کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
من با یه خانم حدودا ۳۵ ساله لاغر و سبزه مصاحبه شدم.. درباره واکسنا هم بهت بگم منم تهران نبودام رفتم تهران بخاطر این کارت واکسنمو کامل کردم روز مصاحبه یه خانمی با من بود که اصلا نمی‌دونست باید کارت واکسن بیاره کلا ۲۰$ بیشتر از من پول داد!

پستو باید قبل از مصاحبه انتخاب کنی‌ با مدارک ازت یه کپی‌ ثبت نام تحویل میگیرن که ویزا و پاسپورتو بفرستن اون پستی که انتخاب کردی که بری تحویل بگیری

نه عزیزم از آنکارا خودش باید وقت بگیره. میری تو سایتشون زده برای کی‌ وقت دارن وقتتو انتخاب میکنی‌

آها سانازی جان شما ازدواجی هستی‌ ببخشید فکر کردم نامزدی هستی‌.. بعد از تکمیل پرونده خود nvc بهت وقت مصاحبه میده

مرسی‌ یلدا جان الان از همسرم پرسیدم میگه تو ماه سپتامبر قیمتا میکشه پایین
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، Tomas
من رفتم پاستور واکسن زدم اما از تاریخ واکسن تا وقت مدیکالم 26 روزه فاصله اش حالا نمیدونم چیکار کنم . اصن کار ت و نشون بدم یا نه ؟

هر چه زودتر واکسن رو انجام بدین خیالتوون راحتتره .
به من گفتن هر وقت نامه مصاحبه اومد حالا اینجوری شد .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
منا جان چرا کارتتو نمی‌بری پاستور بگی‌ درست کنن؟ همکاری می‌کنن خیلی‌ عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
راستش گفت باید نامه از دکتر بیاری . حالا نمیدونم ارزششو داره یا نه .؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ببخشیدا مو نفهمیدوم حالا از کی شروع کنم این واکسن زدنو؟پس هر موقع نامه مصاحبه ام اومدشروع کنم؟
و پست رو قبل مصاحبه از کدوم سایت انتخاب میکنم؟مرسی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
شایدم ببرم . نمیدونم . خیلی دلشوره دارم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سانازی جون واکسنتو بزن کارت واکسن ۲ سال اعتبار داره فقط انفلنزس که یکسلس که تو تا ۱ سال دیگه حتما رفتی‌ آخه ۱ ماه قبل از مصاحبه بهتره که واکسن نزنی‌ میگن آنکارا الکی‌ ایراد میگیرن..

منا جون اگه اعتبار کارتت تموم شده برو پاستور درست می‌کنن نامه دکتر واسه چی‌؟

من هم تاریکه انفولانزام تموم شده بود هم مرحله سوم هپتیتمو نزده بودم و گذشته بود هم آبله مرغان نزده بودم و فقط یه واکسن واسعم زدن ترکیه کلا الکیا همه چیزشون.. اون خانم هم که گفتم کارت نبرد و ۲-۳ تا واکسن خورد ۲۰$ بیشتر از من شد پول واکسنش

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اگه کارت واکسیناسیون داشته باشید خیلی راحت با جدید عوضش میکنن و برای واکسانهایی که تاریخ و مدت زمان داره ازمایش خون میگیرن اگه نیاز بود اعلام میکنن دوباره بزنید ...من خودم 1 ماه قبل از مصاحبه شروع به واکسن کردم اما دوستانی داشتم که 8 ماه زودتر اقدام کرده بودن .... معمولا دکترهای سفارت رو این چیزها گیر نیستن پس نگران نباشید .. اما حتما از کارت واکسیناسیون کپی بگیرید و تا جایی که میشه اون رو به دکتر بدید و اصل کارت رو نگه دارید تا اگه نیازی بود بدونید چه واکسنهایی رو زدید ...
در مورد بلیط هم یه سری آفرهای مخصوص به بعضی شهرها هستش که توی مدت زمان خاص هستش که حتی از یکسره هم ارزونتر میفته .... من خودم با ترکیش اومدم به هیوستون بلیط 2 ماهه 2200 هزار تومان برام تموم شد ..... این آفرها رو تو سایتایی غیر از خود اون ایرلاین نمیاره پس به اونها هم سر بزنید .....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، MONA FB ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
نه هر وقت نامه تکمیل ندارک اومد واکسنهاتو بزن .

نه هر وقت نامه تکمیل ندارک اومد واکسنهاتو بزن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلدا جان بلیط برات چقدر درومد؟2200 تومان؟فکر میکنم اشتباه نوشتی...میشه لطفا بگی چقدر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، MONA FB ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
من شنیدم سخت گیره دکتر سفارت . ترکیه
من مشکلم اینه که تو سایت دکتر نوشته یک ماه قبله مدیکال واکسن نزنید اما من تاریخ اخرین واکسنم که ام ام ار و هپاتیت و تی دیه واسه 26 روز قبل از مدیکاله . میترسم بگه چرا حرف گوش ندادی

کاملا جان 2200$
من یک طرفه دنبالشم زیره 4 میلیون نیست .
2 میلیون هوتوتو .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، kamela ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مونا جون من 3 هفته مونده بود به مصاحبه رفتم پاستور برام .واکسنهارو منتقل کرد.مشکلی هم پیش نیومد تازه هیچ واکسنس هم نزدن.

یلدا جان تا 1ماه قبل قیمتهای عالی پیدا کرده بودم اما چون نزدیک high seasonشدیم به خاطر همین گرونه خیلی.اگه بچه ها قیمت مناسب پیدا کردید ممنون می شم بگید.البته همسرم فقط تا اول جولا ی می تونه اینجا باشه اگه نرسه که میره واسه 3 ماه دیگه .خیلی دلتنگم.

مونا جان برای من ایراد نگرفت تازه گفتن چون حدیده نمی خواد دوباره بزنی چون ضرر داره
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، kamela ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اثن پشیمونم که رفتم پاستور

بچه ها های سیزن تا کیه ؟ آخر تابستون ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 01:56)MONA FB نوشته:  اثن پشیمونم که رفتم پاستور

بچه ها های سیزن تا کیه ؟ آخر تابستون ؟

هیچ مشکلی نداره استرس الکی نداشته باش.دوستم تا آخر سپتامبر
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، kamela ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz
من هم دلم میخواد شوهرم بیاد ایران با هم برگردیم اما میگه تا 2-3 ماه دیگه نمیتونه . حالا نمیدونم صبر کنم یا تنهایی برم ؟
این روزا خیلی کلافه ام

این شماعی زاده چی میگه حالا ؟ تو پی ام س
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، girl ، battosai ، Tomas ، سانازی ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان