کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها میدونین چیه ؛ این هفته قرار بوده آقای پدر چند روزی رو توی بیمارستان بستری بشه ؛ حالا برادرم باهاش میره ولی خب ... تک دختری خیلی سخته
برای پدر منم دعا کنین که براش مسئله خاصی پیش نیاد و بیاد خونه تا منم با خیال راحت بتونم برم دنبال کارهام
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، girl ، itsmasoud ، الهه سابق
ایشللا که زوده زود حالشون خوب شه.. منم امشب همش بیمارستان بودم بخاطر فشار خون بالای مامانم.. اینجور مواقع به خودم میگم چطور من با این وضع برم؟!!!! اصلا دلم راضی‌ به این مهاجرت نیست شایدم دلیل طولانی‌ شدن کارم همین باشه!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
منم همینطور عزیزم ؛ یه دلیل اینکه خیلی از عقب افتادن وقت ناراحت نشدم همین بود ولی خب چه کنم که وقتی قراره یه کاری انجام بشه همه با هم انجام میشه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84
همه خوبین؟
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، manoun
بــــــــــــــــلــــــــــــــــــــه
جات خیلی خالی بود :*
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، فردا
ما که خوبیم.. تو خوبی‌؟ اونجا چطوره؟ تونستی‌ خودتو هماهنگ کنی‌ با شرایط جدید؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، فردا
بلهههههههههههه. تو چطوری؟ خوش میگذره ؟ رو به راه شده همه چیز؟ :*

(2012-10-12 ساعت 01:42)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها میدونین چیه ؛ این هفته قرار بوده آقای پدر چند روزی رو توی بیمارستان بستری بشه ؛ حالا برادرم باهاش میره ولی خب ... تک دختری خیلی سخته
برای پدر منم دعا کنین که براش مسئله خاصی پیش نیاد و بیاد خونه تا منم با خیال راحت بتونم برم دنبال کارهام

امیدارم که زود خوب بشن و تو هم با خیال راحت به کارات برسی :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، فردا
یعنی من باید برم خودمو بکشم
الان همکارم به یکی دیگه خبر داده که من فردا مریضم و نمیام
مدیرم به من مسیج زده که فردا حتماً 7 و نیم صبح یه جلسه ای داریم باید بیاید
Sad((((((((((((((((((((((

اون موقعی که بهتون میگم کار منم قوز بالای قوزه بگین نه
میبینین ............... Sad((((((

یه روز مرخصی ببین چجوری وای به هفته دیگه ؛ من چیکار باید بکنم ؛ ای خـــــــــــــــــدا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
مررررسی دوستای خوبم من هم خوب هستم و جا به جا شدم.بعد از یک ماه تازه دارم دور و بر خونمون رو یاد می گیرم.آخه اینجا همش شکل همه.شما ها هم خوب باشید و بدونید جایی که قرار بیاین جای بدی نیست.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
خدارو شکر که راضی‌ هستی‌. ایشالا همیشه هم چیز بر وفق مرادت باشه عزیزم.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
جودی جونم، خبری، چیزی نشد از این NVC؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl
نه الاهه جونم.. خیلی‌ ناراحتم.. اصلا فکرشم نمیتونم کنم یه روزی بهمون ایمیل بدن بگن پرونده تکمیل شده Sad(((((( همچنان منتظریم بگن بازم یه چیزی میخوان..

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-10-14 ساعت 05:31)girl نوشته:  نه الاهه جونم.. خیلی‌ ناراحتم.. اصلا فکرشم نمیتونم کنم یه روزی بهمون ایمیل بدن بگن پرونده تکمیل شده Sad(((((( همچنان منتظریم بگن بازم یه چیزی میخوان..

غصه نخور عزیز جان....بالاخره تکمیل میشه و بهت خبر میدن خانم پرونده تکمیله و بیا مصاحبه....وقتی تکمیل بشه و پرونده ناقص نباشه گیر نمیدن بهتون که...خودمم هی استرس دارم که نکنه باز چیزی بخان..میگم اینهمه زحمت کشیدیم همه چیز رو تکمیل کردیم باز حتما گیر جدید پیدا میکنن...ولی امیدوارم و میگم بر فرض هم چیزی بخان..مثل باقی چیزای دیگه تکمیل میکنیم میفرستیم.. .این کار کاری نیست که نشد داشته باشه و کار قانونی هست و فقط باید مرحلش طی بشه...گرل عزیز....به خدا توکل کن ...همین.......هرچی خدا بخاد همونه...حتما صلاح نبوده تاحالا درست بشه...وقتش که بشه خدا همه چیز رو برات ردیف میکنه...دلت رو به خدا بسپار..مطمین باش میشه و مثل برق و باد میگذره...یه روزی میرسه که میگی ای کاش دیرتر درست میشد و بیشتر پیش خانوادم میموندم...ادمها از جمله من اینجورین..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، sara mas
آره عزیزم. همه این چیزارو میدونم ولی‌ اینجوری هم که نمی‌شه.. توکلم فقط به خداست که تا الان صبر کردم.. همه چیزو سپردم به خدا چون میدونم بهترین زندگی‌رو واسعم می‌خواد... امیدوارم شما هم هرچی‌ زودتر کارتون درست شه عزیزم.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011
(2012-10-14 ساعت 02:34)فردا نوشته:  مررررسی دوستای خوبم من هم خوب هستم و جا به جا شدم.بعد از یک ماه تازه دارم دور و بر خونمون رو یاد می گیرم.آخه اینجا همش شکل همه.شما ها هم خوب باشید و بدونید جایی که قرار بیاین جای بدی نیست.

به سلامتی. خوش باشی همیشه. میگم این و گفتی یاد اون کارتن قدیمی افتادم که اسم یکیشون هانسل بود و واسه اینکه راه و گم نکنن نشون میذاشتن . فکر کنم باید ما هم اینکار وانجام بدیمBig Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان