موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان اون آقا فقط دنبال ویزای سرمایه گذاریه و بس ... من جای شما بودم به حرفهای این آقا گوش نمیدادم .
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مگه شماها نرفتین بیرون؟چرا بهم زدین پس؟؟؟؟
یلدا جون این یارو دلاوری قشنگ خله.مگه نمیشناسیش؟؟؟؟اصلا حرفاشو باور نکن..توی ماهواره هم هیییی میاد خیلی ببخشید ضر میزنه من هی کانال رو عوض میکنم....اولا اصلا وکیل نیست و مشاوره و واقعا خله...اقلا به یک وکیل اینکاره باید زنگ میزدی عزیزم..ولی کلا زنگ نمیخاد و تا چند وقت دیگه کلیر میشی دوست گلم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون زنگ بزن بهش هرچی از دهنت در میاد بهش بگو..خیلی از این یارو بدم میاد...عین خرس هم هست....کاش اقلا مشورت میکردی که میخای به کی زنگ بزنی!!!ببین عزیزم یک مقدار فکر و ذهنت رو رها کن و بده به یک سمت دیگه...به خدا هرچی روی این موضوع کلید کنی و پرس و جو کنی عین امروز هی هرکی یک چیزی بهت میگه که همش باید بشینی حرس بخوری و هیج کدومش هم درست نیست....چیزی که درسته اینه که تو باید منتظر بشی تا اسمت توی سایت در بیاد و بری ویزا بگیری.....اصلا از همین الان قول بده بهش زیاد فکر نکنی تا زود بگذره....شوهر منم 2ماه نیم هست که چک خورده
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یادمه از چند نفر اصل شناسنامه و عقد نامه رو خواشته بودن فکر کنم یکیشون سیمی جون بود
برای من یه چک لیست فرستادن که یه جاش نوشته
The document you submitted is not an original or certified copy of an original issued by the appropriate
government authority. The document must be an original, or a certified copy of the original, bearing the
original seal or stamp from the issuing authority.
میخواستم بدونم برای شما هم همینو نوشته بود که اصلشو فرستادین یا واضح گفته بودن اصلو بفرستین چون من اینطوری می تونم کپی برابر اصل هم بفرستم همه مدارکم هم درست بودن به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
وقی ایمیل میاد که:
the national visa center nvc recieved your inguiry regarding the immigrant visa petition filed
we received the principle applicant's DS3032 from designating an address and agent
یعنی باید چیکار کنیم لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آره از سیمی اصل شناسنامه ها و عقدنامه رو خواسته بودن ولی من چون نمی خواستم منتظر بمونم که بهم بگن چی بفرسم و همه مدارک رو باهم براشون فرستادم خودم اصل عقد نامه رو فرستادم...اگه ازتون اصل مدارک رو خواستن بدون نگرانی بفرسید چون روز مصاحبه هرچی مدرک اصل فرستادید همه رو بهتون پس میدن.....
روشانا جون عکس 5*5 جدید هم بفرس براشون و همچنین کپی پاسپورت امریکایی همسرت رو....
صبا جون شما اصل مدرک رو بفرسید چون ممکنه برابر اصل رو بفرسید دوباره بگن خوب حالا اصلش رو هم بفرس و اینجوری کارت 1 ماه عقب میوفته .....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
صبا جون دقيقا همين جملاتي كه گذاشتي قسمتي از ايميلي بود كه ان وي سي برامون ايميل كرده بود و فقط كپي ازشون بگير اگر روز مصاحبه ازت خواستن دنبال پرينت شاپ نباشي( بلايي كه خانم نغمه كه همه فكر ميكنن هندي سرم آورد سرت نياد )
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اولش که می رم لس آنجلس بعدش از اونجا میریم یه ایالت دیگه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 14:38)simi نوشته: صبا جون دقيقا همين جملاتي كه گذاشتي قسمتي از ايميلي بود كه ان وي سي برامون ايميل كرده بود و فقط كپي ازشون بگير اگر روز مصاحبه ازت خواستن دنبال پرينت شاپ نباشي( بلايي كه خانم نغمه كه همه فكر ميكنن هندي سرم آورد سرت نياد )
چه بلایی ؟؟؟؟
میشه بدونم چرا شما یه بار دیگه ترجمه با کپی برابر اصل نفرستادی و اصلو فرستادی ؟ آخه گفته یا این یا اون ؟
بعد با چه پستی فرستادی ؟
خیلی ممنون عزیزم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نگفتین رفتین جام جم یا نه!!کیا بودین اگه رفتین؟
ارکیده جون نمیدونی بعد از ال ای کجا میرین؟منم دلم میخاد بدونم اگر موردی نداره..میگم خدا کنه هم محلی بشیم....هنوز تصمیم نگرفتین؟