موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خدایاااا من دارم کلافه میشم
من 23 سالمه قراره کار دوست پسرمو درست کنم بیاد اینجا
اگه قرار باشه 3 سال طول بکشه تا کارش درست بشه که بیاد آمریکا ....من اینطوری برام خیلی سخته .
یه چیزایی تو ذهنمه که داره منو عذاب میده
از کجا مطمئن شم اون منو به خاطر خودم میخواد
از کجا مطمئن شم که تا 3 سال دیگه عشق و علاقه ای وجود داشته باشه ...
تا اون موقع خیلی ها رو مطمئننا به خاطرش رد کردم همینطور هم که تا الان اینکارو کردم...
واای خدایا من که عقلم به جایی نمیرسه
باید چی کار کنم ؟ گیج شدم....
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز و خوش اومدی
شما سیتیزنی یا گرین کارتی؟
چند وقته با هم آشنا شدین؟ چقدر میشناسیش؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من 5 ماه واقعا زمان کمیه، بخصوص که بیشترشم از طریق وب کم و چت باشه. واقعا سخته که بشه تشخیص داد طرفت تورو میخواد یا بخاطر گرین کارت میخوادت.
من اگه جای تو بودم، وانمود میکردم که طی چند ماه آینده برمیگیردم ایران و قصد دارم ایران زندگی کنم. این وانمود کردن رو حتی تا چند ماه ادامه میدادم تا ببینیم طرف باهام مبمونه با نه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه درست میگه.. همسر منم واسه اینکه مطمئن شه من بخاطر آمریکا باهاش ازدواج نکردم همین کارو کرد.. گفت دیگه نمیرم آمریکا فقط هر ۶ ماه میرم که گرین کارتم باطل نشه و بعد از عقد گفت میخواد اونجا باشه.. الان همیشه میگه خیالم راحته بخاطر آمریکا باهم ازدواج نکردی. منم اون موقع بهش حق دادم که نگران آیندش باشه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-15 ساعت 11:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-15 ساعت 11:06 توسط sara mas.)
(2012-10-15 ساعت 01:04)sh.am نوشته: (2012-10-15 ساعت 00:53)elahenadafy2 نوشته: سلام دوست عزیز و خوش اومدی
شما سیتیزنی یا گرین کارتی؟
چند وقته با هم آشنا شدین؟ چقدر میشناسیش؟
سلام الهه جان
من گرین کارت دارم 2 سال و نیم هست که گرین کارتمو گرفتم.
مدت زیادی نیست . به طور جدی حدود 5 ماهی هست که ایشون رو میشناسم . ایران که بودم با هم دیگه آشنا شدیم . من تابستان ایران بودم . از وقتی هم که دوباره برگشتم آمریکا هر روز باهم چت میکنیم voice و webcam
به نظر من بهش بگو خودش یه طوری کارشو درست کنه برای اومدن اگه میخواد بیاد. اصلا این حرف رو پیش نکش که من برات اقدام میکنم بیای حتی راه حالش رو هم شما نده. میتونه ویزا دانشجویی بگیره، سرمایه گذاری یا هر چیز. یا اصلا بهت اصرار کنه بیای ایران بمونی...خواهر من مچ یک نفر رو اینطوری گرفت. طرف وقتی دید خبری نمیشه رفت پی کارش!
اینو در نظر بگیر که اگر ۱ بار برای کسی اقدام کنی و ببریش اونجا، اگر خدایی نکرده نتونین با هم زندگی کنین، شما بعدا خیلی خیلی سخت میتونی دوباره کسی رو ببری
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من با حرف همه ی بچه ها موافقم. 5 ماه زمان کمیه برای شناخت یه آدم و اینکه زود بخوای براش اقدام کنی. امتحانش کن ببین بخاطر خودت میخوادت یا آمریکا. خیلی موارد پیش اومده که فقط به خاطر رفتن بوده و بعد که پاشون به اونجا رسیده ول کردن و راه افتادن دنبال آدمای دیگه. عجله نکن. هر آدم خوبی هم به خاطر یه رابطه ی تازه جون گرفته رد نکن. شرایط طرف مقابل و آینده رو هم در نظر بگیر. و اینکه یادم رفت بگم خوش اومدی به این جمع
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
هر کسی نظر خودشو داره و نظرش محترمه ولی به نظر من فقط با گفتن جملهٔ من قصد ازدواج ندارم فکر نکن ظلمی در حق ایشون نشده.. اگه ۱% احتمال بدید که ایشون بخاطر آمریکا با شما رابطه ندران و واقعا تو این مدت به شما دلً ببندن بعد شما تو این مدت تو آمریکا با کسی آشنا بشید و خودتون دیگه نخواید با ایشون باشید این ظلم نیست؟!!! اونوقت جوونی و وقت ایشونم هدر رفته.. چون ایشون ایرانه نباید بی توجه بود به اینکه اونم داره وقت میذاره انرژی میذاره... شما تصمیم با خودتونه ولی آدم تو یه رابطه یا باید باشه یا اینکه اصلا نباشه.. نمیشه به یه نفر بگی هستم ولی تمام و کمال نباشی چون بد بینی نسبت بهش.. شما فقط شک داری مطمئن که نیستی!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من با مظلوم خانوم مخالفم. چرا 2-3 سال وقت خودشو اون بنده خدارو هدر بده؟ اصلا به صلاح نیست که رابطه ای رو که مطمئن نیستی بهش، الکی کشش بدی. یه نظر من همین الان اعلام کن که چندماه دیگه برمیگردی ایران و اصلا قصد زندگی توی آمریکا رو نداری. اینطوره میفهمه طرفش چند مرده حلاجه. اولش ممکنه طرف بگه عیب نداره من بخاطر عشق با تو هستم، ولی تو باید این قضیه وانمود کردن رو چندین ماه طول بدی.
ببین عزیزم من 9 سال از تو بزرگترم. به حرفم گوش بدی ضرر نمیکنی
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-16 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-16 ساعت 21:00 توسط mazlom khanom.)
این دوست عزیز که دختر خانم است(Sh.am) سوال کرد. جواب کاملا منطقی را براش نوشتم .
پسر اگه از من به پرس که چنین جریانی براش پیش آمده. که دختر بهش میگه تا وقتی سیتزن نه شم ازدواج نمیکنم و عقد هم نکردیم .
من بهش میگم : به دوستیهای اینترنتی وابسته نشو . خودت سعی کن تا خودت را به مدرج بالای علمی یا کاری برسونی و زبان انگلیسی خودت کاملا تکمیل کن... اون وقت خود دخترا دنبالت میان حتا اگه تو ماه زندگی کنند. آمریکا جایی نیست که بدون علم یا پول کافی یا بدون انگلیسی کافی دوام بیاری. پس سعی کن یا پول یا علم کافی به دست بیاری و در جستجوی یه دختر خوب و مناسب تو ایران هم باش . اگه نتونستی تا ۲-۳ که اینشون تو آمریکا سیتزن میشن کسی را پیدا کنی .اونوقت میتونی با انشون ازدواج کنی تا اونموقه هم هم دیگر را بیشتر شناختید. موفق باشی.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من میگم فقط وقت بگذاره و طرفش رو بشناسه. ممکنه شرایطی پیش بیاد که طی اون مدت معلوم بشه که قصدش واقعا چی هستش. اما خب یه وقتا علاقه زیاد
چشم آدم رو میبنده.باید با چشم های باز انتخاب کرد و همه ی شرایط رو سنجید.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-17 ساعت 03:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-17 ساعت 03:38 توسط sh.am.)
من واقعا از همه شما ممنونم
که بهم جواب دادین . خوشحالم کردین
اما خوب یک چیزی هم بگم اون شخص این سایت رو میدونه .....نمیدونم حالا نام کاربریمو بدونه یا نه اما بهش گفته بودم. اما فکر نکنم که تاحالا اومده باشه خونده باشه .
به هر حال من آدمی نیستم که کسی رو سر کار بزارم ...یا بخوام تو این مدت بهش خیانت کنم . به هیچ وجه همچین آدمی نیستم. یا باید اگه چیزی بینمون هست درست باشه در این صورت راه اشتباه جواب نمیده.
یه جورایی تابلوه بگم میخوام بیام ایران ...چون واقعا فکر نکنم خودمم این کارو کنم .
موقعیت خیلی سختیه.....
حتی یه بار بهش گفتم منو واقعا واسه چی میخوای.
گفت اگه فکر میکنی واسه آمریکاست که تورو میخوام حاضر نیستم لحظه ای باهات باشم
نمیدونم باید چه جوری بفهمم .دوست ندارم پشیمون بشم.و البته دوست دارم زودتر به نتیجه برسم ...
من تو مدتی که ایران بودم دیدمش ...با هم بیرون رفتیم ..اما زمان کوتاهی رو باهم بودیم چون من برگشتم آمریکا ...
و به هیچ وجه هم نمیتونم دو سه سال صبر کنم که ببینم چی میشه و چه جوری پیش میره. چون مطمئنم فقط اگه قرار باشه تو این مدت ایران نرم و از طریق اینترنت باهاش در تماس باشم و نرم ببینمش ضربه میخورم ...