موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
البته جودی حق با شماست چوون من که زیاد پیش مادر شوهرم نبودم .
همین مدت کوتاه هم اون با محبت بوده با من هم من سعی کردم صمیمی باشم البته از روی مهربونی نه یه وقت خود شیرینی و این حرفاا .
اما کلن ته دلم نمیخوام صمیمی باشم . اوایل هم همسرم گفت اومدی امریکا با مادرم زندگی کنیم راستش اول قبول کردم ولی تازگیا بهش گفتم نه نهایت 2-3 ماه چوون دوست ندارم خیلی قاطی بشم باهاشوون .
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
میفهمم عزیزم.. منم مثل تو ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
فکر میکردم خیلی خوبه که باهم باشیم ولی خوب راحت نیستم و دلم میخواد زودتر بریم خون خودمون اینجا احساس میکنم مهمونم نمیتونم خونرو اونطور که دوست دارم درست کنم نمیتونم غذاهای دلخواهمو درست کنم نمیتونم مهمون دعوت کنم و...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اره به نظر من هم ادم اصلا استقلال نداره و راحت نیست .
من هم نهایت 2.3 ماه بمونم پیششون . تا یکم به محیط عادت کنم .
ایشالا زودتر خونه خودتون رو بگیرین و غذاهای خوشمزه خودتو درست کنی .
راستی کدوم شهری جودی؟
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اناهیتا جون اومدی یه چیزی گفتی ما هم همه چیمونو گفتیمو .
رفتی؟
بچه ها همسرم امروز به خودش مرخصی داده داره با دوستاش میره ال ای و سندیه گو مث اینکه تا 2 شنبه تعطیلیه .
هم داره حسودیم میشه هم اینکه امیدوارم بهش خوش بگذره ولی بیشتر داره دلم میخواست که پیشش بودم .
منم حسساسسسسسسس
کلافه اما
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من نزدیک میامی هستم
Fort Lauderdale, Florida
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
مونا درست میگه. آنا گفتی و رفتی. اما نگفتی حالا چی شده؟ حرصت داده نکنه؟ :d
راستی آرین کی پروازشه؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نیازی به عذر خواهی نیست. با توجه به مشخصات کاربریتون معلومه که تازگی ها خیلی سرتون شلوغ بوده و این کاملا طبیعیه که پستهای خیلی زیادی از دستتون در رفته باشه. به هر حال موفق و پیروز باشید.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 01:25 توسط kamela.)
مادر شوهر من هم اصلا دختر نداره(خداروشکر)و 2 تا عروس داره که عااااشق ما دوتاس...باورتون میشه منو از پسرش بیشتر دوست داره؟؟؟خدا حفظش کنه خیلی خوبه..نزدیک خونه ماست و دایم برامون حتی غذا هم درست میکنه..امکان ندارههردفعه که میریم خونشون بهم کادو نده..اونم چهههه کادوهایی.....خداییش مهربونیش قابل وصف نیست...خدا سلامت نگهش داره
همش تقصیر ارین هست....خیلی هم بی معرفته انا جون..اینهمه اومد گفت الاهه ال و بل و چراا یکدفعه رفت خودش از الاهه هم بدتر بود کارش....انا جون بمیرررررم براااااات
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 02:10 توسط آناهيتا.)
آرين هم دو سه روز ديگه مي آد .... انقدر زوق داشتم رو ابرا راه ميرفتم .... اما از ديروز واقعا دلم گرفته
من كه هيچ خاهرام واسه اومدن آرين تو تداركن و خوشحالنو .... خونه تكوني ميكنن و خريد ميكنن و برنامه ميچينن و .....
خواهرام همش منتظر بهونه واسه شادي كردنن ...
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز سلام ....من هم کم کم باید بارو بندیلم رو جمع کنم و از تاپیک لاتاری 2013 به اینجا نقل مکان کنم .... من برنده شدم و بعد از کلی داستان بالاخره به آمریکا اومدم و تا یکی دو هفته دیگه بر میگردم تا با آقای عزیز عقد کنیم و داستان استرسها دوباره شروع بشه ... راستش من هیجی از پروسه و روند کار نمیدونم میشه بگید که دقیقا بعد از عقد چیکار باید کرد و چه مدارکی لازمه ؟؟ پست باید کرد یا ایمیل؟ آدرسش چیه ؟و خلاصه همه چی دیگه ... از الان میسی که منو بین خودتون راه میدید .....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 02:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 02:19 توسط kamela.)
انا جان این ناراحتی نداره که..من اگه بودم اصلا ناراخت نمیشدم..ناراحتیتون وقتی بود که دور بودین از هم و هیچ راهی هم نبود.....اصلاااا براتون مهم نباشه بفهمن نفهمن چی میگن یا نمیگن...تازه بالاخره هم که میفهمن ارین داره ازدواج میکنه...عزیزم یک ذره فک کن که شایدم اونا درست میگن..شاید درست میگن که اگه بگن ارین داره میره امریکا پیش خانومش اونا فک کنن برای امریکا ازدواج کرده...به هر حال اونا فامیلشون رو بهتر از تو میشناسن.برای خودت این دم اخری ناراحتی درست نکن..شما به بزرگترین ارزوتون رسیدین و الان هیچی به جز پیوستن به هم نباید براتون مهم باشه...ببخشید توروخدا ولی به نظر من ناراحتیت بی مورده..مطمین باش همین روزا هم همه میفهمن که شما دارین با هم ازدواج میکنین...یعنی یکی توی فامیل ارین نخواهد پرسید ارین چطوری داره میره امریکا؟
یلدا جون خوش اومدی...یلدای اینجا شد 2تا...ما دوتا یلدای گل داریم الان