کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اره بد نبود قیمت هاش .
یلدا چمدونات جا داره دوستم با اون لیستی که اونروز به من دادیو من نوشتم و هنوز نگرفتم دارم فکر میکنم اگه گرفتم چطوری ببرم ؟؟؟
ولی خوب بود من که دوست دارم بازم برم بخرم .
چند وقت پیش دوستم با تور رفتن خیلی تعریف میکرد . بهشون خوش گذشته بود . 5-6- 7-8 نفر شیم بریم فک کنم خووب باشه .
دوستای غیر مهاجرتونم بیارین .
دختر پسر . خانواده .
چون اونجا هتله و تور هم غذا داره و از یه جایه مشخص تو تهران میریم و میایم و خلاصه هم دور همیم . هم تفریحه خاطره میشه
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 19:59)paris a نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:45)yalda91 نوشته:  مرسی مونا جون .منم ترمه می خوام چه خوب قیمتهاش خوب بود قائم ؟من پاییه مسافرت هستم خیلی احتیاج دارم .

yalda jan man be site ke tondar jan goft soaleto matrah kardam 10 ta vakil javab dadan goftan sen mohem nist mohem vagheyi bodane rabetast
moafagh bashi doste Aziz
sorry engilish neveshtam font farsi inja nadashtam

کجایی پریسا جان مگه؟
وای منم دوست دارم مسافرت ولی سرعین و دوست ندارم اخه نمیدونم خیلی از همه جور ادم میاد .ولی نمیدونم که بتونم بیام یا نه راستی به این زودی قرار میزارین پاشم بیام تهران؟فردا اگه بخوایین میام .ولی این ماه مبارک!بد موقع افتاد.
راستی منم عاشق ترمه هستم از تهران خریدم از خانه ترمه ایران.
یلدا جون فدات شم خدایا کارشو جور کککککککککککککککککککککککککککککککن.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، tondar ، ارکیده ، yalda91 ، Tomas
بابا بشینین زبان بخونین میرید اونجا پشیمون میشین ها
این سایته خیلی باحاله هر سوالی دارید می تونید از معروف ترین وکیل های امریکا بپرسد 12 ساعت طول میکشه تا جواب بدن
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، yalda91 ، Tomas
چرا سرعین و دوست نداری ؟ من خیلی دوست دارم . فومن ماسوله هم خوبه اردبیل هم خوبه .
بچه ها چون شیراز اصفهان و کیش گرمه . وگرنه اگه زمستون بود میرفتیم کیش .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas
منم میام بریم فومن ماسوله قلعه رودخان...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، Tomas
English Today Upper Level 1 [www.MihanDownload.com]
من این و الان دانلود کردم . تصویریه . اولین قدم رو برداشتم . هوووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، tondar ، yalda91 ، Tomas
بریم بچه ها . ماه رمضون هم هست فقط مسافرت خووبه .
یکی آمار تور ها رو بگیره .
یه اعلام آمادگی کنید آقایوون خانووم ها . تهرانیا و غیر تهرانیا . از طریق آژانس هم میریم خیال همه مون راحت .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas
من میام ولی من و سیمی 30 جولای پروازمونه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، simi ، Tomas
به سلامتی بلیط گرفتید ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، Tomas
بچه ها این پیشنهاد مسافرت 2-3 روزه با تور امروز تازه مطرح شده و هر کسی دوست داره این کارو انجام میدیم . اعلام آمادگی کنین تا اینجا مونا یلدا ارکیده سیمی .
تا آخر هفته یه نتیجه گیری میکنیم برای مقصد ؟ زمان ؟ با آژانس هم میریم اگر خواستیم بریم .
اگر هم ه که ایشالا یه قرار میزاریم تهران یه روز افطار به بعد .
سیمی و ارکیییییییییییییده خوش بحالتون . منم میخوام بیام باهاتوون .
یلدا هم تازه شوهرشو دیده .
من الان 13 ماهه همسرمو ندیدم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، Tomas
آره مونا جون بیلیط گرفتیم.....
ایشالا شما هم به زودی بیایید..منتظرتونیم...

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، Tomas
مونا جون ایشالا شما هم به زودی میااااییید واقعا از ته قلبم دعا میکنم و آرزو دارم که هممون یه روزی اونجا دور هم جمع بشیم و دوستای خوبی برای هم باشیم....

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، Tomas
مرسی . ایشالا .
به سلامت برید و خوشبخت بشین الهی.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، yalda91 ، Tomas
ارکیده جان بلیط و با چه ایر لاینی گرفتی واسه کجا هزینش چقدر شد ؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، Tomas
ترکیش گرفتیم 1200 دلار 1 طرفه...شوهرامون از اونجا برامون گرفتن..

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان