کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سانازی جونم ممنونم ازت خانوم..تو خیلی مهبت داری...فدات بشم..من و دخترم هم خوب خوبیم..امیدوارم ییای تهران و ما بتونیم با یک خانوم مهربون اشنا بشیم..میبوسمت عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، MONA FB ، سی سی ، yalda91
بچه ها یه چند تا جمله هست قشنگن منو خندوندن شمارم بخندونه.
وقتی می خوای خانمی رو از کاری منع کنی
بهش بگو: «برای پوستت خوب نیست»
در ۹۹٫۷۳ درصد موارد جواب می ده !
.
دختری از مردی پرسید :
چرا تا مرز دیوانگی عاشق کسی میشوم
در حالی که میدانم در نهایت به اون نمیرسم ؟
مرد جواب داد:
به من بگو چرا زندگی میکنیم
در حالی که میدانیم در آخر می میریم !؟
هیچی دیگه
دختره هم زد تو دهنش
گفت سوال منو با سوال جواب نده !
.
من و برادرم سرما نمی خوریم اصلا
مامانم میگه برای اینکه وقتی بچه بودین ، از حمام که می اومدین
میذاشتمتون جلو پنکه خشک بشین حالا بدنتون مقاوم شده !
.
ﯾﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺎﺳﻪﯼ ﺻﺒﺮ
ﻣﻨﺘﻬﺎ ﻣﻦ ﺷﮏﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎﺷﻪ
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦﻟﮕﻦ ﻗﺮﻣﺰا هستش !
.
کشیدن ترمز دستی قبل دعوا تو خیابون، قدرتی به آدم میده
که فنون معبد شائولین در چین یه همچین قدرتی رو نمیده !
.
آدم اگه اول پله برقی تجریش زن بگیره
اون بالا که میرسه بچه اش میره کلاس دوم دیگه !
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، pv-n ، آناهيتا ، MONA FB ، سی سی ، ارکیده
(2013-06-30 ساعت 15:53)kamela نوشته:  سانازی جونم ممنونم ازت خانوم..تو خیلی مهبت داری...فدات بشم..من و دخترم هم خوب خوبیم..امیدوارم ییای تهران و ما بتونیم با یک خانوم مهربون اشنا بشیم..میبوسمت عزیزم.

محبت رو با ح جیمی مینیوسن نه هه دوچشم . لیدی کاملا.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، shabnam.84
کسی نبوووود؟!کجایین پس ؟
نگا از صبح میخوام ارکیده بهت زنگ بزنم.کجاییین؟اونایی که رفتین بیاین از وضع اونجا بگین چیارو تجربه کردین درسا چطور پیش میره.مرسده جون جودی جون و اقا ارین!البته وقت داشتین چیز جالبی تجربه کردین از ادماشون قوانین کالج ها.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، pv-n ، shabnam.84
سانازی جان بپرس هر سوالی داری در خدمتتم...ادم بخواد تعریف کنه که باید کتاب بنویسه ... اما در مورد یه چیز مشخص بپرسی بهتره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، tondar ، shabnam.84 ، battosai
(2013-06-30 ساعت 23:19)arian307 نوشته:  سانازی جان بپرس هر سوالی داری در خدمتتم...ادم بخواد تعریف کنه که باید کتاب بنویسه ... اما در مورد یه چیز مشخص بپرسی بهتره

والا از ادماشون از چیزایی که با اینجا خیلی تفاوت داره. و قوانین ازدواج و جدایی خدای نکرده.
مرسی اقا ارین.
شب همگی بخیر
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، آناهيتا
علی جان وقتی نوشتم هم فهمیدم ولی حال درست کردنش رو ندارم...سخته ادم اینجا فارسی تایپ کنه..وگرنه این نکات رو همه اول دبستان یاد میگیرن...

یلدا جون کجایی؟چه خبرا؟دلم برات تنگ شده..همسرت هستن یا رفتن؟بیا دیگههههه

یلدا جون کجایی؟چه خبرا؟دلم برات تنگ شده..همسرت هستن یا رفتن؟بیا دیگههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، yalda91
(2013-06-30 ساعت 23:25)سانازی نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 23:19)arian307 نوشته:  سانازی جان بپرس هر سوالی داری در خدمتتم...ادم بخواد تعریف کنه که باید کتاب بنویسه ... اما در مورد یه چیز مشخص بپرسی بهتره

والا از ادماشون از چیزایی که با اینجا خیلی تفاوت داره. و قوانین ازدواج و جدایی خدای نکرده.
مرسی اقا ارین.
شب همگی بخیر

والا آدماشٍ كه حرف ندارن Smile
همين ديشب داشتن شوهر نازنينمو ميدزديدن تو كه رستوران .... گفتم كجا ما شيش ساله صبر كرديم خانم .... حالا شما ميخواي يه شبه صاحبش بشي .....lol

يك همچين جاييه اينجا .... حواست جمع نباشه دارو ندارتو ميبرن ..... Big Grin
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، tondar ، سی سی ، yalda91
سلام بچه ها
الان میشه 4 هفته که مدارک رو فرستادیم واشنگتن دی سی ولی هنوز خبری نشده! کسی در این مورد میتونه کمکم کنه؟؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه همچین آدمایی هستن. آنا میخواستی بگی ما از اون جور خانواده هاش نیستیم که برامون مهم نباشه هاااااا Smile)))

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، tondar ، آناهيتا
اره سانازی جان همونطور که انا گفت مردم خیلی خوب و خوش برخوردی داره ... ماشالا هزار ماشالا خوش قد و بالا هم هستنا Big Grin .... همچین از گردن بندم گرفت من و کشید سمت خودش که یه لحظه فکر کردم دعوا داره .. خلاصه داشت کار به جاهای باریک میکشید که در گوشش گفتم im maride
بعد جالب ماجرا اینجا بود که گفت your wife is here?
منم گفت yesssssssssss Big Grin
حالا واسه ما ختم به خیر شد .. ببینیم کی نوبت انا میشه ؟ Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، MONA FB ، simi ، battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا
(2013-07-01 ساعت 12:36)arian307 نوشته:  اره سانازی جان همونطور که انا گفت مردم خیلی خوب و خوش برخوردی داره ... ماشالا هزار ماشالا خوش قد و بالا هم هستنا Big Grin .... همچین از گردن بندم گرفت من و کشید سمت خودش که یه لحظه فکر کردم دعوا داره .. خلاصه داشت کار به جاهای باریک میکشید که در گوشش گفتم im maride
بعد جالب ماجرا اینجا بود که گفت your wife is here?
منم گفت yesssssssssss Big Grin
حالا واسه ما ختم به خیر شد .. ببینیم کی نوبت انا میشه ؟ Big Grin

یعنی واقعا اینطوریه اونجا؟
منو باش که چقدر خیالم راحت بود میگفتم اونجا مثله ایران نیست
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سی سی ، shabnam.84 ، آناهيتا
ارین جان انا جان اینا گفتن داره اینجا ؟ برادر من خواهر من خوو نکنین این کارو .lol
شوهر دسته گلم تک و تنها اونجاست ، ندزدنش!!!
البته هیج جایی نمیره .اون اصلا اهل چیزی نیس ( تکه کلام خانم های ایرانی .) خخخخخخخخخخخخخخ
سانازی جونم خنداندی ماره . ( با لهجه قزوینی )
کاملا جان من که اپدیت نشدم عزیزم . اپدیت واسه بعضی از کیس هاست و هیچ جایی نگفتن که همرو با هم اپدیت میکنیم . شاید شما امروز اپدیت بشی من فردا واسه کیس های مختلف فرق داره . من هنوز نشدم . فکر کنم تو این زمان لاتاری ها اولویت داشته باشند .

ساناز جان تا اونجایی که میدونم الهه و ارین سفارت رو عوض کردن . بپرس ببین متن ایمیلشو هنوز دارن یا نه .
فیض بوک هم اگه هستی بهم مسج بده اددت کنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، yalda91
بچه ها من بالاخره برگشتم تهران از ساعت ١٢دارم پستارو ميخونم تموم نميشه دوبي هزينه اينترنت خيليييييي زياد بود و نميتونستم براحتي آن بشم
از تك تك بچه ها بازم تشكر ميكنم از تبريكاتون و از صميمانه ابراز خوشحالي كردناتون ، خيلييييي دوستتون دارم بخداااا
آرين من و اركيده كمتر از ٢٠ روز ديگه ميايم اما هنوز بليط نگرفتيم كباب رو براه كن آنا جون شمام قهوه رو دم كن كه خودمونو داريم دعوت ميكنيم خونتون :-) آرين يدونه ميومدي تو صورت دختره تا ميفهميد دنيا دست كيه looooool
منيره جون خيلييي خوشحال شدم ويزاتو گرفتي itax جان نميدونم بالاخره يه ضرب شدي يا دو ضرب اما اميدوارم ١ضرب بشي
سي سي مصاحبه خيليييي الكي بود نه عكس نه پرينت مكالمات نه w2 هيچييييي ازم نخواست فقط اسم همسرمو آورد و گفت ايشون كي هستن ؟ كي ازدواج كردين ؟ اومد ايران ازدواج كردين يا از قبل همديگرو ميشناختين؟ بعد دركورد كارم پرسيد گفتم دانشجو هستم گفت ٣روز ديگه ويزات آماده هستش
يه چيز ديگه اينكه مزخرف ترين جاي دنيا دوبي هستش ، سرم بره ديگه پا توش نميزارم اه اه اه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، itex ، MONA FB ، shinna ، سی سی ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، ارکیده
(2013-07-01 ساعت 11:27)shadoow نوشته:  سلام بچه ها
الان میشه 4 هفته که مدارک رو فرستادیم واشنگتن دی سی ولی هنوز خبری نشده! کسی در این مورد میتونه کمکم کنه؟؟

سلام دوست عزیز
نگران نباش. برای ما حدود 2 ماه طول کشید تا رسید نامبر بیاد. یک هفته دیگه صبر کنید اگر خبری نشد باهاشون تماس بگیرید.

(2013-07-01 ساعت 16:58)simi نوشته:  بچه ها من بالاخره برگشتم تهران از ساعت ١٢دارم پستارو ميخونم تموم نميشه دوبي هزينه اينترنت خيليييييي زياد بود و نميتونستم براحتي آن بشم
از تك تك بچه ها بازم تشكر ميكنم از تبريكاتون و از صميمانه ابراز خوشحالي كردناتون ، خيلييييي دوستتون دارم بخداااا
آرين من و اركيده كمتر از ٢٠ روز ديگه ميايم اما هنوز بليط نگرفتيم كباب رو براه كن آنا جون شمام قهوه رو دم كن كه خودمونو داريم دعوت ميكنيم خونتون :-) آرين يدونه ميومدي تو صورت دختره تا ميفهميد دنيا دست كيه looooool
منيره جون خيلييي خوشحال شدم ويزاتو گرفتي itax جان نميدونم بالاخره يه ضرب شدي يا دو ضرب اما اميدوارم ١ضرب بشي
سي سي مصاحبه خيليييي الكي بود نه عكس نه پرينت مكالمات نه w2 هيچييييي ازم نخواست فقط اسم همسرمو آورد و گفت ايشون كي هستن ؟ كي ازدواج كردين ؟ اومد ايران ازدواج كردين يا از قبل همديگرو ميشناختين؟ بعد دركورد كارم پرسيد گفتم دانشجو هستم گفت ٣روز ديگه ويزات آماده هستش
يه چيز ديگه اينكه مزخرف ترين جاي دنيا دوبي هستش ، سرم بره ديگه پا توش نميزارم اه اه اه

خوش اومدی simi جون
دست راستت رو سر همه ما. دعا کن که ما هم هر چه زودتر ویزامون را بگیریم و از این بلاتکلیفی در بیاییم.
انشالله به سلامتی بری و همیشه موفق باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، MONA FB ، tondar ، سی سی ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان