موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 00:39 توسط simi.)
سيسيلي جان مدارك من رو يكي از دوستام برد ، با پست گلوبكس ميتووني اصل مدرك رو بفرستي، البته ٣سال پيش ميشد الان رو نميدونم اونا هم انجام بدن يا نه
ندا جون بهت خيلي خيلي خيلي تبريك ميگم ، انشالا ويزاتو يه ضرب بگيري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. قراره یه سری مدارک از ایران برام پست بشه اما می ترسم وسط راه گم بشه. می دونید بهترین پست چیه؟ DHL خوبه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
shadzad جان خيلي خوشحالم برات .... اميدوارم هميشه شاد باشي و لبت خندان
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 11:39)آناهيتا نوشته: (2013-05-21 ساعت 11:07)rrrraaaazzzz نوشته: قبلا تو یه صفحه خوندم که یکی از بچه ها ازش نامه محضری خواسته بودن آنا جون راهنماییش کرد
صفحه رو پیدا نکردم...... لطفا اگه کسی در این مورد چیزی می دونه راهنماییم کنه
بازم ممنون
این متن بایستی از زبون من باشه؟؟؟؟
افراد شاهد خونوادم باشن یا نه؟؟؟
مهر امور خارجه هم می خواد؟؟
چون از یه دفتر رسمی پرسیدم، تا حالا چنین موردی نداشتن
نمی دونم به خدا ...... خیلی خسته ام
ولی امیدوارم
سلام عزيزم ببخشيد الان اين پستو خوندم
والا نامه اي كه منو آرين داديم يه نامه حالت اداري كه خودمون تايپ كرديم و از زبان من بود .... من امضا كردم و تاريخ و اينا با مدارك فرستادم رفت .... نه محضري بود و نه مهري داشت
مطلب هم اين بود كه چطور آشنا شديم و كجا و چه وقت همو ديديم و تصميم به ازدواج داريم ....
در مورد مداركي كه همو ديدين مي تونين كپي بليط هواپيما ... رسيد هتل .... همچين مداركي بفرستين .... اگه ندارين اينارو اگه با كرديت حارت بليط خريدين قبض كرديت كارتو بفرستين و اين قسمتو هايلايت كنين
موفق باشي گلم
ممنون آنا جون. لطف کردی
نامزد من هم معتقده که نیازی به محضر و مهر هاش نیست
من می خوام محکم کاری کرده باشم
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون ممنون برای دعای قشنگت..امیدوارم با ویزا برگردی و خوشحالمون کنی..یادت نره هااا ویزا که گرفتی همون موقع برامون دعا کن..اول از همه هم لدفا دعا کن من اسپانسر پیدا کنم..اجرت با اغا......عزیزم در ترکیه اصلا کسی انگلیسی نه میفهمه نه میتونه صحبت کنه..ینی فرق یس و نو رو نمیدونن در این حدااااا...ترکی اگه بتونی بهشون بفهمونی که عالی..بعضی جاها هم تقریبا فارسی میفهمن به زووور....کلا نمیفهمن(نفهمن).....ی همچین ادمایی هستن.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای گلی که راهنمایی کردند . امروز رفتم پست تی ان تی مدارک اصل و قبول کرد و گفت 4 روزه می رسه و 114000 هم گرفت .