کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اناهيتا خانوم عزيز به نظر من اصلا خودتو واسه اين مثائل ناراحت نكن فكر خودتم درگير نكن باور كن ما هم كه به فاميل گفتيم الان پشيمونيم هر روز يه حرفي پشت سرمون ميزنن اصلا خوش به حالتون كه نگفتين به كسي چه ربطي داره اصلا زندگي كنينو لذت با هم بودن و ببرين به داداش ارين سلام برسون
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، girl ، Tomas
سلام بچه ها چرا اخه کم میایین اینجا ای کسانی که اماده رفتن میشوید بیایید بگید چیکار میکنید؟
راستی جواب منو کسی نداد؟رسید نامبر رو میزنم میگه initial review هستین اگه بره nvcمیشه post decision?
راستی جودی جان گفت چقدر میریزیم به حساب واسه گرین کارت بعد مصاحبه؟
در ضمن ما کلا ازدواجیا فقط موقع ای که اپروو میشیم میره nvc 230+88 میریزیم؟قبل از اون پولی ندادیم بهشون؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 20:56)سانازی نوشته:  سلام بچه ها چرا اخه کم میایین اینجا ای کسانی که اماده رفتن میشوید بیایید بگید چیکار میکنید؟
راستی جواب منو کسی نداد؟رسید نامبر رو میزنم میگه initial review هستین اگه بره nvcمیشه post decision?
در ضمن ما کلا ازدواجیا فقط موقع ای که اپروو میشیم میره nvc 230+88 میریزیم؟قبل از اون پولی ندادیم بهشون؟

سلام عزیزم .من یادم نیست که بعداز اپرو شدن چی میزدن.ولی کل پوله ازدواجی ها 230$و88$ هست البته می گن 165$ واسه گرین کارت باید قبل از زفتن بریزیم .

مرسی آنا جون تو تاپیک بهترین ایر لاین همه این دو سایتو پیشنهاد کردن ولی نگفتن که گرفتن یا نه .تو گوگل که rankingشو چک کردم cheapoir183 شکایتی داشت ورنکینگش 6 بودonetravel رنکینگش 6.75 بود که تو دسته خوب بود .چون قیمتهاش از سایت اصلی ایر لاینها 600-900$ فرق داره یکم شک کردم .آخه همسرم می خواد بیاد بلیط گیرش نمی یاد اما اینجا 1-2 تو هر روز داره .

آنا جون از این سایت بگیره لازمه با فرودگاه چک کنه یا جای دیگخ ببینه اسمش تو لیست هست یا نه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، MONA FB ، girl ، آناهيتا ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
سلام به همگی
متاسفانه نتونستم همه پیجارو بخونم، متوجه شدم همسر یلدا جون
می خوان بیان پیشش... به سلامتی عزیزم.. چشمت روشن! Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، سانازی ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 22:15)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی

مرسی عزیزم .هنوز که معلوم نیست .می خواد بیاد اما خیلی گرونه 1800$ به بالا .اما تو سایتهای که گفتم قیمت خوبه که می خوام مطمئن بشم که قابله اعتماد هستن یا نه .چون بعضی ها تو گوگل شکایت داشتن وناراضی بودن .آنا جون گفت گرفته وراشی هست .ببینم کسه دیگری هم راضی هست اگه بشه از اونجا بگیره وگرنه که هیچ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، kamela ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 22:26)yalda91 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:15)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی

مرسی عزیزم .هنوز که معلوم نیست .می خواد بیاد اما خیلی گرونه 1800$ به بالا .اما تو سایتهای که گفتم قیمت خوبه که می خوام مطمئن بشم که قابله اعتماد هستن یا نه .چون بعضی ها تو گوگل شکایت داشتن وناراضی بودن .آنا جون گفت گرفته وراشی هست .ببینم کسه دیگری هم راضی هست اگه بشه از اونجا بگیره وگرنه که هیچ Sad

يلدا جون شوهر منم همش از cheap o air بليط ميگرفت. ولى أصولا اين سايتها احتمال اشتباهشون هست. به همسرت بگو حتما بعد از اينكه بليطو گرفت با خط هواييش تماس بگيره و مطمئن شه رزرو شده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 18:55)shabnam.84 نوشته:  [quote='MONA FB' pid='345593' dateline='1369479047']
آنا جون من هم با توجه به اینکه ناراحتی تو رو درک میکنم ولی به تجربه بهم ثابت شده که زمان همه چیز رو حل میکنه .
و به زودی که ارین هم داره میاد پیشت و اگه اشتباه نکنم کیس های نامزدی باید تو آمریکا تا 3 ماه عقد بشن . و به قول یکی از بچه ها که گفت الان اگر نمیگین به فامیل زمانی رو تعیین کنید و مثلا 1-2 ماه دیگه بگین . خیلی هم خوبه
و اصلا فامیلا هر چی کمتر بدونن کمتر هم اظهار نظر خواهند کرد .
بعدشم ارین پسر مستقل و با تدبیری هست و حتما این مسئله رو هم به خوبی در اول زندگی مشترک مدیریت خواهد کرد .
شما هم که معلومه هم خوبی هم خانمی هم خوشگلی هم خونواده داری چند وقت دیگه با ارین یه سر برمیگردین ایران همه دهنشون وا میمونه . الکی غصه نخور .
------------------------------------------------------------------
منتظر کلیر پارتیه یلدا ام بدجورییییییییییی
راستی سوال یلدا در مورد خرید بلیط اینترنتی سوال من هم هست .
-----------------------------------------------------------------
به یلدا ی آمریکایی هم خوشامد میگم و اینکه سیتی زنی یا گرین کارت ؟ چون ازدواج با گرین کارت یه کم طولانی تره فک کنم و میتونین با ویزای نامزدی برای همسرت اقدام کنی. اگر میخوای زودتر انجام بشه . موفق باشی.
----------------------------------------------------------------
شیمای عزیز خیلی خوشحالم واست . به دینا هم بگو در اولین فرصت به اینجا سر بزنه . و براتون ارزوی سفر خوبی رو دارم .
--------------------------------------------------------------
مونا جون یلدا که تو آمریکاست از برنده های لاتاری 2013 هستش پس تازه رفته. ویزای نامزدی مخصوص کسانی هستش که فرد مورد نظر حتما سیتیزن باشه Smile

یلدا جان هم پروسه ی گرین کارتی هستش که 2سال رو حتما زمان میبره تا همسرش بتونه بره پیشش. چقدر هم طولانیه. خدا به هر دوتاشون تو این مدت صبر بده TongueSmile
[/quote

واقعا . ؟ نمیدونستم . پس گرین کارتیا باید حتما ازدواج کنن ؟
خیلی طول میکشه خدا کمکشوون کنه .
من که شوهرم سیتیزنه الان نزدیکه 2 سال شده که منتظر رفتنم .

همسرم میگه گرین کارتیا طولانی تره پروسشوون .
به هر حال امیدوارم موفق باشند همه . Big Grin

(2013-05-25 ساعت 20:56)سانازی نوشته:  سلام بچه ها چرا اخه کم میایین اینجا ای کسانی که اماده رفتن میشوید بیایید بگید چیکار میکنید؟

ساناز جان پرداخت پول برای بعد از گرفتن کیس نامبر و در nvc بود .
تا اونجایی که یاددمه
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آره عزیزم باید بد از مصاحبه پول پرداخت کنی‌ که ۱۶۰$ از آمریکا هم باید پرداخت شه و قبل از ورودت باشه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 21:16)yalda91 نوشته:  

سلام عزیزم .من یادم نیست که بعداز اپرو شدن چی میزدن.ولی کل پوله ازدواجی ها 230$و88$ هست البته می گن 165$ واسه گرین کارت باید قبل از زفتن بریزیم .

مرسی آنا جون تو تاپیک بهترین ایر لاین همه این دو سایتو پیشنهاد کردن ولی نگفتن که گرفتن یا نه .تو گوگل که rankingشو چک کردم cheapoir183 شکایتی داشت ورنکینگش 6 بودonetravel رنکینگش 6.75 بود که تو دسته خوب بود .چون قیمتهاش از سایت اصلی ایر لاینها 600-900$ فرق داره یکم شک کردم .آخه همسرم می خواد بیاد بلیط گیرش نمی یاد اما اینجا 1-2 تو هر روز داره .

آنا جون از این سایت بگیره لازمه با فرودگاه چک کنه یا جای دیگخ ببینه اسمش تو لیست هست یا نه؟

نه عزيزم نيازي به چك كردن نيست ... وقت بليطي كه ايميل ميكنن واسش بايد پرينت كنه و ببره فرودگاه ...با همون واسش كارت پرواز صادر ميكنن
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
عزیزم چه پروازی شده ۱۸۰۰ $؟ وای یعنی‌ اینقد گرون شده؟!!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 00:16)girl نوشته:  عزیزم چه پروازی شده ۱۸۰۰ $؟ وای یعنی‌ اینقد گرون شده؟!!!!

سلام جودی جون.1800 $ 3 stop یعنی در اصل 4 تا هواچیما عوض می کنی.امارات وترکیش که 2200و2500$ به بالاس .قطر 2300 $ .1 ماهه تازه.البته اینایی که می گم از سایتهای خود ایرلاینهاس .این دو سایتی که گفتم از 1350 دلار به بالا داره.لوفتانزا هم از 1750 به بالا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسی بچه ها از جواب ها.پس بچه ها بعد اپروو از uscisپرونده میره nvc بعدش از ما مدارکی اگه ناقص باشه می خوان بعدش پول میریزیم به حساب و رسیدشو میگیره اگه کسی سایت شو بده که چه جوری چک میکنیم در قسمت nvc ممنون میشم اگه زحمت میشه نده خودش می پرسهWink
خوب بچه ها بعدش که از nvc هم در امد ما باید از سفارت وقت مصاحبه بگیریم واسه من که انکاراست می خواستم عوض کنم ولی میگن به اونجا اشنایی و زبونشونم میدونی و انگلیسیم هم در حد خیلی خوب نیست همون انکارا برم!
نمیدونم ازش خاطر خوبی ندارم.
خوب پس چطوری وقت میگیرم از انکارا؟
و در اخر من از کی باید به واکسن زدن شروع کنم؟
میدونم زیاد سوال پرسیدم ولی بچه ها وقتی میبینم دیگه همه ماشالا کم میان وکم کم انشالا دارن ویزا میگیرن گفتم میرین و میمونم تنها بپرسم ایناروSad
ممنونم از همه همه انشالا به زودی زود ویزا بگیرن و برن اونجا من اینجا تنها بمونم هم بازم خوشم که اونجایین منم زود میامShy
اوووه نصفه شبی چقدر سوال پرسیدم الان کی حوصله میکنه جواب بده!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 00:20)سانازی نوشته:  مرسی بچه ها از جواب ها.پس بچه ها بعد اپروو از uscisپرونده میره nvc بعدش از ما مدارکی اگه ناقص باشه می خوان بعدش پول میریزیم به حساب و رسیدشو میگیره اگه کسی سایت شو بده که چه جوری چک میکنیم در قسمت nvc ممنون میشم اگه زحمت میشه نده خودش می پرسهWink
خوب بچه ها بعدش که از nvc هم در امد ما باید از سفارت وقت مصاحبه بگیریم واسه من که انکاراست می خواستم عوض کنم ولی میگن به اونجا اشنایی و زبونشونم میدونی و انگلیسیم هم در حد خیلی خوب نیست همون انکارا برم!
نمیدونم ازش خاطر خوبی ندارم.
خوب پس چطوری وقت میگیرم از انکارا؟
و در اخر من از کی باید به واکسن زدن شروع کنم؟
میدونم زیاد سوال پرسیدم ولی بچه ها وقتی میبینم دیگه همه ماشالا کم میان وکم کم انشالا دارن ویزا میگیرن گفتم میرین و میمونم تنها بپرسم ایناروSad
ممنونم از همه همه انشالا به زودی زود ویزا بگیرن و برن اونجا من اینجا تنها بمونم هم بازم خوشم که اونجایین منم زود میامShy
اوووه نصفه شبی چقدر سوال پرسیدم الان کی حوصله میکنه جواب بده!

اگه آنکارا باشی خودشون بهت نامه مصاحبه می دن.خودشون وقت می دن نباید از جایی وقت بگیری.برای واکسن هم انیستیتو پاستور گفت از یک ماه به مصاحبه مونده اگه کارت واکسن داری اگه نه از الان برو ببین کی می گن
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ممنونم یلدا جان.
این موضوع پست انتخاب کردن چیه؟و کی باید انتخاب کنیم بعد مصاحبه موفق اره که پاسپورتو بگیریم که به قول جودی عزیز ptt6441 خوبه که تعطیل نیست شنبه ها.
راستی جودی جان شما با اونی که مصاحبه کردی چه شکلی بود؟
وشیما رو یادمه پسر بود.
کارت واکسن ندارم پس از چند ماه مونده باید شروع کنم؟
بچه ها من که تهران نیستم فقط واسه پاستور تهران مورد قبوله؟انگار هلاله احمر شهرستانها هم میشه اره ولی دوست دارم تهران بیام این خانم طاهرنژاد گل رو ببینم!قسمت دیگه.
ببخشیداااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 00:20)yalda91 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 00:16)girl نوشته:  عزیزم چه پروازی شده ۱۸۰۰ $؟ وای یعنی‌ اینقد گرون شده؟!!!!

سلام جودی جون.1800 $ 3 stop یعنی در اصل 4 تا هواچیما عوض می کنی.امارات وترکیش که 2200و2500$ به بالاس .قطر 2300 $ .1 ماهه تازه.البته اینایی که می گم از سایتهای خود ایرلاینهاس .این دو سایتی که گفتم از 1350 دلار به بالا داره.لوفتانزا هم از 1750 به بالا

من الان چک کردم امارات 2200 . یک ماه و یک هفته اش هم فرقی نداره با دلار 3750 یعنی دوسره از امریکا به تهرا ن 7800
CoolCool
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان