کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-08 ساعت 12:35)ارکیده نوشته:  عزیزم من آخر هفته دارم میام اصفهان.....ولی اونجا تو باید قلیون درست کنی چون من وسیله ندارمSmile))

به سلامتی عزیزم حتما چرا درست نکنم برا تفریح میای؟

(2013-07-08 ساعت 14:15)روشانا نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:35)ارکیده نوشته:  عزیزم من آخر هفته دارم میام اصفهان.....ولی اونجا تو باید قلیون درست کنی چون من وسیله ندارمSmile))

به سلامتی عزیزم حتما چرا درست نکنم برا تفریح میای؟
یه سوال فرم 230 برام اومده نمیدونی بعد از واریز پول چه مدت زمانی طول میکشه تا وقت مصاحبه بدند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، سانازی ، Tomas
آره عزیزم برای تفریح میام یه مقدارم خرید دارم که از صنایع دستی اصفهام می خوام بخرم با خودم ببرم....
من بعد از پرداخت 230 دلار منتظر نشدم که یکی یکی بگن چی بفرسم همه مدارک زو یکجا براشون فرستادم 1 ماه بعدش وقت مصاحبم اومد...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
چه مدارکی رو میخوان میشه بگی که منم همین کارو انجام بدم؟

اومدی حتما بهم خبر بده تا اگر جایی رو خواستی بگردی و چیزی بخری من کاملا اشنا هستم با اصفهان اگر دوست داشتی همراهیت میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas
من با برج میلاد موافقمممممممممممممممممممممممممم
هورااااااااااا
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، سانازی ، Tomas
بچه ها یه جایی باشه مه به همه نزدیک باشه .من ماشینمو فروختم از زمان مصاحبه یه جایی باشه که راحت بشه اومد برج میلاد خیلی موافق نیستم فقط فردا وثت داریم دیگه .سخت نگیرید .بچه ها من دفعه پیشم گفتم جام جم هر چقدر که بخواین میشه موند .خوش مسیرم هست .همه چی هم داره .لفطا جای نهایی رو مسیج بدید.

کاملیا حون نیستی ؟خوبی دختر گلت خوبه ؟حتما بیارش .من احتمال زیاد با تو قرار می ذارم که بریم.چون مونا که سمت ما نیست.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، سانازی ، MONA FB ، Tomas
دوستان برام دعا کنین کار منم درست شه
دیگه طاقت انتظار ندارم Sad
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، afshinghwink ، yalda91 ، girl ، kamela ، shadoow ، kamalir36 ، سانازی ، Tomas
روشانا جون من 2 تا عکس 5*5 از خودم با اینکه قبلا هم براشون فرستاده بودم ولی دوباره فرستادم. اصل عقدنامه/ کپی شناسنامه امریکایی همسرم / w2 و 1040 سال 2012 اسپانسر که همسرم بود/ کپی پاسپورت من و پاس امریکایی همسرم/ و فرمهای پر شده ds230 و a.o.s فکر می کنم همینها بود....
چشم اومدم اصفهان حتما خبر میدم ببینمت شمارت رو برام خصوصی بذار...
بچه ها زودتر برنامه رو ok کنید من قبل از اینکه برم اصفهان ببینمتون...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، سانازی ، MONA FB ، Tomas
یلدا جونم من الان نوشته هاتونو خوندم شرمنده عزیزم دیر جواب دادم...بچه ها چقدر ایندفعه یکهویی قرار گذاااااشتن!!!!!راستش یلدا جونم امشب که تولد خواهر زادم بود و فردا شب هم برادرم رو که 2 هفته پیش ازدواج کرد رو پاگوشا کردم.یلدا جونم من از خدام هست باهاتون باشم و منو تو باهم بریم...حالا حتما فرداست؟البته پسفردا هم که ماه رمضونه.......بچه ها خیلی یکدفعه ای شداااااااا.اگه واقعا و حتما فرداس با تمام افسوس باید بگم نمیتونم بیام....همتونو دوست دارم و دلم میخاد بازم ببینمتون ولی چطوری؟؟؟؟؟؟یلدا جون شرمندتم عزیزم...شانس من فردا نمیشه اصلا.....چطور بیام؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، MONA FB ، Tomas
روشانا ی عزیز
اگر مبالغ AOS و IV fee را پرداخت کرده ای و حالا فرم DS-230 اومده ، فرم را پر کن و فرم Sponsor را هم دانلود و پر کن و هر دو را براشون بفرست. به قول ارکیده جون منتظر خبر از اونها نباش. من هی به همسرم گفتم که باید بعد از دریافت رسید پول فرمها را هم براشون بفرستیم گفت نه!!!!! باید از اونها خبر بشه. بعد از یک ماه که دید خبری نشد زنگ زده NVC خانمه گفت باید بعد از دریافت رسید فرمها را براشون می فرستادیم. و گفت که فرمها را براشون بفرستیم. این باعث شد که یک ماه اینطوری عقب بیفتیم. تازه اسپانسرمون هم مسافرته و هنوز برنگشته تا فرمها را پر کنه و با مدارک براشون بفرسته. این هم می شه دو هفته و کلی عقب می افتیم. گاهی این مردها حرص آدم را در می آرند با این به اصطلاح عقل کل بودنشونSad
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، USA1900 ، MONA FB ، Tomas
کاملیا جون آخه هم ماه رمضان شروع می شه ودیگه نمی شه حایی رفت هم اینکه سیمی وارکیده می خوان برن .می خوایم برای خداحافظی شون باشه.منم کار داشتم اما می ندازم بعدا همه سعی مو می کنم که برم .راستی مبارک باشه عزیزم ازدواج برادرت.

بچه ها دیشب همسرم به dosزنگ زد.گفتن که باید صبر کنم از سفارت خبر بدن .اما سفارت گفته بود که ما کاریه نیستیم و از اونا به ما می گن که کیس کلیر شده.دوبار هم یاداوری کردن بهشون اما هنوز به سفارت خبری ندادن.خسته شدم از این پاس دادنهاشون.به نظرتون الان بخوام وکیل بگیرم کاری انجام می ده؟نمی دونم باید چی کار کنم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، سانازی ، saba.m ، Tomas
مامان کاملیا کار شما چی شد ؟ ارکیده جون شما موبایلتون چه برندی هست ؟ . بچه ها جدیدن میان اینجا پست های منو لایک نمیزنن چی شده قهرن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، tondar ، ارکیده ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، Tomas
علی جان ما هنوز اسپانسر نداریم...دارم سعی میکنم توی همین تابستون برم یکی 2 ماه امریکا مدارک دمسایل جور کنم...یک خانومی با همسرشون دارن میرن امریکا(مریلند)قراره شاید که باهم بریم.قراره باهم خونه بگیریم اگه خدا بخاد...با این خانوم در مهاجرسرا اشنا شدم..میخایم همدیگرو ببینیم...ولی خوب هنوز هیچی معلون نیست و فقط در حد حرف هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، battosai ، ارکیده ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، Tomas
great job لیدی کاملا . ولی این به معنیه که کلیرنستون نیومده ؟ خیلی وقته که مصاحبه رو گذروندن .
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، kamela ، Tomas
علی به موبایل من چیکار دارییییییییییییییییییی؟
موبایل من آیفون 6 هست (هههههههه)
سامسونگه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، battosai ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 13:49)ارکیده نوشته:  علی به موبایل من چیکار دارییییییییییییییییییی؟
موبایل من آیفون 6 هست (هههههههه)
سامسونگه

راس میگه چیکار داری دهههه!!!Big Grin
بچه ها واستین منم بیام!!!Rolleyes خبر میدم دیگه امروز فردا کی میام تهران اگه هم دیگه همه موافق بودین من نمیتونم باز جلوتونو بگیرم فعلا خدافظ ارکیده مامانم منو .....Wink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، MONA FB ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان