کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
itex خیلی ناراحت شدم ع
شنیده بودم کسایی که منتظر کلیرند و میرند که ویزاشونو پیک اپ کنن اما با برگه نقص مدرک مواجهه میشن در پست .
اما اینو دیگه جدید در اوردن از خودشون .
اشکال نداره قسمت بوده خانمت سور بده . نوش جون دوستاش . حداقل این خوبی رو داشته .

تندور مبارکه .
ارکیده از ارین شیرینی گرفتیم شیما هم که مثل جیمبو رفت . تو و سیمی و منیره این ور شیرینی میدین یا اونور . تکلیف ما پشت کنکوریا رو روشن کنین اوّل .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، itex ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
اصلا روال همینه که موقع مصاحبه بگه همون روز هم به خیلیها گفت برین ایران سایت رو چک کنین برگردین.
اون خانم به من تبریک گفت و به من همه مدارک رو برگردوند به من برگه اطلاعاتی مبارزه با خشونت داخلی (یا همچین چیزی) داد. توی این برگه صورتی هم هیچ نقص مدرکی نیست و فقط گفته نخود سیاه برین بیارین.

الان هم به خانمم گفتم، تحملش اشکاش برام از همه چیز سخت تره

حالا میدونم کاریه که شده و باید باهاش کنار بیام. حتما حکمتی داره... ولی به خدا به خودم بود یک ایمیل میزدم بهشون که مرده شور سیستم و پرسنل همچیشون رو ببرن

راستی ممنون از همه که با من هم دردی میکنن، آدم تا نکشیده باشه نمیفهمه...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، saba.m ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی ، yalda91
وای میدونم خیلی عصاب خورد کنه
من .مامان بابام . مامان شکوه . وکیل مهاجرت .همگی تا 3 روز داشتیم به همسرم دلداری میدادیم . فک کن . آها داداش خودشم بود .
یه داستان مکافاتی داشتیم که نگو . میگفت من سیتیزنم 10-12 ساله اینجام به همسرم ویزا نمیدن ؟!!!
واقعا چند روز طول کشید تا پذیرفت .
به همسرت آرامش بده . خودتم یه جورایی باهاش کنار بیا .
مثلا اینکه اصلا تا اخر تابستون تیکت نیست !!!
مامان شکوه من ایرانه میخواست بلیطشو بندازه عقب تا اواخر سپتامبر جا نداشتند . یا اگه بود بیزینس 23 تومنی داشت فقط.
ایشالا زود تر کلیر میشی و میری کنار همسرت . من واقعا متاسف شدم و برات دعا میکنم کارات زودتر انجام بشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، saba.m ، itex ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی ، yalda91
Itex جان به نظر من يه زنگ سفارت بزن بپرس چرا اين كارو كردن ؟پيگيري كن شايد زودتر كليرت كردن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
(2013-06-29 ساعت 11:40)tondar نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 10:47)kamalir36 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 09:58)tondar نوشته:  به به اینجا جا داره که بگم کیس نامبرمونم اومدو مدارکم ارسال شد به سفارتو کف مرتب

تبریک می گم Tondar جان. به سلامتی. انشالله که موفق باشی و به زودی بقیه مراحل را به خوبی پشت سر بذاری.
راستی مصاحبه ات کجاست؟
ممنون kamalir جان مصاحبم ارمنستانه
انشالله همه بچه ها کارشون درست بشه بزودی

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمینShy
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سانازی
(2013-06-29 ساعت 17:49)itex نوشته:  اصلا روال همینه که موقع مصاحبه بگه همون روز هم به خیلیها گفت برین ایران سایت رو چک کنین برگردین.
اون خانم به من تبریک گفت و به من همه مدارک رو برگردوند به من برگه اطلاعاتی مبارزه با خشونت داخلی (یا همچین چیزی) داد. توی این برگه صورتی هم هیچ نقص مدرکی نیست و فقط گفته نخود سیاه برین بیارین.

الان هم به خانمم گفتم، تحملش اشکاش برام از همه چیز سخت تره

حالا میدونم کاریه که شده و باید باهاش کنار بیام. حتما حکمتی داره... ولی به خدا به خودم بود یک ایمیل میزدم بهشون که مرده شور سیستم و پرسنل همچیشون رو ببرن

راستی ممنون از همه که با من هم دردی میکنن، آدم تا نکشیده باشه نمیفهمه...

Itex عزیز
خیلی ناراحت شدم که این خبر را شنیدم. از اینکه اینطور با احساسات ما بازی می کنند واقعاً متأسفم. فعلاً که آنها سواره هستند و ما پیاده و کاری هم نمی تونیم بکنیم.
امیدوارم که هر چه زودتر ویزاتون بیاد. شاید حکمتی تو کار بوده.نگران نباشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shabnam.84 ، سانازی
itex جان ناراحت شدم اما کاره ای که شده ایشالا زود کلیر بشی وبری پیش همسرت

همه ی روزای سخت میگذره. و فراموش میشه Smile

پوریا جان تبریک میگم. به زودی مصاحبه و ویزا ایشالا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، tondar ، سانازی ، yalda91
بچه ها سایت انکارا اپدیت شده؟مونا جون شما میدونی؟من میبینم نشده ولی بچه های لاتاری دارن بهم تبریک میگن چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سانازی ، yalda91
اركيده جلن بدو كه قهوه داره سرد ميشه هااااااا
بدو كه مشتاق ديدارت هستيم ؛)
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، tondar ، سانازی ، MONA FB ، yalda91 ، ارکیده
سلام، itex متاسفم که اینطوری شد. من فکر کنم بخاطر برگه صورتی بوده که گفتی از قبل رو میزش آماده بوده دیدن نوشتنش حیفشون اومده بندازن دور! واقعا اعصاب خوردی داره ولی چاره ای نیست باید صبر کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، itex ، yalda91
(2013-06-29 ساعت 16:35)NedaE نوشته:  چقدر اعصاب خورد کن!!!itex حتما برو سفارت دوباره سوال کن در مورد کیست. خوب از اولش بگن!!!! ببینم اگر قرار باشه چک بخوره کسی،اصلا مگه میگن برو تا با پُست واست برگه بیاد؟؟؟؟ برگه را که هر چی باشه مگه همون موقع مصاحبه نباید بدن؟؟؟؟؟؟؟؟

NedaE جان شما بيشتر از يك ماهه كه اپروو شدي. وقت مصاحبت مشخص شده؟آخه منم 2-3 هفته هست كه اپروو شدم ولي خبري نيست.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، tondar ، سانازی
azri اگه 15 روز از تاریخ اپروو گذشته با nvc تماس بگیر و کیس نامبرتو ازشون بگیر
بعدش باید منتظر ایمیل سفارت باشی تا بتونی وقت بگیری تو این مدت مدارکتو آماده کن موفق باشی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، azri
بچه ها سایت انکارا اپدیت شده؟مونا جون شما میدونی؟من میبینم نشده ولی بچه های لاتاری دارن بهم تبریک میگن چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها خوب هستین؟
کاملا خانوم خوبین؟دختر گل تون خوبه؟
یلدا جان همسرتون رفت فدات شم خدایا ویزاشو درست کن دیگه.بعدش مونا جان هم،بابا بسه مونه چقدر عمرمون باید به انتظار بگذره خداااا.
itax جان ناراحت شدم ولی دیگه گرفتیش دیگه یکم هم باید صبر کنی .میبینی مونا جون حالا میگی ادم شده این انکارا والا من که همش بحث میکنم با شوهرم میگم عوض کنیم سفارتو میگه نه به اونجا اشنایی زبونشمم بلدی.نمیدونم که 6 ماه و 10 روز شد یکی بهم بگه کجا ایمیل بزنم چی بنویسم مونا یلدا جان یکی بهم بگه دیگهههههههه چی بنویسمSad تا حالا از بچه های ازدواجی فقط ارکیده بود که 7 ماه طول کشیده بود.
سیمی جونم بیا دیگه راستی اره مونا جون باید ازشون شیرینی بگیریم از این 2تا دوست خوب و خوش شانس ایشالا همیشه اینجوری خوب باشن .من نمیدونم میخوایین اخر تیر قرار بذاریم همدیگرو ببینیم میام تهران اگه قرارشو بزارین.شیرینی رژیمی میگیریما نه ساندویج 1 متریWink
والا سیمی ارکیده میکشمتون ندیده بریناا.
ارکیده فدات شم سفرنامتو میخوندم اشک تو چشام جمع شد .. الانم...
خدا همه مونو بعد این همه انتظار اونجا خوشمون کنه.امیییییییییییین
ااااا اقا ارین گل احوال شما خوبه؟
ا راستی تولد سی سی که خردادی بود و جودی جون و خودم که یه روز بودیم هم پساپس مبارک بوده باشه .ایشالا سال بعد به امییییییییییییییییییییید خدا پیش همسرامون جشن بگیریم.
بچه درخواست کمک بالای رو برام جواب بدین امروز بفرستم.مرسیییییی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، shinna ، MONA FB ، itex ، سی سی ، yalda91 ، ارکیده
بچه ها امروز روز تعطیلی دوباره برای من ایمیل زدن که بسته براتون فرستادیم
کد مرسوله همون قبلیه و بی شک اشتباهی ایمیل ارسال شده
میخواستن دمه رفتن شوک بدن دوباره Smile)
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، tondar ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان