شبنم جون میدونی که خیلی مااااهی؟عاشقتم
ارین جان چرا کلت رو بکنم؟
عمو سعید خیلی ممنونم ازتون برای پاسختون
ارین جان چرا کلت رو بکنم؟
عمو سعید خیلی ممنونم ازتون برای پاسختون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
شبنم جون میدونی که خیلی مااااهی؟عاشقتم
ارین جان چرا کلت رو بکنم؟ عمو سعید خیلی ممنونم ازتون برای پاسختون
2013-07-06 ساعت 14:11
سیمی راست میگه سگ خیلی خوبه خیلی آدم رو سرگرم میکنه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84
2013-07-06 ساعت 14:13
به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
تشکر کنندگان: MONA FB
2013-07-06 ساعت 14:16
مونا جون من امیننت گرفتم دوران دانشجوییم یه دونه کوچیکش رو داشتم خیلی خیلی راضی بودم تو بدترین شرایط هم که فکر میکردم الانه که دستش یا چرخش کنده بشه اصلا خراب نشد حتی بعد از 5 سال استفاده مداوم هنوزم مثل روز اولشه خواهرم هم همین مارک رو داره خیلی راضیه خودمم برای رفتنم از دبی یه دونه سایز متوسط همین مارک رو گرفتم....البته اینم بگم مدلهای زیادی داره باید ببینی کدومش محکمتره اونو بردار مثلا دستش پرس شده باشه چرخاش روان باشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84
سیمی جون مرسی .
جودی راستی کدوم شهری شما ؟ ارین عکس خوبی بود مرسی که از اونجا و اتفاقاتش میای اینجا براموون میگی . راستی این امتحان رانندگی چطوریه ؟ من هم کتابشو میخوام بخونم که تا رسیدم امتحان بدم . مرسی ارکیده . میخوام همین روزا برم بگیرم . میخوام ستشو بگیرم از اینا که 3 تا سایزه مختلف داره از بزرگ تا کوچیک . خوبه ؟ راستی گفتی سگ ؟
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، girl
2013-07-06 ساعت 14:43
(2013-07-06 ساعت 14:13)shadoow نوشته: به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟ حداکثر 5 ماه تو uscis مرحله اول که مدارک رو میفرستید ممکنه خیلی کمتر هم باشه . از یک ماه تا نهایت 5 ماه هم nvc که ممکنه مدارک بیشتری هم بخوان.که اگر همرو با هم بفرستید مثل ارکیده جون زودتر وقت مصاحبه بدن. 1-2 ماه انتظار وقت مصاحبه باز هم حداکثر. بعدش به امید خدا ویزا یه ضرب . و پرواز خدای نکرده اگر هم چک داشته باشین 2-3 ماه هم اون.
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، shabnam.84
2013-07-06 ساعت 14:44
(2013-07-06 ساعت 01:22)MONA FB نوشته: اره شبنم جون . نباید دلتنگی کنیم .من توی دوبی، مالزی، ترکیه و... بیشتر جاها دیدم که روی چمندونهای سایز بزرگ و setها تخفیفهای خیلی خوبی حتی تا 70درصد میدن. اگر امکانش رو دارین پیشنهاد من خرید این موارده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shabnam.84
من ترکیه بودم قیمت ها ش گرونتر از ایران بود گفتم از همین بازار تهرانه خودمون بخرم .
وای اما انقدر هوا گرمه که اصلا دلم نمیخواد برم بیرون از خونه .
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84
(2013-07-06 ساعت 11:07)arian307 نوشته: بچه ها دیروز اینجا 4th of july بود.. چهارم جولای 1776 آمریکا استقلال خودش رو از بریتانیا اعلام کرد .... حکم 22 بهمن رو داره برای آمریکایی ها به به آقا آرین خوش اومدی.آره همسرم هم می گفت جشن خیلی خوبیه حتما اگه ساله دیگه بودم کلی عکس می گیرم من عاشقه عکسم . آرین منو مسخره می کنی نداشتیما هنوز عکسهامونو که برامون نفرستادی .برام تو ا.ف .ب.ی بذار .من با سیمی و شبنم و کاملیا دوستم می تونی پیدام کنی.لطفا برام بذار می خوام یادگاری داشته باشم. حالا ما 2 بار به آقا علی گفتیم علی رضا اونم گفتم که چون همسرم علی رضا هست همه علی ها رو علی رضا می دونم . وای خدایا یکدفعه چقدر دلم براش تنگ شد. ![]() (2013-07-06 ساعت 12:33)girl نوشته: ارکیده جان متاسفانه جایی که من هستم بدون ماشین هیچ جایی نمیشه رفت نمیدونم همه جا اینجوریه یا نه!! گواهی نامه هم نمیتونم بگیرم چون ایلت ما فارسی نمیشه امتحان داد آئئن نامه رو.. الان دارم کلاس میرم ولی خوب پیشرفت چندانی نکردم ولی کلا راضیم از کلاسا.. ساعتهای کاری همسرمم یه جوریه که فقط روزی اففش میتونیم بیرون بریم. راجعبه دوست هم باید بگم اینجا ایرانی خیییییلی کم هست و عدمی اینجا مس ما ایرانیا دوست نمیشن کلا یه جورین البته برخوردشون واقعا خوب ولی اون دوستی که من میگم نمیشن و منم انگلیسیم اونقدر خوب نیست که بتونم دوست انگلیسی زبان بگیرم.. کلا خودم میدونم گذر زمان حل میکنه همه چیزو ولی شرایط الان واسعم سخته دوستم اصلا نگران نباش من از الان هستم تا آخرش.با ارکیده موافقم که با هم دوستیهامونو حفظ کنیم و رفت و امد خانوادگی داشته باشیم اگه در حد حرف نباشه .من هستم حتی اگه یک نفر بمونه .بیا اینجا باهم بیشتر در تماس باشیم .راستی کجا بودی جودی حون؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]()
2013-07-06 ساعت 15:11
(2013-07-06 ساعت 14:13)shadoow نوشته: به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟ شما هنوز رسید مدارک نگرفتین؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013 رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013 دريافت رسيد مدارك: 17July 2013 نقص مدارک :9Sep 2013 اپروو: 16Oct 2013 دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013 سفارت :ابوظبی
2013-07-06 ساعت 15:12
(2013-07-06 ساعت 14:27)MONA FB نوشته: سیمی جون مرسی . مونا جون به نطر من ار اینجا یه چیزی بگیر که بارتو ببری اونجا افهای خوبی می ذارن و می تونی مارکدارو به بهترین قیمت بگیری.همسرم دیسنیو 70$ گرفته بود سایز بزرگ .من این کارو کردم .ست هم بهترین انتخابه.اما گرون نگیر چون واقعا می دونی که اصل نیستن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: MONA FB ، tondar ، kamela ، shabnam.84
راستی منم اون عکسو میخوام .
من از همتون دورترم . اکثر بچه ها لس انجلس هستند . اونجا هم باید حتما با هم ارتباطمونو حفظ کنیم . من دو تا دوست لاتاری هم دارم که حتی شاید بیان سمتی که ما هستیم . (2013-07-06 ساعت 15:12)yalda91 نوشته:(2013-07-06 ساعت 14:27)MONA FB نوشته: سیمی جون مرسی . اره بابا همش چینیه . خود فروشندهه تو منوچهری به مامانم گفته بود هر چی هست کار چینه . اما قیمت قبل از عید رو 280-350 بود . یه دونه بزرگش. الان و نمیدونم واقعا. یلدا مسیجمو خوندی ایمیلمو گرفتی؟ کاملا ارتباطاتو داری ؟
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، shabnam.84
2013-07-06 ساعت 16:03
یلدا جون مونا جون و........کااااش من هم میتونستم پیش شماها باشم....چرا هیچ کس مریلند نمیره؟؟؟؟مونا رو که میدونم کجا میره...یلدا یادم رفته..تو کجا میری عزیزم؟ارکیده شما گفتی بعد از کالیفرنیا میرین یک جای دیگه!!کجا میرین؟هممممه میخان برن ال ای چرا؟؟؟؟؟؟؟منم تنها میمونم اخرش!
راستی مونا جون این چمدونها که میگی ست هست شاید توی قیمت ارزونتر در بیاد ولی باور کن سایز های کوچیکش اصلا به کارت نمیاد و فقط همون بزرگه خوبه...البته منظور من برای سفر به امریکا هست هااا...اگه امریکا باشی و بخای بری گردش به یک ایالت دیگه حتماااا کوچکترا بهتره...ولی اگر برای امریکا رفتنت میخای فقط چون تجربه بار کشی در حد تیم ملی رو داشتم باید بهت بگم که چمدون بزگ 2تا بگیر.درضم من برای امریکا رفتنم یک چمدون از بازار گرفتم که اصلا هم مارک نبود ولی اینقدر توش بار جا دادم که داشت میترکید و به قدری من این بدبخت رو به اینور اونور کشوندم که کم مونده بود به زبون بیاد...ولی باور کن هیچیش نشد..بعد از اونم 2بار خواهرم باهاش رفت مالزی..برادرم باهاش رفت قبرس و دبی...دوستم باهاش رفت ایتالیا...هنوزم که هنوزه هیچیش نشده و عین روز اوله...اصلا لازم نیست مارک باشه..بهخدا همه این مارک دارا هم تقلبی هستن و فقط گرونترن. تشکر کنندگان: kamalir36 ، shabnam.84 ، yalda91 ، MONA FB
2013-07-06 ساعت 16:26
(2013-07-06 ساعت 15:11)paris a نوشته:(2013-07-06 ساعت 14:13)shadoow نوشته: به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟ نه هنوز ![]()
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
تشکر کنندگان: Tomas
بچه ها منم پايه رفت و آمد هستما ، جودي يه حاي خوشگل به اسم ميامي زندگي ميكنه
كاملا جونم عيب نداره كه دوري شما هروقت بياي ال اي قدمت رو چشماي بنده هستش ، كاملا جونم دوستم ميره يه شهر ديگه ال اي نميمونه :-(((((( بچه ها يه قرار بزاريم بريم بيرون دلم واستون تنگ شده شدو جان معلوم نميشه چقدر طول بكشه، يكي از بچه ها ٢٨ روزه اپرو شد يكي ٨ ماه طول كشيد اما اكثرا بين ٣ تا ٥ ماهه اپرو ميشن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي |