موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بله همین طوره . مثلا الهه خیلی حیف شد که دیگه نیومد . البته در همون زمان هم که بود هر انچه رو که لازم بود و بلد بود در اختیار همه گذاشت .
ایشالا همه بچه ها هر جا که هستند خوب و خوش و موفق باشند .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 03:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 03:12 توسط kamela.)
شببببنم....یعنی اشک منو درووردی الان...وااااای که با گریه خوندم....قلبم گرفت دختر...من به قدری عاشق ایرانم که هروقت برم چندوقت بعدش بر میگردم..اونجا که بودم یک شب نبود که با گریه به همسرم نگم اول دلم برای تو و بعد برای تمااام خوب و بد تهران تنگ شده...ارزوم بود فقط 10 دیقه منو بزارن توی تجریش...ایران که اومدم تا چند روز نخابیدم از خوشحالی با اون همه خستگی.....ادم باید بره تا بفهمه ایران همیشه بهترین جای دنیاست.خدایاااااااااااا ایرانو از من نگیر.
عمو سعید گل واقعا ازتون ممنونم که همیشه به بهترین شکل به همه پاسخ میدین...ممنووووونم ازتون...فقط اینو نفهمیدم یعنی چی که گفتین دارن چک هاتونو برسی میکنن؟منظور از چک ها چی؟مگه یک بکراند چک نیست؟؟ما هم ایراد اسپانسر داشتیم هم دمسایل...یعنی دارن اونارو چک میکنن؟پیشاپیش ازتون ممنونم عمو سعید زحمت کش و مهربون
یلدا جون اینکه شما گفتی چکهات زیاده که 4 ماهه طول کشیده یعنی چی؟ممنونم ازت یلدا جون
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.. امیدوارم حال همتون خوب باشه من که اصلا خوب نیستم.. خیلی تنهام و تموم روزم تو خون میگذار وقتی همسرم هست خوب ولی چند ساعتی که میره سر کار دیوونه میشم.. نه دوستی دارم نه کسی که باهاش رفتو آمد کنم.. دیوانه کنندس همش دنبال یه راهم که همسرمو متقاعد کنم بریم ایران.. بازی وقتا احساس میکنم گیر کردم هم همسرمو خیلی دوس دارم و خدارو شکر زندگیمون خیلی خوب هم میخوام کنار خانوادهام باشم.. نمیدونم واقعا چیکار کنم ولی حال الانمو اصلا دوس ندارم شدم مس موقهایی که همسرم پیشم نبود همش میگم خدایا این چه دنیایه که یا باید پیش عشقمون باشیم یا پیش خانوادمون! روزی نیست که با بغض بیدار نشم روزی نیست که اشک نریزم روزی نیست که خودمو لعنت نکنم بخاطر قبول کردن مهاجرت.. خیلی حالم بده خیلی
واسعم دعا کنید خدا بهم آرامش بده تا این دوره رو بگذرونم بلکه حالم بهتر شه
((((
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 07:18)girl نوشته: سلام دوستای خوبم.. امیدوارم حال همتون خوب باشه من که اصلا خوب نیستم.. خیلی تنهام و تموم روزم تو خون میگذار وقتی همسرم هست خوب ولی چند ساعتی که میره سر کار دیوونه میشم.. نه دوستی دارم نه کسی که باهاش رفتو آمد کنم.. دیوانه کنندس همش دنبال یه راهم که همسرمو متقاعد کنم بریم ایران.. بازی وقتا احساس میکنم گیر کردم هم همسرمو خیلی دوس دارم و خدارو شکر زندگیمون خیلی خوب هم میخوام کنار خانوادهام باشم.. نمیدونم واقعا چیکار کنم ولی حال الانمو اصلا دوس ندارم شدم مس موقهایی که همسرم پیشم نبود همش میگم خدایا این چه دنیایه که یا باید پیش عشقمون باشیم یا پیش خانوادمون! روزی نیست که با بغض بیدار نشم روزی نیست که اشک نریزم روزی نیست که خودمو لعنت نکنم بخاطر قبول کردن مهاجرت.. خیلی حالم بده خیلی
واسعم دعا کنید خدا بهم آرامش بده تا این دوره رو بگذرونم بلکه حالم بهتر شه
((((
سلام جودی عزیز
احساست را درک می کنم. ولی زندگی همینه. تا موقعی که مجردی در کنار پدر و مادر و عزیزانت هستی ولی وقتی که ازدواج می کنی خانواده و همه کس تو می شه همسر و فرزندانت. باید خودت را با محیط و شرایط وفق بدی وگرنه برای خودت و اطرافیانت زندگی خیلی سخت می شه. سعی کن با امکاناتی که الان برات مهیاست سرت را گرم کنی و زندگیتو بکنی. خانواده تو هم زندگی خودشونو دارند و کم کم عادت می کنند. همونطور که مادر و پدرت از خانواده خودشون جدا شدند برای تو هم همینطوره، منتها یه مدل دیگه.
نگران هیچ چیز نباش. اینجا همه دارند زندگی خودشونو می کنند و تو هم فکر زندگی خودت و همسرت باش. یادت باشه که برای رسیدن به همسرت انتظار و سختی زیاد کشیدی ، پس خرابش نکن.
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 11:23 توسط girl.)
مرسی از همتون.. اینجا همیشه از لحاظه روحی خیلی بهم کمک کرده. تو پیغام خصوصی میگم بهت یلدا جونم.. باورت نمیشه الان بد از یه مدت اومدم اینجارو خوندم همش به امید این اومدم که خبر کلیر شدنتو بخونم ولی بالاخره میشه یه جوریم درست میشه که باورت نمیشه چقد تند تند همه چیز درست شد عزیزم من هر خبر خوبی راجعبه ویزا میگرفتم روز جمع بود ایشالا همین جمع بیای بنویسی کلیر شودی
Kamalir36 جان درست میگید خودمم میدونم ولی نمیدونم چه مرگم شده.. همش فک میکنم یه اتفاق بد واسه خانوادهام میفته حالا انگار من باشم چی میشه!! ولی کلا دیوونه شدم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به چیزای خوب فکر کنید توروخدا.......من که هنوز نرفته داغونم با همه دعوا می کنم.....حوصله خودمو ندارم....جودی جونم خودتو سرگرم کن تو خونه نمون حتی اگه تو ایران هم تنها تو خونه میموندی حالت بد میشد...برو سر یه کاری فقط برای سرگرمی، باشگاه برو ورزش خیلی خیلی روحیه رو عوض میکنه....استخر برو...وقتی حالت گرفته است منتظر نمون شوهرت بیاد بعد بری بیرون خودت آماده شو برو قدم بزن یه خریدی بکن....من اگه تو همین ایرانم این کارارو انجام ندم دیوونه می شم....دوستم پیدا میکنی بقیهمونم که بیاییم هممون دوستای خوبی میشیم برای هم...بهتر که تو یه شهر نیستیم هر دفعه تعطیلات دوره میذاریم تو خونه یکیمون تو هر شهری که هستیم هم مسافرت میریم هم دوستامونو می بینیم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جان متاسفانه جایی که من هستم بدون ماشین هیچ جایی نمیشه رفت نمیدونم همه جا اینجوریه یا نه!! گواهی نامه هم نمیتونم بگیرم چون ایلت ما فارسی نمیشه امتحان داد آئئن نامه رو.. الان دارم کلاس میرم ولی خوب پیشرفت چندانی نکردم ولی کلا راضیم از کلاسا.. ساعتهای کاری همسرمم یه جوریه که فقط روزی اففش میتونیم بیرون بریم. راجعبه دوست هم باید بگم اینجا ایرانی خیییییلی کم هست و عدمی اینجا مس ما ایرانیا دوست نمیشن کلا یه جورین البته برخوردشون واقعا خوب ولی اون دوستی که من میگم نمیشن و منم انگلیسیم اونقدر خوب نیست که بتونم دوست انگلیسی زبان بگیرم.. کلا خودم میدونم گذر زمان حل میکنه همه چیزو ولی شرایط الان واسعم سخته
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها خوشحالم که خوشتون اومد اما واقعا نمیخواستم کسی رو غمگین کنم. امیدوارم همیشه دلهاتون شاد باشه . همه تون رو دوست دارم
کاملاااااااااااااااااااااااااا جونم قربونت برم من. هر وقت بری هم به خاطر شغل همسرت زود زود میای ایران و زیاد دلتنگ نمیشی اما در کل زندگی دیگه.
آدم همیشه 100% اون چیزی که میخواد و فکر میکنه نمیشه و بعضی مواقع شرایط حکم میکنه که یک سری تغییرهای بزرگ تو زندگیمون بدیم اما مهم اینه که با دید مثبت بهشون نگاه کنیم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جونم من بازم نتونستم دوباره اينجا پست پزارم اما مارك پير كاردين خيلي خوبه هم قيمتش مناسبه هم جنسش خوبه هم مدلاش همه كس پسنده ، مارك سامسونيت و اينا هم هست به نظر من بخاطر اسمش الكي گرونن بازم خودت برو ببين
جودي جونم برو كالج ثبت نام كن زندگيتو رو روال بنداز كم كم وارد جامعه شو ، حالا كه ايراني تو شهرتون كمه از فرصت استفاده كنو زبانتو تقويت كن ، برو از شلتر يه سگ كوچيك بيار مشغولت ميكنه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي