کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-08-08 ساعت 16:24)shabnam.84 نوشته:  دوستای خوبم ممنونم از همدری هاتون.امیدوارم غم نبینید تو زندگیتون

آرین من هر وقت فیس بوق آن لاین میشم تو هستی. دیگه کلا خواب و گذاشتی کنار. از بیکاریههههههه دیگه Big Grin

شبنم جون من الام متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده. تسلیت میگم عزیزم.خیلی سخته Sad
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
شبنم جون واقعا نمیدونم چی بگم..خیلی خیلی سخت و دردناکه..برات ارزوی صبر میکنم و بهت تسلیت میگم..امیدوارم ازین به بعد خداوند بزرگ هرچی برات پیش میاره شادی باشه عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سانازی ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
سلام دوستان خوشحالم كه همتون خوبيد.pino جون من وكيل نداشتم اما وقتي ديدم نزديك ٦ماه تو checkموندم ديدم بهتره باهاشون مشورت كنم جون همونطور كه يكي از بجه ها كفت سيتزن بدون قيدو شرط مي تونه همسرشو ببره.اما هر كدوم يه جيزي كفتن اعصابمو ريختن بهم أمروز به همون سايتي كه فكنم ندا جون و ريتا جان داده بود رفتم براي جند وكيل شرح حالمو كفتم و برسيدم كه تا ٢٠روز ديكه ٦ماهم تمام ميشه اكه جواب ندن جيكار كنم.منتظر جوابها هستم براتون اينجا مي ذارم.راستي عيد تونم مبارك برام دعا كنيد.
راستي آخر هفته ٤شنبه هر كي مواقفه كه بريم عصر بيرون مسيج بده.٥شنبه جون همه جا شلوغه و در كنار خانواده هستن أكثرا
بيشنهاد نمي دم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، piboo ، kamalir36 ، battosai ، arian307 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
میروم جایز نیست.... من رفتم... :-)
بابا بیخیال همه حرفا و بحث ها..
خیلی عذر میخوام اما به مگس های زندگیتون خیلی توجه نکنید :-)
چه اونایی که دور شیرینی جمع میشن و چه اونایی که نیش و کنایه میزنن..
با ی دید وسیع به زندگی نگاه کنید
خدا بیامرز بابام میگفت "ما 4 تا صباح که بیشتر زنده نیستم پس غصه بیهوده نخور" :-)
شاد باش نه برای ی لحظه بلکه با تمام وجود و برای همیشه..
همتون رو دوست دارم
واسه همه آرزوی موفقیت میکنم چه اینجا و چه اونجا...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، NedaE ، poram ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
سلام من از تهران برگشتم !
خوب هستید؟
shinnaجان خوبی؟من هنووووووووووووووز اپروو نشدم.دیشب خوابشودیدم شدم انقدر خوشحال بودم ولی...Sad
من خیلی وقته نخونده بودم پست هارو چون مسافرت بودم.
اولا دلتنگ سیمی و ارکیده جان و شیما هستم زیااد چون با اونا بیشتر اشنا بودم با اینکه قسمت نشد ببینم و احساس غربت میکنم اینجا!چون هیشکی منو....Sad
دوما به راز و پوران عزیز که فکر کنم دیگه وقت مصاحبه داره میگیره تبریک میگم
به ندا جان که مامان میشه تبریک میگم ایشالا که زوود کارت درست میشه و میری.
سیمی و ارکیده بیایید از سفرتون بنویسید.من زنگ زدم ولی رفته بودیدSadراستی ما هم باید اینجا تایپک سفر من به امریکا رو بزاریم.
شبنم جان گلم ارزو میکنم به قول ارین جان حالا حالا ها از این نوع غم ها تو زندگیت نبینی و ازت دور باشه.ایشالا کارت هم جور میشه.دوست دارم.
ghasoo ممنون از حرفای خوبت.شما ازدواجی هستید؟
ارین جان مرسییییییییییییییییییییییی که میای از اونجا واسمون میگی.به اناهیتای گل سلام برسون وهمیشه خوش باشید.
بچه ها به uscis میشه ایمیل فرستاد من فکر کنم 3هفته پیش فرستادم هنوز جواب نگرفتم.ریتا جان چرا؟!
tomas جان هم که تشریف داشتن.خوش امد میگمم کم پیدا شدین.
دلم واسه الهه.دینا.شیما خیلی تنگیده.جودییییییییییییییی هم.
نمیدونم کی یادم رفت.ببخشید دیگه.کاملا جان شمال خوش گذشت؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، NedaE ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، poram ، shabnam.84 ، Tomas
سلام سانازی خانم گل،
کم پیداریی؟!!!!
امیدوارم که هر کجا که هستی خوش باشی و سلامت.
عزیزم به من بگو تو چه مرحله ای بودی و ویزا سنترت کجاست؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-08 ساعت 21:15)kamalir36 نوشته:  سلام سانازی خانم گل،
کم پیداریی؟!!!!
امیدوارم که هر کجا که هستی خوش باشی و سلامت.
عزیزم به من بگو تو چه مرحله ای بودی و ویزا سنترت کجاست؟

من اینیشال ریویوو هستم دیگه بیشتر از 7 ماه هست .texas فدات شم. اون ایمیل روو شما ادرس داده بودین فرستادم ولی اصلا جوابی ندادن
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آرین ایول به اراده ات. لقب به جایی داری تو مهاجرسرا Big Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، سانازی ، yalda91 ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
سانازی جان :
این ایمیل دفتر تگزاس هستش:

tsc.ncscfollowup@dhs.gov

اگر به این آدرس ایمیل دادی و جواب نداده اند (تا 21 روز) به دفتر مرکزی USCIS ایمیل بزن. نوشته بعد از 10 روز جواب می دن:

SCOPSSCATA@dhs.gov

موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
شبنم جون بهتون تسلیت میگم
بچه ها عید همگی مبارک
سانازی جون امیدوارم زودتر اپرو شی, یلدا هم زودتر کلیر شه من وقتی بهتون فکر میکنم هم غصه میخورم هم نگران میشم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
ساناز جان خوش امدی عزیزم.جای شما خالی.. خیلی زیااااد خوش میگذره شمال.وقتی میرم شمال با خودم میگم مگه من میتونم اینجارو ول کنم برم امریکا برای همیشه..انگار خدا میدونه اگه من برم از افسردگی دق میکنم که جلومو میگیره هیییی....انشاالاه خدا برای تو و همه بهترینها رو بخاد..
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
عیــــــــــــــــد همگی مبارکـــــــــــــــــــــــــ
دوستــــــــــــون دارم امیدوارم همه به آرزوهای قشنگتون برسیـــــــــــــن
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، yalda91 ، kamela ، kamalir36 ، poram ، shadzad ، Tomas
سلام به همكي .عيدتون مبارك .ان شاء الله هميشه دلتون شاد و لبتون خندان باشه.اميدوارم به همه خواسته ها وارزوهايتون برسيد.
براي منم دعا كنيد .امروز بهترين. ها رو براي همتون خواستم از خداياااا.اميدوارم اين ماه براي هممون بهترين باشه.

مونا جون جان خيلي خالي عزيزم . اميدوارم زودي كلير بشي. كامليا جون هنوز تصميم نكرفتي؟همش مسافرت مي ري دلت نمي ياد بري از اينجا:-)))))))
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، romance33 ، kamela ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، kamalir36 ، poram ، shadzad ، MONA FB
یلدا جون منم نه تنها امروز بلکه همیشه دارم برات دعا میکنم..عیدت مبارک باشه و به همه بچه ها تبریک میگم...اره واقعا جای مونا خالی.چرا نمیاد؟یلدا جون اره واقعا دلم نمیاد برم از اینجا..من اینجا احساس خوشبختی میکنم و نمیدونم چطور میخام برم.تازه دارم گول میخورم ی نی نی دیگه بیارم ولی خودم دلم نمیخاد اینجا بدنیا بیاد..اصلا بلا تکلیفه بلاتکلیفم..خدا کمکم کنه خودش.
راستی یلدا جون اخرین اپدیتت کی بوده؟تازگی ها اپدیت شدی؟وقتی دارن کلیر میکنن باز ادم اپدیت میشه همون موقع؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، poram ، shadzad ، shabnam.84
(2013-08-09 ساعت 17:10)kamela نوشته:  یلدا جون منم نه تنها امروز بلکه همیشه دارم برات دعا میکنم..عیدت مبارک باشه و به همه بچه ها تبریک میگم...اره واقعا جای مونا خالی.چرا نمیاد؟یلدا جون اره واقعا دلم نمیاد برم از اینجا..من اینجا احساس خوشبختی میکنم و نمیدونم چطور میخام برم.تازه دارم گول میخورم ی نی نی دیگه بیارم ولی خودم دلم نمیخاد اینجا بدنیا بیاد..اصلا بلا تکلیفه بلاتکلیفم..خدا کمکم کنه خودش.
راستی یلدا جون اخرین اپدیتت کی بوده؟تازگی ها اپدیت شدی؟وقتی دارن کلیر میکنن باز ادم اپدیت میشه همون موقع؟

عزیزم برات خوشحالم حداقل داری از زندگیت لذت می بری عزیزم همین که در کنار همسر و فرزندت هم هستی خودش کلیه قدرشو بدون .اگه می خوای اونجا زندگی کنی حتما نی نی تو اونجا بدنیا بیار عزیزم .مونا هم بد نیست یکم ناراحته به خاطر همین میگه چون حالم گرفته هست و چیزی برای گفتن ندارم نمی یام اینجا یه مدت .امیدوارم که زودی کلیر بشه .آپدیت که عزیزم من مدتهاست که فقط با میل آپدیت می شم .آخرین آپدیتم هم با میل 26 july بوده .آره آپدیت می شیم البته می گن برای بعضیها ممکنه که بدونه آچدیت کلیر بشه .شما آپدیت میشید؟

بچه ها بهتون گفتم که تو اون سایتی که ریتا جون داده بود از وکیلها سوال پرسیدم حالا سوال و جوابو می ذارم ببینید ؟من واقعا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟/داداش آرین بیا کمک برسون .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان