کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام به همگی.
دوستای خوبم یه سوال فوری دارم. لطف میکنید اگه راهنماییم کنید. به خصوص اونهایی که به تازگی مصاحبه شون رو در ابوظبی گذروندند;
من نامزدم داره بلیت میگیره که روز مصاحبه در ابوظبی کنارم باشه. با مرخصیش تا حدی موافقت شده ولی مشکل اینجاست که از لحاظ مالی کمی بهش فشار میاد در حال حاضر و سخته براش. اما خودش میگه میاد چون نمیخواد جای افسوس باقی بمونه. سوالم اینه که تو ابوظبی وقتی من مصاحبه میشم میتونه کنارم باشه؟ اصلا مصاحبه کننده ما دو تا رو با هم میبینه؟ و اینکه کلا بودنش کنارم به نظر شما چقدر میتونه در روند کار تاثیرگذار باشه؟
راستش منم دوست دارم که بیاد ولی خب امسال مرخصی هم زیاد گرفته. نگرانم که براش بد بشه... .
ممنون از همگی.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، MONA FB ، kamela ، yalda91 ، shatsi ، Tomas
حضور نامزد شما در هنگام مصاحبه ضروری نیست. یعنی اصلاً اجازه نمی دن که داخل بشه. خودشون در سایت نوشتند می تونید از اینجا بخونید :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3744.html

Who Must Participate in the Interview
Does the petitioner have to be present at the interview?

No, only applicants must appear to be interviewed.

If a derivative applicant is following to join the principal applicant, do they have to be present at the interview?

Only the applicants who are listed on the interview appointment letter issued by the NVC must appear to be interviewed at the scheduled time. Applicants who will follow to join the principal applicant later will be interviewed separately. You should contact the Embassy/Consulate directly to arrange separate interviews.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، سی سی ، MONA FB ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، shatsi ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 01:19)kamalir36 نوشته:  حضور نامزد شما در هنگام مصاحبه ضروری نیست. یعنی اصلاً اجازه نمی دن که داخل بشه. خودشون در سایت نوشتند می تونید از اینجا بخونید :

If a derivative applicant is following to join the principal applicant, do they have to be present at the interview?

Only the applicants who are listed on the interview appointment letter issued by the NVC must appear to be interviewed at the scheduled time. Applicants who will follow to join the principal applicant later will be interviewed separately. You should contact the Embassy/Consulate directly to arrange separate interviews.

ممنونم دوست خوبم.
راستش نامزدم میگه چون اونجا خاک آمریکاست میتونه داخل بشه ولی خب اینکه وقتی برای مصاحبه صدام میکنن میتونه پیشم باشه یا نه چیزی بود که نمیدونستیم. ممنون از پاسختون. اینطور که معلومه من باید تنهایی برم.
مرسی...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، Tomas
تو تاپیک نامزدی هم گفتم براتون که راه نمیدن اصلا ایشون رو حتی اگه آمریکایی باشن.

بیخود کلی هزینه نکنن برای این موضوع

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، آناهيتا ، yalda91 ، shatsi ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 01:43)shabnam.84 نوشته:  تو تاپیک نامزدی هم گفتم براتون که راه نمیدن اصلا ایشون رو حتی اگه آمریکایی باشن.

بیخود کلی هزینه نکنن برای این موضوع

ممنون دوست خوبم. راستش یه دوستی با نام کاربری نوشا تو سفرنامه ابوظبی نوشته بودن که نامزدشون در تمام مراحل کنارشون بوده ولی اجازه نداشته که صحبت کنه. البته ایشون سال 2011 در ابوظبی مصاحبه شون بوده. این بود که به ذهنم رسید از دوستایی که به تازگی ابوظبی مصاحبه داشتن بپرسم.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، kamela ، yalda91 ، Tomas
من تا حالا نمیدونستم ریتا کیه همه ش هم فراموش میکردم بپرسم از بچه ها :d

خب حالا خیالم راحت شد Smile اسم قشنگی داری

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamela ، yalda91 ، Tomas
مونا جون واقعا سخته..خودمم فکر میکنم میبینم سخته یک مرد غریبه همخونه ادم باشه...ادم وقتی برادرش هم کنارش هست سر هزار جور چیز معذب هست...خودم هم اصلااا دوست ندارم که مرد غریبه کنارم باشه...ای کاش این خانوم تنهایی میخاست بره...مونا جون دخترم جلو دیگران ابرو داری میکنه ولی با من که تنهاست چشممو در میاره مثل دیروز..شیطون نیست افتضااااااااااحه....خدا به همه بچه ها سلامتی بده حالا شیطونی رو تحمل میکنیم.بعضی وقت ها از شیطونیاش دلم میخاد برم یک گوشه قایم شم ی یکربعی پیدام نکنه......
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سی سی ، shabnam.84 ، yalda91 ، shatsi ، ارکیده ، Tomas
یلدا جون درست میگی خودمم خیلی دوست دارم خونه مستقل داشته باشم ولی این خانواده میخان با کسی برن که باهم هم خونه بشن که هزینه خونشون نصف بشه...اگر مثلا شوهر منم بود خیلی موقعیت خوبی بود و میشد یک خونه خیلی عالی هم گرفت و تنها هم نبودیم ولی فکر میکنم عاقلانه نباشه من این کارو کنم...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، yalda91 ، shatsi ، ارکیده ، Tomas
کاملا بزرگ میشه ایشالا همدمت میشه . همه بچه ها شیطونن .
قیمت خونه اونجا چقدره ؟ من تو یه سایت چک میکردم خونه 1 خوابه از 850 ادلار بود تا 1500
دوخوابه از 1000 ادلار تا 2200
همسرم هم میگه ما با ماهی 1200-300 میتونیم یه جای نسبتا خوب بگیریم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
ایشالا تو هم یه کسیو پیدا کنی باهم برین
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، Tomas
ممنونم ازت مونای عزیزم...والا به نظر من هر جایی که خوبه یک کمی هم هزینه هاش زیاد تره..من مریلند رو دوست دارم و دلم میخاد اونجا زندگی کنیم...خونه هاش هم استودیو 800 تا اینطوراست و یک خابه هاش 900 تا داره تا به بالا که خوب و بد داره و باید دید...به نظر من ادم هر جایی که همون اول میره تقریبا دیگه همونجا موندگار میشه و من دلم میخاد جای خوبی بریم که ادم دق نکنه.مرسی عزیزم از دعا های خوبت..امیدوارم تو و یلدا جون هم به زودی کلیر بشید..این دعای همیشگی منه
سانازی جون نماز روزه هات قبول عزیزم....برای همه ما دعا کن..
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 01:31)سی سی نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:19)kamalir36 نوشته:  حضور نامزد شما در هنگام مصاحبه ضروری نیست. یعنی اصلاً اجازه نمی دن که داخل بشه. خودشون در سایت نوشتند می تونید از اینجا بخونید :

ممنونم دوست خوبم.
راستش نامزدم میگه چون اونجا خاک آمریکاست میتونه داخل بشه ولی خب اینکه وقتی برای مصاحبه صدام میکنن میتونه پیشم باشه یا نه چیزی بود که نمیدونستیم. ممنون از پاسختون. اینطور که معلومه من باید تنهایی برم.
مرسی...

سلام گلم ....
منم همين فكرو كردم و با نامزدم رفتم اما نذاشتن وارد سفارت بشم و تو سرماي ارمنستان سه ساعت تو كوچه منتظر شدم ....
نامزدتون نميتونه بياد تو سفارت
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، ارکیده ، Tomas
یلدا جون دوباره تماس گرفتی‌ باهاشون؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، Tomas
کاملا جونم ایشالا درست بشه و کسی و پیدا کنی. نشد هم خودت یه جا اجاره کن تا کارا زودتر درست بشه

همسرت هم حق داره هیچ کس راضی نمیشه خانمش تو خونه ای که مرد غریبه باشه زندگی کنه. اونم یه خوشگلی مثل تو عزیزممممم :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، عشق رفتن ، kamela ، shatsi ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 11:14)NedaE نوشته:  یلدا جون دوباره تماس گرفتی‌ باهاشون؟

همین دوشنبه زنگ زده بودم .می گن زیاد زنگ نزن که حساس نشن .با خودم فکر کردم آخر هفته به همسرم بگم به ترکیه بزنگه چون dosکه اصلا جواب نمی ده و میگه دست ما نیست
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان