کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها من قبلا یه جایی تو همین سایت ادرس تمام ptt های ترکیه رو دیده بودم الان هر چی میگردم نیست .
ای بابا شانس ما از نامزدی ازدواجیا هیچ کس در حال رفتن به انکارا نیست .
--------------------------------------------------------------------------------
الهه جون کاش یه سفرنامه هم میزاشتی قبل از رفتن حجت رو بر مهاجران تمام میکردی. گیج شدم تو جمع کردن مدارک و آماده شدن .
-------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوبه که مدیر همیشه در صحنه این جا رو با تمام پستهاش همیشه کنترل میکنه . مرسی عمو سعید باور کن این جمله از ته قلبم رو فقط با زدن دکمه تبریک و تشکر نمیتونستم ابراز کنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، سانازی ، NedaE ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، Tomas ، battosai
(2013-05-24 ساعت 14:41)MONA FB نوشته:  بچه ها من قبلا یه جایی تو همین سایت ادرس تمام ptt های ترکیه رو دیده بودم الان هر چی میگردم نیست .
ای بابا شانس ما از نامزدی ازدواجیا هیچ کس در حال رفتن به انکارا نیست .
--------------------------------------------------------------------------------
الهه جون کاش یه سفرنامه هم میزاشتی قبل از رفتن حجت رو بر مهاجران تمام میکردی. گیج شدم تو جمع کردن مدارک و آماده شدن .
-------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوبه که مدیر همیشه در صحنه این جا رو با تمام پستهاش همیشه کنترل میکنه . مرسی عمو سعید باور کن این جمله از ته قلبم رو فقط با زدن دکمه تبریک و تشکر نمیتونستم ابراز کنم .

سلام دوستم .عزیزم من که بهت گفتم .با سیمی جونم چک کردم اگه خواستی بیا چک کنیم.عزیزم تو همون سایت آنکارا لیست ptt هست
اینو سرچ کن همه اطلاعات آنکارارو داره :
INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS

(2013-05-24 ساعت 02:17)kamela نوشته:  یلدا جون چرا میگی 1 ماهه اپدیت نشده؟؟میشه سایتی رو که در اون چک میکنی برام بگذاری؟نکنه من اشتباه میرم!!!!والا من زیاد چک میکنم و همیشه نهایتا 2هفته 1 بار اپدیت میشه که....امروز هم دیدم شده بود..مگه چندم امروز؟عجیبه واقعا...پس اگه تونستی عزیزم سایتش رو بهم بده

عزیزم سایت سفارت آپدیت میشه هر هفته اما کیس من آپدیت نشده تو سیس
این سایت آنکاراست :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
این سایت سیس :

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

(2013-05-24 ساعت 02:47)simi نوشته:  بچه اين هفته من داغون شدم امشب ٥٠تا مهمون تو خونمون داشتيم و مادرم كم مونده بود ماهارو هم بپزه تزيين كنه بزاره جلو مهمونا فك كنم اين هفته كه مياد بيشتر سايت رو سر بزنم
سيسيلي جان يه آقايي بود تو امريكا به اسم سيسيلي ، موهاي خيلييي پر و فري داشت و تياتر بازي ميكرد واسه همين فكر كردم شما آقا باشيد
يلدا جون مرسي از اون همه وقتي كه برام گذاشتي اطلاعاتت عالييييييييي بود واقعا نميدونستم بايد اونا رو از كي بپرسم مرسي خانمي ، برات آرزو ميكنم تو همين چند روزه كلير بشي
شبنم جون استرس من يكمي بخاطر اين فرمها و مداركمه ، من عاشق پسر عمه زا هستم ، خداكنه پسرم مثل اون باشه :-))))

عزیزم این چه حرفیه .کاش بتونم کمک کنم که همه مدارکتونو کامل ببرید که یه ضرب بگیرید .دوستای خوبم خداکنه یه ضری بگیرید که منم باشادیتون خوشحال بشم .برام دعا کنید .

آنا جون همه خریدهامو قبل عید که می خواستم برم مصاحبه خریدم چمدونهامم بسته وآمادست یه سری کارها برای دقایق آخره ونمی شه کاریش کردSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
مرسی یلدا جون . اره با هم چک کنیم من خیلی نگرانم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-05-24 ساعت 19:13)MONA FB نوشته:  مرسی یلدا جون . اره با هم چک کنیم من خیلی نگرانم .

سلام مونا جان چرا نگرانی؟کاش 2روز زودتر میومدم تهران میدیمتون وقتی امدم هیچ کس نبود!یعنی مشغول بودن.
وای سیمی خیلی باحال بود نوشتت.
وای که اینترنت چرا باز سرعتش میکشه ادمو تا بالا بیاد.میگم بچه ها من که رسید نامبر رو میزنم میگه initial review هستین اگه بره nvcمیشه post decision?
راستی جودی جان گفت چقدر میریزیم به حساب واسه گرین کارت؟
در ضمن ما کلا ازدواجیا فقط موقع ای که اپروو میشیم میره nvc 230+88 میریزیم؟قبل از اون پولی ندادیم بهشون؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، girl ، simi ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2013-05-24 ساعت 19:43)سانازی نوشته:  [quote='MONA FB' pid='345033' dateline='1369406596']
مرسی یلدا جون . اره با هم چک کنیم من خیلی نگرانم .

سلام مونا جان چرا نگرانی؟کاش 2روز زودتر میومدم تهران میدیمتون وقتی امدم هیچ کس نبود!یعنی مشغول بودن.
وای سیمی خیلی باحال بود نوشتت.
وای که اینترنت چرا باز سرعتش میکشه ادمو تا بالا بیاد.میگم بچه ها من که رسید نامبر رو میزنم میگه initial review هستین اگه بره nvcمیشه post decision?
راستی جودی جان گفت چقدر میریزیم به حساب واسه گرین کارت؟
در ضمن ما کلا ازدواجیا فقط موقع ای که اپروو میشیم میره nvc 230+88 میریزیم؟قبل از اون پولی ندادیم بهشون؟
[/quote

ساناز جون ما هم دلمون میخواست ببینیمت عزیزم Smile
ایشالا دفه دیگه که اومدی تهران از قبلش خبر بده دوباره یه قرار بزاریم با بچه ها . دفعه پیش خیلی جاتو خالی کردیم .
من 2 هفته دیگه مصاحبه دارم یه ذره به خاطر اون نگرانم . Rolleyes
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، kamela ، Tomas
با توجه به شلوغ بودن ارمنستان اگر درخواست انتقال به ابوظبی را بدم زودتر وقت مصاحبه میگیرم (با توجه به این که احتمال مکاتبات NVC و انتقال ۱ ماهی‌ طول میکش) یا اگر برای همین ارمنستان صبر کنم تا یه تاریخی‌ available بشه؟ معمولا چند ماه جلوتر رو available می‌کنن؟
کلا یکی‌ به من بگه وقت‌های ارمنستان چطوری هستش الان؟ از وقتی‌ الهه رفته کلا دیگه اینجا بدون کمک و پاسخ مونده Sad(((

ببخشید ولی‌ باز هم مجبور شدم سوالمو اینجا بپرسم چون تون تاپیک‌های دیگه اصلا جواب نمیدین Smile))
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، Tomas ، battosai
بچه ها چرا مادر شوهرا اينجورينننن ؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، Tomas
فردا پستت بسیار خوب بود.
برنامه داشتن از همه چیز مهمتره و من شخصاً خیلی‌ براش استرس دارم.
الان که اینجا‌ام واقعا کلی‌ فکر می‌کنم و نگران کار پیدا کردن هستم.الان روی رزومه کار کردم و وقتی‌ برم اولین کارم اینه که دنبال کار بگردم. اگر نشد بعدش دنبال اینترنشیپ می‌گردم و اگر نشد بعدش میرم دانشگاه.مدرک ایلتس و تافل رو هم گرفتم که خدا بخواد هنوز اعتبار داره!
دلم می‌خواد بچه دIر شم چون سنم داره زیاد می‌شه ولی‌ تا کار نداشته باشم اینکار رو نمیکنم.
یه چیزی که دلم می‌خواد واسش برنامه ریزی کنیم ولی‌ هنوز اینکار رو نکردیم،مراسم عروسی‌ و ماه عسل هستش. هنوز هیچ ایده خیلی‌ خوبی‌ برای ماه عسل پیدا نکردیم.از آمریکا هم که نمیتونیم خارج بشیم.دنبال یک جای آروم میگردیم که ساحل داشته باشه ولی‌ هوای شرجی مثل میامی یا هIوای نداشته باشه. کسی‌ پیشنهادی داره؟بچه‌ها شما برای کار پیدا کردن چه ایده هایی دارین؟

(2013-05-24 ساعت 21:54)آناهيتا نوشته:  بچه ها چرا مادر شوهرا اينجورينننن ؟؟؟؟؟

چجورین؟ Smile))
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-24 ساعت 21:45)NedaE نوشته:  با توجه به شلوغ بودن ارمنستان اگر درخواست انتقال به ابوظبی را بدم زودتر وقت مصاحبه میگیرم (با توجه به این که احتمال مکاتبات NVC و انتقال ۱ ماهی‌ طول میکش) یا اگر برای همین ارمنستان صبر کنم تا یه تاریخی‌ available بشه؟ معمولا چند ماه جلوتر رو available می‌کنن؟
کلا یکی‌ به من بگه وقت‌های ارمنستان چطوری هستش الان؟ از وقتی‌ الهه رفته کلا دیگه اینجا بدون کمک و پاسخ مونده Sad(((

ببخشید ولی‌ باز هم مجبور شدم سوالمو اینجا بپرسم چون تون تاپیک‌های دیگه اصلا جواب نمیدین Smile))

عزیزم ارمنستان و ابو ظبی هر دو خوبن .
اگه انکارا بودی میگفتم تغییر بده ولی الان لازم نیست .

آنا جون اولش شاید یه جوری به نظر برسن . که به نظر من طبیعیه اما بعدش خیلی خوبن .
کلا من هم اولش رابطم با مامان شکوه خیلی رسمی و سرد بود چون هم من آدم دیرجوشی هستم هم ایشون یه کم جدی و رسمی هست رفتارش
اما یواش یواش خووب شد .
البته من نمیدونم منظورت دقیقا چه جوریه ولی مطمئن باش میتونی مثل دخترش بشی عزیزم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
منا جون از من می‌شنوی فقط ptt6441 رو انتخاب کن چون تنها ptt هست که شنبه‌ها تعطیل نیست.

ندا جون اگه درخواست بعدی اونم حدود ۱ ماه طول میکش پس می‌شه ۲ ماه فقط برای مکاتبات و ترانزیت بعد باید ببینی‌ ابوظبی کی‌ وقت داره.. من کلا با تغییر محل مصاحبه موافق نیستم الاهه واسه اینکه از آنکارا فرار کنه درخواست ترانزیت داد ولی‌ وسطش خیلی‌ پشیمون شد اما در عوض تو ابوظبی مصاحبهٔ راحتی‌ داشت ولی‌ من فکر می‌کنم به دردسرو استرسش نمی‌ارزه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، Tomas
جودی جون من حتما همین که شما گفتی رو انتخاب میکنم .
ولی نمیدونم چطوری باید ثبت نام کنم ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، yalda91 ، Tomas
ولی‌ به نظر من زمانی‌ رابطت خوب می‌مونه با مادر شوهرت که همیشه یه حدی بذاری بینتون چون هیچوقت نمیتونه بیشتر از پسرش دوست داشته باشه و اگه خیلی‌ قاطی‌ بشی‌ توقعت میره بالا و تو یه مسائلی‌ وقتی‌ میبینی‌ فرق میذاره بین تو و همسرت نا خود آگاه می‌رنجی و از دستش ناراحت میشی‌.. من تو یه دوره‌ا‌ی خیلی‌ صمیمی‌ شدم ولی‌ یه چیزای دیدم که فهمیدم اشتباه کردم ولی‌ در کًل منم مادر شوهر خوبی‌ دارم Smile

عزیزم اصلا کاری نداره میری تو سایت آنکارا و گزینه ثبت نم رو انتخاب میکنی‌ بالاست گزینش بد اطلاعاتی‌ که عزت می‌خواد وارد میکنی‌ میتونی‌ زبانشو به فارسی برگردونی که راحت تر باشه وسعت بد از ثبت نم انگلیسیش کن و پرینت بگیر ازش حتما ۲ تا کپی‌ بگیر یکیشو روز مصاحبه میدی به سفارت و یکیشو نگاه میداری وقتی‌ میری ویزا رو تحویل بگیری اونو عزت میخوان که ویزا رو بهت بدن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
مرسی جودی عزیز . Smile
البته با نظرت کاملن موافقم در مورد مااااااااااااااااادر شوهر Big Grin
مادر شوهر من عاشق دختر بوده از اول ولی خدا بهش 3 تا پسر داده و حتی یه بار میخواستم واسش کادو بخرم از شوهرم پرسیدم که راهنماییم کنه گفت عروسک !!! Tongueباورتون میشه 60 و اندی سالشه ولی کلکسیون عروسک داره .
و من دوسش دارم چون طفلکی اخلاقشم خوبه . Wink
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-24 ساعت 21:54)آناهيتا نوشته:  بچه ها چرا مادر شوهرا اينجورينننن ؟؟؟؟؟

چه جوري؟؟؟؟؟!!!!!
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
خیلی‌ خوبه عزیزم امیدوارم همیشه همینطور بمونید ولی‌ چیزی که گفتم رو تجربه بهم ثابت کرده مادر شوهرم یه جاهایی‌ منو جا گذشته که واقعا جا خوردم و انتظار نداشتم بعد فهمیدم توقع من بیجاست اون مادر من نیست و هیچوقت نمیتونه مادرم باشه ولی‌ خوب خیلی‌ دوسم داره، سعی‌ کردم یه تجدید نظر تو رفتارای خودم کنم

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، poram ، kamela ، shabnam.84 ، آناهيتا ، yalda91 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان