کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملیا جون دخترت خوبه؟

ارکیده وسیمی جون دیگه خیلی کم مییان پی شد پس اگه جای من باشید چیکار می کنید؟
علی جان شما هم دیگه نمی یاید؟بچه ها یه دفعه این جارو خلوت نکنید.من که با کلی امید می یام که یکم ناراحتیمو کم کنم.:-(((((((

مونا جون اگه بتونی با همسرت بری خیلی خوبه چون راه زیاده وچون می خوای اولین بار وارد بشی اگه درکنارت باشه کمتر دلتنگ میشی.دوستم کاش تا وقتی که می خوای بری آنکارا به منم جواب بدن با هم بریم خیلی عالی میشه.همین الان به فکرم رسید.کی می ری؟ 3 هفته دیگه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، battosai ، poram ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz
من هم از بیکاری . lol
یلدا ایشالا کلیر میشی اقاتوون هم تشریف میارن با هم برمیگردین .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، poram ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz
بچه ها یه تاپیک خوب پیدا کردم برای بلیط ببینید:

http://mohajersara.com/thread-3049.html
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، poram ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz
یلدا جون ممنونم ازت عزیزم..دخترم هم خوبه..خوش بحالش کودکی میکنه و شاده..ماها اینهمه فکر و خیال داریم....بعضی وقتا اینقققدر دلم برای بچه گیهام تنگ میشه...میگم ای کاش خیلی طولانی تر بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، poram ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz
بچه هايي كه اومدين آمريكا .... خانمهاي محترم ميشه بگين چقدر تو فرودگاه طول ميكشه تا بيان بيرون ؟؟؟؟؟
من چقدر بايد تو فرودگاه انتظار ( بازم انتظاررررر اه ه ه ) بكشم ؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، poram ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی ، rrrraaaazzzz
آنا جون من ۵ ساعت موندم تو فرودگاه واقعا خییییییلی بد بود رو یه صندلی فلزی ۵ ساعت نشستم بعد از ۱۷ ساعت که تو هواپیما بودم.. همسرم گفت قرص بخور بخواب که اذیت نشی‌ ولی‌ من گوش نکردم و واقعا اذیت شدم به آرین بگو حتما قرص بخوره بخوابه که اگه مثل من زیاد نگهش داشتن اذیت نشه.. من داشتم غعش می‌کردم از بی‌ حالی‌ رنگم عین گبچ شد اون آخرا.. حتما حتما بخوابید تو هواپیما
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی ، rrrraaaazzzz
(2013-05-26 ساعت 05:50)girl نوشته:  آنا جون من ۵ ساعت موندم تو فرودگاه واقعا خییییییلی بد بود رو یه صندلی فلزی ۵ ساعت نشستم بعد از ۱۷ ساعت که تو هواپیما بودم.. همسرم گفت قرص بخور بخواب که اذیت نشی‌ ولی‌ من گوش نکردم و واقعا اذیت شدم به آرین بگو حتما قرص بخوره بخوابه که اگه مثل من زیاد نگهش داشتن اذیت نشه.. من داشتم غعش می‌کردم از بی‌ حالی‌ رنگم عین گبچ شد اون آخرا.. حتما حتما بخوابید تو هواپیما

واي. خداي من
واسه چي اين همه نگه ميدارن؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، poram ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
نمیدونم.. میامی اینطوری بود کلی‌ اسپانیایی بودن که آوا؛ل به اونا رسیدن بعد یکی‌ گرفتن که مواد داشت تو چمدونش خلاصه یه اتاق کوچیک بود با کلی‌ آدم.. بعد از ۵ ساعت نه سالی‌ عزم پرسیدن نه چمدونامو گشتن.. خواهر شوهرم میگه میامی بی‌ درو پیکره جاهای دیگه اینطوری نیست حالا دوستانی که جاهای دیگه رفتن بگن معلوم می‌شه همه جا اینجوریه یا نه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، آناهيتا ، yalda91 ، poram ، NedaE ، shabnam.84 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 04:06)آناهيتا نوشته:  بچه هايي كه اومدين آمريكا .... خانمهاي محترم ميشه بگين چقدر تو فرودگاه طول ميكشه تا بيان بيرون ؟؟؟؟؟
من چقدر بايد تو فرودگاه انتظار ( بازم انتظاررررر اه ه ه ) بكشم ؟؟؟؟؟

اناهيتا جون من چهل و پنج دقيقه تو فرودگاه سنفرنسيسكو. اين مدت انتظار بين فرودگاه تا فرودگاه فرق ميكنه. البته من اون مامور ورودم خيلى بى نظم بود هى هم بى تربيتى رفتار ميكرد. اگر نرمال بود كمتر از اونم طول ميكشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، yalda91 ، poram ، NedaE ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آناهیتا جان برای من هم کمتر از 1 ساعت طول کشید. منم فرودگاه SFO بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، poram ، NedaE ، آناهيتا ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آنا جان چشمت روشن.به سلامتی این دیگه آخرین انتظارت هست زودی می گذره.ولی بچه ها چقدر طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.خدا به داد برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shinna ، battosai ، poram ، NedaE ، آناهيتا ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلام ... امروز کارت ورود به جلسه رو میدن ارشد 92 آزاد . هیچی هم نخوندم . همه میگن برو کیکی که میدن رو بگیر بیا بیرون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، NedaE ، yalda91 ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
عاقا بعد شما می گین من چرا هی غر می زنم ! خو الان 6 روزه ما نقص مدارک شدیم هنو نامش نرسیده ببینیم چی می خوان . غر نداره تروخدا؟؟ دو روزم که تعطیلیه دیگه الان می رم تو دیوارررررررررTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، tondar ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آناهیتا امیدوارم هر چه زودتر آرین را روبروی چشمات ببینی‌ عزیزم. ولی‌ برای فرودگاه خودتو واسه بدترین حالتشم هم آماده کن چون یادمه آخرین باری که نامزدم برگشت ۴ ساعت تو SFO نگهش داشته بودن برای random security check .همهٔ چمدون هاش را گشته بودن.انشالا که به آرین نمیخوره

چه رشته‌ای شرکت میکنی‌ علی‌ جان؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، tondar ، MONA FB ، آناهيتا ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz
مهندسی صنایع - صنایع . امتحانمم تهران جنوب . Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، poram ، tondar ، NedaE ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان