موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آنا جان من بهت حق میدم ناراحت بشی ولی منم با کاملیا موافقم که بعد از این همه انتظار و سختی الان که آرین داره میاد بخاطر این مسائل ناراحت نکن خودتو. اختلاف نظر بین همهٔ آدما وجود داره.. شاید اگه منم جای تو بودم خیلی بهم بر میخورد ولی الان شما تو یه موقعیت استثنائی هستید یه کار بزرگ انجام دادید و به هدفتون رسیدید سعی کن نهایت لذتو از این موقعیت ببری و نذار هیچ چیزی از هیجانو خوشحالیت کم کنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد از 20 ماه خون دل خوردن اپرو شدم . پیرم کزدن به خدا .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هاااا، امیدوارم همتون عالی و با انرژی باشین، منم عالیم و بهترین روزارو داشتم این چند روز، ولی خیلی وقت کم دارم و نمی تونم زیاد سر بزنم گرچه کلی دلم پیش شماهاست، اینترنتم که افتضاح شده، گاهی فقط می خونم و نمی تونم پست کنم یا تشکر. دینا هم خوبه بچه ها، فردا داره میره آمریکا، خیلی سرش شلوغه و اینترنش کلهم قطعه، به همه سلام می رسونه و تشکر می کنه، حالا اونجا که بره بازم بهمون سر میزنه
یلدا جونم امیدوارم سر ۹۰ روز کلیر شی، غصه نخور چیزی نمونده. آناهیتا جون هر چیزی راه حلی داره، می تونی با ارین توافق کنی که سر یه ماه یا دو ماه یا چند ماه به فامیل بگن که تازه ازدواج کردین، یعنی اومده اونجا و بعد ازدواج کرده، بگن یهویی شده، واسه خیلیا پیش میاد، بگن الان نمیتونه بیاد ایران جشنم بگیره واسه فامیلاش، ولی بعدن شاید ایرانم مراسم بگیره، مطمئن باش بعد یه مدت کلن یادشون میره چی بوده قضیه، وقتیم بیاین سر بزنین همه میدونن قضیرو و کلی واستون خوشحالی می کنن
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 13:18 توسط yalda91.)
بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم کسی از این سایتهای cheapoair or one travel بلیط خریده مطمئن هستن.من همسرم می خواد بیاد بلیط ها خیلی گرونه و گریش نمی یاد اما این سایتها قیمتهاش خیلی خوبه .میشه زودی جواب بدید؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 13:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 14:34 توسط shabnam.84.)
آنا جون منم با حرف کاملا و بقیه موافقم. شماها بعد این همه انتظار و پشت سر گذاشتن روزهای سخت بهم میرسین
هیچ چیزی ارزش بهم ریختن این روزای قشنگ و به یاد موندنی رو نداره. بعد 1-2 ماه به همه فامیل میگین که ازدواج کردین. و گور بابای حرف مردم
مهم اینه که شما خوش باشین و از زندگی لذت ببرین.
--------------------------------------------------------------------------------
شیما جان خوشحالم برات واقعا. فکر کنم این شادی و این روزای قشنگ توصیف شدنی نیست.
به دینا هم سلام برسون و بگو منتظرش هستیم که از اونجا برامون پیام بزاره.
یلدا هم ایشالا همین هفته کلیر میشه و همه براش هورااااا میکشیم ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
(2013-05-25 ساعت 02:09)yalda.irannejad نوشته: دوستای عزیز سلام ....من هم کم کم باید بارو بندیلم رو جمع کنم و از تاپیک لاتاری 2013 به اینجا نقل مکان کنم .... من برنده شدم و بعد از کلی داستان بالاخره به آمریکا اومدم و تا یکی دو هفته دیگه بر میگردم تا با آقای عزیز عقد کنیم و داستان استرسها دوباره شروع بشه ... راستش من هیجی از پروسه و روند کار نمیدونم میشه بگید که دقیقا بعد از عقد چیکار باید کرد و چه مدارکی لازمه ؟؟ پست باید کرد یا ایمیل؟ آدرسش چیه ؟و خلاصه همه چی دیگه ... از الان میسی که منو بین خودتون راه میدید .....
یلدا جان خوش اومدی به جمع ما.
امیدوارم که کارهاتون به خوبی پیش بره ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
(2013-05-25 ساعت 09:27)omnia نوشته: بالاخره بعد از 20 ماه خون دل خوردن اپرو شدم . پیرم کزدن به خدا .
omnia جان تبریک میگم. امیدوارم از اینجا به بعدش به سرعت برات پیش بره
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
omnia جان مبارک باشه..چرا اینهمه طول کشید؟تاحالا ندیده بودم زمان به این زیادی رو برای کیس کسی.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
omnia اگه اشتباه نکنم ازدواج با گرین کارتی هستش برای همین خیلی طولانی شده کارش
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آنا جون من هم با توجه به اینکه ناراحتی تو رو درک میکنم ولی به تجربه بهم ثابت شده که زمان همه چیز رو حل میکنه .
و به زودی که ارین هم داره میاد پیشت و اگه اشتباه نکنم کیس های نامزدی باید تو امریکا تا 3 ماه عقد بشن . و به قول یکی از بچه ها که گفت الان اگر نمیگین به فامیل زمانی رو تعیین کنید و مثلا 1-2 ماه دیگه بگین . خیلی هم خوبه
و اصلا فامیلا هر چی کمتر بدونن کمتر هم اظهار نظر خواهند کرد .
بعدشم ارین پسر مستقل و با تدبیری هست و حتما این مسئله رو هم به خوبی در اول زندگی مشترک مدیریت خواهد کرد .
شما هم که معلومه هم خوبی هم خانمی هم خوشگلی هم خونواده داری چند وقت دیگه با ارین یه سر برمیگردین ایران همه دهنشون وا میمونه . الکی غصه نخور .
------------------------------------------------------------------
منتظر کلیر پارتیه یلدا ام بدجورییییییییییی
راستی سوال یلدا در مورد خرید بلیط اینترنتی سوال من هم هست .
-----------------------------------------------------------------
به یلدا ی امریکایی هم خوشامد میگم و اینکه سیتی زنی یا گرین کارت ؟ چون ازدواج با گرین کارت یه کم طولانی تره فک کنم و میتونین با ویزای نامزدی برای همسرت اقدام کنی. اگر میخوای زودتر انجام بشه . موفق باشی.
----------------------------------------------------------------
شیمای عزیز خیلی خوشحالم واست . به دینا هم بگو در اولین فرصت به اینجا سر بزنه . و براتون ارزوی سفر خوبی رو دارم .
--------------------------------------------------------------
CR1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 15:20)MONA FB نوشته: آنا جون من هم با توجه به اینکه ناراحتی تو رو درک میکنم ولی به تجربه بهم ثابت شده که زمان همه چیز رو حل میکنه .
و به زودی که ارین هم داره میاد پیشت و اگه اشتباه نکنم کیس های نامزدی باید تو آمریکا تا 3 ماه عقد بشن . و به قول یکی از بچه ها که گفت الان اگر نمیگین به فامیل زمانی رو تعیین کنید و مثلا 1-2 ماه دیگه بگین . خیلی هم خوبه
و اصلا فامیلا هر چی کمتر بدونن کمتر هم اظهار نظر خواهند کرد .
بعدشم ارین پسر مستقل و با تدبیری هست و حتما این مسئله رو هم به خوبی در اول زندگی مشترک مدیریت خواهد کرد .
شما هم که معلومه هم خوبی هم خانمی هم خوشگلی هم خونواده داری چند وقت دیگه با ارین یه سر برمیگردین ایران همه دهنشون وا میمونه . الکی غصه نخور .
------------------------------------------------------------------
منتظر کلیر پارتیه یلدا ام بدجورییییییییییی
راستی سوال یلدا در مورد خرید بلیط اینترنتی سوال من هم هست .
-----------------------------------------------------------------
به یلدا ی آمریکایی هم خوشامد میگم و اینکه سیتی زنی یا گرین کارت ؟ چون ازدواج با گرین کارت یه کم طولانی تره فک کنم و میتونین با ویزای نامزدی برای همسرت اقدام کنی. اگر میخوای زودتر انجام بشه . موفق باشی.
----------------------------------------------------------------
شیمای عزیز خیلی خوشحالم واست . به دینا هم بگو در اولین فرصت به اینجا سر بزنه . و براتون ارزوی سفر خوبی رو دارم .
--------------------------------------------------------------
مونا جون یلدا که تو آمریکاست از برنده های لاتاری 2013 هستش پس تازه رفته. ویزای نامزدی مخصوص کسانی هستش که فرد مورد نظر حتما سیتیزن باشه
یلدا جان هم پروسه ی گرین کارتی هستش که 2سال رو حتما زمان میبره تا همسرش بتونه بره پیشش. چقدر هم طولانیه. خدا به هر دوتاشون تو این مدت صبر بده ![Tongue Tongue](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/tongue.png)
غمم از وحشت پوسیدن نیست/