کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-01 ساعت 01:39)kamela نوشته:  علی جان وقتی نوشتم هم فهمیدم ولی حال درست کردنش رو ندارم...سخته ادم اینجا فارسی تایپ کنه..وگرنه این نکات رو همه اول دبستان یاد میگیرن...

یلدا جون کجایی؟چه خبرا؟دلم برات تنگ شده..همسرت هستن یا رفتن؟بیا دیگههههه

سلام دوستای خوبم .خیلی خوشحالم برای ارکیده جونو سیمی جون .به سلامتی برید وزندگی خوشی رو شروع کنید.مرسی کاملیا جون که یادم کردی.
بچه ها امروز همسرم رفت .6 ماه قبل وقتی گریه می کردم تو فرودگاه برای بدرقه بهم قول داد که دفعه آخر که از هم جدا می شیم .امااین بار نمی تونست چیزی بگه .بچه ها فکر نکنم هیچ کدومتون حال منو بدونید.واقعا دارم دیونه می شم.123روز شده تو مهاجر سرا صدر نشین شدم .خدایا دیگه نمی دونم با چه زبونی التماست کنم .
آرین ، شیما جون ارکیده وسیمی حون واقعا خوش به حالتون خیلی دلم می خواست جایی شماها باشم.SadSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، آناهيتا ، arian307 ، MONA FB ، poram ، kamela ، saba.m ، shabnam.84 ، ارکیده
سلام یلدا جون ... من امروز فرودگاه بودم چه ساعتی رفتن ؟ یلدا جون به خدا فقط به خاطر شما میام تو این تایپیک تا چند روز دیگه ردیف میشه نگران نباشین . منم بعضی اوقات ناراحت میشم چرا اینجوری شده منتظرم تا بیاییییی بگی هورا .
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84
سلام يلدا جونم الهي بميرم برات ، ماها بجز دعا كاري ازمون بر نمياد و خيلييييييي ناراحتتيم، هر دفعه كه به اين تاپيك سر ميزنم بخدا فقط واسه اينه كه ببنم تو كلير شدي يا نه ؟! اصلا نميفهمم چرا آدم به اين ماهي كارش اينقد طول كشيده ؟؟؟!!!! جاي همسرت هم خالي نباشه ايشالااااااااااااا خيليييي زود بري پيشش
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-07-02 ساعت 20:50)yalda91 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 01:39)kamela نوشته:  علی جان وقتی نوشتم هم فهمیدم ولی حال درست کردنش رو ندارم...سخته ادم اینجا فارسی تایپ کنه..وگرنه این نکات رو همه اول دبستان یاد میگیرن...

سلام دوستای خوبم .خیلی خوشحالم برای ارکیده جونو سیمی جون .به سلامتی برید وزندگی خوشی رو شروع کنید.مرسی کاملیا جون که یادم کردی.
بچه ها امروز همسرم رفت .6 ماه قبل وقتی گریه می کردم تو فرودگاه برای بدرقه بهم قول داد که دفعه آخر که از هم جدا می شیم .امااین بار نمی تونست چیزی بگه .بچه ها فکر نکنم هیچ کدومتون حال منو بدونید.واقعا دارم دیونه می شم.123روز شده تو مهاجر سرا صدر نشین شدم .خدایا دیگه نمی دونم با چه زبونی التماست کنم .
آرین ، شیما جون ارکیده وسیمی حون واقعا خوش به حالتون خیلی دلم می خواست جایی شماها باشم.SadSad

يلدا جان
نگران نباش عزيزم .... مطمئنا بهت ويزارو ميدن .... اما نميدونم احمقا چرا انقدر طولش ميدن Sad( .....
حتما هر هفته پيگيرش باش ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، tondar ، yalda91 ، shabnam.84
یلدا جان جای همسرت سبز
همه ما و خودت و همسرت و هم میدونیم این دفه اخری بوده که از همسرت خدافظی کردی تو فرودگاه
ایشالا به زودی واسه رفتن خودت میری فرودگاه عزیزم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، battosai ، kamela ، saba.m ، yalda91 ، shabnam.84
یلدا جون جای همسرت خالی نباشه.
نگران نباش عزیزم دیگه بیشترش رفته و کمش مونده. مطمئنم تا آخر این ماه خودت می آی و به همه ما مژده می دی که ویزات اومده و یک شیرینی جانانه هم به همه بچه های فروم می دی. من دلم روشنه. این ماه دیگه آخرشه. آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، saba.m ، yalda91 ، shabnam.84

دوست عزیز امیدوارم هر چه زودتر شما هم به همسرتون برسین
برای اینکه بدونید و امیدتون کم نشه برای ما بیش از 200 روز کلیرنسم طول کشید و حتی مدیکالمون باطل شد و دوباره رفتیم و در سپتامبر توی ترکیه بودیم تا کیرنس خانمم بعد از من و دخترم اوکی بشه که اونم ردیف شد ولی بدونید که هفت ماهه هم داریم که رفتن

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، poram ، kamela ، saba.m ، battosai ، yalda91 ، shabnam.84

یلدا جون دلم روشنه که این دوریتون طولانی نخواهد بود . همین امروزو فرداست که خبر خوب بشنوی. کمتر از یک هفته دیگه . خدا رو شکر کن مراحل سختتون گذشته . ببین ما 50 روزه منتظر یه نامه RFE بودیم . هر روز با هزار امید صندوق پستی های دو نفر چک میشد و خبری نبود . انتظار رو همه داریم . این کار همش انتظاره اما شما دیگه نزدیکی نزدیکی قول میدم دوستم .
از غصه ات غصه ام شد . ما اینجا همه درکت می کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، shabnam.84
یلدا جون نمیگم غصه نخور چون حرف بیخودی زدم..جای همسرت هم خالی هست در کنارت..سر از کار اینا در نمیارم..یک چک کردن واقعا اینقدر طول میکشه؟بمیررررم برات...خیلی دوستت دارم و هر روز هم توی فکرمی و غصه میخورم برات...ولی به قول همه بچه ها من هم مطمینم که این اخرین دوریتون بود.چون توی همین روزا میای یک هوررررررای بلند میکشی و بلیط میگیری و سه سوته میپری میری..به اون روز فکککککر کن دوست مهربونم
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamalir36 ، saba.m ، tondar ، yalda91 ، battosai ، shabnam.84
یلدا جون جای همسرت خالی نباشه عزیزم
خیلی سخته ولی چاره ای جز صبرنیست خیلی به یادتم و امیدوارم خیلی زودشاد شاد شاد بشی
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، yalda91 ، battosai ، shabnam.84
ازدواج راه دور فقط صبر ایوب می خواد خیلی مشکله
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، battosai
بچه ها مرسی از همتون که دلداریم میدید.می دونم نباید ناراحتتون کنم اما به خدا دارم می ترکم همسرم که اینجا بود هر روز گزیه می کردم .ایندفعه بدترین دیدار وخداحافظی بود که داشتیم .مسافرتم نرفتم .نمی دونم از جونم چی می خوان.یکی از بچه ها گفت به سناتور شهر نامه بزنم اما پرسیدم می گن اون کارو ظولانی می کنه اگه تا 6 ماه جواب ندادن این کارو بکنم الان که دقیقا 125 روز شده .

علی جان یا ماهان همسرم رفت استامبل ساعت 6.30 دیروز از اونجا امروز با klmرفته .اون بیچاره هم این دفعه 2روز تو راه بود 2 روزم طول می کشه برسه چون بلیط نبود با کلی دردسر پیدا کرد.

مامانم اینا که ملی این دفعه شاکی بودن .اونم از بس حرص خورده معده درد شدید داشت.بچه ها نمی خوام بیشتر از این ناراحتتون کنم .به خاطر همین کمتر می نویسم اما به خدا با همسرم هر روز می یومدیم و پست ها رو می خوندیم .وقتی سیمی و ارکیده ومنیر جون خبر ویزاشونو دادن باهم هم از خوشحالی گریمون گرفت هم به حال خودمون :-((((((((((((

الان تو میل آخر نوشتن که ما به DOSدوبار ریماندیر زدیم که این کیسو هنوز جواب ندادید اما حواب ندادن .نمی دونم راست می گن یا دروغ .چون 1.5 پیش همسرم چند بار بهشون زنگ زده بود گفته بودن دسته سفارته به ما ربطی نداره .بچه ها میشه شماره dosدوباره بهم بدبد خودم بزنگم .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، kamela
بچه ها خوبین؟ چه خبر جدید؟ وقت نمیکنم امروز پست ها رو بخونم .یلدا جون امیدوارم این انتظار برای تو هم تموم بشه و کنار همسر عزیزت باشی . کدوم سفارت بودی؟ یعنی ممکنه هنوز پرونده ات تو سفارت باشه؟!! خوب چطوری میتونی مطمئن بشی؟دوباره هم به سفارت هم به DOS زنگ بزن حتما.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84
(2013-07-03 ساعت 19:21)NedaE نوشته:  بچه ها خوبین؟ چه خبر جدید؟ وقت نمیکنم امروز پست ها رو بخونم .یلدا جون امیدوارم این انتظار برای تو هم تموم بشه و کنار همسر عزیزت باشی . کدوم سفارت بودی؟ یعنی ممکنه هنوز پرونده ات تو سفارت باشه؟!! خوب چطوری میتونی مطمئن بشی؟دوباره هم به سفارت هم به DOS زنگ بزن حتما.

آنکارا .نه عزیزم سفارت میگه dosداره بگ گراند چک می کنه سفارت به اونا ریماندیر زده ولی هنوز به سفارت جواب ندادن
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar
یلدا جوم این دفعه دیگه آخرین دوری از همسرت بود . فقط دعا میکنم که هر چه زودتر کارت درست بشه و بری.

دیگه باید تحمل کرد و صبوری .غصه نخور. به زودی میری عزیزم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، NedaE ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان