کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-06 ساعت 16:26)shadoow نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 15:11)paris a نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟

شما هنوز رسید مدارک نگرفتین؟

نه هنوز Sad اینجا هیچکی درست حسابی جواب ادم و نمیده

عزیزم من هم رسید نگرفتم نامزدم هم چند بار زنگ زد uscis ولی هیچ خبری نشد امروز 50 روزه
ما تصمیم گرفتیم دوباره پست کنیم فکر کنم پست مدارک ما رو گم کرده و به دست uscis نرسیده چون پست ما معمولی بوده و نمی شد track کرد Sad
به هر حال شما هم به پست سر بزنید و track کنید و مطمئن شین پست مدارکو رسونده باشه
امیدوارم شما هم زودتر رسید بگیرین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، سانازی ، Tomas
(2013-07-06 ساعت 16:26)shadoow نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 15:11)paris a نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  به طور میانگین چقدر زمان میبره که اپرو بشه؟

شما هنوز رسید مدارک نگرفتین؟

نه هنوز Sad اینجا هیچکی درست حسابی جواب ادم و نمیده

عزیز دلم هنوز فرصت داری. تازه یک ماه شده که مدارک را فرستادی. من تاریخ ارسال مدارک 14 نوامبر 2012 و تاریخ دریافت رسید نامبر : 13 فوریه 2012. یعنی سه ماه طول کشید تا رسید نامبر بگیرم. شما دو هفته دیگه صبر کن اگر خبری نشد باهاشون تماس بگیر. حتماً تلفنی تماس بگیر و از وضعیت پرونده ات با خبر شو.

اگر همه مدارکتون کامل باشه و نقصی مدارک نداشته باشید یک ماه طول می کشه تا Approve بشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، paris a ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی ، Tomas
(2013-07-06 ساعت 14:56)MONA FB نوشته:  من ترکیه بودم قیمت ها ش گرونتر از ایران بود گفتم از همین بازار تهرانه خودمون بخرم .

وای اما انقدر هوا گرمه که اصلا دلم نمیخواد برم بیرون از خونه .

درسته بازار تهران خیلی ارزونتر از منوچهری است. منوچهری الکی اسم در کرده و خیلی قیمتهاش بالاست. اگر وقتشو داشته باشید بازار را بگردید چیزهای خوبی پیدا می کنید. البته هر چه از ابتدای داخل بازار به وسطهای بازار سمت مولوی که می روید قیمتها کمتر می شه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، tondar ، yalda91 ، kamela ، MONA FB ، سانازی ، Tomas
(2013-07-06 ساعت 16:39)simi نوشته:  بچه ها منم پايه رفت و آمد هستما ، جودي يه حاي خوشگل به اسم ميامي زندگي ميكنه
كاملا جونم عيب نداره كه دوري شما هروقت بياي ال اي قدمت رو چشماي بنده هستش ، كاملا جونم دوستم ميره يه شهر ديگه ال اي نميمونه :-((((((
بچه ها يه قرار بزاريم بريم بيرون دلم واستون تنگ شده

شدو جان معلوم نميشه چقدر طول بكشه، يكي از بچه ها ٢٨ روزه اپرو شد يكي ٨ ماه طول كشيد اما اكثرا بين ٣ تا ٥ ماهه اپرو ميشن

منم پایه بیرون هستم قبل از رفتن تو ارکیده .فقط اگه بخوایم بریم تا 3 شنبه عصر باید بریم که ماه رمضان نمی شه .همه حا بستس
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، MONA FB ، سانازی ، Tomas
جودی جان همه جا اینجوریه تو امریکا... بچه ها اگر اینجا ماشین نداشته باشین دقیقا ینی فلجین... کلا هیچ جا نمییتونین برین ... تاکسی ها گرونن و با اتوبوس هم که نمیشه هر جایی رفت..... اما از طرفی خیلی خوشحالم که دور و ورت ایرانی نیست... بیا جات و با من عوض کن... من از ایران اومدم بیرون ایرانی نبینم اینجا راه میرم ر به ر فارسی میخونم.. نمیدونم بستنی اکبر مشتی ، کوفته ی خاله عذرا و حتی ساندویچ هایدا !!! اینم عکسش :

[عکس: 14333511288988300599.jpg]
...

برای گرفتن گواهینامه که ادرس ها و نحوش رو قبلا گفتم اما برای این که بخواین امتحان بدین اگر تو کالیفرنیا باشین که فارسی هم امتحان میگیرن ازتون اگر هم بخواین انگلیسی بدین اصلا جای نگرانی نیست.. چون کلا 3 4 مدل نمونه سوال دارن .... شما هم با همون 30 دلاری که میدی میتونی 3 بار امتحان بدی .. سوالاش هم همه عینه همه .... کتابش 150 200 صفحست که خوب ما درسای دانشگاهمونم اینحوری نخوندیم Big Grin
جودی جون برای این که افسرده هم نباشی .... بفرمایید اینم نمونه سوال .. همینا رو بخونی امتحان و قبول میشی لینک

.........

یلدا جان من که عکسا رو دادم به همه که... شبنم هم که نیومده بود الان داره عکسا رو .. از یه نفر هم خواهش کردم هر کس از خودمونی ها خواست بش بده من ایمیل هر کی رو داشتم دادم به خدا....
.....
اره بچه ها برین بیرون حالش و ببرین ... هواستون به ارکیده هم باشه .. سری پیش انقدر خورد که حالش بد شد... هی میگفت فشارم افتاده... حالا بگو انقدر خورده معده درد گرفته ها!!...
ای ول باز رمضون اومد؟ فقط من ماسک میزدم تو خیابونا ماه های رمضون یا کس دیگه ای هم میزده ؟ Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، آناهيتا ، MONA FB ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
آره عزیزم من با میامی ۳۰ دقیقه فاصله دارم.

آرین من اینجا میرم بیرون همینجوری گوشمو تیز می‌کنم ببینم کسی‌ فارسی حرف می‌زنه که یکم دلم و شه... آقای همسر هم دیدنو خوندن هر نوع فیلم. موزیک و متن فارسی‌رو قدغن کرده که انگلیسیم خوب شه الانم قاچاقی‌ اومدم اینجا ولی‌ اینجوری نمی‌شه یاد گرفت.. به نظر من بهترین راه انگلیسی‌ یاد گرفتن کار کردن من میرم کالج همه اسپانیش حرف میزنن حتا استاد!!!! بد به من میگه معذرت می‌خوام اسپانیش حرف زدم! کلا الان اگه روزی ۱۰۰۰۰۰$پول بدن بهم بازم میگم هرجا مامانم هست اونجا خوب Sad بسکه پروم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
توی ایرانش هم من لب به هایدا نمیزنم..فک کن ادم امریکا هایدا بخوره

جودی جون حق داری...الان شوهر من میگه کلی تامینم میکنه تا چند وقتی برم تا اونم بره ویزاشو بگیره..میگه با خودت پول زیاد ببر که خیالت از هر جهت راحت باشه..خونه خیلی خوب بگیر..ماشین کرایه کن اگر شد و هممممش برو گردش تفریح!!!!ولی من بهش میگم توی موقعیت من قرار نداری....یک لحظه در کنار تو بودن و خانوادم رو که هرچقدر پیش مادرم و خانوادم باشم و هرچقدر دختر خواهرم رو محکم بغل کنم نمیگیره..همش دارم با خودم مبارزه میکنم..حتی به اسم گردش هم نمیتونم محکم بگم که میرم....جودی جون اگه صبح تا شب هم با ماشین اخرین مدل بری بگردی باز برای کسایی که عاشق خانوادن امریکا بهشت نمیشه...ولی بازم اگه سر خودتو گرم کنی بهتر از فکر و خیال هست.

سیمی جون من قربون دل مهربونت برم....حتماااا امریکا همش باهم قرار میگذاریم...هیچ چیز بهتر از دوستان خوبی مثل شماها نیست..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، MONA FB ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
جودي جون
انگليسيت فقط با كار كردن را مي افته .... چون مجبور ميشي درست يا غلط صحبت بكني ... اما اين فقط براي صحبته ...
به نظرم آدم بايد هم كار كنه و هم كلاس بره .... اونم نه فقط كلاس زبان .... وقتي كمي زبانت بهتر شد ...شروع كن كلاساي عمومي برداري و هر چه زودتر يه رشته اي انتخاب كني تا بتوني مدرك بگيري

كار كردن و درس خوندن همزمان سخته .... اما آدم خيلي زود به وضعيتش عادت ميكنه .... اينطور هم آدم سرش كرم ميشه ... هم ميدونه كه هدفي داره و پيشرت ميكنه
؛)
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، yalda91 ، tondar ، MONA FB ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
آره کاملیا جونم بخدا حرف دلمو زدی

آناهیتا جون این آقای ما نمیذاره من کار کنم میگه اینجا اذیتت می‌کنن آدمایی هستن که بیماران نمی‌خوام اتفاقی‌ بیفته واست! ولی‌ واقعا دوس دارم کار کنم چون از خونه خسته شدم و می‌خوام با محیط ارتباط برقرار کنم وقتی‌ با همسرم یا خواهرش میریم بیرون ناخود آگاه به اونا تکیه می‌کنم و اصلا به خودم زحمت حرف زدن نمیدم! تازه من آرایشگری بلدم و می‌تونم استفاده کنم از این کار اینجا رفتم سالن یه خانمی که ایرانیه گفتم می‌خوام کار کنم گفت مدرک ایرانو قبول ندارم باید مدرک اینجارو بگیری..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، آناهيتا ، yalda91 ، MONA FB ، سانازی ، Tomas
جودی جان به همسرت درود بفرست بگو رو چه حساب میگه بیمارن؟ فکر کنم چند سالی باشه که همسرت ایران نیومده باشه.... اینجا به نظر من خیلی هم امنه... دوستی بود که گفت رفته بیرون و ترسیده و یاد ایران افتاده که چقدر امنیت داشته !! ... نمیدونم اون دوستمون یا روزنامه نمیخوندن تو ایران یا کلا میخوان شرایط ایران رو رویایی تصور کنن الان.. من هر صبحی که از خواب پا میشم حتی همین الان بیشتر از 15 تا سایت خبری رو باز میکنم و از اخبار با خبر میشم.. و روزی نیست که تو بخش حوادث یه گزارش از تجاوز و خفت گیری تو قلب همون پایتخت نباشه... این همه ادم و زن و دختر و دانشجو داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نیست... پلیس های اینجا رو هم حتما دیدی ... اگر خطری بخواد باشه خیلی حمایت میکنن.. مثلا همین دیروز که چهارم جولای بود ... دم مدارس و جاهایی که اتیش بازی بود یکی 2 تا ماشین پلیس بود.. فروشگاه ها هم که همه سکیورتی دارن در حد گودزیلا.. تا حالا هم خوشبختانه من هیچ زامبی ندیدم تو شهر ... شرایط منم الان کمابیش شبیه توهه... چون اجازه کارم نیومده.. یه سایت پیدا کردم که کلاس های انلاین میزاره... سایت رسمی دانشگاه stanford هم هست ... بورو اونجا ثبت نام کن و کلاساش رو شرکت کن هم زبانت خوب میشه هم دوست پیدا میکنی...در مورد ارایشگری هم یکی از دوستان انا داره دوره هاش رو میگذرونه زیاد هم زبانش خوب نیست اما از پسش بر میاد.. بعد با اون مدرکش کلی میتونی کار پیدا کنی.. ضمن این که چون ایران هم دوره دیدی خیلی جلوتری ازشون.... تو youtube هم میتونی کلی کلیپ ببینی که مهارتت بیشتر شه تو کار های که بلدی تو ارایش گری
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، tondar ، MONA FB ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
نه آرین جان اشتباه متوجه شودی.. اتفاقا همسر من همیشه در حال مقایسه امنیت اینجا با ایران و میگه ایران نمی‌شه زندگی‌ کرد ولی‌ مثلا میگه اینجا میترسم یه آدم ماست بخور به پستت من پیشت نیستم اذیت می‌کنن.. همین چند وقت پیش رفته بودیم خرید کنیم تو یه فروشگاه بودیم طبقه معمول اون رفت سمت مردونها منم واسه خودم داشتم می‌گشتم یه پسر کم سنو سال که معلوم نبود چی‌ استفاده کرده بود اومد هی‌ باهم حرف میزد حالش واقعا بد بود من که خنگم تو این چیزا از قیفاش فهمیدم خلاصه منم تند تند شماره همسرمو میگرفتمو دنبالش می‌گشتم اینم حواسش سر جاش نبود دنبال من تا اینکه ماسوله فروشگاه متوجه شد مزاحمم شده انداختش بیرون ولی‌ من واقعا ترسیدام بد از اون روز دیگه گفت اصلا دلم نمیخواد کار کنی‌ اگه اون حواسش نبودو اذیتت میکرد چی‌؟!! منظورش اینجور چیزاس

چه خوب اگه بتونم در ببینم اینجا که عالی‌ می‌شه چون خودمم دوس دارم بیشتر یاد بگیرم

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، سانازی ، Tomas
خوب پس آرايشگري رو ادامه بده .... مدركي كه داري evluate كن و باقي واحداشو پاس كن .... مدرك اينجارو بهت ميدن ....
حالا بعدش اگه دوس داشتي كار ميكني اگرم نه كه مدركه ديگه
اينجوري حوصلتم سر نميره
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، tondar ، سانازی ، Tomas
من با آرین عزیز موافقم. تا موقعی که تو این محیط هستی از اوضاع بد اینجا شاید کمتر اطلاع داشته باشی. چون یا خبر حوادث را واقعی نمی نویسند یا کلاٌ اطلاع نمی دهند. خیلی از خبرهای اینجا را باید از اونور آبیها شنید. چون نه F+I+L+T+E+R+I+N+G هست نه چیز دیگه. همسر من هم می گه ایران امن نیست و چون خبرها را نمی شنوی پس فکر می کنی خیلی امن تر از جاهای دیگه است. برای همینه که از وقتی ازدواج کردیم اجازه کار کردن نداده و خانه نشین شدم. من هم امیدوارم که بعد از رفتنمون از ایران اجازه کار و درس و ... را داشته باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
يلدا جونم ، مونا جونم ، كاملا جونم و دوستاني كه موافقن بريم بيرون به من پيغام خصوصي بدن
آرين ، اركيده بچه ام كه اونروز اصلا حال نداشت بيچاره هيچي نخورد :-)))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 01:39)girl نوشته:  آره عزیزم من با میامی ۳۰ دقیقه فاصله دارم.

آرین من اینجا میرم بیرون همینجوری گوشمو تیز می‌کنم ببینم کسی‌ فارسی حرف می‌زنه که یکم دلم و شه... آقای همسر هم دیدنو خوندن هر نوع فیلم. موزیک و متن فارسی‌رو قدغن کرده که انگلیسیم خوب شه الانم قاچاقی‌ اومدم اینجا ولی‌ اینجوری نمی‌شه یاد گرفت.. به نظر من بهترین راه انگلیسی‌ یاد گرفتن کار کردن من میرم کالج همه اسپانیش حرف میزنن حتا استاد!!!! بد به من میگه معذرت می‌خوام اسپانیش حرف زدم! کلا الان اگه روزی ۱۰۰۰۰۰$پول بدن بهم بازم میگم هرجا مامانم هست اونجا خوب Sad بسکه پروم
مثله اینکه همسایه دراومدیم آخه همسر منم 30 دقیقه تا میامی فاصله داره میشه بگید دقیقا کجایید چونکه وقتی اومدم اونجا میتونیم از تنهایی دربیاییم Big Grin
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان