کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوست عزیز. شما کیستون چه نوعی هستش؟

چرا حالا میخواهید کنسل کنید؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، NedaE
K1- بدلایل شخصی - عدم تفاهم و . .
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
سلام بچه ها همه خوبید؟کاملیا جام چه طوری؟مونا جونم فکر کنم تو وارکیده باید دیگه آماده رفتنم بشید به سلامتی.سیمی جون ازت خبری نیست عزیزم.
شیما جونم دقیقا می دونم چه حسی داری من وقتی که همسرم می یاد اینقدر ذوق دارم که بعضی وقتها حس می کنم قلبم ای همه هیجانو نمی تونه تحمل کنه.خیلی برات خوشحالم عزیزم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela ، battosai ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، MONA FB
فکر میکنم وکیلتون درست میگه اما خب اگر واقعا نمیخواهید به نظر من از وکیل درخواست کنید که کیس رو کنسل کنن.اینجوری بهتره

راستش تا حالا بین بچه ها با همچین موردی رو به رو نشدیم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، battosai ، Tomas ، MONA FB
ممنونم ازت یلدا جون..دلم برات تنگ شده..بچه ها دیگه اینقدر کم میان که دلم برای همتون تنگ شده...سیمی که نمیتونه به نت کانکت بشه..فکر میکنم مونا و ارکیده هم درگیر رفتن هستن...ولی تورووووووو نمیدونم کجایی!!!!چقدر کم میای..قبلنا همه میومدین روزی چند بار....شوهر من هم انکاراست و من تنهام..چند روز دیگه میاد و من هم باهاش یک دور میرم انکارا...من که به شوهرم گفتم میرم اونجا میمونم تا وقتی امریکامون درست بشه...میخام بچه رو بزارم مهد ولی به هیچ وووووجه توی ایران این کارو نمیکنم که مخش رو از الان از چرندیات(خیلی ببخشید)پر کنن.بچه ها همین الان دختر خواهرم یک چیزی گفت من از خنده مردم گفتم بگم شماها هم بخندین...میگه خانوم پرورشیمون توی مدرسه به اب شنگولی میگه اب جهنمی...ینی ااااخرررش بود
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، simi ، ارکیده ، yalda91 ، shadzad ، battosai ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، MONA FB
کاملا خیلی خوب بود Smile)) چه مزخرفاتی یاد بچه ها میدن. کار خوبی میکنی اینجا مهد نمیزاریش. با خودت باشه بیشتر بهش خوش میگذره
قربون اون چشمای قشنگش برممممممم خوردنی رو Smile خوبی خودت عزیزم؟ تو هم برو سفر یکم آب و هوات عوض بشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، Tomas
فدات بشم شبنم جون..خداااااااا نکنه قربونت برم..لطف داری خیلی...واقعا به خاطر همین مزخرفات نمیخام اینجا بره مدرسه..ما هیچ کدوممون اهل این اب جهنمی ها نیستیم..من نمیگم بهشون بگن این چیزا خوبه..ولی به جای این مزخرفات خوبه که با یک منطق و یک توضیح به بچه بگن فلان چیز خوب نیست یا خوبه...من اگه بچه نداشتم امکان نداشت از ایران برم...اینقدر توی ایران به من خوش میگذره که هیچ جای دنیا برام اینجوری نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، Tomas ، MONA FB
درسته اما به خاطر آینده ی دخترت باید کنار بیای. سختش نکن میای و میری تند تند پیش خانواده عزیزم

ایشالا هرجا که بری دلت شاد باشه و بهت خوش بگذره عزیزدلم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، girl ، kamela ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، Tomas
يلدا جووووونم كاملا جووووونم و شبنم جووووونم سلام دلم واسه همگي تنگ شده ، دوست دارم بازم ببينمتون ، الان با سلام و صلوات كانكت شدم ، كاملا جونم بهترين كارو ميكني كه بچه ات رو نميذاري مهد كودكاي اينجا به نظر من برو امريكا توكه داري هزينه رفتن ميكني حداقل برو امريكا كه كاراي همسرت هم درست شد خودت با محيط و زندگي اونجا بيشتر آشنا باشي ، قبول كه تنهايي سخته اما خدارو شكر همسرت موقعيت مالي خوبي داره ميتوني زود به زود بياي ايران تا همسرت كاراش درست بشه
من اين چند روز دچار خود درگيري شدم :-)))) دارم وسايلمو جمع ميكنم ، كلاس ميرم ، مهموني ميرم ، مهموني ميديم الان خودمم نميدونم دارم چيكار ميكنم :-)))
آرين گريه نكنننن :/(((( بچه ها من تو فرودگاه مطمئنم خيلي گريه ميكنم از الان ميتوونم تصورم كنم چقدر حس بدي رو قراره تجربه كنم :-((((( خدارو شكر با اركيده باهم ميريم تو هواپيما تنها نيستم
شيما جوووونم خوش بحالت نامزدت مياد پيشاپيش چشمت روشن ، من وقتي اولين بار بعد ٣سال دوستي همسرمو ديدم خجالت ميكشيدم تو چشماش نگاه كنم :-)
بچه ها دعا كنيد واسه مونا و اركيده و من ويزامونو يه ضرب بگيريم
دقت كرديد حضور جودي كمرنگ شده؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، battosai ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، MONA FB
سیمی جوووونم ما هم همگی دلمون برات تنگ شده..انشاالاه باز همدیگرو میبینیم...والا من فقط دلم خوشه اگه ترکیه باشم خواهرم اینا و مادرم دایم میتونن بیان پیشم..همچنین مادر شوهرم که عین مادرم دوستش دارم...ولی امریکا باید چند وقت تنها باشم..اما میدونم چاره ای نیست..بالاخره باید برم....من به محض اینکه اسپانسر گیر اوردم میرم امریکا..امیدوارم اسپانسر جور بشه زود....ولی دلم میخاد ی 1ماهی برم ترکیه و فکر هیچی رو نکنم..خواهرم اینا رو هم میبرم....خیلی خستم بچه ها..فکرش رو بکنید 3 ماه دیگه میشه 4 سال که من دایم دارم شب و روز فکر اپرو و ان وی سی و جور کردن مدارک و وکیل و پست و اسپانسر و تکس و دعوا با وکیل....التماس به فامیل ها.......هزاااااااار چیز دیگه که نمیخان بهش فکر کنم رو میکنم..به خدا احساس میکنم مغزم سنگین شده...میخام فقط 1ماه خوش باشم و کلاااااا این پروسه رو از زندگیم بندازم بیرون و زندگی کنم....بالاخره درست میشه...هیچ کاری نشد نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84
سیمی جونم عزیزم من مراتب میام همه پستارو میخونم ولی‌ کامپیوتر گیر داره و به سختی می‌تونم فارسی تایپ کنم باهاش با گوشی میام میخونم با گوشی هم که اصلا نمی‌شه فارسی تایپ کرد.. از صمیم قالب آرزو می‌کنم یکضرب ویزا بگیرید.. هر کمکی‌ خواستید من هستم عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shadzad ، kamela ، simi ، Tomas ، shabnam.84 ، MONA FB
سلام به همگی
نامه ما رسید ..... از من سند معتبر با دو نفر شاهد خواستن
مدارک بیشتری که نامزدیمونو ثابت کنه......
نامزد من نمی تونه بیاد ایران. ما دوستای خانوادگی خیلی قدیمی هستیم
(همو خارج ایران دیدیم)چه جوری اینارو ثابت کنم،
لطفا اگه کسی اینو تجربه کرده، راهنماییم کنه!!!!
ممنون از لطفتونSmileSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shinna ، shadzad ، kamela ، poram ، Tomas ، shabnam.84
قبلا تو یه صفحه خوندم که یکی از بچه ها ازش نامه محضری خواسته بودن آنا جون راهنماییش کرد
صفحه رو پیدا نکردم...... لطفا اگه کسی در این مورد چیزی می دونه راهنماییم کنه
بازم ممنون

این متن بایستی از زبون من باشه؟؟؟؟
افراد شاهد خونوادم باشن یا نه؟؟؟
مهر امور خارجه هم می خواد؟؟
چون از یه دفتر رسمی پرسیدم، تا حالا چنین موردی نداشتن
نمی دونم به خدا ...... خیلی خسته ام
ولی امیدوارم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، kamela ، poram ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، آناهيتا
سیمی جون امیدوارم ویزای یک ضرب بهت بدن .من مطمئنم تو مونا جون وارکیده حتما ویزای یک ضرب می گیرید.چقدر خوبه که تو ارکیده با هم می رید منم خیلی دوست داشتم از اینجا یه دوست داشتم که پیشم بود.:-((((((
کاملیا جون من همیشه روزی یک بارو میام سر می زنم ولی خیلی بی حوصله شدم.82روز شده شوخی نیست همین طور عمرا داره می گذره .می خوام استفاده کنم اما شاید 10 % بتونم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shinna ، shadzad ، ارکیده ، kamela ، girl ، Tomas ، shabnam.84
(2013-05-21 ساعت 10:43)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی
نامه ما رسید ..... از من سند معتبر با دو نفر شاهد خواستن
مدارک بیشتری که نامزدیمونو ثابت کنه......
نامزد من نمی تونه بیاد ایران. ما دوستای خانوادگی خیلی قدیمی هستیم
(همو خارج ایران دیدیم)چه جوری اینارو ثابت کنم،
لطفا اگه کسی اینو تجربه کرده، راهنماییم کنه!!!!
ممنون از لطفتونSmileSmile

عزیزم من هم این کارو کردم با اینکه ازدواجی بودم چون تو دستور العمل یکی از فرمها نو شته بود که این کمدرک و میخوان اما خیلی از ازدواجی ها این کارو انجام نمیدن چون به دلخواه هست.
شما تشریف میبرید محضر میگید میخوام یه سوگند نامه داشته باشم با این مضمون که شما و همسرتون دوستای خانوادگی از چه سالی هستید، روابط شما و خانوادتون چطور بود با ایشون چطور آشنا شدید و دو نفر به عنوان شاهد زیرشو امضا میکنن، البته این داستان آشنایی و رابطه شما و همسرت از زبان این دونفر که مشخصات کامل شناسنامه ای و کدملی و آدرسشون رو حتما اول نامه قید کن.
میبری محضر برای سند میزنه بعد میبری دالترجمه. Smile
موفق باشی
چیز خاصی هم نیست پس نگران نباش دوست خوبم

(2013-05-21 ساعت 11:20)yalda91 نوشته:  سیمی جون امیدوارم ویزای یک ضرب بهت بدن .من مطمئنم تو مونا جون وارکیده حتما ویزای یک ضرب می گیرید.چقدر خوبه که تو ارکیده با هم می رید منم خیلی دوست داشتم از اینجا یه دوست داشتم که پیشم بود.:-((((((
کاملیا جون من همیشه روزی یک بارو میام سر می زنم ولی خیلی بی حوصله شدم.82روز شده شوخی نیست همین طور عمرا داره می گذره .می خوام استفاده کنم اما شاید 10 % بتونم .

یلدا جون منم بی حوصله هستم Sad
من از آذر ماه میومدم اینجا اما اقدام نکرده بودیم، الان که بیشتر از یک ماهه اقدام کردیم همش با خودم میگم چقدر دیگه مونده ؟!! Sad(
عزیزم این همه تحمل کردی بازم باید صبر کنی، شاید به قول آرین سر 90 روز کلیر شی ایشالاههههههههههههه
اینا همش عمر ما ست که داره میره بچه هااااا
زمانی که باید خوش باشیم با همسرامون باشیم اما دور از هم هستیم خیلی بده
خیلی
Sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
امیدوارم زودتر کلیر شی عزیز دلم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، girl ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان