یلدا دیگه همین روزاست که کلیر بشی دوستم .
ارکیده جون منم استرس دارم . نمیدونم چیکار کنم .
آغا این این تر نته ما داریم عایا ؟
ارکیده جون منم استرس دارم . نمیدونم چیکار کنم .
آغا این این تر نته ما داریم عایا ؟
CR1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
یلدا دیگه همین روزاست که کلیر بشی دوستم .
ارکیده جون منم استرس دارم . نمیدونم چیکار کنم . آغا این این تر نته ما داریم عایا ؟
CR1
2013-05-23 ساعت 22:20
سلام مونا جون شما چراغت روشنه اول به شما میگم و بقیه بچه ها.
خوب هستین همه؟ یلدا جان الان که باز کردم اینجا رو چشامو بستم دعا کردم که خبذ کلیر شدنت رو ببینم اونم که نشده عیب نداره دیگه میاد دیگه فقط کاراتو بکن که به عجله نیوفتی مثل اقا ارین. بچه میدونم اماده رفتن میشین خرداد ماه مصاحبه تون همگی؟پس 3تانه 4تا یلدا هم هست پس خبر خوب پشت سر هم میشنویم.من که هنوز اپروو نشدم. sisily فکر کنم حدس میزنم اسمتونو شما کی اقدام کردین؟cr1هستین؟ دینا جان اومد؟ وایییی شیما فدات شم چشمت روشن خیلی خوش بگذره .به سلامتی راهی میشه بچه ها این ماه؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-05-23 ساعت 22:45
بله من cr1 هستم و 18 ماه شده که درگیر این ما جرا هستم سیمی جان
2013-05-23 ساعت 22:52
يلدا جون اگه دكتري ميخواي بري مثلا دندونپزشكي اينا يا اگه خريد داري ...اينارو انجام بده .... مطمئنا همين يكي دو هفته اي كلير ميشي گلم .... كاراتو تموم كن كه همين كه كلير شدي بياي ديگه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
![]()
poram جان خوشحال باش چون اگه سایت visajourney رو چک کنی میبینی که در ۹۹% موIرد بعد از اینکه جواب RFE letter (request for evidence) را بدین،تا ۲ هفته بعدش اپرو میشین.
برای ویزای نامزدی , نامهای که بعد از اپروو شدن از USCIS میاد توش case number داره ? یا باید منتظر نامهٔ سوم از NVC باشیم تا case number بگیریم؟ تا case number نگیریم نمیتونیم وقت سفارت بگیریم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013
2013-05-24 ساعت 00:30
نه ندا جون تا کیس نامبر نگیری نمیتونی وقت مصاحبه بگیری فکر میکنم نامهای که الان بیاد کیس نامبر توش باشه
![]()
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
2013-05-24 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-24 ساعت 00:39 توسط shabnam.84.)
جودی چطوری گلم؟ همه چیز رو به راهه؟
بقیه چطورین؟ نبینم استرس داشته باشین. همه چیز خوب پیش میره برای همه ایشالاااااا ![]() راستی بچه ها فردا شب کانال 2 ساعت 8:30 کلاه قرمزی مخصوص روز پدر نشون میده. دوست دارمشون :d غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
توی نامه ی اپروو دقیقا چه اطلاعاتی رو قراره بهمون بدن؟
جودی جای ما رو خالی کن،ماه مه باشه و آدم تو میامی باشه.... شبنم جون تو چطوری؟ تو چه مرحله ای هستی الان؟ پتیشن فرستادین یا هنوز نه؟ دوستانی که مصاحبه دارن امیدوارم ویزای یکضرب بگیرین. انرژی ++++
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013
شبنم جونم خوبم عزیزم.. تو خوبی؟
![]() ندا جون تو نامهٔ اپروال من که ازدواجی بودم فقط نوشته بودن کیس شما قبول شده و بعدا به شما اطلاع میدیم مدارکی که لازمه بفرستید. ۲-۳ هفته بعدشم همسرم زنگ زد nvc و کیس نامبر رو گرفت ولی شما که نامزدی هستی لازم نیست برای nvc چیزی بفرسید فقط کیس نامبر که بیاد فکر میکنم میتونی بری تو سایت و وقت تعیین کنی عزیزم من همیشه جای همرو خالی میکنم و آرزو داشتم یکی از بچها نزدیک من بود ![]()
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: kamela ، poram ، mercedeh2011 ، Tomas ، MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، NedaE ، shabnam.84
یلدا جون چرا میگی 1 ماهه اپدیت نشده؟؟میشه سایتی رو که در اون چک میکنی برام بگذاری؟نکنه من اشتباه میرم!!!!والا من زیاد چک میکنم و همیشه نهایتا 2هفته 1 بار اپدیت میشه که....امروز هم دیدم شده بود..مگه چندم امروز؟عجیبه واقعا...پس اگه تونستی عزیزم سایتش رو بهم بده
2013-05-24 ساعت 02:47
بچه اين هفته من داغون شدم امشب ٥٠تا مهمون تو خونمون داشتيم و مادرم كم مونده بود ماهارو هم بپزه تزيين كنه بزاره جلو مهمونا فك كنم اين هفته كه مياد بيشتر سايت رو سر بزنم
سيسيلي جان يه آقايي بود تو امريكا به اسم سيسيلي ، موهاي خيلييي پر و فري داشت و تياتر بازي ميكرد واسه همين فكر كردم شما آقا باشيد يلدا جون مرسي از اون همه وقتي كه برام گذاشتي اطلاعاتت عالييييييييي بود واقعا نميدونستم بايد اونا رو از كي بپرسم مرسي خانمي ، برات آرزو ميكنم تو همين چند روزه كلير بشي شبنم جون استرس من يكمي بخاطر اين فرمها و مداركمه ، من عاشق پسر عمه زا هستم ، خداكنه پسرم مثل اون باشه :-))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: poram ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، NedaE ، shabnam.84
یلدا جون برای اطمینان باز چک کردم...دیروز 5شنبه اپدیت شده...والا مطمینم 1 ماه پیش اخرین اپدیت نبوده..یک هفته و نیم پیش اپدیت شده بود...نکنه کلیر شدی نمیدونی؟
سیمی جوووون.مردم از خنده..فک کن تزیین شی بری رو میز!!!!!ولی چه مادر با حوصله ای داری...من یک پودینگ که درست میکنم 3 روز باید بخابم..مهمونم که دارم همه چیزو مادر شوهرم میاد میپزه و من به هوای بچه داری هی درررر میرم
poram جان خوشحال باش چون اگه سایت visajourney رو چک کنی میبینی که در ۹۹% موIرد بعد از اینکه جواب RFE letter (request for evidence) را بدین،تا ۲ هفته بعدش اپرو میشین.
ندا جون الان منتظر نامه ایم که برسه ببینیم ازمون چیا می خوان . فعلا دو سه روزه که هنوز نرسیده. بعدشم فک کنم حدود بیست روز حداقل دوباره باید صبر کنیم تا اپرووال . خیلی زیاده خیلی... نمیدونم چجوری قراره طاقت بیارم عزیز
2013-05-24 ساعت 03:27
كامليا جون باورت نميشه چقدررررر غذا درست ميكنه قبل اومدن مهمونا هي غر ميزنه غذا كم مياد ، نوبتي يا منو ميپزه يا بابامو يا داداشامو يا همسايه هارو :-))) صداي مهمونا رو دراورد با اون همه تنوع غذا ، مادر من با سليقه ترين مادر دنياست ، مرغ شكم پر درست ميكنه و تمام استخوناي مرغ رو قبل از پخت در مياره بعد پرش ميكنه ، دلمه( كه من ازش متنفرم) درست ميكنه همه انگشتاشونو ميخورن ، ديگه هيچي نگم كه همه گرسنه ميشن ، از كنار مامان من مگه ميشه فرار كرد ؟ يجوري گولت ميزنه كار ميكشه ازت كه چرچيل تو نخ سياستاي مامان من مونده :-) خوب منم به مامانم رفتم مهمون بياد خونمون براش ساندويچ از بيرون ميخرم ، چاي يادم ميره بيارم ، ميوه ها رو تنهايي ميخورم و بعدشم ميگم هرچي خواستي برو از آشپزخونه بردار :-)))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-05-24 ساعت 11:25
اخ اخ اخ سیمی مامان منم همین جوریه میدونم چی میگی . فک کن پسر عمه زا پسرت باشه . همیشه میخندی.
من از صبح اگر بیام صفحه مهاجرسرا رو باز کنم تا شب واسه خودش روشنه . من جاهای دیگه هستم . فیس بوقم هم همینطور . قابل توجه سانازی که اول صفه سلام کردی ندیدم من گلم . راستی دینا دیگه نیومد . بچه ها وقت خیلی سریع میگذره و تنها چیزی که میتونه به ادم کمک کنه برنامه ریزیه . بچه ها من کلاه قرمزیو ندیدم تکرارش کیه ؟
CR1
تشکر کنندگان: tondar ، آناهيتا ، kamela ، simi ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
|