2013-07-11 ساعت 09:40
سلام بچه ها تمام مدارک اصلشون دست منه اخه با چه پستی بفرستم اخه پست ایران.................تورو خدا یکی راهنمایی کنه

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-07-11 ساعت 09:40
سلام بچه ها تمام مدارک اصلشون دست منه اخه با چه پستی بفرستم اخه پست ایران.................تورو خدا یکی راهنمایی کنه
![]()
2013-07-11 ساعت 11:26
2013-07-11 ساعت 12:52
(2013-07-11 ساعت 11:26)روشانا نوشته:(2013-07-11 ساعت 11:19)MONA FB نوشته: روشانا جان پست تی ان تی خوبه . kamalir جان مرسی . آگه اصلو خواستم اصلو بفرست .من اگه بودم یه کپی برابر اصل هم می فرستم .tntهم عالیه نگران نباش ما همه با این پست فزستادیم . مونا جون چون حجمش بالاست به خاطر همین وسط دانلود ارور می ده.من cdافورتلست انگلیشو گرفتم تازه می خوام شروع کنم به گوش کردن می گن خوبه .یه تاپیکی هست اینجا آموزش زبان همه تعریف و پیشنهاد کردن.آره ممنون می شم اگه بدی .اگه انقلاب هم یا زبانکده داشته باشه می گیرم .خواستم پستی بخرم اما می ترسم cdهاش اشکال داشته باشه اون وقت دستم به حایی بند نیست که عوض کنم . کاملیا جان به سلامتی خیلی خوشحالم که دوست پیدا کردی همونیه که گفتم می خواد بره مریلند از بچه های لاتاری ؟این طوری خیلی خوب میشه حداقل یه همسفر داری و ترست کم میشه.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
2013-07-11 ساعت 13:07
یلدا جان از ما چیزی نخواستند فقط 2 ماه پیش کپی پاسپورت خواستند یعنی به شوهرم گفته بودند نیازه که فرستادیم بعد از 2 ماه فرم ds230اومده که شوهرم میگه پول رو واریز کنم و فرم رو پر کنم بفرستم بعد تاریخ مصاحبه میدندبچه های اینجا بهم گفتند مدارک بفرست برا محکم کاری ولی شوهرم دیشب گفت برا مصاحبه نیازه نمیدونم چکار کنم
2013-07-11 ساعت 13:10
به خدا خسته شدم دیگه از این چیزا و بلا تکلیفی فقط امیدم به خداست که زودتر این پروسه به خوبی تمام بشه
![]()
2013-07-11 ساعت 14:00
نگران نباش روشنا . همه ما این مراحل و گذروندیم . باید قوی و صبور بود .
فرم و بفرست و پول و واریز کنید ایشالا هرچه زودتر وقت مصاحبه ات بیا د راستی کدوم سفارتی ؟ یلدا اصلا پستی و اینترنتی خرید نکن که یه مشت کلاهبردار بیشعور ند فقط. من پستی خریدم اورد دم در هم پولشو گرفت . اوردم چک کردم سی دی اش خالی بود . الان اینترنت نا محدود گرفتم همه چیو دانلود میکنم . خیلی هم بهتره .
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
2013-07-11 ساعت 14:07
یلدا جونم نه اونا نیستن...یکی دیگه هست و تلفنی هم باهاش صحبت کردم..ولی همسرم زیاد مایل نیست و ممکنه قبول نکنه..اخه اون خانم که خیلییییی هم خانوم خوبی هست با همسرش و پسر کوچیکش هست و قراره باهم یک خونه بگیریم..ولی همسرم میگه اگه این خانوم تنها با بچش بود حتما اجازه میدادم...میگه با دلیلی نداره تو بری توی یک خونه ای که یک مرد غریبه توشه و خودت هم راحت نیستی...البته راست هم میگه..ولی اصلا دیگه نمیدونم چکار کنم!!!
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
2013-07-11 ساعت 14:13
(2013-07-11 ساعت 14:07)kamela نوشته: یلدا جونم نه اونا نیستن...یکی دیگه هست و تلفنی هم باهاش صحبت کردم..ولی همسرم زیاد مایل نیست و ممکنه قبول نکنه..اخه اون خانم که خیلییییی هم خانوم خوبی هست با همسرش و پسر کوچیکش هست و قراره باهم یک خونه بگیریم..ولی همسرم میگه اگه این خانوم تنها با بچش بود حتما اجازه میدادم...میگه با دلیلی نداره تو بری توی یک خونه ای که یک مرد غریبه توشه و خودت هم راحت نیستی...البته راست هم میگه..ولی اصلا دیگه نمیدونم چکار کنم!!! ابوظبی...................
2013-07-11 ساعت 14:56
ابوظبی خیلی عالیه . مطمئنم زودتر از اونکه انتطارشو داری وقت مصاحبه ات میاد .
کاملا راست میگه همسرت یکمی سخته . مگر اینکه از الان شروع به رفت و امد کنید ببینید چطوری اند . شما با دخترت میرید دیگه ؟ راستی کلی خندیدم دخترت چشمتو چیکار کرده اصلا بهش نمیخورد شیطون باشه .
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
2013-07-11 ساعت 15:17
روشانا حان اصلا نگران نباش ابوظبی عالیه .ما رو که میبینی آنکارا بودیم که این طوری داریم اذیت می شیم.عزیزم کله پروسه من تا حالا 2 سال طول کشیده .خیلی اذیت شدم اما هیچ کدوم به اندازه این انتظار مسخره نبود.برای مصاحبه مدارک لازمه اما اگه مدرکی رو قبلا فرستاده بودی که اصل باشه اون روز بهت برمی گردونن .کلا روز مصاحبه همه کپی همه مدارکو که لازم نداشته باشن با اصلشو بهت برمی گردونن.نگران نباش.
مونا جون اون سی دی که بهت گفتمو ریختم رو mp3 playerدارم گوش می کنم البته برای speakingeاما خیلی خوبه بهت پینهاد می کنم دانلودش کن .7 تا قانونو اول می گه که اشتباه همه ماست و بعد درسهاشه . کاملیا جان به نظرم الان رفت وآمد کن ببین چه جور آدمهایی هستن بعدشم منم بودم تو یه خونه نمی رفتم اما می تونی دوست بشی 2 تا خونه کنار هم اجاره کنید که کمک هم باشید.دخترت هم با پسرشون دوست میشه وکمتر احساس دلتنگی می کنن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
2013-07-11 ساعت 16:16
سلام بچه ها خوب هستین با گرما /با نماز روزه چطورین؟
اگه میگیرین خدا قبول کنه منم موقع افطار دعا کنین الان دلم داره ضعف میره.. ولی خدای مهربون به ادم قدرتی میده که .من فکر میکردم میمیرم بگیرم با وزن 49 کیلو!حالا دیروز باشگاهم رفتم همیشه که چند تا ابمعدنی تموم میکنم اصلا تشنه ام نشد.خدای مهربون کار همه رو درست کن خودت صاحب مصلحتی خدا جوون.امیین. یلدا جان بهتری؟ بچه ها چی میخونین به منم بگین.ریتا جان منم مثلا مکالمات روزمره رو زدم الان.پسوردشو ندیدم کجاست؟ بچه ها میگم همه شما خیلی البوم عکس داشتین؟ تعداد عکسا کم باشه گیر میدن؟تا حالا کسی بوده عکس کم داشته باشه زیادم صمیمی نباشن؟ بچه ها اگه دو طرف از کشور های مختلف باشن ولی هر دو مسلمون باید تو شناسنامه ثبت بشه؟ بچه ها منم دیروز میتونستم بیام ولی وقتی دیدم بیرون رفتن کنسل شد نیومدم موندم واسه 1.2 هفته بعد شاید بیام تهران.only for orkide ![]()
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-07-11 ساعت 19:14
سلام بچهها یکم خبر بدین ببینم کی کلیر شده؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013 تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، Tomas
2013-07-11 ساعت 19:19
ساناز جان من یه البوم با 100 تا عکس برده بودم اما اون خانم جلوی در که مدارک رو میگرفت گفت البوم نمیتونم قبول کنم چند تا از عکس هارو خودت انتخاب کن بده . منم 7-8 تا فکرکنم انتخاب کردم انقدر هم هول بودم همه عکسای خیلی معمولی رو دادم بهش . چون به نظرم مهم نیست .
یلدا لینک این زبانی که میخونی رو برام بزار عزیزم لطفا . مرسی . بچه ها ریتا کیه من قاطی کردم . ؟
CR1
|