .... نه محضري بود و نه مهري داشت
مطلب هم اين بود كه چطور آشنا شديم و كجا و چه وقت همو ديديم و تصميم به ازدواج داريم ....
در مورد مداركي كه همو ديدين مي تونين كپي بليط هواپيما ... رسيد هتل .... همچين مداركي بفرستين .... اگه ندارين اينارو اگه با كرديت حارت بليط خريدين قبض كرديت كارتو بفرستين و اين قسمتو هايلايت كنين
موفق باشي گلم
ممنون آنا جون. لطف کردی
نامزد من هم معتقده که نیازی به محضر و مهر هاش نیست
من می خوام محکم کاری کرده باشم
SmileSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، girl ، Tomas
مونا جون ممنون برای دعای قشنگت..امیدوارم با ویزا برگردی و خوشحالمون کنی..یادت نره هااا ویزا که گرفتی همون موقع برامون دعا کن..اول از همه هم لدفا دعا کن من اسپانسر پیدا کنم..اجرت با اغا......عزیزم در ترکیه اصلا کسی انگلیسی نه میفهمه نه میتونه صحبت کنه..ینی فرق یس و نو رو نمیدونن در این حدااااا...ترکی اگه بتونی بهشون بفهمونی که عالی..بعضی جاها هم تقریبا فارسی میفهمن به زووور....کلا نمیفهمن(نفهمن).....ی همچین ادمایی هستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، MONA FB ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 11:39)آناهيتا نوشته:  
بازم ممنون

ولی امیدوارم

موفق باشي گلم
ما هم دقیقا همین کا رو کردیم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 16:53)kamela نوشته:  مونا جون ممنون برای دعای قشنگت..امیدوارم با ویزا برگردی و خوشحالمون کنی..یادت نره هااا ویزا که گرفتی همون موقع برامون دعا کن..اول از همه هم لدفا دعا کن من اسپانسر پیدا کنم..اجرت با اغا......عزیزم در ترکیه اصلا کسی انگلیسی نه میفهمه نه میتونه صحبت کنه..ینی فرق یس و نو رو نمیدونن در این حدااااا...ترکی اگه بتونی بهشون بفهمونی که عالی..بعضی جاها هم تقریبا فارسی میفهمن به زووور....کلا نمیفهمن(نفهمن).....ی همچین ادمایی هستن.

مرسی کاملا جون . یه کتاب ترکی در سفر میگیرم Big Grin عزیزم .
ایشالا یه اسپانسر خووب هم پیدا میکنی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
سلام به دوستای گلی که راهنمایی کردند . امروز رفتم پست تی ان تی مدارک اصل و قبول کرد و گفت 4 روزه می رسه و 114000 هم گرفت .
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-22 ساعت 19:36)sisily. نوشته:  سلام به دوستای گلی که راهنمایی کردند . امروز رفتم پست تی ان تی مدارک اصل و قبول کرد و گفت 4 روزه می رسه و 114000 هم گرفت .

امیدوارم که هر چ ه زودتر اپروو شی و دیگه احتیاج به پست نباشه . من هم تمام پست هامو با تی ان تی انجان میدادم و در ضمن خودشون میان به ادرست و ازت تحویل میگیرن رسید مید ن . احتیاج نیست بری محلشون .
موفق باشی خانمی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان