کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها سلاممممممممم
مونا چی شد؟
ویزا گرفت؟
خدا کنه یه ضرب گرفته باشه
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas
(2013-06-03 ساعت 01:10)سانازی نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 00:59)منیره نوشته:  بچه ها ترکیه شلوغ شده به نظرتون رو سفارت تاثیری داره من 2هفته دیگه وقت دارم؟

(2013-06-03 ساعت 00:51)سانازی نوشته:  آدما گاهی لازمه
چند وقت کرکرشونو بکشن پایین
یه پارچه سیاه بزنن درش و بنویسن :
کسی نمرده.
فقط دلم گرفته

ناراحت نباش عزیزم روزای خوش نزدیکهSmile
دنیا به کامم نیست اما چه باک ........! آنقدر با او میچرخم تاسرش گیج برود و بامن بچرخد
خیلی قشنگ بود نوشتت منیره جان مرسی.ولی من زیاد قوی نیستم و دارم کم میارم 3سال منتظرم بیکارSad
ایشالا زود انکارا هم اروم بشه نه عزیزم دلت و حتما روشن بگیر منفی فکر نکن.یک ضربی ایشالا.
عزیزم این راه یکم طولانی سعی کن سرت گرم یه کاری باشه تا کمتر بهش فکر کنی منو ببین 7سال دوستی 3سال ازدواج همشم دوری.پوستم کلفت شدهBig Grin
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas ، saba.m
سلام
به من برگه صورتی‌ دادن
خیلی‌ ناراحتم
گفتن تو سایت چک کن
یلدا جوون مثل شما شدم
خدا کنه کم طول بکشه
یلدا کلیر شدی عزیزم؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، tondar ، poram ، ارکیده ، saba.m ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shinna ، girl ، منیره ، Tomas
واقعا؟چرا آخه؟مگه کار دولتی داشتی مونا جون؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، tondar ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl ، Tomas
من 3 ساله کارگزار رسمی بیمه هستم قبلا هم کارمند بودم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، girl ، منیره ، Tomas
بچه ها من شناسنامه ام چون ايران نبود و مهلت پاسپورتم هم ١٠ ماه مونده بود درگير گرفتن شناسنامه المثني و پاسپورت بودم كه بالاخر ه ه ه ه با رو انداختن به ١٠٠ نفر درست شد ، حالا هفته بعد پاسم بياد ميرم تور واسه دوبي ميگيرم
يلدا بخدا وقتي ميام اينجا و ميبينم هنوز منتظر كلير شدني غم عالم به دلم مياد نميدوني چقدر ناراحتتم
مونا جون كاش كارتو نمينوشتي يا براشون توضيح ميدادي كارت دولتي نبوده ا ه ه ه ه اين آنكارا پس چرا همه رو داره چك ميده؟؟؟ معني برگه صورتي چي هست؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، rrrraaaazzzz ، shinna ، girl ، منیره ، Tomas
(2013-06-03 ساعت 20:18)simi نوشته:  بچه ها من شناسنامه ام چون ايران نبود و مهلت پاسپورتم هم ١٠ ماه مونده بود درگير گرفتن شناسنامه المثني و پاسپورت بودم كه بالاخر ه ه ه ه با رو انداختن به ١٠٠ نفر درست شد ، حالا هفته بعد پاسم بياد ميرم تور واسه دوبي ميگيرم
يلدا بخدا وقتي ميام اينجا و ميبينم هنوز منتظر كلير شدني غم عالم به دلم مياد نميدوني چقدر ناراحتتم
مونا جون كاش كارتو نمينوشتي يا براشون توضيح ميدادي كارت دولتي نبوده ا ه ه ه ه اين آنكارا پس چرا همه رو داره چك ميده؟؟؟ معني برگه صورتي چي هست؟؟؟

lمرسی دوستم .لطف داری .منم پاسم تا آدر ماه اعتبار داره.کسی می دونه حالا که منتطر کلیر شدنم می تونم پاسمو عوض کنم یا نه .و چطوری؟

(2013-06-03 ساعت 17:05)MONA FB نوشته:  سلام
به من برگه صورتی‌ دادن
خیلی‌ ناراحتم
گفتن تو سایت چک کن
یلدا جوون مثل شما شدم
خدا کنه کم طول بکشه
یلدا کلیر شدی عزیزم؟

دوستم چرا ؟نقص مدرک که نخوردی؟باز هم خدا رو شکر کن .امیدوارم خیلی زود کلیر بشی عزیزم.نگران نباش دوستم کی بر می گردی ایران؟رسیدی به منم زنگ بزن.خیلی مراقب باش .مثل اینکه ترکیه خیلی شلوغ شده ؟اینم شانسه ما .تا اومدیم بریم مصاحبه ب.م.ب.گ.ذ.ا.ر.ی دم سفارت شد .موقع مصاحبه منم آنکارا ت.ظ.ا.ه.ر.ا.ت بود.حالا هم که....خدا آخر عاقبت مارو به خیر کنه.دوستم خیلی مواظب خودت باش .بهم حتما زنگ بزن.

برگه صورتی یعنی همون پروسه اداری که اگه نقص مدرک هم داشته باشی جلوی اون مدرک علامت می زنن که کلیر شدی با خودت ببری .بعضی ها هم که نقص ندارن وقتی چ.ک می خورن می گیرن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، girl ، منیره ، Tomas
يلداجون فكر نكنم مشكلي پيش بياد پاستو عوض كني همسرت مياد ايران بريد عوض كنيد.
مونا مدارك چيا بردي با خودت؟
سانازي جونم فراموشت نكردم بخدا خيلي سرم شلوغه ، من بعد ١سال ديروز فيلم عروسيمو گرفتم و قضيه پاس و شناسنامه ام رو كه بالا نوشتم خوندي؟!
بچه ها همش استرس دارم دلم نميخواد بيام اينجا و استرسم رو به بقيه انتقال بدم
شيما كجايي؟ دلم برات تنگ شده
شبنم شما در چه حالي؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، girl ، yalda91 ، MONA FB ، Tomas
مونا جان متاسفم ولی مهم نیست زود میگذره
نمی دونم چک خوردی یا نقص مدارک داشتی؟!
معنی برگه صورتی رو نمی دونم، در هر صورت موفق باشی!!
هر موقع خستگیتو در کردی از مصاحبت برامون بگو
چیا ازت پرسیدن؟ چطوری بود؟
مرسی عزیزم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، منیره ، MONA FB ، Tomas
یلدا جان میفهمم چقدر حس بدیه بلاتکلیفی.. راستش درباره این قضیه سناتور من چیزی نشنیده بودم تا حالا ولی‌ از هر راهی‌ فکر می‌کنید درسته پیگیری کنید... البته اینم بگم دوست من که همزمان با من تقریبا ۲ هفته قبل از تو مصاحبه شده بود هنوز کلیر نشده!! این یعنی‌ اینکه اونا دارن کم کاری می‌کنن وگرنه شما مشکلی‌ ندارید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، Tomas
بچه ها یعنی پاسم که تا آذر 92 اعتبار داره رو باید عوض کنم؟کسی اطلاع داره دلم شور افتاد .اگه الان عوض کنم که اونوقت شماره پاسم با اونی که دادم فرق می کنه که؟

(2013-06-03 ساعت 22:36)girl نوشته:  یلدا جان میفهمم چقدر حس بدیه بلاتکلیفی.. راستش درباره این قضیه سناتور من چیزی نشنیده بودم تا حالا ولی‌ از هر راهی‌ فکر می‌کنید درسته پیگیری کنید... البته اینم بگم دوست من که همزمان با من تقریبا ۲ هفته قبل از تو مصاحبه شده بود هنوز کلیر نشده!! این یعنی‌ اینکه اونا دارن کم کاری می‌کنن وگرنه شما مشکلی‌ ندارید

جودی حون راست می گی؟آخه ماجرای این سناتورو پرسیدم می گن اگه به مشکلی برخورد کنی خوبه بگی الان بابت دیرکردی که رایج شده در آنکارا صلاخ نیست .تازه شنیدم می گفتن ممکنه که باهات لج کنن پروست عقب بیوفته .منو خیلی ترسوندن.
اگه واقعا دوست شما هم هنوز منتظره یکم واسم دلداریه نه اینکه نخوام کلیر بشه اینکه فقط من نیستم .اخه همش می گفتن خانومها چک نمی خورن تو چراخوردی از این حرفها که ادمو داغون میکنه.

جودی جون درباره گذرنامه می دونی که لازمه که تمدید کنم یا نه الان که رفتم مصاحبه .تا آذر 92 اعتبار داره.مرسی دوستم که دلداریم دادی.

بچه ها این دوتا تاپیکو بخونید اطلاعات خوبی درباره بیلط و ایرلاینها می ده:

http://mohajersara.com/thread-2375.html

http://mohajersara.com/thread-3049.html
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
خواهش می‌کنم عزیزم.. راجب گذرنامه من شنیدم باید ۶ ماه اعتبار داشته باشه.. به نظر من از وقتت استفاده کن و حتما برو تمدید کن الانم که یه هفته‌ا‌ی آماده می‌شه. اصلا اینطوری نیست که خانوما چک نمی‌خورن من تو زندگیم کار نکرده بودم کلی‌ هم بهم گیر داد کار کردی گفتم نه. تقریبا هر کسی‌ که کار کرده بود چک خورد یکی‌ هم بود میگفت تو شرکت خصوصی کار کرده ولی‌ چک خورد ربطی‌ به خانم یا آقا بودن نداره.. تازه این دوست من الان ۱ ساله آلمان درس می‌خونه و کلا شرایطشو داشت ولی‌ همچنان منتظره..

راستی‌ دوستای خوبم یادم رفت اینو بگم.. من کلاسهای زبانم که کالج ثبت نم کرده بودم شروع شدن یه جلسه رفتم تا الان که راضی‌ بودم.. فقط یه ایراد داشت اونم اینکه استاد اسپانیایه و کلی‌ لهجه داره.. این منو خیلی‌ ناراحت کرد چون من لهجه خیلی‌ برام مهم و کلی‌ باید حواسم باشه مثل اون تلفظ نکنم از طرفی‌ باید ازش یاد بگیرم.. ولی‌ خوب جوّ کلاس خیلی‌ خوب و کتابی که دادنم خیلی‌ خوبه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، منیره ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، آناهيتا ، Tomas
يلدا جونم برو عوض كن خيالت راحت مشكلي پيش نمياد من فكر ميكنم نري عوض كني دردسر ميشه ، موقعي كه كلير ميشي و ميري ويزاتو بگير پاس قديمي ابطال شده رو هم نشونشون ميدي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shiraz mamali
باید بهشون چی بگم تا عوض کنن؟همین طوری قبول می کنن؟یا باید دلیله خاصی بیارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، سانازی ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
به پليس +١٠؟ هيچي بگو اومدم پاسمو عوض كنم رضايت همسرت رو هم ميخوان كه هفته بعد كه همسرت اومد باهم بريد اقدام كنيد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان