کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستان عزیز... امید دارم که احوالتان روبراه باشد...
امروز شد ۱ هفته که من در آمریکا هستم.
خیلی زووود گذشت ، تو این هفته ما ازدواج امریکایمون رو هم انجام دادیم و تازه امروز من
یکم سرم خلوت شده وفتی که میرسی اینجا ۱ هفتهء اول خیلی درگیر میشی و کلا یه ساعت هایی
یه دفعه بیهوش میشی ....
من در اولین فرصت سفرنامهء کذاییم رو براتون مینویسم که البته بجزء دردسر برای خودم و خانوادم هیچ
نکتهء آموزنده ای نداره...
نوشته هاتونو خوندم تقریبا، و جالب بود که من بی معرفت شناخته شدم. شاید باور نکنید ولی خستگی از ترکیه بعدشم ایران تازه داره تموم میشه...
من از ترکیه که برگشتم ایران اصلا وقت سر خاروندن هم نداشتم از روزی هم که رسیدم اینجا درگیر بودم حتما بزودی خودتون هم همین پروسه رو طی میکنید و درک خواهید کرد....
بهر حال... برای همه از صمیم قلبم آرزوی اول سلامتی میکنم و دوم عشق و آرامش در کنار کسایی که دوسشون دارید.
در مورد اینجا هم من جزء آرامش و زیبایی بی نظیر هنوز چیزی ندیدم. من در ویرجینیا هستم و اگه هر سؤالی دارین در خدمتم .
به امید دیداررر همگی.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
دینا جون به سلامتی خوشحال شدم که بلاخره رفتی .ما همه کلی نگرانت بودیم از شیما خبر می گرفتیم انتظار داشتیم که ویزاتو گرفتی بیای بگی چون همه همش برات دعا می کردن و هرروز جویای حالت بودن.مهم اینکه که به سلامتی تمام شد ورفتی .ازدواجتم مبارک باشه عزیزم .زندگی خوب وشادی داشته باشی.اگه وقت کردی هرچند وقت یکبار بیا بهمون بگو اونجا چیکار می کنی.راهنمایی کنن برای آینده.موفق باشی. خیلی خوشحال شدم

(2013-06-03 ساعت 23:21)simi نوشته:  به پليس +١٠؟ هيچي بگو اومدم پاسمو عوض كنم رضايت همسرت رو هم ميخوان كه هفته بعد كه همسرت اومد باهم بريد اقدام كنيد

نه یعنی نمیگن هنوز اعتبار داره وعوض نمی کنیم؟همسرم 2 روز دیگه می رسه .الان خرکت کرده .این دفعه خیلی استاچ داره و 2 روز تو راهه طفلکی.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، سانازی ، منیره ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسی عزیزم ممنونم، بله میدونم همگیتون خیلی بمن لطف و محبت داشتین منم همش از شیما خواستم که از همتون تشکر کنه ،،، از اینجا نمیدونم چی بگم راستش یلدا جان، فقط اینکه خیلی به آدم احترام میزارن و فعلن که همه چیز خوبه،
باور نمیکردم که در عرض شاید ۱ ساعت ما تونستیم ازدواج کنیم بدون هیچ مشکل و دردسری خیلی راحت و سریع ، فرداش هم رفتیم شهرداری و تقاضا دادم برای سوشال که تا ۱ هفتهء دیگه میاد،
فقط تا ویزا گرفتن آدم رو اذیت میکنن بعدش خیلی با شخصییت میشن.
ویرجینیا خیلی سرسبز و زیباست،،، اگه هرچیزی لازمه بپرسید لطفا.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، battosai ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، payam62 ، shabnam.84
دينا جون ايشالا كه هرجا هستي شاد و پيروز باشي
مارو حسابي به دلشوره انداخت قضيه شناسنامه ات ، خدارو شكر كه يه ضرب ويزاتو گرفتي و الان پيش همسرت هستي ايشالا خبراي خوب هميشه ازت بشنويم

يلدا جون پاس من تا فروردين ٩٣ اعتبار داشت هيچي هم نگفتن و عوض كردن ، خوش به حالت كه همسرتو ميبيني ، من خيليييييي دلم براي شوهرم تنگ شده ند روزه :-(
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، dinadino228 ، battosai ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلام دینا جون خدا رو شکر خوبی.نه عزیزم میدونیم مشغولین و حق دارین مشغول باشین.ولی اره خیلی نگرانت بودم من همش از شیما میپرسیدم حالتو.شیما رفته؟
سیمی جان خوبه که کاراتو ردیف کردی عزیزم شما ابوظبی هستین و به نظرم خیلی راحت ویزا میگیرین انشالا.اصلا استرس الکی نده به خودت این ترکیه است که خاک تو سر هیچ روز ساکت نیست .منم رفته بودم دیگه وضع خراب بود خدایا شانس بچه ها حال سفارتیا روز مصاحبه خوب باشه و ویزا یک ضرب بگیرن.
فدات شم مونا جون همه چی زود میگذره نگران نباش گلم .بیا بگو چیا پرسین کی برمیگردی؟ولی خوب بگرداا برو ابشار(شلاله)اینارو ببین.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، dinadino228 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دیتا جون از فرودگاه بگو چه چیزهایی با خودت برده بودی که شک داشتی؟چمدونتو باز کردن؟من می خوام قالیچه ببرم خیلی استرس دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
[quote='yalda91' pid='351926' dateline='1370290473']
دیتا جون از فرودگاه بگو چه چیزهایی با خودت برده بودی که شک داشتی؟چمدونتو باز کردن؟من می خوام قالیچه ببرم خیلی استرس دارم .

وای یلدا جون چقدر حساسییت نشون دادی نسبت به موضوع فرش عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه خودتم میگی از چند نفر پرسیدی مشکلی نبود منم میگم سال پیش همسرم بود ابریشمی بود گذاشتیم تو چمدون هیچی نشد چرا گیییی دادی عزیزم Winkهیچی نمیشه گلم ایشالا.فدات بشم همسر جون داره میاد خوشحال باش .عزیزم شبتون خوش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، battosai ، girl ، منیره ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، Tomas
ساناز جونم خيلي اززكارام مونده متاسفانه ، پاستور نرفتم تور نگرفتم چمدونمامو نبستم منم مثل يلدا درگيرم ببينم ميشه فرشو برد يا نه ، تا ٦ ماه پيش مشكلي نبود ولي ٢/٣ ماه پيش فرش دوست همسرمو تو ال اي ازش گرفتن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
ببین، همسرم که ۲ هفته قبل از من رفته بود با خودش فزش برده بود ولی من این کار رو نکردم نمیدونم اصلا کاری دارن یا نه ولی بازم میپرسم واست. از من هم کلی سوال پرسیدن دوباره اون لحظهء آخر که بارم رو تحویل گرفتم هم اینکه گشتن منو و میپرسن که چی داری و حتی مقدار پولت رو هم میپرسن، خوراکی که اصلا نیارین. اصلا.
و کلا اینکه ممکنه ایالتها با هم فرق داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، battosai ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
http://armenia.usembassy.gov/index.html

بچه ها اگه کسی اطلاعاتی داره میشه به من بگین که توی این سایت یروان ، کجاش می تونم پیدا کنم که وقت های مصاحبشون چجوریه؟ و الان که ما هنوز قبل از اپروال هستیم چقدر طول می کشه که کیس رو انتقال بدن از آنکارا به یروان؟
ممنونم از جوابتون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
(2013-06-04 ساعت 01:18)poram نوشته:  http://armenia.usembassy.gov/index.html

بچه ها اگه کسی اطلاعاتی داره میشه به من بگین که توی این سایت یروان ، کجاش می تونم پیدا کنم که وقت های مصاحبشون چجوریه؟ و الان که ما هنوز قبل از اپروال هستیم چقدر طول می کشه که کیس رو انتقال بدن از آنکارا به یروان؟
ممنونم از جوابتون

عزیزم اگه تو تاپیک سفر به ارمنستان برای مصاحبه بری اونجا کامل نوشته.

دینا جون چرا میگی خوراکی نیارین ؟میشه برد یا نه؟به چیز خاصی گیر میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
نه دیگه نمیشه.
به هر نوع خوراکی گیر میدن شدیدا... من فهمیدم که خوراکی ها رو میگیرن ، من که هیچی نداشتم.
توی هواپیما هم یه فرمی رو پر میکنی که توی اونم نوشته که خوداکی داری یا نه، در ضمن مثلا چی میخوای بیاری؟!!؟؟!
اینجا همه چیز هست از شیر مرغ تا جون آدمیزاد... هر چیزی که فکر کنی پیدا میکنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، منیره ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، آناهيتا ، Tomas
سلام دوستان،من یک ساعت قبل عضو شدم ،و ببخشید با نحوه کار کردن اینجا نه آشنام . فردای عزیزم فکر میکنم من بتونم به سوالت جواب بدم چون من ۴ سال پیش ازدواج کردم و به اروپا آمدم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، Tomas
بچه ها خیلی ناراحتم همسرم 15 روز پیش یه سری مدارک برای مصاحبه برام پست کرده بود به دستم نرسیده این چند روزم تعطیلیه 2 روز بعد از تعطیلات هم پروازمه دیروز رفتم پست لشکر چیزی به دستشون نرسیده بود اونجا هم همسرم رفته بود پستی که مدارک رو پست کرده گفته بودن ما همون روز فرستادیم 6 روز بعدش باید میرسیده پست ایران مشکل داشته......از استرس دارم میمیرم اگه نرسه چیکار کنم گواهی تولد امریکاییش و فرمهای w2 و 1040 توشون بوده که کپیهاشون رو فرستاده بودم ان وی سی....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، battosai ، girl ، Tomas ، tondar
(2013-06-04 ساعت 09:43)ارکیده نوشته:  بچه ها خیلی ناراحتم همسرم 15 روز پیش یه سری مدارک برای مصاحبه برام پست کرده بود به دستم نرسیده این چند روزم تعطیلیه 2 روز بعد از تعطیلات هم پروازمه دیروز رفتم پست لشکر چیزی به دستشون نرسیده بود اونجا هم همسرم رفته بود پستی که مدارک رو پست کرده گفته بودن ما همون روز فرستادیم 6 روز بعدش باید میرسیده پست ایران مشکل داشته......از استرس دارم میمیرم اگه نرسه چیکار کنم گواهی تولد آمریکاییش و فرمهای w2 و 1040 توشون بوده که کپیهاشون رو فرستاده بودم ان وی سی....

ناراحت نباش معمولا 2 هفته طول میکشه تا برسه شاید تا شنبه برسه ولی بگو مدارک ایمیل کنه شمام کپی بگیر که داشته یاشی اگه اصلو خواستن توصیح بده که پشت مشکل داره فبول می کنن
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، Tomas ، ارکیده ، NedaE

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان