موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اناهيتا خانوم عزيز به نظر من اصلا خودتو واسه اين مثائل ناراحت نكن فكر خودتم درگير نكن باور كن ما هم كه به فاميل گفتيم الان پشيمونيم هر روز يه حرفي پشت سرمون ميزنن اصلا خوش به حالتون كه نگفتين به كسي چه ربطي داره اصلا زندگي كنينو لذت با هم بودن و ببرين به داداش ارين سلام برسون
k1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها چرا اخه کم میایین اینجا ای کسانی که اماده رفتن میشوید بیایید بگید چیکار میکنید؟
راستی جواب منو کسی نداد؟رسید نامبر رو میزنم میگه initial review هستین اگه بره nvcمیشه post decision?
راستی جودی جان گفت چقدر میریزیم به حساب واسه گرین کارت بعد مصاحبه؟
در ضمن ما کلا ازدواجیا فقط موقع ای که اپروو میشیم میره nvc 230+88 میریزیم؟قبل از اون پولی ندادیم بهشون؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
متاسفانه نتونستم همه پیجارو بخونم، متوجه شدم همسر یلدا جون
می خوان بیان پیشش... به سلامتی عزیزم.. چشمت روشن!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آره عزیزم باید بد از مصاحبه پول پرداخت کنی که ۱۶۰$ از آمریکا هم باید پرداخت شه و قبل از ورودت باشه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم چه پروازی شده ۱۸۰۰ $؟ وای یعنی اینقد گرون شده؟!!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-26 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 00:21 توسط سانازی.)
مرسی بچه ها از جواب ها.پس بچه ها بعد اپروو از uscisپرونده میره nvc بعدش از ما مدارکی اگه ناقص باشه می خوان بعدش پول میریزیم به حساب و رسیدشو میگیره اگه کسی سایت شو بده که چه جوری چک میکنیم در قسمت nvc ممنون میشم اگه زحمت میشه نده خودش می پرسه![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
خوب بچه ها بعدش که از nvc هم در امد ما باید از سفارت وقت مصاحبه بگیریم واسه من که انکاراست می خواستم عوض کنم ولی میگن به اونجا اشنایی و زبونشونم میدونی و انگلیسیم هم در حد خیلی خوب نیست همون انکارا برم!
نمیدونم ازش خاطر خوبی ندارم.
خوب پس چطوری وقت میگیرم از انکارا؟
و در اخر من از کی باید به واکسن زدن شروع کنم؟
میدونم زیاد سوال پرسیدم ولی بچه ها وقتی میبینم دیگه همه ماشالا کم میان وکم کم انشالا دارن ویزا میگیرن گفتم میرین و میمونم تنها بپرسم اینارو![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
ممنونم از همه همه انشالا به زودی زود ویزا بگیرن و برن اونجا من اینجا تنها بمونم هم بازم خوشم که اونجایین منم زود میام![Shy Shy](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/shy.png)
اوووه نصفه شبی چقدر سوال پرسیدم الان کی حوصله میکنه جواب بده!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-26 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-26 ساعت 00:44 توسط سانازی.)
ممنونم یلدا جان.
این موضوع پست انتخاب کردن چیه؟و کی باید انتخاب کنیم بعد مصاحبه موفق اره که پاسپورتو بگیریم که به قول جودی عزیز ptt6441 خوبه که تعطیل نیست شنبه ها.
راستی جودی جان شما با اونی که مصاحبه کردی چه شکلی بود؟
وشیما رو یادمه پسر بود.
کارت واکسن ندارم پس از چند ماه مونده باید شروع کنم؟
بچه ها من که تهران نیستم فقط واسه پاستور تهران مورد قبوله؟انگار هلاله احمر شهرستانها هم میشه اره ولی دوست دارم تهران بیام این خانم طاهرنژاد گل رو ببینم!قسمت دیگه.
ببخشیداااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec