کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
واقعا لینک بدرد بخوری بود مرسی . شامل هر سوالی بود . لطفا همه مطالعه اش کنند .

راستی یلدا جان اگه میتونی متن ایمیل هایی که واسه سفارت فرستادیو برام ایمیل کن.
یا بگو دقیقا چطوری باید ایمیل بزنم و چی بگم ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84
(2013-07-05 ساعت 21:28)MONA FB نوشته:  واقعا لینک بدرد بخوری بود مرسی . شامل هر سوالی بود . لطفا همه مطالعه اش کنند .

راستی یلدا جان اگه میتونی متن ایمیل هایی که واسه سفارت فرستادیو برام ایمیل کن.
یا بگو دقیقا چطوری باید ایمیل بزنم و چی بگم ؟

عزیزم میلتو ندارم تو ا.ف.ب.ی یا اینجا پیغام بذار برات بفرستم

ارکیده حون ،سیمی جون بی وفا نشید بیاد از حالو هواتون یکم بگید .بچه ها من اینو قبلا هم گفتم ما هر روز میایم اینجا حرف می زنیم تا وقتی کلیر می شیم می گیم گرفتار می شیم می ریم اما دوست دارم بچه های لاتاری رو ببینید حتی اونایی که می رن اونجا هم میان وبقیه رو تنها نمی ذارن .ما که خیلی بیشتر از اونها شرایطمون مثل همه چرا دوستامونو تنها می ذاریم .من وقتی می یام خوشحالی بقیه رو می ببینم امید می گیرم.یکم بهتر می شم.یکم بیشتر هوای همو داشته باشیم اگه دوست داشنید.:-)))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، ارکیده ، shabnam.84 ، MONA FB ، kamela
ما با هم و در کنار هم از این مرحله گذر میکنیم....
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB
یلدا جون من هر روز میام اینجا حتی روزی 2/3 بار اتفاقا الان با سیمی بیرون بودیم رفتیم یه جا وایرلس داشت به مهاجر سرا هم سر زدیم....ولی خوب فقط پستهارو می خونم آخه اون موقع فقط سوال می پرسیدم الان ویزارو گرفتم دیگه سوال ندارم که بپرسم فقط میام می خونم....امیدوارم که به زودی همه بچه ها ویزا بگیرن و بیام اینجا خبرای خوب رو بخونم.....
من و سیمی هم در حال جمع کردن چمدون و خریدای ضروری و گرفتن بلیط هستیم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، kamela ، tondar ، yalda91
بچه ها نوشته ای از یه عزیز رو اینجا میگذارم تا بخونید.حس خوب و عجیبی به منتقل کرد امیدوارم برای شما هم خوشایند باشه.....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایز چمدانت هرچقدر که باشد، بزرگترین و جا دارترین هم که باشد، اکسپندر و زیپ‌های مخفی و قفل‌های هزار رمز و ضد دزد هم داشته باشد، با آستری‌های رنگ به رنگ و دسته‌های استیل و چرخ های همه طرف گَرد و چه و چه باز تنها می تواند بخشی از آنچه لمس کردنی ست را به انتخابی دشوار و بر اساس اهمیتش، خاطره اش و حسش، در خود جای دهد. چمدانت هرچقدر هم که جادار و وسیع باشد، میزان بار ِ مجازِ هواپیمایت هرچقدر هم زیاد باشد باز هم خاطره‌ی پَرسه در خیابان‌های شهرت، نورِ کافه‌ها و صبح ِ خوابیده پشت پنجره‌های بلند با پرده‌های تورش، ارتفاع پله‌های ناتمام ساختمان‌هایش، تصویرهای پشت‌بام‌های باران خورده‌اش در شب ،بوی فلافل‌های ارزانقیمت بازارش، صدای شلوغی‌ها و ترافیک و داد زن های میدان انقلابش، ازدحام و شلوغی پیاده‌روهای شب عیدش، صورت دخترکان و پسرهای گل‌فروش و فال‌فروش اش، پیاده‌رَوی‌های دو نفره اش و هزاران ریز و درشت دیگر همین‌جا خواهند ماند... و تازه وقتی بساطت را در خانه ای جدید، آنسوی دریاها و سرزمین های شناخته و ناشناخته پهن کردی، وقتی خستگی پروازی طولانی را از تن به در کردی و اولین چای را در سرزمین جدیدت نوشیدی، یادشان خواهی افتاد و خواهی دید بزرگترین چمدان دنیا را هم که داشته باشی باز چیزی همین جا، جا خواهد ماند......

پ.ن : برای همه‌ی آنهایی که چمدان به دست،به سوی آینده می‌شتابند....

...

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، simi ، poram ، kamela ، apoornaki ، girl ، tondar ، yalda91 ، ارکیده ، itex ، godot
منم میخوام چمدوووووووووووووووووون بخرم

وای شبنم نفسم حبس شد تو سینم این متن و خوندم .
خیلی خوووب بود اما غمم گرفت .
همش نشستم تو خونه . دلم هوای بازارو انقلاب و ولیعصر و میدون تجریش و کرد .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، tondar ، yalda91 ، ارکیده
بخدا من نميتونم براحتي به اين تاپيك سر بزنم نميدونم چرا ؟ اما فقط اين تاپيك سخت باز ميشه
شبنم جونم مرسي از پست قشنگت ، خواهرم كه ساكن ال اي هستش ميگه بعضي وقتها دلم واسه دود تهرون تنگ شده ، يا دلش براي ساندويچ كثيفا تنگ ميشه، بچه ها من نرفته دلم واسه همه ه ه ه چيز داره تنگ ميشه
من و اركيده درگير همونايي كه اركيده گفتيم ، اگر اين تاپيك برام راحت باز بشه قطعا پست ميزارم ، واقعا اينجا رو دوست دارم

مونا جون چمدونو برو از منوچهري بخر و يه پيشنهاد بهت بدم مارك دلسي نخر اصلا خوب نيست:-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، kamela ، tondar ، yalda91 ، ارکیده
خودم اما دلتنگ عشقم هستم الان..........

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، simi ، kamela ، yalda91 ، ارکیده
چه مارکی خوبه ؟
منوچهری یا بازار؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، ارکیده
منم وقتی خوندم حس و حالم وصف کردنی نبود. نوشته ی برادر خودمه Smile

سیمی خوشحالم که با ارکیده 2 تایی هم سفر هستین. حسابی از بودن در کنار خانواده لذت ببر این روزها Smile

مونا جون دلتنگی از الان قدغنههههههه. سعی کن شاد باشی و یوقت با ناراحتی باعث تشدید دلتنگی خانواده ت نشی.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، ارکیده
پس مرسی از برادر شبنم جون .
همسرم وقتی میاد ایران، اولش از ترافیک و شلوغی کلافه میشه . 2 روز مونده به برگشتنش میگه عادت کردم . وقتی هم که میره یه هفته بعدش میگه دلم واسه همون شلوغیا هم تنگ شده .
بعد یه ماه دوباره یادشم که بیفته کلافه میشه . خیلی باحاله .
من اما واقعا دلم تنگ خواهد شد . واسه همه چیز .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، ارکیده
هر 2 جا خوبه. اما بازار شاید قیمت ها یک مقدار ارزون تر از منوچهری باشه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
اره شبنم جون . نباید دلتنگی کنیم .
راستی چه مارکی خوبه واسه چمدون . من باید تو این ماه چمدون بخرم خووووووو
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84
مارکش چی ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-05 ساعت 22:38)yalda91 نوشته:  ... اما دوست دارم بچه های لاتاری رو ببینید حتی اونایی که می رن اونجا هم میان وبقیه رو تنها نمی ذارن .ما که خیلی بیشتر از اونها شرایطمون مثل همه چرا دوستامونو تنها می ذاریم ....
میدونی چرا اینجوریه؟ چون شما وقتی میرین اون طرف همسرتون هست که راه و چاه رو نشونتون بده و حمایت همسر و خانواده و دوستان همسرتون باعث میشه خیلی بی دردسرتر زندگی جدیدتون رو شروع کنین. ولی اکثر لاتاری ها کسی رو ندارن و بعد که پاشون به اونور باز میشه با یک دنیای جدید پر از ناشناخته ها روبرو میشن. یه جورایی شبیه بچه ای هستند که آروم آروم محیط اطرافش رو تجربه می کنه. با این شرایط تمام مشکلاتشون رو هم باید خودشون حل کنند یا حداکثر بیان تو سایت از بقیه سئوال کنند. اینه که پیوندشون با سایت و دوستان مجازیشون حفظ میشه. برعکس ازدواجی ها دیگه کاری با هم ندارن و هر کسی میره سراغ زندگی خودش. از چند ماه پیش که من به تاپیک های ازدواجی سر می زنم کاربرهای خیلی خوب با اطلاعات مهاجرتی بالایی رو داشتیم که بعد از گرفتن ویزا رسماً خداحافظی کردند و یا به تدریج حضورشون کمرنگ شده متاسفانهSad.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، arian307 ، kamela ، girl ، shimoda ، kamalir36 ، yalda91 ، ارکیده ، shabnam.84 ، laili ، behnam7 ، itex ، آناهيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان