موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 13:16)NedaE نوشته: [quote='piboo' pid='389139' dateline='1375947178']
سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو دادi talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
حالا نمیدونم این یک سیاست کاری هست که پرونده مارو کامل به دست بگیره یا این که مشکلی بوده با توجه به این که ما دائما باuscisدر تماس هستیم و فقط میگن صبر کنید در مرحله چک هستید نظر شما چی هست؟
من اصلا نمیفهمم اول جمله کجاست آخرش کجاست! میشه فقط جمله انگلیسی رو پست بذاری؟ ولی به هر حال من اولین باره که میشنوم در مورد کسی بگن که چون وکیل ندارن بهش اهمیت نمیدن!!
منظور وکیلتون از "بدون شرط" چیه؟
i talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out whats going on. i dont have the case.
who is the petitioner and beneficiary do i have u./r file.
case ck kardan bull shit hast b 603-334-0700 zang bezan
این متن ایمیلهاش بود
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 13:42)piboo نوشته: (2013-08-08 ساعت 13:16)NedaE نوشته: [quote='piboo' pid='389139' dateline='1375947178']
سلام ببخشید منزیاد انگلیسیم خوب نیست به همین خاطر از دوستان اینجا کمک میگیرم
همین طور که در جریان کارهای من هستید الان مدت هشت ماه و نیم نتتظر اپروو شدن هستم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتیم با یک وکیل مشورت کنیم دفعه اول هم وکیل داشتم اما این سری دوم بدون وکیل اقدام کردم با وکیل که صحبت کردم شماره رسید نامبر و هر چی که لازم بود رو دادم و قرار شد که برامون چک کنه دیشب برام این پیغام رو دادi talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out what going on. i dont have the case.بعد دوباره ایمیل زد کهwho is the petitioner and beneficiary do i have u/r file.یک ساعت بعد دوباره ایمیل زد که;کیس شما در اداره هست ولی چون وکیل ندارید به اون اهمیت نمیدن یک قانون هست که هر فرد سیتیزن میتونه زن/شوهر/ مادر/ پدر رو بدون شرط بیاره مدت زمان که طول میکشه هم حداکثر 6 تا 9 ماه هست .
حالا نمیدونم این یک سیاست کاری هست که پرونده مارو کامل به دست بگیره یا این که مشکلی بوده با توجه به این که ما دائما باuscisدر تماس هستیم و فقط میگن صبر کنید در مرحله چک هستید نظر شما چی هست؟
من اصلا نمیفهمم اول جمله کجاست آخرش کجاست! میشه فقط جمله انگلیسی رو پست بذاری؟ ولی به هر حال من اولین باره که میشنوم در مورد کسی بگن که چون وکیل ندارن بهش اهمیت نمیدن!!
منظور وکیلتون از "بدون شرط" چیه؟
i talk to one of the applicant in san francisco is this the person in question. call uscis query find out whats going on. i dont have the case.
who is the petitioner and beneficiary do i have u./r file.
case ck kardan bull shit hast b 603-334-0700 zang bezan
این متن ایمیلهاش بود
این نوشته ها را وکیل فرستاده؟
فکر کنم منظور از خط آخر اینه که کیس شما را چک کردند و مشکل داره (bull shit) با شماره 0700-334-603 تماس بگیرید. این شماره هم مربوط به NVC است. شما که هنوز پرونده تون در USCIS و کالیفرنیا سنتر است پس چرا باید با NVC تماس بگیرید؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
وکیلتون صددرصد ایرانه با این انگلیسی حرف زدنش
)
piboo از نوشته ی وکیلت معلومه که ظاهرا کیس نامبر شما رو نداره.آره؟ آخه گفته که i dont have the case بعدش هم تازه اسم شما و همسرتون رو پرسیده!!
پس وقتی هیچ کدوم از این اطلاعات رو نداره چطور ممکنه USCIS بهش جواب سوال بده؟!!!؟؟؟
آخرشم فقط گفته که کیس چک کردن (احتمالا منظورش از تو سایت بوده) کار بیخودیه و گفته که برای چک کرذن به اون شماره ای که گفته بزنگی.
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 14:05 توسط NedaE.)
piboo جان قصد دخالت ندارم ولی اگر واقعا قصد داری از این وکیل کمک بگیری به نظرم اولین کاری که میکنی بهش بگو فارسی حرف بزن تا خودت و خودم بفهمیم چی میگی! واقعا فقط باید حدس زد منظورش از این چند تا جمله ی چرت و پرت چی بوده!
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
از نظر من این بنده خدا امپول زن هم نیست چه برسه به وکیل.. چه طرز حرف زدنه؟ انقدر هم هول نکن دوست جان ... تابلو که میخواد کل پرونده ای که همه کاراش و کردی بگیره ازت بعد هم هیچ کاری نکنه و پول و بگیره.. کیس نامبر رو هم نده بش تا زمانی که 100% دفتر و دستک و مدرک وکالتش رو ندیدی... کیس نامبرت رو میگیره اونوقت شما میشین عروسک خیمه شب بازی .. حوصله کن یه خورده ... اگر مشکلی بود خود اداره مهاجرت میگفت... خود شما واسه این که مطمئن شی که وکیل هیچ فرقی با خود شما نداره زنگ بزن uscis بگو من وکیل این کیسم ( کیس خودت) ببین جوابی که بت میدن متفاوته یا نه!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 14:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 14:57 توسط kamalir36.)
02. Inquiry Procedures for California Service Center.pdf (اندازه 198.05 KB / تعداد دانلود: 269)
-->
02. Inquiry Procedures for California Service Center.pdf (اندازه 198.05 KB / تعداد دانلود: 269)
Piboo عزیز،
لطفاً خودتون پیگیری کنید . برای اینکار من گشتم تا یک فایل پیدا کردم که در اون آدرس و تلفن همه نوع استعلام پرونده تون از CSC را می تونید در آن ببینید. این فایل را برای همسرتون بفرستید و ایشون بررسی کنند که آیا با همین شماره ها تماس می گرفتند یا خیر.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 10:15)leila.e نوشته: (2013-08-06 ساعت 20:49)NedaE نوشته: (2013-08-06 ساعت 09:49)leila.e نوشته: ندا جان شما میدونی چقدر وقت داریم برای رفتن به مصاحبه؟ از زمان دریافت ایمیل سفارت!!!
نه متاسفانه دقیقا نمیدونم.من تو July نامه ی سفارت رو دریافت کردم.
اگه فهمیدی میشه خواهش کنم به منم خبر بدی.
Ok
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
عالیه پس بیشتر با هم در تماس خواهیم بود.... باید در مورد غذاهای وگان با هم صحبت کنیم و یه چند نمونه ی ساده و خوبش رو برام بگی :X
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم ممنونم از همدری هاتون.امیدوارم غم نبینید تو زندگیتون
آرین من هر وقت فیس بوق آن لاین میشم تو هستی. دیگه کلا خواب و گذاشتی کنار. از بیکاریههههههه دیگه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 15:21)arian307 نوشته: بی خوابی که چه عرض کنم.. سگ خوابی گرفتم... دیشب ساعت 6 صبح خوابیدم .. الان هم ساعت اینجا 4 صبحه...
راستی بچه ها از هفته ی دیگه رسما و علنا من گوشت خوردن رو میزارم کنار و vegeterian میشم ... حالا یه سری دانشمند میپرسن میخوای علف خور شی؟
اما کلا هر مدل چیزی که از حیوانات به دست بیاد اعم از گوشت گاو و گوسفند و خوک و خر و گوریل و ماهی و جوجه و کلاغ و مرغ دریایی و غیره.. تخم مرغ تخم کفتر تخم شتر مرغ تخم ماهی ( خاویار ) و غیره ! ...
اینجا هم هات داگ گیاهی هست هم چیکن ناگت میشه همه جوره با همون طعم ها زندگی کرد بی اون که با این حیونای بیچاره اینحوری رفتار کرد... من کلا گوشت رو فقط به صورت کباب میخورم و غیر این صورت اصلا لب نمیزنم کلا گوشت زیاد دوست ندارم واسه همین راحت فکر کنم بزارمش کنار.. 1هفته عادت غذاییم رو در نظر گرفتم دیدم واقعا 1 گرم هم گوشت نخوردم ....
البته وقتی ریتا اومد اینجا نمیشه از رستوران شیراز گذشت 
آفرین آرین جان
شما دعا کن ما بیایم.چشم رستوران شیراز هم می ریم. ته دیگ هم می خوریم. کباب هم می خوریم. شما فقط دعا کن.