کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-09 ساعت 19:57)MONA FB نوشته:  اره بد نبود قیمت هاش .
یلدا چمدونات جا داره دوستم با اون لیستی که اونروز به من دادیو من نوشتم و هنوز نگرفتم دارم فکر میکنم اگه گرفتم چطوری ببرم ؟؟؟
ولی خوب بود من که دوست دارم بازم برم بخرم .
چند وقت پیش دوستم با تور رفتن خیلی تعریف میکرد . بهشون خوش گذشته بود . 5-6- 7-8 نفر شیم بریم فک کنم خووب باشه .
دوستای غیر مهاجرتونم بیارین .
دختر پسر . خانواده .
چون اونجا هتله و تور هم غذا داره و از یه جایه مشخص تو تهران میریم و میایم و خلاصه هم دور همیم . هم تفریحه خاطره میشه

عزیزم من هربار که همسرم می یومد یه چمدون می دادم میبرد تا حالا 4 تا برده فکنم 3 تا دیگه داشته باشم.

من موافق مسافرت با تور هستم .قرار بداریم یه زمانی که ارکیده و سیمی هم بتونن بیان.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 19:59)paris a نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:45)yalda91 نوشته:  مرسی مونا جون .منم ترمه می خوام چه خوب قیمتهاش خوب بود قائم ؟من پاییه مسافرت هستم خیلی احتیاج دارم .

yalda jan man be site ke tondar jan goft soaleto matrah kardam 10 ta vakil javab dadan goftan sen mohem nist mohem vagheyi bodane rabetast
moafagh bashi doste Aziz
sorry engilish neveshtam font farsi inja nadashtam

عزیزم یه دنیا ممنون .منم زنگ زدم از یکی از دوستام تو امریکا پرسیدم گفت این طور نیست چرت گفته .این سایت تندر جانو نتونستم واردش بشم .ولی به برادرم دادم که از آلمان بپرسه.خیلی خیلی ممنونم .از خدا متشکرم که همچین دوستای خوبی بهم داده .ولی بچه ها ظهری واقعا داشتم سکته می کزدم خدا ازش نگذره که با اعصاب ادمها و زندگیشون این طوری بازی می کنن.نمی دونم مگه این وکیلها قسم نخوردن ؟چرا این کارو می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، battosai ، MONA FB ، paris a ، shabnam.84 ، Tomas
یلدا جان اون آقا فقط دنبال ویزای سرمایه گذاریه و بس ... من جای شما بودم به حرفهای این آقا گوش نمیدادم .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، MONA FB ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها مگه شماها نرفتین بیرون؟چرا بهم زدین پس؟؟؟؟
یلدا جون این یارو دلاوری قشنگ خله.مگه نمیشناسیش؟؟؟؟اصلا حرفاشو باور نکن..توی ماهواره هم هیییی میاد خیلی ببخشید ضر میزنه من هی کانال رو عوض میکنم....اولا اصلا وکیل نیست و مشاوره و واقعا خله...اقلا به یک وکیل اینکاره باید زنگ میزدی عزیزم..ولی کلا زنگ نمیخاد و تا چند وقت دیگه کلیر میشی دوست گلم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، MONA FB ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
یلدا جون زنگ بزن بهش هرچی از دهنت در میاد بهش بگو..خیلی از این یارو بدم میاد...عین خرس هم هست....کاش اقلا مشورت میکردی که میخای به کی زنگ بزنی!!!ببین عزیزم یک مقدار فکر و ذهنت رو رها کن و بده به یک سمت دیگه...به خدا هرچی روی این موضوع کلید کنی و پرس و جو کنی عین امروز هی هرکی یک چیزی بهت میگه که همش باید بشینی حرس بخوری و هیج کدومش هم درست نیست....چیزی که درسته اینه که تو باید منتظر بشی تا اسمت توی سایت در بیاد و بری ویزا بگیری.....اصلا از همین الان قول بده بهش زیاد فکر نکنی تا زود بگذره....شوهر منم 2ماه نیم هست که چک خورده
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، tondar ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
سلام
یادمه از چند نفر اصل شناسنامه و عقد نامه رو خواشته بودن فکر کنم یکیشون سیمی جون بود
برای من یه چک لیست فرستادن که یه جاش نوشته

The document you submitted is not an original or certified copy of an original issued by the appropriate
government authority. The document must be an original, or a certified copy of the original, bearing the
original seal or stamp from the issuing authority.

میخواستم بدونم برای شما هم همینو نوشته بود که اصلشو فرستادین یا واضح گفته بودن اصلو بفرستین چون من اینطوری می تونم کپی برابر اصل هم بفرستم همه مدارکم هم درست بودن به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟ Sad
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas
وقی ایمیل میاد که:
the national visa center nvc recieved your inguiry regarding the immigrant visa petition filed
we received the principle applicant's DS3032 from designating an address and agent
یعنی باید چیکار کنیم لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من فرم اسپانسر رو و بقیه مدارک رو از جمله ترجمه عقد نامه.شناسنامه.کارت ملی .پاسپورت و بقیه فرم ها وپول های واریزی رو فرستادیم ایا مدرک دیگه ای لازم هست بفرستیم که کارم طول نکشه لطفا راهنمایی کنیدSad
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
آره از سیمی اصل شناسنامه ها و عقدنامه رو خواسته بودن ولی من چون نمی خواستم منتظر بمونم که بهم بگن چی بفرسم و همه مدارک رو باهم براشون فرستادم خودم اصل عقد نامه رو فرستادم...اگه ازتون اصل مدارک رو خواستن بدون نگرانی بفرسید چون روز مصاحبه هرچی مدرک اصل فرستادید همه رو بهتون پس میدن.....
روشانا جون عکس 5*5 جدید هم بفرس براشون و همچنین کپی پاسپورت امریکایی همسرت رو....
صبا جون شما اصل مدرک رو بفرسید چون ممکنه برابر اصل رو بفرسید دوباره بگن خوب حالا اصلش رو هم بفرس و اینجوری کارت 1 ماه عقب میوفته .....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، saba.m ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، Tomas
(2013-07-10 ساعت 13:24)ارکیده نوشته:  آره از سیمی اصل شناسنامه ها و عقدنامه رو خواسته بودن ولی من چون نمی خواستم منتظر بمونم که بهم بگن چی بفرسم و همه مدارک رو باهم براشون فرستادم خودم اصل عقد نامه رو فرستادم...اگه ازتون اصل مدارک رو خواستن بدون نگرانی بفرسید چون روز مصاحبه هرچی مدرک اصل فرستادید همه رو بهتون پس میدن.....
روشانا جون عکس 5*5 جدید هم بفرس براشون و همچنین کپی پاسپورت آمریکایی همسرت رو....
صبا جون شما اصل مدرک رو بفرسید چون ممکنه برابر اصل رو بفرسید دوباره بگن خوب حالا اصلش رو هم بفرس و اینجوری کارت 1 ماه عقب میوفته .....

مرسی ارکیده جان Shyیه سوال کجای امریکا میرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، Tomas
صبا جون دقيقا همين جملاتي كه گذاشتي قسمتي از ايميلي بود كه ان وي سي برامون ايميل كرده بود و فقط كپي ازشون بگير اگر روز مصاحبه ازت خواستن دنبال پرينت شاپ نباشي( بلايي كه خانم نغمه كه همه فكر ميكنن هندي سرم آورد سرت نياد )
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، saba.m ، yalda91 ، Tomas
اولش که می رم لس آنجلس بعدش از اونجا میریم یه ایالت دیگه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، Tomas
(2013-07-10 ساعت 14:38)simi نوشته:  صبا جون دقيقا همين جملاتي كه گذاشتي قسمتي از ايميلي بود كه ان وي سي برامون ايميل كرده بود و فقط كپي ازشون بگير اگر روز مصاحبه ازت خواستن دنبال پرينت شاپ نباشي( بلايي كه خانم نغمه كه همه فكر ميكنن هندي سرم آورد سرت نياد )

چه بلایی ؟؟؟؟ Sad
میشه بدونم چرا شما یه بار دیگه ترجمه با کپی برابر اصل نفرستادی و اصلو فرستادی ؟ آخه گفته یا این یا اون ؟
بعد با چه پستی فرستادی ؟
خیلی ممنون عزیزم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
بچه ها نگفتین رفتین جام جم یا نه!!کیا بودین اگه رفتین؟
ارکیده جون نمیدونی بعد از ال ای کجا میرین؟منم دلم میخاد بدونم اگر موردی نداره..میگم خدا کنه هم محلی بشیم....هنوز تصمیم نگرفتین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
(2013-07-09 ساعت 13:32)alisarvareharchiabi نوشته:  great job لیدی کاملا . ولی این به معنیه که کلیرنستون نیومده ؟ خیلی وقته که مصاحبه رو گذروندن .

علی جان ممنونم...الان تقریبا 2ماه و نیم هست که از چک خوردن همسرم میگذره...هنوز 3 ماه هم نشده.....فعلا کلیر نشده همسرم..ولی من قبلش دمسایل جور کنم که ضرر نداره.فوقش برمیگردم ایران بعد با همسرم دوباره میریم یو اس
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان