کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها یکی به من گفت به این آقای دلاوری که وکیله زنگ بزن .من زنگ زدم می گه ممکنه به خاطر تفاوت سنی تون بهت ویزا ندن .مگه میشه؟دارم دیونه می شم.ما ازدواج کردیم مگه شوخیه ؟یچه ها کسی اینو شنیده؟تورو خدا یکی بیاد بهم جواب بده .کمرم که از صبح گرفته دارم سکته می کنم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، سانازی ، battosai ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 15:17)yalda91 نوشته:  بچه ها یکی به من گفت به این آقای دلاوری که وکیله زنگ بزن .من زنگ زدم می گه ممکنه به خاطر تفاوت سنی تون بهت ویزا ندن .مگه میشه؟دارم دیونه می شم.ما ازدواج کردیم مگه شوخیه ؟یچه ها کسی اینو شنیده؟تورو خدا یکی بیاد بهم جواب بده .کمرم که از صبح گرفته دارم سکته می کنم .
دوست عزیز
من چند ماه یک دفعه این تاپیک رو باز می کنم هر دفعه هم تصادفا این سئوال پرسیده شده
باور کن کیس هایی که ما تو دوست آشنا داشتیم از آخرین که 3 سال پیش ظرف مدت 9 ماه از عقدشون ویزا گرفت تفاوت سنی اشون حدود 16-17 سال بود
حالا من نمیدونم تفاوت سنی شما چقدره ولی من تو این 3-4 موردی که می شناختم که همه همین حدود بودن و ویزا گرفتن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، paris a ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
نه بابا این چه حرفیه؟؟؟؟تفاوت سنی اصلاااااااااااااا مهم نیست من خیلیهارو دیدم که با تفاوت سنی زیاد ویزاشونو گرفتن...دختر عمه شوهرم تفاوت سنیش با شوهرش خیلی زیاد بود چون کار دولتی نداشت چک هم نخورد و یه ضرب گرفت مطمئن باش واسه شغلته که چک خوردی....تا چند وقت دیگه ام کلیر میشی نگران نباش ...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، paris a ، MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 15:17)yalda91 نوشته:  بچه ها یکی به من گفت به این آقای دلاوری که وکیله زنگ بزن .من زنگ زدم می گه ممکنه به خاطر تفاوت سنی تون بهت ویزا ندن .مگه میشه؟دارم دیونه می شم.ما ازدواج کردیم مگه شوخیه ؟یچه ها کسی اینو شنیده؟تورو خدا یکی بیاد بهم جواب بده .کمرم که از صبح گرفته دارم سکته می کنم .

نه عزیزم این حرفها رو باور نکن شاید یکم طول بکشه ولی اینجوری نیست
دوست خواهر من با شوهرش 24 25 سال اختلاف سنی داشت ولی الان امریکاست و بچه هم داره
و خواهر خودم با شوهرش 17 سال و تازه نامزدی هم رفت و دوست خواهرم هم نامزدی رفت
ایا کار شما دولتی هست یا شوهرتون؟
اخه کار نامزد من که امریکا هست دولتی هست !!!!
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas
یلدا جون به نظرم اگه میخوای با وکیل مشورت کنی با یه وکیل مطمئن صحبت کن تا نگرانیاتو بیشتر نکنه
منم خیلی ها رو دیدم که با تفاوت سنی زیاد اقدام کردن و هیچ مشکلی پیش نیومده یکیش که با اختلاف 20 سال برای نامزدی اقدام کردن و رفت
عزیزم ایشالا همین هفته کلیر میشی و این همه انتظار تموم میشه Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 15:54)saba.m نوشته:  یلدا جون به نظرم اگه میخوای با وکیل مشورت کنی با یه وکیل مطمئن صحبت کن تا نگرانیاتو بیشتر نکنه
منم خیلی ها رو دیدم که با تفاوت سنی زیاد اقدام کردن و هیچ مشکلی پیش نیومده یکیش که با اختلاف 20 سال برای نامزدی اقدام کردن و رفت
عزیزم ایشالا همین هفته کلیر میشی و این همه انتظار تموم میشه Smile
بچه ها اینم یه سایت عالی واسه مشورت با وکیل
www.avvo.com
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، Tomas
سلام
من اومدم . 2 روز نبودم . قرار بیرون گذلشتین . کنسل کردین . عروس دوماد پا گشا کردین . اصفهان رفتین و قلیون کشیدین . موبایل خریدین . به وکیل هم زنگ زدین .
همشو ول کن . این دلاوری کیه ؟ یلدا بچه ها راست میگن میدونی چن نفرو میشناسم اصلا سناشون خیلی بالاست و دختر جوون گرفتن و بردن .
تازه من و همسرم 2 سال اختلاف سن داریم ولی به منم کلیرنس خورده . چون اولا انکاراست و خودت میدونی .
دوما منم کار تقریبا دولتی داشتم و کلا کار کردن به نظرم واسشون مسئله است و توقع دارن ادم خانه دار یا بیکار باشه . اخه بگو مگه خودتون تو اجتماعتون از جوونی کار نمیکنید .!!! یه فوشم دادم تو دلم الان . هاهاها
=========================================
بچه ها من دیروز رفتم کلاس زبان دوستم به عنوان مهمان که اگه خوشم اومد ثبت نام کنم اما انگار کلاس زبان زده شدم . lol چون خوشم نیومد .
بعدش رفتم کلی خرید .
قابل توجه ارکیده که همین پاساژقائم تجریش چه ترمه هایی داره . من که اصن نتونستم جلو خودمو بگیرم . .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، kamela ، Tomas
آره مونا جون ترمه های اونجا خیلی قشنگه من تازه یه دونه خواهرم برام خریده که ببرم مال منم خیلی قشنگه اون از مشهد برام خرید....ولی مال پاساژ قائم هم خیلییییی قشنگه خریدی؟؟؟اونجا انقدر تنوع هست من هر وقت میرم نمی تونم هیچی بخرم.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، سانازی ، Tomas
سلام دوستای خوبم .مرسی از اینکه بهم دلداری دادید .دلم می خواد این وکیله .....بگیرم.....نمیدونید واقعا داشتم سکته می کردم وقتی اینقدر راحت گفت .حتی بهش گفتم که اونجا که خیلی ها با تفاوت سنی 15 به بالا ازدواج می کنن .براشون خیلی عادیه .تازه ما فامیل هم هستیم گفت این چیزها برای اونا فرق نداره .خلاصه که بهتون بگم خیلی بی وجدان بود .از صبح رگ کمرم گرفته بود اینم که گفت گفتم سکته رو می کنم به خدا.
بچه ها تورو خدا برام دعا کنید می دونم الان باید برم زبان بخونم .اما دستم به کاری نمی ره فقط می تونم خوب گریه کنم .خدارو شکر که اینجا رو دارم که باهاتون دردودل کنم .ببخشید از اینکه ناراحتتون می کنم .امابه دلداری دادنتون احتیاج دارم .چون شماها بهتر از هر کس حالمو می فهمید.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، simi ، paris a ، سانازی ، ارکیده ، kamela ، Tomas
سلاممممممممممممممممممم به همه دوستای گلم. بانوان گرامی چه کارا که نکردین این 2 که روزه من نبودم Smile)

بچه ها هروقت اسم کلاس زبان و میارین یاد روزایی میفتم که یه وقت ها حال نداشتم اما تو گرما مجبور میشدم با بدبختی برم. عجب روزای سختی بود

دیگه حوصله درس خوندن ندارم هیچ رقمهههه Big Grin Tongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، simi ، yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، kamela ، Tomas
يلدا جون وكيل چرت گفته ، اختلاف سني شما كه عجيب نيست كاملا عاديه ، يكي بود اينجا با ٢٠ سال اختلاف سني ويزا نامزدي گرفت و رفت و دختر عموي دوستم از همسرش ٢٨ سال كوچيكتر بود و الان نيويورك زندگي ميكنه ، اصلا با اين حرفا ته دلتو خالي نكن، آنكارا بدليل بالا بودن تعداد كيسا كارت عقب افتاده ، تركيه هم لاتاريا زيادن هم ازدواج و نامزديا ، هم توريستي ها و پناهنده هاي ايراني سوري افغان و مليتهاي ديگه نگران نباش قربونت برم ايشالااااااا بزودي كلير ميشي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، سانازی ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 22:29)MONA FB نوشته:  این حرفا چیه دوستم . درست میشه حتما همین روزا
من میدونم واقعا سخته من خودم 1 ماه شده نگرانم اما مگه میشه غیر از صبر کردن کاری کرد .

فقط لطفا یه جایی قرار نزارید نیم ساعته بگن خوش اومدید .lol

(2013-07-09 ساعت 17:55)ارکیده نوشته:  آره مونا جون ترمه های اونجا خیلی قشنگه من تازه یه دونه خواهرم برام خریده که ببرم مال منم خیلی قشنگه اون از مشهد برام خرید....ولی مال پاساژ قائم هم خیلییییی قشنگه خریدی؟؟؟اونجا انقدر تنوع هست من هر وقت میرم نمی تونم هیچی بخرم.....

اره ارکیده . طبقه زیر همکف . من هم رومیزی هم ترمه های خیلی سنگین کار شده خریدم . خیلی دوسش دارم . Big Grin
خیلی خوبه . تازه شاید واسه سوغاتی هم ببرم واسه خاله های شوهرم .
البته اگه اصفهان میری که عالیه . پارسال با همسرم رفتیم اصفهان 2 تا کارتووووووون از اون مجسمه های تخت جمشید خرید واسه دوستاشو خودش.
انقدر چیزای مختلف گرفتیم که نگو
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
یلدا جون برو ماساژ سوئدی بگیر .

بچه ها کیا میان یه تور 2-3 روزه بگیریم واسه استارا سرعین یا هر جایی که خوش اب و هواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
یلدا این سایتی که یکی از بچهها فک کنم تندر 90 گذاشت واسه وکیل رو یه سر بزن سوالتو مطرح کن . به نظر بد نیست .
نتیجه رو خبر بده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، ارکیده ، Tomas
مرسی مونا جون .منم ترمه می خوام چه خوب قیمتهاش خوب بود قائم ؟من پاییه مسافرت هستم خیلی احتیاج دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، ارکیده ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان