موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 20:49)NedaE نوشته: (2013-08-06 ساعت 09:49)leila.e نوشته: ندا جان شما میدونی چقدر وقت داریم برای رفتن به مصاحبه؟ از زمان دریافت ایمیل سفارت!!!
نه متاسفانه دقیقا نمیدونم.من تو July نامه ی سفارت رو دریافت کردم.
اگه فهمیدی میشه خواهش کنم به منم خبر بدی.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-07 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-07 ساعت 18:05 توسط shabnam.84.)
سلام بعد چند روز.خوشحالم که میبینم ما بچه های این فروم با هم هستیم و همدیگر و تنها نمیزاریم امیدوارم این دوستی ها سال ها ادامه پیدا کنه
و اونجا تنها نباشیم تو غربت. من چند روز فرصت نکردم بیام اما الان تا جایی که تونستم پست ها رو خوندم. راستش هفته ی پیش خاله م فوت کرد و دیروز داییم
انقدر این داغ سنگینه که هیچ حرفی نمی تونه عمق فاجعه رو توصیف کنه.از دست دادن 2 تا عزیز به فاصله ی 7 روز. اما ایشالا همیشه همه شاد باشین عزیزای من به یاد همه هستم . همه پست ها رو میخونم حتی اگه گاهی چیزی ننویسم چون زیاد حوصله ندارم این روزا.......
یلدا امیدوارم هر چه زودتر تو یکی از این روزا خبر کلیر شدن تو اینجا رو بترکونه..... وپشت سرش بقیه بچه ها
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 18:03)shabnam.84 نوشته: سلام بعد چند روز.خوشحالم که میبینم ما بچه های این فروم با هم هستیم و همدیگر و تنها نمیزاریم امیدوارم این دوستی ها سال ها ادامه پیدا کنه
و اونجا تنها نباشیم تو غربت. من چند روز فرصت نکردم بیام اما الان تا جایی که تونستم پست ها رو خوندم. راستش هفته ی پیش خاله م فوت کرد و دیروز داییم
انقدر این داغ سنگینه که هیچ حرفی نمی تونه عمق فاجعه رو توصیف کنه.از دست دادن 2 تا عزیز به فاصله ی 7 روز. اما ایشالا همیشه همه شاد باشین عزیزای من به یاد همه هستم . همه پست ها رو میخونم حتی اگه گاهی چیزی ننویسم چون زیاد حوصله ندارم این روزا.......
یلدا امیدوارم هر چه زودتر تو یکی از این روزا خبر کلیر شدن تو اینجا رو بترکونه..... وپشت سرش بقیه بچه ها 
شبنم عزیز،
اندوه ما در غم از دست دادن آن عزیزان بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحومان روحی شاد و آرام طلب كنیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جون عزيزم تسليت مي كم بهت روحيون شاد باشه وفقط صبر از خدا براتون مي خوام زبان قاصر از بيان
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جان تسلیت میگم عزیزم . غم آخرتون باشه
بچه ها کسی هست که یه تعداد کارت تلفن استفاده شده داشته باشه که دیگه لازم نداره؟ ، من می خوام تو مدارکم بذارم که بعدا باید برا سفارت بفرستم اما اصلا ندارم .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم از لطف همتون ممنونم، آرزو می کنم این پروسه پراسترس از زندگیمونو همگی به خیر و خوشی بگذرونیم (آمیــــــــن)
نه کاملیا جون تازه کیس نامبرم اومده، یلدا جون عزیزم به امید خدا با هم می ریم یا شما زودتـــــــــــــر در هر صورت آرزو می کنم تو زندگی آیندمون خوشبخت بشیــــــــــــــــــــــــــــــم (الهی آمین)
شبنم جون تسلیت می گم، غم آخرتون باشه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها كسي بيدار هست و يه سؤال فوري دارم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 18:03)shabnam.84 نوشته: سلام بعد چند روز.خوشحالم که میبینم ما بچه های این فروم با هم هستیم و همدیگر و تنها نمیزاریم امیدوارم این دوستی ها سال ها ادامه پیدا کنه
شبنم جون تسلیت می گم عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو دادi talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
حالا نمیدونم این یک سیاست کاری هست که پرونده مارو کامل به دست بگیره یا این که مشکلی بوده با توجه به این که ما دائما باuscisدر تماس هستیم و فقط میگن صبر کنید در مرحله چک هستید نظر شما چی هست؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 12:02)piboo نوشته: سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو داد
i talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
حالا نمیدونم این یک سیاست کاری هست که پرونده مارو کامل به دست بگیره یا این که مشکلی بوده با توجه به این که ما دائما باuscisدر تماس هستیم و فقط میگن صبر کنید در مرحله چک هستید نظر شما چی هست؟
همه وکیل ها اینطوری هستند. این هم از سیاست کاریشه که بخواد پرونده را خودش دنبال کنه و یه پول الکی به جیب بزنه.
همون کاری را که ایشون انجام دادند را شما هم انجام دادید ، پس چرا به این زودی ایشون نتیجه گرفت؟
Piboo عزیز، شما بفرمائید که :
درخواست کننده چه کسی است؟ شما یا همسرتون؟
از چه طریقی اقدام کردید؟ ازدواجی؟ CR1 یا IR1
چه کسی مدارکتون را براشون فرستاده؟ پرونده تون الان کجاست؟آیا رسید نامبر دارید؟
از چه طریقی پیگیری می کنید؟ ایمیل یا تلفن؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 12:02)piboo نوشته: سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو دادi talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
من اصلا نمیفهمم اول جمله کجاست آخرش کجاست! میشه فقط جمله انگلیسی رو پست بذاری؟ ولی به هر حال من اولین باره که میشنوم در مورد کسی بگن که چون وکیل ندارن بهش اهمیت نمیدن!!
منظور وکیلتون از "بدون شرط" چیه؟
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 13:08)kamalir36 نوشته: (2013-08-08 ساعت 12:02)piboo نوشته: سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو داد
i talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
همه وکیل ها اینطوری هستند. این هم از سیاست کاریشه که بخواد پرونده را خودش دنبال کنه و یه پول الکی به جیب بزنه.
همون کاری را که ایشون انجام دادند را شما هم انجام دادید ، پس چرا به این زودی ایشون نتیجه گرفت؟
Piboo عزیز، شما بفرمائید که :
درخواست کننده چه کسی است؟ شما یا همسرتون؟
از چه طریقی اقدام کردید؟ ازدواجی؟ CR1 یا IR1
چه کسی مدارکتون را براشون فرستاده؟ پرونده تون الان کجاست؟آیا رسید نامبر دارید؟
از چه طریقی پیگیری می کنید؟ ایمیل یا تلفن؟
عزیزم نامزدم سیتیزن امریکا خودش تقاضا داده دیگه رسید نامبر هم داریم با uscis ilهم تماس تلفنی میگیریم و هم خود نامزدم حضوری میره و پیگیری میکنه سرویس سنتر هم کالیفرنیا هست در ضمن ایمیل هم میزنیم ولی چه حضوری چه تلفنی و چه با ایمیل فقط میگن پرونده اینجاست و صبر کنید و در مرحله چک هستید دیگه عقلم به جائی نمیرسه به خدا در ضمن دیشب یه چیز دیگه نوشته بود که من متوجه نشدم case ck kardan bull shit hast va b 603334-0700 zang bezan این رو اصلا متوجه نشدم یعنی چی؟