کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی مونا جونم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl ، MONA FB
مونا مثلا چند سال نمیخوای بیای ایران؟ :d امیدوارم طاقت بیاری عزیزم

اما کار خوبی کردی . بقیه بچه ها هم مدارک تحصیلی رو ببرن که ایشالا خواستن ادامه تحصیل بدن مشکلی پیش نیاد.

من همه رو ترجمه کردم و میبرم با خودم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl ، MONA FB
کاملیا جونم خیلی لطف داری عزیزم .اگه بخوایم از همین حا نی تونیم شروع کنیم.الان تعدادمون کم نیست همین هوای خودمونو داشته باشیم می دونی خودش چقدر میشه؟
بخوایم میشه .

مونا چون خیلی حاله خوبی عزیزم.همه مدارک رو ببر من که برات گذاشتم آنکارا برات چند روز قبل مصاحبه میل می زنه و مدرک تحصیلیتو هم می خواد و حتما ببر البته تو سایت آنکارا هم جزو مدارک نوشته.
من مطمئنم که زودتر میای ایران ولی همه مدارکتو ببر.البته دوستم گفت باید سیلابسهای درستی تو هم غیر از ریز مدارک باید ببری.اگه دوره ای هم گذروندی ترجمه کن وببر.من ختی دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم ترجمه کردم.اگه آزاد نیستی باید وزارت علوم دانشنامتو مهر کنه اگه هم آزاد خوندی واحد مرکزی مثل اینکه انجام می ده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas ، girl ، MONA FB
بالاخره تونستم بازم با فيلتر... بيام مهاجرسرا، نميدونم چرا سيستم من هيچ سايتي رو باز نميكنههههه و فندق شكنو هم با بدبختي باز كرد تونستم بيام اينجا و اف بي ، ديگه ميخوام كله مو بكوبم به ديوار ، كاملا جون تمام راهاي ارتباطيم داره با اينترنت قطع ميشه :-(
مونا پستتو خووندم بلند بلند ميخنديدم خيليييي باحال بود :-))))
بچه زندايي مادرم از امريكا اومده ايران ميگه مدرك تحصيلي با خودت نبر اگر اونجا بري كالج و بگي ديپلمه هستي راحتر ميتووني درس بخووني ، شما چي فكر ميكنيد؟ خواهرم ميگه ريزنمراتتو بيار و همسرم ميگه نيار، من چيكار كنم؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، battosai ، Tomas ، girl ، MONA FB
حالا تو ببر عزیزم. ضرر نمیکنی که. یه وقت لازم شد حداقل لازم نیست کسی هزینه کنه و برات بفرسته دوباره.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، NedaE ، Tomas ، shadzad ، girl
بچه ها همه خوبین؟ همه چی مرتبه؟ منم همین جاهام مثل راننده آژانس دارم میرم اینور و اونور و کار ها رو انجام میدم... یلدا جون و کاملیا جون به خدا الان که منتظرین باید از وقتی که دارین استفاده کنین... من باورم نمیشه که از گرفتن ویزا تا روز رفتن چقدر سریع میگذره.... اگر زبان بلد نیستین یاد بگیرین .. اگر کار و تخصصی ندارین برین یه دوره ببینین.. به خصوص ارایش گری... سفره ارایی و سفره عقد و این بازی ها Big Grin ... اونجا خوب میتونین کار کنین...
به جان خودم من عکس ها رو فرستادم اما میبینم ۳ بار تو outbox مونده.... بازم میفرستم چشممم.. تا شنبه همشون رو میفرستم..
هااا؟؟ فکر کردین عکساتون و دزدیدم دارم با هاش پز میدم؟ نخیر ما از اون خونواده هاش نیستیم Big Grin ....و باز هم یه پیشنهاد برادرانه... با خونوادتون باشین . با خونوادتون باشین . با خونوادتون باشین .
که این فرصت ها طلایی هستن و وقتی کلیر شدین کم کم برای این که کسی ناراحتی و اشکاتون رو نبینه یا میرین تو توالت یا میرین تو اسانسور یا میرین تو ماشین..
فعلا ما بریم بخوابیم که فردا این دندونپزشک جان دوباره میخواد دهن ما رو سرویس کنه...
فدا مدا Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، NedaE ، shinna ، آناهيتا ، shabnam.84 ، yalda91 ، tondar ، Tomas ، shadzad ، girl
(2013-05-20 ساعت 00:26)arian307 نوشته:  بچه ها همه خوبین؟ همه چی مرتبه؟ منم همین جاهام مثل راننده آژانس دارم میرم اینور و اونور و کار ها رو انجام میدم... یلدا جون و کاملیا جون به خدا الان که منتظرین باید از وقتی که دارین استفاده کنین... من باورم نمیشه که از گرفتن ویزا تا روز رفتن چقدر سریع میگذره.... اگر زبان بلد نیستین یاد بگیرین .. اگر کار و تخصصی ندارین برین یه دوره ببینین.. به خصوص ارایش گری... سفره ارایی و سفره عقد و این بازی ها Big Grin ... اونجا خوب میتونین کار کنین...
به جان خودم من عکس ها رو فرستادم اما میبینم ۳ بار تو outbox مونده.... بازم میفرستم چشممم.. تا شنبه همشون رو میفرستم..
هااا؟؟ فکر کردین عکساتون و دزدیدم دارم با هاش پز میدم؟ نخیر ما از اون خونواده هاش نیستیم Big Grin ....و باز هم یه پیشنهاد برادرانه... با خونوادتون باشین . با خونوادتون باشین . با خونوادتون باشین .
که این فرصت ها طلایی هستن و وقتی کلیر شدین کم کم برای این که کسی ناراحتی و اشکاتون رو نبینه یا میرین تو توالت یا میرین تو اسانسور یا میرین تو ماشین..
فعلا ما بریم بخوابیم که فردا این دندونپزشک جان دوباره میخواد دهن ما رو سرویس کنه...
فدا مدا Wink

همیشه به خوشی آرین عزیزSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، آناهيتا ، shabnam.84 ، yalda91 ، Tomas ، shadzad ، girl ، NedaE
سلام بچها همتون خوبین؟ خیلی‌ دلم می‌خواد بیشتر باهاتون در ارتباط باشم درد دلم کنم ولی‌ خوب از طرفی‌ اینجا اومدن مثل روز شماری کردن شده بود واسم و روز‌ها دیرتر میگذشت،ولی‌ هم چنان کم و بیش میام تا اگه سوالی هست که کمکی‌ از من بر میاد بگم،همونطور که دیگران دوستانه به من کمک کردن مثل الهه عزیز،آرین،گرل،نگی‌ و...، و مسیج هام را هم چک می‌کنم.واسم دعا کنید همینطور که این ۵ ماه سریع گذشت زودتر هم اپروو بشم.دلم خیلی تنگه خیلیییی.امیدوارم هممون سریعتر پیش عشقمون باشیم.برای همتون بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم.امیدوارم تند تند خبرای خوب بشنویم اینجا.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shadzad ، girl
ارین جان انشاالاه همیشه خوش باشی...اتاق هم جای خوبی برای گریه هاااااا..از دستشویی بهتره..اسانسورم ضایع هست کلا.فک کن یکی از همسایه ها بیاد تو..اتاق رو امتحان کن....انشاالاه به جای گریه بخندی همیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shadzad ، girl ، NedaE
آرین جان ما که 100 بار به تو گفتیم زمانی که برای کلیر شدن بود رو تا میتونی کنار خانواده باش . اما کار تو شده بود شکلات خوردن و به سقف نگاه کردن :d

کاملا راست میگه تو آسانسور جالب نیست.ضایع هستش. این همه جا. یا اینکه الکی پیاز خرد کن و یه دل سیر گریه کن کسی هم شک نمیکنه Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shadzad ، girl ، kamela ، NedaE
آرین جان خوبه که بلاخره خبری ازت شد.میدونیم با عکسهامون فرار نمی کنی.ولی دوست داشتیم یادگاری نگه دایم مثل تو که به آنا جان نشون دادی ماهم به همسرامون نشون بدیم .مرسی.من که این مدت همش در اختیار خانواده وبا خانواده هستم .
زبانو که نگو من دقیقا از زمانی که ازدواج کردم زبانو گذاشتم کنار .دارم خونه می خونم اما خیلی کند.خدایا کمک کن
آرین از دلتنگی نگو که من از همین الان دنباله بهانه ای برای گریه کردن هستم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، kamela
وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد

انگار نه از یه شهر دور

که از همه دنیا میاد

تا وقتی که در وا میشه

لحظه دیدن میرسه

هرچی که جادست رو زمین به سینه من میرسه

ای که تویی همه کسم

بی تو میگیره نفسم

اگه تو رو داشته باشم به هرچی میخوام میرسم

به هرچی میخوام میرسم

عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو

عمر دوباره منه دیدن و بوئیدن تو

نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام

عمر دوباره منی

تو رو واسه نفس میخوام

ای که تویی همه کسم

بی تو میگیره نفسم

اگه تو رو داشته باشم به هرچی میخوام میرسم...

بچه هاااا امیدوارم همتون زودتر حس منو تجربه کنید، خییییلی هیجان دارم!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، girl ، simi ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، tondar ، MONA FB
كدوم حس چه حسى؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela ، yalda91 ، NedaE
شیما جون کی نامزدت میای؟ آخی چقدر خوشحالی الان. ایشالا همیشه دلت شاد باشه

امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره کنارش Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، kamela ، yalda91 ، NedaE
تو مرحله "اینیشال رویو" هستیم چون وکیل داریم نمیتونم مستقیما خودم بعنوان ذینفع درخواست کنسلی اپلیکیشن را بدم. اپلیکنت هم چنین کاری نمیکتد. وکیل هم میگه دلش نمیاد.
سئوالم اینه: همینجوری بازماندن پرونده آیا برام من سابقه بد ایجاد نمیکند؟مثلا اگر برای کانادا اپلای کنم شک برانگیز نمیشه؟ البته وکیل میگه درصورت مصاحبه نرفتن اتومات پرونده اصطلاحا لپس میشهlapsed. ولی در مورد عواقبش چیزی نمیگه... آیا حرفاش درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان