کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
mohajersara.com/thread-6285-page-2.html

این لینک خوبه ولی مونا جون اونی که من دارم می خونم از روی cdکه از نمایشگاه خریدم اما تو انقلابم هست شاید بشه دانلود کرد نمی دونم اسمشو سرچ کن :
The Effortless English Club ,تو سیدیش می گیه که به همین نام سایت هم داره .ولی من که راضیم خیلی اصولیه .و روشش خوبه .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، Tomas
مونا جونن ممنون از جوابت .بچه ها سیمی هم میگفت ما اصلا عکس نفرستادیم و تو سفارتم نگا نکرده بودن.بقیه بچه های ازدواجی چی؟چقدر عکس فرستاده بودین قبلا از مصاحبه و در مصاحبه چی؟
kamalir ریتا جان هست عزیزم.خیلی هم خانم مهربون و کمک رسون هستن مثل خودت مونا جون.
ابجی ساناز چی کار میکنه مونا جون؟ارشد تموم کرد یا میخوند؟
یلداااااااااااااااا پس چرا من ازت مینویسم جواب نمیدیییییییییییی؟!!دهههه!!Sad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، MONA FB ، Tomas
این لینک هم آیین نامه های رانندگی در شهرهای مختلفو داره مونا جون فکر کنم تو می خواستی

http://mohajersara.com/thread-6285-page-3.html
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، kamela ، Tomas
(2013-07-11 ساعت 19:44)سانازی نوشته:  مونا جونن ممنون از جوابت .بچه ها سیمی هم میگفت ما اصلا عکس نفرستادیم و تو سفارتم نگا نکرده بودن.بقیه بچه های ازدواجی چی؟چقدر عکس فرستاده بودین قبلا از مصاحبه و در مصاحبه چی؟
kamalir ریتا جان هست عزیزم.خیلی هم خانم مهربون و کمک رسون هستن مثل خودت مونا جون.
ابجی ساناز چی کار میکنه مونا جون؟ارشد تموم کرد یا میخوند؟
یلداااااااااااااااا پس چرا من ازت مینویسم جواب نمیدیییییییییییی؟!!دهههه!!Sad

دوستم واقعا شرمنده همین الن داشتم اضافه می کردم .ببخشید دوستم .مرسی عزیزم بد نیستم .ان شاء الله تو ماه رمضان که قرار گذاشیم تو هم حتما بیا برای ارکیده و سیمی جون گدی بای پارتی بگیریم خودمون .من عکس زیاد بردم .همین طور که مونا گفت اصلا آلبومو نمی ذاشت ولی 100 تا عکس زودی آماده کردم دادم .ولی قبلش نفرستاده بودم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، سانازی ، MONA FB ، kamela ، Tomas
مرسیییییییییی دوستای مهربونم من که از همین الان اعلام می کنم 3 مرداد گودبای پارتی منه همه دعوتید هر کی می خواد بیاد خیلییییییییییییی خوشحال می شم پیغام بدید تا آدرس بدم.....
بچه ها منم هیچی عکس براشون پست نکردم فقط 2تا 5*5 روز مصاحبه هم 3تا آلبوم با خودم بردم حتی بازشون نکرد خودم بهش گفتم عکسارو نمی خواید ببینید گفت نه لازم ندارم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
اخه من کم عکس دارم بچه ها کمش صمیمیه.اخه میگن واسه ازدواجیا زیاد عکس گیر نمیدن.میگم خوب اونجا دیدن چقدر عکسای زیادی داشتین نگا نکردن دیگه واسه من کمه.
بقیه ازدواجیا جواب بدین شما چطور؟
خواهش میکنم یلدای گل.من هیچی نمیخونم اخه زبان.بگین کدوم سایت خوبه که ادم گیج نمیشه سایتی که صفحه پیش معرفی کردین من گیج شدم!مونا جون پسوردشون کجاست؟البته تنبلی میکنم بخونم کدومو میخونین که باهم بخونیم و ذوق کنیم که داریم میخونیم با هم.مونا جون فکر کنم سطح زبانت خوب باشه چی خوندی تا حالا؟
ارکیده جونم میگم شما به اون خانم دمه در داده بود برگردوند یا اصلا عکساتونوندیدن؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی یلدا جون . پیداش میکنم . راستی دارم ایین نامه رو از کتابی که مادر شوهرم اورده میخونم هفته پیش انقد همه منو دعوا کردن نشستم به خوندنو دیدن و شنیدنو . دیگه خوردن که هنوز نه .
سانازی جان خواهرم هنوز تموم نکرده ارشدو . راستی نماز روزه ات قبول باشه . و برای همه کسایی که روزه میگیرند قبول باشه . من عاشق ربنا و بامیه ام . و حلیم . و یه مدل نون بربری فانتزیه جدیدا مد شده . هاهاها من چقد شکمو ام .
ارکیده به سلامتی ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشی .
ساناز پسوردشو دوستمون گذاشت من هنوز امتحان نکردم ولی حتما درسته .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-11 ساعت 20:05)ارکیده نوشته:  مرسیییییییییی دوستای مهربونم من که از همین الان اعلام می کنم 3 مرداد گودبای پارتی منه همه دعوتید هر کی می خواد بیاد خیلییییییییییییی خوشحال می شم پیغام بدید تا آدرس بدم.....
بچه ها منم هیچی عکس براشون پست نکردم فقط 2تا 5*5 روز مصاحبه هم 3تا آلبوم با خودم بردم حتی بازشون نکرد خودم بهش گفتم عکسارو نمی خواید ببینید گفت نه لازم ندارم....

دوستم به سلامتی .3 مرداد تولد همسرم هست .چه روزی هست اون روز.Big Grin
خیلی دوست دارم بیام اما ترجیح می دم با بچه ها همگی بریم بیرون باهم گودی بای پارتی مهاجری برات بگیریم .اونجا سرت شلوغه نمی تونیم زیاد ببینیمت .WinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، kamela ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-11 ساعت 21:10)MONA FB نوشته:  مرسی یلدا جون . پیداش میکنم . راستی دارم ایین نامه رو از کتابی که مادر شوهرم اورده میخونم هفته پیش انقد همه منو دعوا کردن نشستم به خوندنو دیدن و شنیدنو . دیگه خوردن که هنوز نه .
سانازی جان خواهرم هنوز تموم نکرده ارشدو . راستی نماز روزه ات قبول باشه . و برای همه کسایی که روزه میگیرند قبول باشه . من عاشق ربنا و بامیه ام . و حلیم . و یه مدل نون بربری فانتزیه جدیدا مد شده . هاهاها من چقد شکمو ام .
ارکیده به سلامتی ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشی .
ساناز پسوردشو دوستمون گذاشت من هنوز امتحان نکردم ولی حتما درسته .

عزیزم درسته بزنم این eftortless kheili khobe aval az in shoro konid.
oxford skill هم خیلی خوبه تمام چیزهایی که ما می خوایمو داره .من با اینکه تا upper intermidate تو سفیر خوندم ومدرک دارم 2 سال پیشم IELTSدادم اما الان چون 1 ساله کامل گذاشته بو دم کنار خیلی یادم رفته .از اینا شروع کردم تا بدا تافل بخونم برای دانشگاه لازمه اما فکر نمی کنم برسم الان امتحان بدم باید بخونم اگه شد رفتم بعدش برگردم ابران یا دبی امتحان بدم چون امریکا که خیلی سخته با نیتیوها باید امتحان بدی.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamela ، Tomas
یلدا جون اگه ممکنه اون برنامه را به من هم بگو کجاست من هم دانلود کنم. ممنون می شم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas
(2013-07-11 ساعت 22:07)kamalir36 نوشته:  یلدا جون اگه ممکنه اون برنامه را به من هم بگو کجاست من هم دانلود کنم. ممنون می شم

عزیزم نمی دونم لینکشو که بشه دانلود کرد من از نمایشگاه گرفتم اما زبانکده هم داره .تو انقلابم باید باشه چون مثل Rossrta stoneمعروفه .اسمشو تو پست بالا نوشتم شاید اگه سرچ کنی بتونی از سایت میهن اینها دانلود کنی اگه گذاشته باشن من cdها شو گرفتم راضی ام کیفیتش عالیه بگم که mp3هست می تونید بریزید با خودتون همه جا ببرید.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، Tomas
(2013-07-11 ساعت 23:36)yalda91 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 22:07)kamalir36 نوشته:  یلدا جون اگه ممکنه اون برنامه را به من هم بگو کجاست من هم دانلود کنم. ممنون می شم

عزیزم نمی دونم لینکشو که بشه دانلود کرد من از نمایشگاه گرفتم اما زبانکده هم داره .تو انقلابم باید باشه چون مثل Rossrta stoneمعروفه .اسمشو تو پست بالا نوشتم شاید اگه سرچ کنی بتونی از سایت میهن اینها دانلود کنی اگه گذاشته باشن من cdها شو گرفتم راضی ام کیفیتش عالیه بگم که mp3هست می تونید بریزید با خودتون همه جا ببرید.Wink

مرسی عزیزم. من که برای خرید آموزش زبان رفته بودم ، مسئول کتابفروشی گفت که TELL ME MORE Performance از Rosetta Stone بهتره من هم اونو خریدم. حالا اگه شما می گی خوبه اینو هم امتحان می کنیمWink

(2013-07-11 ساعت 19:19)MONA FB نوشته:  ساناز جان من یه البوم با 100 تا عکس برده بودم اما اون خانم جلوی در که مدارک رو میگرفت گفت البوم نمیتونم قبول کنم چند تا از عکس هارو خودت انتخاب کن بده . منم 7-8 تا فکرکنم انتخاب کردم انقدر هم هول بودم همه عکسای خیلی معمولی رو دادم بهش . چون به نظرم مهم نیست .
یلدا لینک این زبانی که میخونی رو برام بزار عزیزم لطفا . مرسی .
بچه ها ریتا کیه من قاطی کردم . ؟

من ریتا هستم عزیزم
چون ID من نامشخص بود امروز تو آواتارم اسمم را با پرچم USA گذاشتم.Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، Tomas
نمیشه دانلودش کرد . تو سایتش نوشته 97 ادلار. چند خریدیش یلدا ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 00:25)MONA FB نوشته:  نمیشه دانلودش کرد . تو سایتش نوشته 97 ادلار. چند خریدیش یلدا ؟

10000 تومان ار نمایشگاه
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، kamela ، Tomas
تو این سایتها می تونید رایگان دانلود کنید :

http://mihandownload.com/2010/05/_rosett...h_leve.php

http://vatandownload.com/2011/04/%D8%AF%...d-free.php

http://liber.ir/product/%D8%AF%D8%A7%D9%...%8C%DB%8C/

http://www.rasekhoon.net/software/show/630701
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، yalda91 ، MONA FB ، shatsi ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان