کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-20 ساعت 00:04)poram نوشته:  عاقا منم بعد از هشت ماه و بیست و سه روز بالاخره اپروو شدم

مبارک باشه عزیز جون.
پس دیگه به همین زودی یک شیرینی افتادیم دیگه.Big Grin
خیلی خوشحال شدم بالاخره تو این صفحه یک خبر خوب دیدم.
واقعاً خوشحالم
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا به زودی همتون کلیر می شید. خیلی خیلی زود
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، yalda91 ، poram ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها جدی چرا مدارک ما نمیرسه به سفارت الان 20 روزه از nvc فرستادن سفارت آرین برا تو چند روزه رسید ؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، paris a ، yalda91 ، Tomas
لطفا یکی به من بگه جریان nvc و سفارت چیه، گیج شدم همش دعا می کردم اپرو بشم، حالا می بینم هنوز خیلی راه مونده تا مصاحبه Sad
از اپرو شدن به بعد چه مراحلی باید بگذرونیم؟
از اپرو تا دادن وقت مصاحبه چقدر طول می کشه؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 12:22)rrrraaaazzzz نوشته:  لطفا یکی به من بگه جریان nvc و سفارت چیه، گیج شدم همش دعا می کردم اپرو بشم، حالا می بینم هنوز خیلی راه مونده تا مصاحبه Sad
از اپرو شدن به بعد چه مراحلی باید بگذرونیم؟
از اپرو تا دادن وقت مصاحبه چقدر طول می کشه؟
بعد از اپروو مدارک و پست می کنن nvc بعدش nvc بهت کیس نامبر میده بعدشم مدارکتو پست میکنه سفارت بعدشم اگه انکارا یا ایروان باشی میری وقت مصاحبه میگری اگرم ابوظبی باشی خودشون وقت میدن
الان ما 37 روز که اپروو شدیم هنوز ایمیل سفارت واسه ما نیومده ایشالله کار شما زود را بیوفته بری مصاحبه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سی سی ، romance33 ، yalda91 ، Tomas
مرسی ایشالا کار شما هم زود انجام بشه بری سر زندگیت
من فکر میکردم وقتی کیس نامبر بدن وقت مصاحبه هم تعیین می کنن
خدای من!! اپرو که شدم به همه گفتم 2 ماه دیگه رفتنیم
حالا چی جواب اینارو بدم یعنی اکتبر امسالم اونجا نیستم
از زار و زندگی افتادیم، تکلیف درس و کار و زندگیمون چی میشه؟
خدا کنه کار هممون هر چه زودتر درست شه (آمین)
دیگه نمی دونم چی بگم چقدر غر زدم Smile ببخشید!!!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tondar ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها چقد هوليدا بابا يكم صبر داشته باشيد همين كه ويزاتونو گرفتيد ميفهميد چقدر واسه در كنار خونواده تون بودن وقت كم گذاشتين پوريا جان بزودي نامه رسيد مداركتون به سفارت ميرسه پوران هم اپرو ميشه
خانم راز بهتون تبريك ميگم واسه اپرو شدن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tondar ، romance33 ، poram ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ممنونم جودی/ میشه اینم جواب بدی؟ به نظرت واسه بهتر جواب گرفتن ویزای نامزدی بهتره یا ازدواج و زمان هر کدوم چقدره؟ راستشو بخوای من مذکرم و از نامزدم 22 سال کوچیکترم و میترسیم سفارت به سنمون گیر بده/واسه این میخوام بدونم کدوم راه واسم بهتره/
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tondar ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 13:24)mahe_ye_khaste نوشته:  ممنونم جودی/ میشه اینم جواب بدی؟ به نظرت واسه بهتر جواب گرفتن ویزای نامزدی بهتره یا ازدواج و زمان هر کدوم چقدره؟ راستشو بخوای من مذکرم و از نامزدم 22 سال کوچیکترم و میترسیم سفارت به سنمون گیر بده/واسه این میخوام بدونم کدوم راه واسم بهتره/

دوست خوبم به نظر من با این اختلاف سن که واسه سفارت کمی مشکوک میزنه ازدواج راه عاقلانه تری هستش.البته ببخشید که رک گفتم این نظر شخصی منه.
بهروز و پیروز باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، poram ، rrrraaaazzzz ، Tomas
رفیق منظورت از مذکر مرد بود دیگه؟ مگه رساله مینویسی؟ Wink... به نظر من اگر ازدواج کنی و هم دیگه رو تو یه کشور سوم یا ایران ببینین و مدارکتون کامل و بی نقص باشه بتون ویزا رو میدن.. من نشنیدم تا حالا به اختلاف سنی گیر بدن... ممکنه سوال بکنن راجع بش ( بعید میدونم) اما تو نتیجه ی ویزا تاثیر گذار نیست.. خیلی ها رو دیدم و شنیدم که با اختلاف سنی ۱۵ ۲۰ سال ویزا گرفتن!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
داداش تو خواب نداری نصف شبی؟
آرین مدارکت از nvc تا سفارت چند وقته رسید؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
نه والا داشتم فیلم میدیدم.. من کلا ۱۲ روز از nvc تا سفارت طول کشید که ۳ روزش تعطیلی بود.. ینی ۹ روزه تقریبا.... من اگر سفارت رو عوض نمیکردم و چک نمیخوردم شاید کل پروسم میشد ۵ ماه... اما هر چی زود پیش رفت اخرش از دماغمون در اومد... همش هم تقصیر جودی بود Big Grin
حالا انقدر عجله نکن بابا.. چه خبره؟ وقتت هم میاد دیگه راحت میشی میره... این که میبینی واسه من زود انجام شد استثنا بود ( با ایجنت توماس هماهنگ بودم ) اینی هم که میبینی واسه بعضی ها خیلی طول میکشه هم باز استثناست... به پریودی داره که باید بگذره تو از ۲۰ روز تا ۶۰ روز حساب کن ... تو این بین حتما حتما میاد..
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 14:01)arian307 نوشته:  نه والا داشتم فیلم میدیدم.. من کلا ۱۲ روز از nvc تا سفارت طول کشید که ۳ روزش تعطیلی بود.. ینی ۹ روزه تقریبا.... من اگر سفارت رو عوض نمیکردم و چک نمیخوردم شاید کل پروسم میشد ۵ ماه... اما هر چی زود پیش رفت اخرش از دماغمون در اومد... همش هم تقصیر جودی بود Big Grin
حالا انقدر عجله نکن بابا.. چه خبره؟ وقتت هم میاد دیگه راحت میشی میره... این که میبینی واسه من زود انجام شد استثنا بود ( با ایجنت توماس هماهنگ بودم ) اینی هم که میبینی واسه بعضی ها خیلی طول میکشه هم باز استثناست... به پریودی داره که باید بگذره تو از ۲۰ روز تا ۶۰ روز حساب کن ... تو این بین حتما حتما میاد..
آرین حال و روز خودمو که میبینم یاد او پست های تو میفتم که میگفتی رفیقم شده شوفاژو سقف و این حرفا الان دقیقاً منم اینجوریم با این تفاوت که سیگارو ترک نکردم بیشترم شده.
صبح تا شب فیلم میبینم .
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، shabnam.84 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ریتا مرسی واسه کتاب
تندر زبان میحونم
سانار مگه من چمه؟ ( ب حدا غنچه شادی بودم ! این انتطار میکشه منو . )
پورام مبارکه . اشالا ی ضرب .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، kamalir36 ، yalda91 ، poram ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اره بابا حالا فعلا که باید کولر و بغل کنی جای شوفاژ... ببین خواستی بیایی جا واسه ۲ باکس سیگار بزار تو چمدونت .. اینجا گرون تره ... من واسه یه بنده خدایی از موسکو گرفتم یه باکس اینجا میگفت ۳ برابر قیمت موسکوه! دیگه ایران بماند...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz
داداش اونجا لاپیچ بکش به ارزون تره تهران که ازبس گرم شده دیگه کولر جواب نمیده باید از این یخ کارخونه ای ها بگیری یه قالب بغل کنی
موبینا آفرین زبان بخون منم میخونم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان