کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
البته جودی حق با شماست چوون من که زیاد پیش مادر شوهرم نبودم .
همین مدت کوتاه هم اون با محبت بوده با من هم من سعی کردم صمیمی باشم البته از روی مهربونی نه یه وقت خود شیرینی و این حرفاا .
اما کلن ته دلم نمیخوام صمیمی باشم . اوایل هم همسرم گفت اومدی امریکا با مادرم زندگی کنیم راستش اول قبول کردم ولی تازگیا بهش گفتم نه نهایت 2-3 ماه چوون دوست ندارم خیلی قاطی بشم باهاشوون .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
میفهمم عزیزم.. منم مثل تو Smile

فکر می‌کردم خیلی‌ خوبه که باهم باشیم ولی‌ خوب راحت نیستم و دلم می‌خواد زودتر بریم خون خودمون اینجا احساس می‌کنم مهمونم نمیتونم خونرو اونطور که دوست دارم درست کنم نمیتونم غذاهای دلخواهمو درست کنم نمیتونم مهمون دعوت کنم و...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، MONA FB ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
اره به نظر من هم ادم اصلا استقلال نداره و راحت نیست .
من هم نهایت 2.3 ماه بمونم پیششون . تا یکم به محیط عادت کنم .
ایشالا زودتر خونه خودتون رو بگیرین و غذاهای خوشمزه خودتو درست کنی .
راستی کدوم شهری جودی؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas
(2013-05-24 ساعت 13:42)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 08:03)lotusss نوشته:  دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جوابت. واقعا لطف کردی.
یه بار دیگه این پست رو برات گذاشته بودم اما نمی دونم چرا حذفش کردن!!!!

{پست موقت}
من میدونم:
بند 14 قوانین مهاجرسرا:
"برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد."
دوستان لطفاً رعایت کنید. ممنونم از همکاری همگی.
سلام عمو سعید عزیز خیلی ممنون که اینقدر سریع پیگیری می کنی و در صجنه حضور داری. به نظر من سایت مهاجرسرا یکی از بهترین سایت های ایرانی هست که به من شخصا خیلی کمک کرده و من با اینکه خواننده خاموش هستم خودم رو عصوی از این خانواده می دونم . من می دونم که شما من رو نمی شناسید و هرگز از روی غرض پستی رو پاک نمی کنید وتنها هدفتون حفظ نظم انجمن هست اما من بعد از خوندن پست شما به صفحات قبلی این تاپیک مراجعه کردم و کلی پست های تشکر و تبریک دیدم که تقریبا مثل پست من بود و تعدادشون هم کم نبود . سوال من از شما اینه که آیا این قوانین تو شرایط خاص اعمال می شه یا برای همه یکسانه. به هر حال من فکر می کنم برای کسی که مثل من اینقدر کم پست می ذاره شاید اگر می گذاشتید پست کوتاه تشکرش (مثل خیلی از کاربر های دیگه) باقی می موند مهربانانه تر بود.
در آخر باز هم از زحمتاتون تشکر می کنم و امیدوارم این سایت همیشه به کارش ادامه بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، yalda91 ، Tomas
اناهیتا جون اومدی یه چیزی گفتی ما هم همه چیمونو گفتیمو .
رفتی؟
بچه ها همسرم امروز به خودش مرخصی داده داره با دوستاش میره ال ای و سندیه گو مث اینکه تا 2 شنبه تعطیلیه .
هم داره حسودیم میشه هم اینکه امیدوارم بهش خوش بگذره ولی بیشتر داره دلم میخواست که پیشش بودم .
منم حسساسسسسسسس
کلافه اما
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، Tomas
من نزدیک میامی هستم
Fort Lauderdale, Florida

‌‌‌
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas
مونا درست میگه. آنا گفتی و رفتی. اما نگفتی حالا چی شده؟ حرصت داده نکنه؟ :d

راستی آرین کی پروازشه؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
نیازی به عذر خواهی نیست. با توجه به مشخصات کاربریتون معلومه که تازگی ها خیلی سرتون شلوغ بوده و این کاملا طبیعیه که پستهای خیلی زیادی از دستتون در رفته باشه. به هر حال موفق و پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، Tomas ، battosai
مادر شوهر من هم اصلا دختر نداره(خداروشکر)و 2 تا عروس داره که عااااشق ما دوتاس...باورتون میشه منو از پسرش بیشتر دوست داره؟؟؟خدا حفظش کنه خیلی خوبه..نزدیک خونه ماست و دایم برامون حتی غذا هم درست میکنه..امکان ندارههردفعه که میریم خونشون بهم کادو نده..اونم چهههه کادوهایی.....خداییش مهربونیش قابل وصف نیست...خدا سلامت نگهش داره

همش تقصیر ارین هست....خیلی هم بی معرفته انا جون..اینهمه اومد گفت الاهه ال و بل و چراا یکدفعه رفت خودش از الاهه هم بدتر بود کارش....انا جون بمیرررررم براااااات
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، shabnam.84 ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas ، battosai
باز هم بحثای زنونه راه افتاده آرین اصن این ورا افتابی نخواهد شد Big Grin

میبینم که همه نصفه شبا میان تو سایت
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
بچه ها جونممممم رفته بودم سر كار
مادر شوهر منم دختر نداره و همش ميگه من جاي دخترشم .... منم مثل مامان خودم دوسش داشتم و دارم .... اما كاري كرده كه دلم واقعا شكسته
... اگه مامان خودم اين كارو ميكرد باهاش راحتم و ميگفتم اشتباهه مامان جان به اين دلايل ... اما به مادر شوهرم نگفتم
من اين همه دنبال كارامون بودم تا آرين هيچ پول به وكيل نده .... همه كارارو طوري دقيق انجام دادم و البته آرين هم كمك ميكرد اما تا جايي كه شده تلاش كردم تا كارامون زود انجام بشه ....
حالا كه موقع اومدن آرين شده نميخوان به فاميلا بگن كه آرين داره ازدواج ميكنه ،... Sad Sad Sad يعني من كلا ناديده گرفته ميشم .... يعني يه كلام همه آدما باريكلا به پسر خودم باريكلا به پسر خودم
وقتي هم ميگم چرا ؟؟؟؟؟ ميگه آخه نظر فاميل برات نبايد مهم باشه ... اگه الان بگيم ازدواج كرده ميره فاميل فك ميكنن آرين تورو واسه اومدن ميخواد و اينا
Sad(((( آخه اگه نظر مردم مهم نيست چرا بايد مهم باشه فاميل فك كنن كه آرين منو واسه چي ميخواد Sad((((

خيلي ناراحتم ..... واقعا از ته دلم ناراحتم.....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، Tomas
آرين هم دو سه روز ديگه مي آد .... انقدر زوق داشتم رو ابرا راه ميرفتم .... اما از ديروز واقعا دلم گرفته

من كه هيچ خاهرام واسه اومدن آرين تو تداركن و خوشحالنو .... خونه تكوني ميكنن و خريد ميكنن و برنامه ميچينن و .....
خواهرام همش منتظر بهونه واسه شادي كردنن ...
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
دوستای عزیز سلام ....من هم کم کم باید بارو بندیلم رو جمع کنم و از تاپیک لاتاری 2013 به اینجا نقل مکان کنم .... من برنده شدم و بعد از کلی داستان بالاخره به آمریکا اومدم و تا یکی دو هفته دیگه بر میگردم تا با آقای عزیز عقد کنیم و داستان استرسها دوباره شروع بشه ... راستش من هیجی از پروسه و روند کار نمیدونم میشه بگید که دقیقا بعد از عقد چیکار باید کرد و چه مدارکی لازمه ؟؟ پست باید کرد یا ایمیل؟ آدرسش چیه ؟و خلاصه همه چی دیگه ... از الان میسی که منو بین خودتون راه میدید .....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 02:09)yalda.irannejad نوشته:  دوستای عزیز سلام ....من هم کم کم باید بارو بندیلم رو جمع کنم و از تاپیک لاتاری 2013 به اینجا نقل مکان کنم .... من برنده شدم و بعد از کلی داستان بالاخره به آمریکا اومدم و تا یکی دو هفته دیگه بر میگردم تا با آقای عزیز عقد کنیم و داستان استرسها دوباره شروع بشه ... راستش من هیجی از پروسه و روند کار نمیدونم میشه بگید که دقیقا بعد از عقد چیکار باید کرد و چه مدارکی لازمه ؟؟ پست باید کرد یا ایمیل؟ آدرسش چیه ؟و خلاصه همه چی دیگه ... از الان میسی که منو بین خودتون راه میدید .....

يلدا جان به جمع ما خوش اومدي عزيزم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
انا جان این ناراحتی نداره که..من اگه بودم اصلا ناراخت نمیشدم..ناراحتیتون وقتی بود که دور بودین از هم و هیچ راهی هم نبود.....اصلاااا براتون مهم نباشه بفهمن نفهمن چی میگن یا نمیگن...تازه بالاخره هم که میفهمن ارین داره ازدواج میکنه...عزیزم یک ذره فک کن که شایدم اونا درست میگن..شاید درست میگن که اگه بگن ارین داره میره امریکا پیش خانومش اونا فک کنن برای امریکا ازدواج کرده...به هر حال اونا فامیلشون رو بهتر از تو میشناسن.برای خودت این دم اخری ناراحتی درست نکن..شما به بزرگترین ارزوتون رسیدین و الان هیچی به جز پیوستن به هم نباید براتون مهم باشه...ببخشید توروخدا ولی به نظر من ناراحتیت بی مورده..مطمین باش همین روزا هم همه میفهمن که شما دارین با هم ازدواج میکنین...یعنی یکی توی فامیل ارین نخواهد پرسید ارین چطوری داره میره امریکا؟

یلدا جون خوش اومدی...یلدای اینجا شد 2تا...ما دوتا یلدای گل داریم الان
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان