کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
با اینکه اصلا نمیخوام قضیه کش دار بشه ولی در جواب ایشون که نوشته من کی جوسازی کردم، باید بگم چند ماه پیش همین حرفهایی که به جودی (گرل) زده بود، توی تاپیک ویزای نامزدی به منم گفت. من گفته بودم که بعد از 5 ماه اپروو شدم، ایشون شروع کرد که آره الهه جون حتما سرکاری، چشم و گوشتو باز کن، شوهرت داره دورت میزنه و از این حرفا. منم جواب دادم که من خودم با NVC, و اداره مهاجرت و وکیلم مستقیما و مداوم در ارتباطم و چه ربطی به شوهرم داره؟
بعد که دید نمیتونه از این راه وارد بشه شروع کرد به جوسازی و توی تاپیک اعلام کرد که الهه یه آدم بیکاریه که اصلا پرونده مهاجرتی نداره و اومده اینجا داره داستان پردازی میکنه. منو دوست خیالی خطاب کرد و بعد از توهینهای مختلف انگ داستان پردازی و دروغگویی بهم زد و گفت الهه بجای داستان پردازی برو دنبال زندگیت و گفت الهه دروغگوئه و نه وکیلی در کاره، نه شوهری و نه آمریکا اومدنی. اینها عین جمله هاشه. و چندتا از دوستان هم تحت تاثیر حرفاش قرار گرفته بودن و به من حمله میکردن و میگفتن حق ندارم دیگه بیام توی تاپیک نامزدی!!! از جمله این دوستان خانم golbano بودن که خود رویا هم از طریق سوشیانس توی پست اخیرش اسمشو برده بود و میگفت به golbano کمک کرده و دوستشه.
خلاصه من به مدیران گزارش کردم و قضیه فیصله پیدا کرد و تعدادی از اون پستها هم همه پاک شدن و ایشون بعدا توی تاپیک از من عذرخواهی کرد. گرل و نگی یادشونه. فکر کنم فروزن و لیلی هم یادشون باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، zohreh36 ، sara mas ، mercedeh2011 ، laili
(2012-06-15 ساعت 04:37)*ROYA* نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 00:11)elahenadafy2 نوشته:  خوب بچه ها approve من هم بالاخره بعد از 5 ماه و 1 روز اومد. جالبه که 11 روزه کیسم approve شده و دیروز وکیلم نامه رو دریافت کرد، ولی توی سایت همچنان میزنه initial review !!!!!!

الهه جون، شاید سر کاری. مگه می‌شه ؟؟؟؟؟ یه کم زیاد به شوهرت اعتماد کردی! راستش ۵ ماه واسه گرفتن کیس نامبر اون هم با داشتن وکیل خیلی‌ جالبه !!!!! میگم بهتره با وکیلت خودت صحبت کنی‌ تا خیلی‌ چیزا برات روشن بشه!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، sara mas ، mercedeh2011 ، laili ، kamela
بچه‌ها حالا همهٔ این حرفارو ولی کنیم غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره واسمون... حالا یک دوست خوب به من رمان معرفی‌ کنه لطفا!! رمان خوباااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، laili
(2012-10-06 ساعت 17:15)Soshians نوشته:  ديروز من از همه جا بيخبر يه pm كرفتم كه اينو برو بذار تو مهاجرسرا
ما هم امديم اينكارو كرديم بعد ديدم من بدبخت سيبل تيرها شدم
تازه ديشب وقت كردم بستهاي قبليو بخونم
اعلام ميكنم اين مسايل به من هيج ارتباطي نداره و حتي بستي كه به سفارش كذاشتمو برداشتم

ولي به همه دوستان سفارش ميكنم مسايل خصوصي خانواده جاش داخل خانوادست
من به نوبه خودم از دوستان كه ناخواسته بستيو از طرف رويا كبي بست كردم اينجا عذر ميخوام

شادو خرم باشيد
شما كيبوردتون عربيه ؟؟ Cool
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، laili ، sara mas ، Ali Sepehr ، nahid.t
جودی جان رمان نماد گمشده اثر دن براون، میتونم بگم بهترین رمانیه که تاحالا خوندم.
اگه رمانهای کد داوینچی و شیاطین و فرشتگان اثر همین نویسنده رو رو خونده باشی متوجه میشی که منظورم از رمان خوب چیه
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl
(2012-10-06 ساعت 18:43)sayeh_m نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 17:15)Soshians نوشته:  ديروز من از همه جا بيخبر يه pm كرفتم كه اينو برو بذار تو مهاجرسرا
ما هم امديم اينكارو كرديم بعد ديدم من بدبخت سيبل تيرها شدم
تازه ديشب وقت كردم بستهاي قبليو بخونم
اعلام ميكنم اين مسايل به من هيج ارتباطي نداره و حتي بستي كه به سفارش كذاشتمو برداشتم

ولي به همه دوستان سفارش ميكنم مسايل خصوصي خانواده جاش داخل خانوادست
من به نوبه خودم از دوستان كه ناخواسته بستيو از طرف رويا كبي بست كردم اينجا عذر ميخوام

شادو خرم باشيد
شما كيبوردتون عربيه ؟؟ Cool

عاشق این نکته سنجیت شدم مامان سایه Smile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، sayeh_m
(2012-10-06 ساعت 17:48)girl نوشته:  بچه‌ها حالا همهٔ این حرفارو ولی کنیم غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره واسمون... حالا یک دوست خوب به من رمان معرفی‌ کنه لطفا!! رمان خوباااا

رمان مال وطن باشه يا خارجه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
گیسو جان فرقی‌ نمی‌کنه.. پیچیده نباشه فقط.. ادبیات ساده و راحت نویسنده واسه من خیلی‌ مهمه.. خیلی‌ وقتا شده کتاب خریدم ۴ ورقشو خوندم ولی‌ نتونستم با نویسنده ارتباط بر قرار کنم و کتابو نخوندم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
خدای من....بچه ها من از دیشب درمورد رویا خوندم که چه کاری کرده و دایم ترسم بیشتر شد....بارها به من پیغام شخصی داد و از من هیییی تعریف کرد و خلاصه کم کم اومد توی فیسبوک من.....من که صبح پاکش کردم...ولی خدا میدونه ممکنه با عکس هام چه کار بکنه!!!!چیکار کنم بچه ها؟؟راستی دایم داره بهم ایمیل میده که الاهه فلانه و لیلی فلانه و گرل....... و میگه من بیام فلان چیزو بهتون بگم......من یک بارم جواب بهش ندادم و فقط میترسم ازش...من چه احمقی بودم که در فیسبوک ادش کردم...دلم براش سوخته بود...ولی الان خیلی پشیمونم...تاحالا غریبه ای رو در فیسبوک راه نداده بودم....اگه بدونین چقدر بهم ایمیل میده.....ولی خیلییییییی حرصش گرفته....بچه ها تورو خدا چیزای خیلی خصوصی تون رو اینجا ننویسید...زن و شوهر بالاخره با هم کنار میان ولی اگر با کسی درد دل کنید خیلی ها اینجا سواستفاده میکنن....شبتون به خیر

(2012-10-06 ساعت 06:01)negi نوشته:  وای من باورم نمی شه! همین جوری دارم پستها رو می خونم و با هر جمله که می خونم چشم و دهنم بیشتر باز می شه!
اگه این طوری باشه چه خطری از بیخ سرم گذشته. به من آیدی FB رو هم داده بود با همین عکس مهاجرسراییش، ولی الآن که سرچ کردم نیست.
یاد کمکهاش که می افتم باورش برام سخت می شه، واقعا آیدی هاش فیک بوده؟؟؟؟

نگی جان....شاید اشتباه سرچ میکنی.....منه بدبخت اون رو اکسپت کرده بودم در فیسبوک چون دلم براش میسوخت و امروز صبح پاکش کردم...دایم هم تا همین الان داره بهم ایمیل میده و هنوز در فیسبوک هست با همون ای دی.....والا منم میگم شایدم راست بگه که کار شوهرش بوده.....نباید قضاوت کرد...طفلک شاید واقعا ناراحت باشه الان از کار شوهرش....ولی من میگم چه شوهرش بوده چه خودش به هرحال جو مهاجرسرا رو بهم میریختن و میگم حتی اگر کار شوهرش هم بوده و خودش بیگناه باز این کار من اشتباه بوده که در فیسبوک غریبه ای رو راه دادم که اصلا نمیشناسمش.....خاستم بگم رویا هنوز در فیسبوک هست
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi ، mercedeh2011
منم اولش واقعا فکر کردم کار شوهرشه. ولی آخه با آیدی pepe که گفت مال شوهرشه اومد اینجا و از خودش دفاع کرد. یعنی پسورد آیدی شوهرشم داشته؟! بخدا نمیدونم. شاید یه جوری گیر آورده. دلم واسش میسوزه. ولی به هرحال دیگه محروم شد.
یه چیز دیگه اینکه دیدم هی pepe میومد کامنت میذاشت و بعدش رویا میومد شدیدا باهاش برخورد میکرد و بهش میتوپید. یا واقعا راست میگه که آیدی مال شوهرش بوده یا خییییلیییییی آدم بیکار و مریضیه. اصلا نمیتونم قضاوت کنم.
خوب نکته مثبت ماجرا این بود که هممون یاد گرفتیم هر حرفیو اینجا نگیم. منم چندتا از ارسالهامو امروز پاک کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، mercedeh2011 ، saba.m
دقیقا من هم دلم براش میسوزه....حتی اگه کار خودش هم باشه باز دلم براش میسوزه.....چون اگه کار خودش باشه اصلا حال خوشی نداره....به هر حال واقعا همه یاد گرفتیم مسایل خصوصی جاش داخل خانوادست و اینجا واقعااااا کسی نمیتونه کمکی کنه و بدتر هر حرفی از ادمها که فکر میکنن دارن مرحم روی زخم میزارن میتونه بدتر اعصاب طرف رو بهم بریزه....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shani
کلیه ارسال های تشنج زا از دید کاربران پنهان شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
الهه جون الان چشمم به یکی از پست هات خورد، کیس نامبر من هم نامزدم میگه باید براش 4-5 ماه صبر کنیم! به خدا این ویزای نامزدی هم جون به لبمون کرد.................
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق
جون به لب نميكنه باعث ميشه پوست بندازي Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، girl ، الهه سابق
(2012-10-07 ساعت 10:59)mercedeh2011 نوشته:  جون به لب نميكنه باعث ميشه پوست بندازي Big Grin

یعنی یه چیزیه تو مایه های سربازی!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان