موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 17:20 توسط الهه سابق.)
با اینکه اصلا نمیخوام قضیه کش دار بشه ولی در جواب ایشون که نوشته من کی جوسازی کردم، باید بگم چند ماه پیش همین حرفهایی که به جودی (گرل) زده بود، توی تاپیک ویزای نامزدی به منم گفت. من گفته بودم که بعد از 5 ماه اپروو شدم، ایشون شروع کرد که آره الهه جون حتما سرکاری، چشم و گوشتو باز کن، شوهرت داره دورت میزنه و از این حرفا. منم جواب دادم که من خودم با NVC, و اداره مهاجرت و وکیلم مستقیما و مداوم در ارتباطم و چه ربطی به شوهرم داره؟
بعد که دید نمیتونه از این راه وارد بشه شروع کرد به جوسازی و توی تاپیک اعلام کرد که الهه یه آدم بیکاریه که اصلا پرونده مهاجرتی نداره و اومده اینجا داره داستان پردازی میکنه. منو دوست خیالی خطاب کرد و بعد از توهینهای مختلف انگ داستان پردازی و دروغگویی بهم زد و گفت الهه بجای داستان پردازی برو دنبال زندگیت و گفت الهه دروغگوئه و نه وکیلی در کاره، نه شوهری و نه آمریکا اومدنی. اینها عین جمله هاشه. و چندتا از دوستان هم تحت تاثیر حرفاش قرار گرفته بودن و به من حمله میکردن و میگفتن حق ندارم دیگه بیام توی تاپیک نامزدی!!! از جمله این دوستان خانم golbano بودن که خود رویا هم از طریق سوشیانس توی پست اخیرش اسمشو برده بود و میگفت به golbano کمک کرده و دوستشه.
خلاصه من به مدیران گزارش کردم و قضیه فیصله پیدا کرد و تعدادی از اون پستها هم همه پاک شدن و ایشون بعدا توی تاپیک از من عذرخواهی کرد. گرل و نگی یادشونه. فکر کنم فروزن و لیلی هم یادشون باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-15 ساعت 04:37)*ROYA* نوشته: (2012-06-15 ساعت 00:11)elahenadafy2 نوشته: خوب بچه ها approve من هم بالاخره بعد از 5 ماه و 1 روز اومد. جالبه که 11 روزه کیسم approve شده و دیروز وکیلم نامه رو دریافت کرد، ولی توی سایت همچنان میزنه initial review !!!!!!
الهه جون، شاید سر کاری. مگه میشه ؟؟؟؟؟ یه کم زیاد به شوهرت اعتماد کردی! راستش ۵ ماه واسه گرفتن کیس نامبر اون هم با داشتن وکیل خیلی جالبه !!!!! میگم بهتره با وکیلت خودت صحبت کنی تا خیلی چیزا برات روشن بشه!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها حالا همهٔ این حرفارو ولی کنیم غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره واسمون... حالا یک دوست خوب به من رمان معرفی کنه لطفا!! رمان خوباااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جان رمان نماد گمشده اثر دن براون، میتونم بگم بهترین رمانیه که تاحالا خوندم.
اگه رمانهای کد داوینچی و شیاطین و فرشتگان اثر همین نویسنده رو رو خونده باشی متوجه میشی که منظورم از رمان خوب چیه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
گیسو جان فرقی نمیکنه.. پیچیده نباشه فقط.. ادبیات ساده و راحت نویسنده واسه من خیلی مهمه.. خیلی وقتا شده کتاب خریدم ۴ ورقشو خوندم ولی نتونستم با نویسنده ارتباط بر قرار کنم و کتابو نخوندم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-07 ساعت 03:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-07 ساعت 04:03 توسط الهه سابق.)
منم اولش واقعا فکر کردم کار شوهرشه. ولی آخه با آیدی pepe که گفت مال شوهرشه اومد اینجا و از خودش دفاع کرد. یعنی پسورد آیدی شوهرشم داشته؟! بخدا نمیدونم. شاید یه جوری گیر آورده. دلم واسش میسوزه. ولی به هرحال دیگه محروم شد.
یه چیز دیگه اینکه دیدم هی pepe میومد کامنت میذاشت و بعدش رویا میومد شدیدا باهاش برخورد میکرد و بهش میتوپید. یا واقعا راست میگه که آیدی مال شوهرش بوده یا خییییلیییییی آدم بیکار و مریضیه. اصلا نمیتونم قضاوت کنم.
خوب نکته مثبت ماجرا این بود که هممون یاد گرفتیم هر حرفیو اینجا نگیم. منم چندتا از ارسالهامو امروز پاک کردم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا من هم دلم براش میسوزه....حتی اگه کار خودش هم باشه باز دلم براش میسوزه.....چون اگه کار خودش باشه اصلا حال خوشی نداره....به هر حال واقعا همه یاد گرفتیم مسایل خصوصی جاش داخل خانوادست و اینجا واقعااااا کسی نمیتونه کمکی کنه و بدتر هر حرفی از ادمها که فکر میکنن دارن مرحم روی زخم میزارن میتونه بدتر اعصاب طرف رو بهم بریزه....
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
کلیه ارسال های تشنج زا از دید کاربران پنهان شد.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون الان چشمم به یکی از پست هات خورد، کیس نامبر من هم نامزدم میگه باید براش 4-5 ماه صبر کنیم! به خدا این ویزای نامزدی هم جون به لبمون کرد.................
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 10:59)mercedeh2011 نوشته: جون به لب نميكنه باعث ميشه پوست بندازي
یعنی یه چیزیه تو مایه های سربازی!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»